Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATANIA BAS PROJECT vs FORTITUDO CASTENASO (Apr 17, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
CATANIA BAS PROJECT at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Apr 17, 2010 at CASTENASO (Teseo Bondi)

CATANIA BAS PROJECT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BONFIGLIO 2b 
ASTUTO 3b 
SOSA C. ss 
PESCE dh 
VAZZANO lf/c 
SPATARO cf 
BORZI' rf 
GUARDO 1b 
GAROFALO G c 
GALLINA lf 
MANNO p 
RUSSO p 
MONTALTO p 
Totals   22  11  18  11 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO ss 
SCAGNOLARI lf 
HERNANDEZ 2b 
GAMBERINI 1b 
MONARI dh 
BREVEGLIERI cf 
FABBRI 3b 
D'ANDREA rf 
ROSSI pr/rf 
MASIELLO c  11 
DALL'OLIO p 
BALBUENA p 
Totals   38  12  15  11  21 

CATANIA BAS PROJECT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MANNO Mauro L  3.0  21  23 
RUSSO Antonino   2.2  16  17 
MONTALTO Alessio   0.1 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DALL'OLIO Francesco W  5.0  14  23 
BALBUENA Frank   2.0 

Umpires - HP: SEGATORI Simone 1B: SCIRMAN Roberto
Start: 20:45 Time: 2:40 Attendance: 30
Game notes: SCORERS: GABANINI Gaia Home Manager: HERNANDEZ Jose' Visiting Manager: ANIA Luis Riccardo
MANNO faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
CATANIA BAS PROJECT at FORTITUDO CASTENASO
Apr 17, 2010 at CASTENASO (Teseo Bondi)

CATANIA BAS PROJECT starters: 3/2b BONFIGLIO; 27/3b ASTUTO; 7/ss SOSA C.; 17/dh PESCE; 26/lf VAZZANO; 13/cf SPATARO; 0/rf BORZI'; 59/1b GUARDO; 38/c GAROFALO G; 55/p MANNO;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/ss D'AMICO; 7/lf SCAGNOLARI; 4/2b HERNANDEZ; 14/1b GAMBERINI; 10/dh MONARI; 9/cf BREVEGLIERI; 27/3b FABBRI; 34/rf D'ANDREA; 24/c MASIELLO; 1/p DALL'OLIO;

CATANIA BAS PROJECT 1st - BONFIGLIO struck out swinging. ASTUTO grounded out to ss. SOSA C. walked. PESCE walked; SOSA C. advanced to second. PESCE advanced to second on a passed ball; SOSA C. advanced to third on a passed ball. VAZZANO walked. SPATARO walked, RBI; VAZZANO advanced to second; PESCE advanced to third; SOSA C. scored. BORZI' struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to second on the error. SCAGNOLARI singled to pitcher, bunt; D'AMICO advanced to third. SCAGNOLARI stole second. HERNANDEZ grounded out to ss, RBI; SCAGNOLARI advanced to third; D'AMICO scored, unearned. GAMBERINI singled to right field, RBI; SCAGNOLARI scored. MONARI singled to left center; GAMBERINI advanced to second. BREVEGLIERI singled through the left side; MONARI advanced to second; GAMBERINI advanced to third. FABBRI reached on a fielding error by ss, RBI; BREVEGLIERI advanced to second; MONARI advanced to third; GAMBERINI scored, unearned. D'ANDREA reached on a fielder's choice; FABBRI advanced to second on a fielder's choice; BREVEGLIERI advanced to third on a fielder's choice; MONARI out at home p to c. MASIELLO flied out to 2b. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 2nd - GUARDO struck out swinging. GAROFALO G struck out looking. BONFIGLIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - D'AMICO grounded out to p. SCAGNOLARI doubled to left field. HERNANDEZ flied out to cf; SCAGNOLARI advanced to third. GAMBERINI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 3rd - ASTUTO walked. SOSA C. reached on a fielder's choice; ASTUTO out at second 2b to ss. PESCE flied into double play rf to 1b; SOSA C. out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - MONARI walked. MONARI stole second. BREVEGLIERI reached on a dropped fly by rf; MONARI advanced to third on the error. FABBRI popped up to ss. BREVEGLIERI stole second. D'ANDREA singled to center field, RBI; BREVEGLIERI advanced to third; MONARI scored. MASIELLO singled to center field, RBI; D'ANDREA advanced to second; BREVEGLIERI scored, unearned. D'AMICO flied out to cf; D'ANDREA advanced to third. MASIELLO stole second. SCAGNOLARI struck out looking, reached first on a throwing error by c. HERNANDEZ reached on a fielder's choice; SCAGNOLARI out at second 3b to 2b. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 4th - VAZZANO walked. SPATARO reached on a fielder's choice; VAZZANO out at second p to ss. SPATARO advanced to second on a wild pitch. BORZI' walked. GUARDO struck out swinging. GAROFALO G grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - GAMBERINI walked. MONARI singled to left field; GAMBERINI advanced to second. RUSSO to p for MANNO. BREVEGLIERI singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; MONARI advanced to third; GAMBERINI scored. MONARI scored on a throwing error by c. FABBRI singled to center field, RBI; BREVEGLIERI scored. VAZZANO to c. GALLINA to lf for GAROFALO G. D'ANDREA out at first 1b to 2b; FABBRI advanced to second. MASIELLO flied out to lf. D'AMICO grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 5th - BONFIGLIO struck out looking. ASTUTO walked. SOSA C. flied out to cf. PESCE walked; ASTUTO advanced to second. PESCE advanced to second on a passed ball; ASTUTO advanced to third on a passed ball. VAZZANO lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - SCAGNOLARI grounded out to 2b. HERNANDEZ singled to center field. GAMBERINI grounded out to 2b; HERNANDEZ advanced to second. MONARI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 6th - BALBUENA to p for DALL'OLIO. SPATARO hit by pitch. BORZI' reached on a fielder's choice; SPATARO out at second 2b to ss. GUARDO struck out swinging. GALLINA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - BREVEGLIERI singled to center field. BREVEGLIERI stole second. FABBRI struck out swinging. D'ANDREA singled to third base; BREVEGLIERI no advance. ROSSI pinch ran for D'ANDREA. MASIELLO grounded out to p; ROSSI advanced to second; BREVEGLIERI advanced to third. D'AMICO singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; ROSSI scored; BREVEGLIERI scored. SCAGNOLARI intentionally walked. HERNANDEZ reached on a dropped fly by p; SCAGNOLARI advanced to second on the error; D'AMICO advanced to third on the error. GAMBERINI singled up the middle, 2 RBI; HERNANDEZ advanced to second; SCAGNOLARI scored, unearned; D'AMICO scored, unearned. MONTALTO to p for RUSSO. GAMBERINI advanced to second on a wild pitch; HERNANDEZ advanced to third on a wild pitch. MONARI walked. BREVEGLIERI reached on a fielder's choice; MONARI out at second 2b to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 7th - ROSSI to rf. BONFIGLIO singled to center field. ASTUTO struck out swinging. SOSA C. tripled to center field, RBI; BONFIGLIO scored. PESCE struck out looking. VAZZANO out at first 1b to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 12, CATANIA BAS PROJECT 2 (Apr 17, 2010 at CASTENASO)
----------------------------------------------------------------------
CATANIA BAS PROJECT. 100 000 1 -  2  2  6
FORTITUDO CASTENASO. 302 304 X - 12 15  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CATANIA BAS PROJECT - MANNO Mauro; RUSSO Antonino(4); MONTALTO Alessio(6) and
GAROFALO Gaspare; VAZZANO Nicola. FORTITUDO CASTENASO - DALL'OLIO Francesco; BALBUENA Frank(6)
and MASIELLO Michele.
Win-DALL'OLIO Francesco  Loss-MANNO Mauro  T-2:40  A-30
Game notes:
SCORERS: GABANINI Gaia
Home Manager: HERNANDEZ Jose'
Visiting Manager: ANIA Luis Riccardo

MANNO faced 2 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori