Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BASEBALL TEAM VERONA vs CATANIA BAS PROJECT (Apr 25, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at CATANIA BAS PROJECT - Composite Box Score
Apr 25, 2010 at Palermo (Via dell'Olimpo)

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOTTARO 2b 
MAROGNA ph/2b 
MONDO cf 
ZUCCHET 1b 
TODESCHINI 1b 
BENETTI DI 3b 
DE BONI c 
BERTAGNA D dh 
MANTOVANI F dh 
BENETTI DA ss 
MODESTI rf 
RUBBOLI ph/rf 
DISARO' lf 
BRIGGI p 
MANTOVANI M p 
PALENCIA P. p 
Totals   36  15  15  13  14  21 

CATANIA BAS PROJECT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BONFIGLIO rf/2b 
ANIA cf 
SOSA C. ss 
MAZZAGLIA ph 
D'INDIA dh 
NOVARA G dh 
ASTUTO 3b 
VAZZANO 3b 
ACCOMANDO 2b/1b 
GUALTIERI lf 
GAROFALO G c 
GUARDO 1b/rf 
MONTALTO p 
RUSSO p 
NOVARA C p 
VERACE p 
Totals   23  21  12 

BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRIGGI Pietro W  5.0  17  17 
MANTOVANI Masssimo   1.0 
PALENCIA P. Roberto   1.0 
 
CATANIA BAS PROJECT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTALTO Alessio L  2.2  11  19 
RUSSO Antonino   1.1  11 
NOVARA Carlos   2.0  12  14 
VERACE Daniele   1.0 

Umpires - HP: FUSTO Piero 1B: MONTALBANO Giovanni
Start: 14:35 Time: 2:20 Attendance: 40
Game notes: Scorekeeper: BARBERA Alessandro Home Manager: ANIA L.Riccardo Visiting Manager: MANZOTTI William

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at CATANIA BAS PROJECT
Apr 25, 2010 at Palermo (Via dell'Olimpo)

BASEBALL TEAM VERONA starters: 5/2b BOTTARO; 12/cf MONDO; 26/1b ZUCCHET; 19/3b BENETTI DI; 8/c DE BONI; 2/dh BERTAGNA D; 18/ss BENETTI DA; 24/rf MODESTI; 7/lf DISARO'; 3/p BRIGGI;

CATANIA BAS PROJECT starters: 3/rf BONFIGLIO; 19/cf ANIA; 7/ss SOSA C.; 4/dh D'INDIA; 27/3b ASTUTO; 78/2b ACCOMANDO; 1/lf GUALTIERI; 38/c GAROFALO G; 59/1b GUARDO; 54/p MONTALTO;

BASEBALL TEAM VERONA 1st - BOTTARO doubled to left field. MONDO walked. ZUCCHET grounded out to 3b; MONDO advanced to second; BOTTARO advanced to third. MONDO advanced to third on a throwing error by c; BOTTARO out at home ss to c. BENETTI DI walked. DE BONI walked; BENETTI DI advanced to second. BERTAGNA D walked, RBI; DE BONI advanced to second; BENETTI DI advanced to third; MONDO scored. BENETTI DA walked, RBI; BERTAGNA D advanced to second; DE BONI advanced to third; BENETTI DI scored. MODESTI flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 1st - BONFIGLIO struck out looking. ANIA reached on a fielding error by 3b. SOSA C. reached on a fielder's choice; ANIA out at second 2b unassisted. SOSA C. out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - DISARO' singled to shortstop. BOTTARO reached on a fielder's choice; DISARO' out at second 3b to 2b. MONDO singled to pitcher; BOTTARO advanced to second. ZUCCHET grounded into double play 2b to ss to 1b; MONDO out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 2nd - D'INDIA flied out to lf. ASTUTO struck out swinging. ACCOMANDO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - BENETTI DI singled to left field. DE BONI reached on a fielder's choice; BENETTI DI out at second 2b to ss. BERTAGNA D walked; DE BONI advanced to second. BENETTI DA singled to center field, out at second cf to 2b, RBI; BERTAGNA D advanced to third; DE BONI scored. MODESTI walked. DISARO' reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; MODESTI advanced to third on the error; BERTAGNA D scored on the error, unearned. BOTTARO walked. RUSSO to p for MONTALTO. MONDO reached on a fielding error by ss; BOTTARO advanced to second on the error; DISARO' advanced to third on the error; MODESTI scored on the error, unearned. ZUCCHET doubled to right field, ground-rule, 2 RBI; MONDO advanced to third; BOTTARO scored, unearned; DISARO' scored, unearned. BENETTI DI doubled to right center, 2 RBI; ZUCCHET scored, unearned; MONDO scored, unearned. DE BONI struck out looking. 7 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 3rd - GUALTIERI struck out looking. GAROFALO G singled to third base. GUARDO struck out swinging. BONFIGLIO reached on a fielder's choice; GAROFALO G out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - BONFIGLIO to 2b. GUARDO to rf. ACCOMANDO to 1b. BERTAGNA D walked. BENETTI DA reached on a fielding error by 3b; BERTAGNA D advanced to second. MODESTI flied out to 2b. DISARO' walked; BENETTI DA advanced to second; BERTAGNA D advanced to third. BOTTARO walked, RBI; DISARO' advanced to second; BENETTI DA advanced to third; BERTAGNA D scored, unearned. MONDO lined out to ss. ZUCCHET out at first 1b to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 4th - Batter set to BONFIGLIO. ::: BONFIGLIO V batter out of turn :::. BONFIGLIO flied out to cf. ANIA singled to right field. SOSA C. grounded out to 2b. D'INDIA popped up to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - NOVARA C to p for RUSSO. BENETTI DI doubled to right center. DE BONI flied out to cf. MANTOVANI F to dh for BERTAGNA D. MANTOVANI F walked. BENETTI DA struck out swinging. MODESTI singled up the middle, RBI; MANTOVANI F advanced to third; BENETTI DI scored. DISARO' walked; MODESTI advanced to second. MAROGNA pinch hit for BOTTARO. MAROGNA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 5th - TODESCHINI to 1b for ZUCCHET. MAROGNA to 2b. ASTUTO struck out looking. ACCOMANDO struck out swinging. GUALTIERI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - VAZZANO to 3b for ASTUTO. MONDO singled to right field. TODESCHINI reached on a fielder's choice; MONDO out at second ss to 2b. BENETTI DI singled through the left side; TODESCHINI advanced to second. DE BONI doubled to center field, RBI; BENETTI DI advanced to third; TODESCHINI scored. MANTOVANI F grounded out to ss, RBI; DE BONI advanced to third; BENETTI DI scored. BENETTI DA singled to third base, RBI; DE BONI scored. RUBBOLI pinch hit for MODESTI. BENETTI DA advanced to second on a wild pitch. RUBBOLI struck out swinging, out at first c to 1b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 6th - RUBBOLI to rf. MANTOVANI M to p for BRIGGI. GAROFALO G singled to right field. GUARDO flied out to rf. BONFIGLIO grounded into double play ss to 2b to 1b; GAROFALO G out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - VERACE to p for NOVARA C. DISARO' grounded out to 3b. MAROGNA flied out to cf. MONDO singled to center field. TODESCHINI walked; MONDO advanced to second. BENETTI DI doubled to left field, RBI; TODESCHINI advanced to third; MONDO scored. DE BONI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 7th - PALENCIA P. to p for MANTOVANI M. ANIA struck out looking. MAZZAGLIA pinch hit for SOSA C.. MAZZAGLIA struck out looking. NOVARA G to dh for D'INDIA. NOVARA G grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 15, CATANIA BAS PROJECT 0 (Apr 25, 2010 at Palermo)
----------------------------------------------------------------------
BASEBALL TEAM VERONA 207 113 1 - 15 15  1
CATANIA BAS PROJECT. 000 000 0 -  0  3  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BASEBALL TEAM VERONA - BRIGGI Pietro; MANTOVANI Masssimo(6); PALENCIA P. Roberto(7)
and DE BONI Filippo. CATANIA BAS PROJECT - MONTALTO Alessio; RUSSO Antonino(3);
NOVARA Carlos(5); VERACE Daniele(7) and GAROFALO Gaspare.
Win-BRIGGI Pietro  Loss-MONTALTO Alessio  T-2:20  A-40
Game notes:
Scorekeeper: BARBERA Alessandro
Home Manager: ANIA L.Riccardo
Visiting Manager: MANZOTTI William
Comitato Nazionale Classificatori