Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JUNIOR PARMA BC vs DANESI NETTUNO (Apr 25, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at DANESI NETTUNO - Composite Box Score
Apr 25, 2010 at Nettuno (Tagliaboschi)

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BIANCHINI ss 
GIANNETTI 3b 
CARAVITA 1b  14 
BERTOLINI dh 
ZAMBELLONI R c 
ZAMBELLAN cf 
PUGOLOTTI lf 
CASORATI rf 
MASOLA ph 
ALBERTELLI rf 
BAZZANA 2b 
CORSARO F p 
GIOVANELLI N p 
Totals   37  13  27  13 

DANESI NETTUNO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MERCURI FR ss 
MERCURI D 3b 
BELVISI 2b 
SALCICCIA R 1b  10 
TARTAGLIA lf 
SIMONE dh 
TRIONFERA rf 
CONTI cf 
SCERRATO c  10 
MODICA p 
FRANCUCCI p 
PIRAINO p 
Totals   33  27  12 

JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CORSARO Francesco   4.2  17  22 
GIOVANELLI Nicolas W  4.1  16  16 
 
DANESI NETTUNO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MODICA Matteo L  6.0  25  27 
FRANCUCCI Antonino   2.0  11 
PIRAINO Daniel   1.0 

Umpires - HP: BORSELLI Franco 1B: FANCELLU Renzo
Start: 10:00 Time: 2:45 Attendance: 70
Game notes: SCOREKEEPERS: IMPERIALI Maurizio, MODICA Michele, MARTONE Maurizio Home Manager: TRINCI Guglielmo Visiting Manager: LONGAGNANI Andrea

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at DANESI NETTUNO
Apr 25, 2010 at Nettuno (Tagliaboschi)

JUNIOR PARMA BC starters: 6/ss BIANCHINI; 11/3b GIANNETTI; 20/1b CARAVITA; 31/dh BERTOLINI; 36/c ZAMBELLONI R; 5/cf ZAMBELLAN; 67/lf PUGOLOTTI; 48/rf CASORATI; 4/2b BAZZANA; 12/p CORSARO F;

DANESI NETTUNO starters: 29/ss MERCURI FR; 70/3b MERCURI D; 42/2b BELVISI; 28/1b SALCICCIA R; 72/lf TARTAGLIA; 41/dh SIMONE; 65/rf TRIONFERA; 56/cf CONTI; 92/c SCERRATO; 34/p MODICA;

JUNIOR PARMA BC 1st - BIANCHINI struck out swinging. GIANNETTI reached on a dropped fly by rf. CARAVITA flied out to rf. GIANNETTI advanced to second on a throwing error by 1b, caught stealing, assist by p. BERTOLINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

DANESI NETTUNO 1st - MERCURI FR fouled out to 3b. MERCURI D walked. BELVISI flied out to cf. MERCURI D stole second. SALCICCIA R struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - ZAMBELLONI R struck out swinging, reached first on a wild pitch. ZAMBELLAN grounded out to 3b; ZAMBELLONI R advanced to second. PUGOLOTTI struck out swinging. CASORATI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

DANESI NETTUNO 2nd - TARTAGLIA doubled to left field. SIMONE grounded out to 2b; TARTAGLIA advanced to third. TRIONFERA grounded out to ss, RBI; TARTAGLIA scored. CONTI popped up to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - BAZZANA struck out swinging, out at first c to 1b. BIANCHINI fouled out to 3b. GIANNETTI walked. CARAVITA walked; GIANNETTI advanced to second. BERTOLINI singled through the right side, RBI; CARAVITA advanced to second; GIANNETTI scored. ZAMBELLONI R singled to center field, advanced to second on the error; BERTOLINI advanced to second, advanced to third on the error; CARAVITA advanced to third, scored on a throwing error by 1b, unearned. ZAMBELLAN struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

DANESI NETTUNO 3rd - SCERRATO flied out to cf. MERCURI FR grounded out to ss. MERCURI D hit by pitch. MERCURI D stole second. BELVISI lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - PUGOLOTTI grounded out to 3b. CASORATI struck out swinging. BAZZANA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DANESI NETTUNO 4th - SALCICCIA R doubled to center field. TARTAGLIA doubled to left center, RBI; SALCICCIA R scored. SIMONE flied out to cf. TRIONFERA walked. CONTI flied out to cf. TRIONFERA advanced to second on a wild pitch; TARTAGLIA advanced to third on a wild pitch. SCERRATO grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - BIANCHINI lined out to rf. GIANNETTI singled to shortstop. CARAVITA grounded into double play 2b to ss to 1b; GIANNETTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

DANESI NETTUNO 5th - MERCURI FR doubled to right center. MERCURI D grounded out to ss; MERCURI FR advanced to third. BELVISI flied out to lf, SF, RBI; MERCURI FR scored. SALCICCIA R walked. GIOVANELLI N to p for CORSARO F. TARTAGLIA lined out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - BERTOLINI reached on a throwing error by ss. ZAMBELLONI R reached on a fielding error by 3b; BERTOLINI advanced to second. ZAMBELLONI R advanced to second on a passed ball; BERTOLINI advanced to third on a passed ball. ZAMBELLAN tripled to right center, 2 RBI; ZAMBELLONI R scored, unearned; BERTOLINI scored, unearned. PUGOLOTTI struck out looking. MASOLA pinch hit for CASORATI. MASOLA struck out swinging. BAZZANA struck out looking. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

DANESI NETTUNO 6th - ALBERTELLI to rf for MASOLA. SIMONE struck out swinging. TRIONFERA grounded out to 3b. CONTI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - FRANCUCCI to p for MODICA. BIANCHINI flied out to cf. GIANNETTI homered to center field, RBI. CARAVITA reached on a fielding error by 1b. BERTOLINI singled down the rf line; CARAVITA advanced to third. ZAMBELLONI R singled to left field, RBI; BERTOLINI advanced to second; CARAVITA scored, unearned. ZAMBELLONI R advanced to second on a wild pitch; BERTOLINI advanced to third on a wild pitch. ZAMBELLAN reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. PUGOLOTTI flied out to cf, SF, RBI; ZAMBELLONI R advanced to third; BERTOLINI scored, unearned. ZAMBELLAN stole second. ALBERTELLI fouled out to 1b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

DANESI NETTUNO 7th - SCERRATO grounded out to 3b. MERCURI FR grounded out to 2b. MERCURI D flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 8th - BAZZANA flied out to 2b. BIANCHINI walked. BIANCHINI out at first p to 1b, picked off. GIANNETTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DANESI NETTUNO 8th - BELVISI grounded out to ss. SALCICCIA R struck out swinging. TARTAGLIA reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. SIMONE struck out swinging, reached first on a passed ball; TARTAGLIA advanced to second on a passed ball. TRIONFERA singled up the middle, RBI; SIMONE advanced to second; TARTAGLIA scored, unearned. CONTI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 9th - PIRAINO to p for FRANCUCCI. CARAVITA struck out swinging, out at first c to 1b. BERTOLINI struck out looking. ZAMBELLONI R struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DANESI NETTUNO 9th - SCERRATO fouled out to 1b. MERCURI FR lined out to cf. MERCURI D grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


JUNIOR PARMA BC 7, DANESI NETTUNO 4 (Apr 25, 2010 at Nettuno)
----------------------------------------------------------------------
JUNIOR PARMA BC..... 002 002 300  -  7  7  1
DANESI NETTUNO...... 010 110 010  -  4  5  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JUNIOR PARMA BC - CORSARO Francesco; GIOVANELLI Nicolas(5) and ZAMBELLONI Riccardo.
DANESI NETTUNO - MODICA Matteo; FRANCUCCI Antonino(7); PIRAINO Daniel(9) and SCERRATO Gianluca.
Win-GIOVANELLI Nicolas  Loss-MODICA Matteo  T-2:45  A-70
HR JPR - GIANNETTI Stefano.
Game notes:
SCOREKEEPERS: IMPERIALI Maurizio, MODICA Michele, MARTONE Maurizio
Home Manager: TRINCI Guglielmo
Visiting Manager: LONGAGNANI Andrea
Comitato Nazionale Classificatori