Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JUNIOR PARMA BC vs CATANIA BAS PROJECT (Apr 11, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at CATANIA BAS PROJECT - Composite Box Score
Apr 11, 2010 at PALERMO (VIA DELL'OLIMPO)

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAMBELLAN cf 
GIANNETTI 3b 
BERTOLINI ph 
CAVAZZINI M 2b 
CARAVITA dh 
ZAMBELLONI R c  11 
CORSARO M lf 
ALBERTELLI lf 
ROZZI 1b 
PUGOLOTTI rf 
BIANCHINI ss 
BAZZANA 2b/3b 
ZAMBELLONI A p 
CORSARO F p 
Totals   36  27  11 

CATANIA BAS PROJECT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOSA C. ss 
BONFIGLIO 2b 
PESCE rf 
FERRARO 3b 
SPADARO cf 
VAZZANO dh 
GAROFALO G c 
ASTUTO ph/c 
MONTALTO 1b  10 
ANIA lf 
GUARDO ph 
NOVARA C p 
MANNO p 
Totals   34  10  27  12 

JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZAMBELLONI Andrea W  6.0  20  24  10 
CORSARO Francesco S  3.0  14  17 
 
CATANIA BAS PROJECT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NOVARA Carlos L  6.0  27  30 
MANNO Mauro   3.0  12 

Umpires - HP: GALATI Salvatore 1B: FUSTO Piero
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 60
Game notes: SCOREKEEPERS: BARBERA Alessandro, BARBERA Daniele, LONGO Maria Rita; Home Manager: ANIA Riccardo; Visitors Manager: LONGAGNANI Andrea;

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at CATANIA BAS PROJECT
Apr 11, 2010 at PALERMO (VIA DELL'OLIMPO)

JUNIOR PARMA BC starters: 5/cf ZAMBELLAN; 11/3b GIANNETTI; 20/dh CARAVITA; 36/c ZAMBELLONI R; 39/lf CORSARO M; 16/1b ROZZI; 67/rf PUGOLOTTI; 6/ss BIANCHINI; 4/2b BAZZANA; 24/p ZAMBELLONI A;

CATANIA BAS PROJECT starters: 7/ss SOSA C.; 3/2b BONFIGLIO; 17/rf PESCE; 11/3b FERRARO; 0/cf SPADARO; 26/dh VAZZANO; 38/c GAROFALO G; 54/1b MONTALTO; 19/lf ANIA; 33/p NOVARA C;

JUNIOR PARMA BC 1st - ZAMBELLAN struck out swinging. GIANNETTI struck out swinging. CARAVITA reached on a fielding error by 2b. CARAVITA failed pickoff attempt. ZAMBELLONI R fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 1st - SOSA C. reached on a fielding error by 2b. SOSA C. failed pickoff attempt. BONFIGLIO reached on a fielder's choice; SOSA C. out at second 2b to ss. PESCE grounded out to p; BONFIGLIO advanced to second. FERRARO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - CORSARO M reached on a fielding error by 1b. ROZZI flied out to 2b. CORSARO M failed pickoff attempt. CORSARO M failed pickoff attempt. CORSARO M failed pickoff attempt. PUGOLOTTI reached on a fielder's choice; CORSARO M out at second ss to 2b. PUGOLOTTI stole second. PUGOLOTTI advanced to third on a passed ball. BIANCHINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 2nd - SPADARO flied out to ss. VAZZANO singled to left center. ::: VAZZANO Nicola Out by rule - Touched by own Batted Ball :::. GAROFALO G grounded out to c unassisted; VAZZANO advanced to second. MONTALTO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - BAZZANA flied out to rf. ZAMBELLAN singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. ZAMBELLAN failed pickoff attempt. GIANNETTI hit by pitch. GIANNETTI advanced to second on a wild pitch; ZAMBELLAN advanced to third on a wild pitch. CARAVITA walked. ZAMBELLONI R struck out swinging. CORSARO M doubled to left center, 3 RBI; CARAVITA scored; GIANNETTI scored; ZAMBELLAN scored. ROZZI struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 3rd - ANIA walked. ANIA stole second. SOSA C. struck out looking. BONFIGLIO walked. BONFIGLIO advanced to second on a wild pitch; ANIA advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned. PESCE grounded out to ss. FERRARO grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - PUGOLOTTI grounded out to 3b, bunt. BIANCHINI walked. BAZZANA doubled to left center, RBI; BIANCHINI scored. ZAMBELLAN grounded out to 2b; BAZZANA advanced to third. GIANNETTI singled to shortstop, RBI; BAZZANA scored. CARAVITA grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 4th - SPADARO struck out swinging. VAZZANO walked. VAZZANO stole second. GAROFALO G struck out looking. MONTALTO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - ZAMBELLONI R lined out to ss. CORSARO M grounded out to 3b. ROZZI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 5th - ANIA grounded out to 3b. SOSA C. grounded out to ss. BONFIGLIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - PUGOLOTTI reached on a throwing error by 3b. PUGOLOTTI stole second. BIANCHINI singled to center field, RBI; PUGOLOTTI scored, unearned. BIANCHINI stole second. BAZZANA struck out swinging. BIANCHINI failed pickoff attempt. ZAMBELLAN flied out to cf; BIANCHINI advanced to third. GIANNETTI singled to center field, RBI; BIANCHINI scored, unearned. CARAVITA flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 6th - PESCE grounded out to 3b. FERRARO walked. SPADARO flied out to cf. VAZZANO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - MANNO to p for NOVARA C. ZAMBELLONI R singled up the middle. CORSARO M grounded into double play 3b to 2b to 1b; ZAMBELLONI R out on the play. ROZZI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 7th - ALBERTELLI to lf for CORSARO M. CORSARO F to p for ZAMBELLONI A. GAROFALO G struck out swinging. MONTALTO walked. MONTALTO failed pickoff attempt. MONTALTO failed pickoff attempt. ANIA struck out swinging. MONTALTO failed pickoff attempt. SOSA C. singled to center field; MONTALTO advanced to second. BONFIGLIO reached on a fielder's choice; SOSA C. advanced to second; MONTALTO out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 8th - PUGOLOTTI grounded out to 3b. BIANCHINI grounded out to ss. BAZZANA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 8th - PESCE walked. FERRARO walked; PESCE advanced to second. :::Manager visit to mound:::. SPADARO struck out looking. VAZZANO reached on a fielding error by 3b; FERRARO advanced to second; PESCE advanced to third. ASTUTO pinch hit for GAROFALO G. ASTUTO reached on a fielder's choice; VAZZANO advanced to second; FERRARO advanced to third; PESCE out at home 3b to c. MONTALTO grounded out to p unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

JUNIOR PARMA BC 9th - ASTUTO to c. ZAMBELLAN walked. BERTOLINI pinch hit for GIANNETTI. ZAMBELLAN failed pickoff attempt. ZAMBELLAN stole second. ZAMBELLAN advanced to third on a balk. BERTOLINI flied out to cf, SF, RBI; ZAMBELLAN scored. CARAVITA singled to right field. ZAMBELLONI R flied out to rf. ALBERTELLI walked; CARAVITA advanced to second. ROZZI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 9th - CAVAZZINI M to 2b for BERTOLINI. BAZZANA to 3b. GUARDO pinch hit for ANIA. GUARDO singled to center field. SOSA C. singled through the right side; GUARDO advanced to second. BONFIGLIO infield fly to ss. PESCE reached on a fielder's choice; SOSA C. out at second 3b to 2b; GUARDO advanced to third. FERRARO singled to second base, RBI; PESCE advanced to second; GUARDO scored. SPADARO struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


JUNIOR PARMA BC 8, CATANIA BAS PROJECT 2 (Apr 11, 2010 at PALERMO)
----------------------------------------------------------------------
JUNIOR PARMA BC..... 003 202 001  -  8  8  3
CATANIA BAS PROJECT. 001 000 001  -  2  5  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JUNIOR PARMA BC - ZAMBELLONI Andrea; CORSARO Francesco(7) and ZAMBELLONI Riccardo.
CATANIA BAS PROJECT - NOVARA Carlos; MANNO Mauro(7) and GAROFALO Gaspare; ASTUTO Simone A..
Win-ZAMBELLONI Andrea  Save-CORSARO Francesco  Loss-NOVARA Carlos  T-3:00  A-60
Game notes:
SCOREKEEPERS: BARBERA Alessandro, BARBERA Daniele, LONGO Maria Rita;
Home Manager: ANIA Riccardo;
Visitors Manager: LONGAGNANI Andrea;
Comitato Nazionale Classificatori