Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BASEBALL TEAM VERONA vs FORTITUDO CASTENASO (Apr 03, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Apr 03, 2010 at CASTENASO (Teseo Bondi)

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BATTAGLINI cf 
MANZOTTI 2b 
ZUCCHET c 
BENETTI DI 3b 
BOTTARO ss 
BERTAGNA D dh/p 
MERIGGI lf 
ALBANI rf 
MAROGNA ph 
BENETTI DA 1b  10 
GRIGOLETTO p 
MANTOVANI M p 
Totals   38  10  10  24  13 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO ss 
GNUDI lf 
BREVEGLIERI cf 
PAGANUCCI c 
MASIELLO c 
GAMBERINI 1b  11 
MONARI dh 
FABBRI 3b 
ZANETTI 2b 
CANCELLIERI rf 
MAZZOCCHI p 
BALBUENA p 
Totals   29  10  27  13 

BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRIGOLETTO Francesco   6.0  22  29 
MANTOVANI Masssimo L  1.1 
BERTAGNA Davide   0.2 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAZZOCCHI Rene' W  8.0  32  33  10 
BALBUENA Frank S  1.0 

Umpires - HP: MARTINELLI Luigi 1B: FABRIN Lino
Start: 20:30 Time: 3:00 Attendance: 50
Game notes: Scorers: GABANINI Gaia Home Manager: OBBOLE Angelo Visitor Manager: HERNANDEZ Jose'
GRIGOLETTO faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at FORTITUDO CASTENASO
Apr 03, 2010 at CASTENASO (Teseo Bondi)

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/cf BATTAGLINI; 4/2b MANZOTTI; 26/c ZUCCHET; 19/3b BENETTI DI; 5/ss BOTTARO; 2/dh BERTAGNA D; 3/lf MERIGGI; 46/rf ALBANI; 18/1b BENETTI DA; 34/p GRIGOLETTO;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/ss D'AMICO; 3/lf GNUDI; 9/cf BREVEGLIERI; 20/c PAGANUCCI; 14/1b GAMBERINI; 10/dh MONARI; 27/3b FABBRI; 75/2b ZANETTI; 36/rf CANCELLIERI; 32/p MAZZOCCHI;

BASEBALL TEAM VERONA 1st - BATTAGLINI struck out looking. MANZOTTI struck out looking. ZUCCHET flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO walked. D'AMICO stole second. GNUDI grounded out to 2b; D'AMICO advanced to third. BREVEGLIERI struck out looking. PAGANUCCI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - BENETTI DI doubled to left field. BOTTARO singled to left field; BENETTI DI no advance. BERTAGNA D singled through the right side, RBI; BOTTARO advanced to second; BENETTI DI scored. MERIGGI struck out swinging. ALBANI grounded out to ss; BERTAGNA D advanced to second; BOTTARO advanced to third. BENETTI DA singled through the left side, RBI; BERTAGNA D advanced to third; BOTTARO scored. BATTAGLINI grounded out to p. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - GAMBERINI grounded out to 2b. MONARI walked. MONARI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. FABBRI struck out swinging. ZANETTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - MANZOTTI grounded out to 2b. ZUCCHET tripled down the rf line. BENETTI DI struck out looking. BOTTARO intentionally walked. BERTAGNA D grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - CANCELLIERI walked. CANCELLIERI stole second. D'AMICO struck out looking. GNUDI struck out swinging. CANCELLIERI advanced to third on a wild pitch. BREVEGLIERI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - MERIGGI flied out to cf. ALBANI struck out swinging. BENETTI DA reached on a fielding error by 2b. BENETTI DA out at first p to 1b, picked off. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - PAGANUCCI struck out swinging. GAMBERINI walked. GAMBERINI advanced to second on a wild pitch. MONARI singled to left field; GAMBERINI advanced to third. MONARI out at first p to 1b, picked off. FABBRI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; GAMBERINI scored on the error, unearned. ZANETTI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - MASIELLO to c for PAGANUCCI. BATTAGLINI grounded out to 3b. MANZOTTI grounded out to ss. ZUCCHET struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - CANCELLIERI struck out looking. D'AMICO reached on a throwing error by 2b. D'AMICO stole second. GNUDI struck out swinging, reached first on a muffed throw by 1b, assist by c; D'AMICO advanced to third on a fielder's choice, scored on the error, unearned. BREVEGLIERI grounded out to 3b; GNUDI advanced to second. MASIELLO walked. MASIELLO stole second; GNUDI stole third. GAMBERINI walked. MONARI singled to shortstop, RBI; GAMBERINI advanced to second; MASIELLO advanced to third; GNUDI scored, unearned. FABBRI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - BENETTI DI flied out to rf. BOTTARO struck out swinging. BERTAGNA D struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - ZANETTI flied out to rf. CANCELLIERI grounded out to ss. D'AMICO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - MERIGGI singled up the middle. ALBANI reached on a fielder's choice to first base; MERIGGI out at second 1b to ss. ALBANI out at first p to 1b, picked off. BENETTI DA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - GNUDI hit by pitch. GNUDI advanced to second on a balk. MANTOVANI M to p for GRIGOLETTO. GNUDI advanced to third on a wild pitch. BREVEGLIERI walked. MASIELLO flied out to p. BREVEGLIERI stole second. GAMBERINI intentionally walked. MONARI flied into double play rf to c; GNUDI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - BATTAGLINI singled through the left side. MANZOTTI reached on a dropped fly by rf; BATTAGLINI advanced to second on the error. MANZOTTI advanced to second on a wild pitch; BATTAGLINI advanced to third on a wild pitch. ZUCCHET grounded out to 2b, RBI; MANZOTTI advanced to third; BATTAGLINI scored. BENETTI DI reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; MANZOTTI scored, unearned. BOTTARO grounded out to ss; BENETTI DI advanced to second. BERTAGNA D grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - FABBRI doubled to left center. ZANETTI grounded out to p, SAC; FABBRI advanced to third. CANCELLIERI walked. CANCELLIERI stole second; FABBRI stole home. D'AMICO homered to right field, inside the park, 2 RBI; CANCELLIERI scored. GNUDI walked. BERTAGNA D to p. / for MANTOVANI M. BREVEGLIERI reached on a fielder's choice; GNUDI out at second rf to ss. BREVEGLIERI stole second. MASIELLO hit by pitch. GAMBERINI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; MASIELLO advanced to third; BREVEGLIERI scored. MONARI flied out to rf. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 9th - BALBUENA to p for MAZZOCCHI. MERIGGI singled to third base. MAROGNA pinch hit for ALBANI. MAROGNA struck out looking. BENETTI DA reached on a throwing error by 3b; MERIGGI advanced to second. BATTAGLINI singled through the left side; BENETTI DA advanced to second; MERIGGI advanced to third. MANZOTTI singled to center field, 2 RBI; BATTAGLINI advanced to second; BENETTI DA scored, unearned; MERIGGI scored. ZUCCHET flied into double play ss to 2b; MANZOTTI out on the play. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 7, BASEBALL TEAM VERONA 6 (Apr 03, 2010 at CASTENASO)
----------------------------------------------------------------------
BASEBALL TEAM VERONA 020 000 022  -  6 10  4
FORTITUDO CASTENASO. 000 120 04X  -  7  5  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BASEBALL TEAM VERONA - GRIGOLETTO Francesco; MANTOVANI Masssimo(7); BERTAGNA Davide(8)
and ZUCCHET Pedro H.. FORTITUDO CASTENASO - MAZZOCCHI Rene'; BALBUENA Frank(9) and
PAGANUCCI Andrea; MASIELLO Michele.
Win-MAZZOCCHI Rene'  Save-BALBUENA Frank  Loss-MANTOVANI Masssimo  T-3:00  A-50
HR CAE - D'AMICO Andrea.
Game notes:
Scorers: GABANINI Gaia
Home Manager: OBBOLE Angelo
Visitor Manager: HERNANDEZ Jose'

GRIGOLETTO faced 1 batter in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori