Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CHLORODONT NETTUNO vs S.S. LAZIO (Jun 10, 1956)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie A - 1956
CHLORODONT NETTUNO 10, S.S. LAZIO 8 - Composite Box Score
Jun 10, 1956 at Roma (Torino)

CHLORODONT NETTUNO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMUSI 2b/3b 
LAURI cf 
MASCI lf 
DERREL c/2b 
FERIOLI rf 
CARANZETTI 1b 
MACRI' ss 
CAIAZZO 3b 
CAIAZZO ANT c 
CASALDI p 
TAGLIABOSCHI p 
Totals   36  10  10  16  27  14  12 

S.S. LAZIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARIN 2b 
SEVERINI rf 
LAWHORN 1b 
SIMMINGER pr/1b 
LUBAS ss 
GLORIOSO p 
PESCE p 
ZINNO lf 
RODDA c  15 
LUCARELLI 3b 
MIGLIORINI cf 
DI MASCOLO cf 
MAOLONI ph 
Totals   41  27  10 

CHLORODONT NETTUNO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
CASALDI Mariano   2.2  13  16    
TAGLIABOSCHI Carlo W  6.1  28  30    
 
S.S. LAZIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
GLORIOSO Giulio L  8.2  10  16  35  38    
PESCE Gianni   0.1    

Umpires - HP: JACOWITZ 1B: NONETTI
Start: 15:30 Time: 3:15 Attendance:
Game notes: Scorers: LATTARULO

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie A - 1956
CHLORODONT NETTUNO 10, S.S. LAZIO 8
Jun 10, 1956 at Roma (Torino)

CHLORODONT NETTUNO starters: 10/2b CAMUSI; 13/cf LAURI; 18/lf MASCI; 16/c DERREL; 11/rf FERIOLI; 23/1b CARANZETTI; 3/ss MACRI'; 17/3b CAIAZZO; 55/p CASALDI;

S.S. LAZIO starters: 7/2b MARIN; 22/rf SEVERINI; 10/1b LAWHORN; 12/ss LUBAS; 31/p GLORIOSO; 25/lf ZINNO; 6/c RODDA; 30/3b LUCARELLI; 9/cf MIGLIORINI;

CHLORODONT NETTUNO 1st - CAMUSI struck out. LAURI flied out to lf. MASCI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

S.S. LAZIO 1st - MARIN grounded out to 1b unassisted. SEVERINI flied out to 2b. LAWHORN reached on a fielding error by 1b. LUBAS reached on a dropped fly by lf; LAWHORN advanced to second on the error, out at second lf to ss. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 2nd - DERREL reached on a fielding error by 1b. DERREL advanced to second on an error by 2b. FERIOLI struck out. DERREL advanced to third on an error by c, scored on an error by lf, unearned. CARANZETTI struck out. MACRI' struck out. 1 run, 0 hits, 4 errors, 0 LOB.

S.S. LAZIO 2nd - GLORIOSO reached on a fielding error by 3b. ZINNO flied out to cf. RODDA reached on a fielder's choice; GLORIOSO out at second ss to 2b. LUCARELLI struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 3rd - CAIAZZO grounded out to 2b. CASALDI struck out. CAMUSI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

S.S. LAZIO 3rd - MIGLIORINI walked. MARIN reached on a fielder's choice; MIGLIORINI advanced to second on a throwing error by p. SEVERINI reached on a fielding error by ss, out at second cf to p to 2b; MARIN advanced to second, advanced to third on the error; MIGLIORINI advanced to third, scored on the error, unearned. LAWHORN reached on a fielder's choice; MARIN out at home 2b to c. LUBAS walked; LAWHORN advanced to second. GLORIOSO doubled, RBI; LUBAS advanced to third; LAWHORN scored, unearned. ZINNO walked. ZINNO advanced to second on the error; GLORIOSO advanced to third on the error; LUBAS scored on a throwing error by c, unearned. RODDA struck out, reached first on a passed ball; ZINNO advanced to third on a passed ball; GLORIOSO scored on a passed ball, unearned. TAGLIABOSCHI to p for CASALDI. CAMUSI to 3b. DERREL to 2b. CAIAZZO ANT to c for CAIAZZO. LUCARELLI reached on a fielding error by ss; RODDA advanced to second on the error; ZINNO scored on the error, unearned. MIGLIORINI struck out. 5 runs, 1 hit, 4 errors, 2 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 4th - LAURI singled. LAURI stole second. MASCI struck out. DERREL flied out to cf. FERIOLI doubled, RBI; LAURI scored. CARANZETTI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

S.S. LAZIO 4th - MARIN flied out to ss. SEVERINI reached on a fielding error by 3b. LAWHORN grounded out to p; SEVERINI advanced to second. LUBAS flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 5th - MACRI' grounded out to ss. CAIAZZO ANT struck out. TAGLIABOSCHI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

S.S. LAZIO 5th - GLORIOSO hit by pitch. ZINNO struck out. RODDA reached on a fielder's choice; GLORIOSO out at second ss to 2b. LUCARELLI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 6th - CAMUSI struck out. LAURI struck out. MASCI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

S.S. LAZIO 6th - MIGLIORINI singled. MIGLIORINI stole second. MARIN flied out to lf. SEVERINI grounded out to 3b. LAWHORN singled, RBI; MIGLIORINI scored. LUBAS flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 7th - DERREL singled. DERREL stole second. FERIOLI flied out to 2b. CARANZETTI reached on a fielding error by 2b; DERREL advanced to third. CARANZETTI stole second. MACRI' singled, RBI; CARANZETTI advanced to third; DERREL scored. MACRI' stole second. MACRI' advanced to third on a passed ball; CARANZETTI scored on a passed ball, unearned. CAIAZZO ANT reached on a fielder's choice; MACRI' out at home c unassisted. TAGLIABOSCHI struck out, out at first c to 1b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

S.S. LAZIO 7th - GLORIOSO doubled. ZINNO reached on a fielding error by p; GLORIOSO advanced to third. ZINNO advanced to second on a muffed throw by 1b, failed pickoff attempt. RODDA grounded out to 2b. LUCARELLI grounded out to p. MIGLIORINI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 8th - CAMUSI walked. LAURI reached on a fielder's choice; CAMUSI out at second 2b unassisted. LAURI stole second. MASCI singled, advanced to second on the throw, advanced to third on a muffed throw by 2b, RBI; LAURI scored. DERREL flied out to cf, SF, RBI; MASCI scored, unearned. DI MASCOLO to cf for MIGLIORINI. FERIOLI struck out. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

S.S. LAZIO 8th - MARIN grounded out to 3b. SEVERINI reached on a fielding error by ss. LAWHORN singled; SEVERINI advanced to third. SIMMINGER pinch ran for LAWHORN. LUBAS reached on a fielder's choice, RBI; SIMMINGER out at second ss to 2b; SEVERINI scored, unearned. GLORIOSO flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CHLORODONT NETTUNO 9th - SIMMINGER to 1b. CARANZETTI struck out, out at first c to 1b. MACRI' reached on a fielding error by 3b. MACRI' stole second. CAIAZZO ANT struck out. MACRI' stole third. TAGLIABOSCHI singled, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; MACRI' scored, unearned. CAMUSI hit by pitch. CAMUSI stole second; TAGLIABOSCHI stole third. LAURI singled, 2 RBI; CAMUSI scored, unearned; TAGLIABOSCHI scored, unearned. PESCE to p for GLORIOSO. MASCI singled; LAURI advanced to second, advanced to third on a throwing error by rf. MASCI stole second. MASCI assist by c; LAURI scored on a muffed throw by 3b, caught stealing, unearned. MASCI out at third p to 3b, caught stealing. 4 runs, 3 hits, 4 errors, 0 LOB.

S.S. LAZIO 9th - ZINNO singled. ZINNO stole second. RODDA struck out. LUCARELLI walked. MAOLONI pinch hit for DI MASCOLO. MAOLONI reached on a fielder's choice; LUCARELLI advanced to second; ZINNO out at third p to 3b. MAOLONI advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by 3b; LUCARELLI stole third, scored on the error, unearned. MARIN flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


CHLORODONT NETTUNO 10, S.S. LAZIO 8 (Jun 10, 1956 at Roma)
----------------------------------------------------------------------
CHLORODONT NETTUNO.. 010 100 224  - 10  8 12
S.S. LAZIO.......... 005 001 011  -  8  6 10
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CHLORODONT NETTUNO - CASALDI Mariano; TAGLIABOSCHI Carlo(3) and DERREL;
CAIAZZO Antonio. S.S. LAZIO - GLORIOSO Giulio; PESCE Gianni(9) and RODDA.
Win-TAGLIABOSCHI Carlo  Loss-GLORIOSO Giulio  T-3:15  A-0
Game notes:
Scorers:  LATTARULO
Comitato Nazionale Classificatori