Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BASEBALL TEAM VERONA vs RICCIONE FRANCHIGIA (May 30, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
May 30, 2010 at RIMINI (Comunale)

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BATTAGLINI cf 
MONDO rf 
BOTTARO dh 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET 1b 
MERIGGI lf 
MANZOTTI 2b 
MAROGNA 2b 
DE BONI c 
SABBATANI c 
BENETTI DA ss 
BERTAGNA D p 
TEBALDI p 
Totals   27  24 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOCCHI rf 
BABINI R ss 
PANDOLFI M dh 
PANDOLFI S 1b 
SIGNORINI lf 
RATTINI 3b 
CIT c 
DI FABIO 2b 
DI PEPPO cf 
BARBARESI p 
CHERUBINI p 
ORRIZZI p 
LOMONTE p 
Totals   30  27  15 

BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTAGNA Davide L  5.0  19  25 
TEBALDI Rocco   3.0  11  14 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARBARESI Mattia   2.0 
CHERUBINI Tommaso W  3.0  11 
ORRIZZI Brian   2.0 
LOMONTE Luca S  2.0 

Umpires - HP: ALINOVI Marco 1B: CARINGELLA Michele
Start: 14:30 Time: 2:25 Attendance: 100
Game notes: Scorers: BEDETTI Gianmarco, PELLEGRINI Tiziano Home Manager: GAMBERINI Dimes Visiting Manager: OBBOLE Angelo

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at RICCIONE FRANCHIGIA
May 30, 2010 at RIMINI (Comunale)

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/cf BATTAGLINI; 12/rf MONDO; 5/dh BOTTARO; 19/3b BENETTI DI; 26/1b ZUCCHET; 33/lf MERIGGI; 4/2b MANZOTTI; 8/c DE BONI; 18/ss BENETTI DA; 2/p BERTAGNA D;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 43/rf FOCCHI; 16/ss BABINI R; 55/dh PANDOLFI M; 27/1b PANDOLFI S; 29/lf SIGNORINI; 28/3b RATTINI; 54/c CIT; 6/2b DI FABIO; 9/cf DI PEPPO; 63/p BARBARESI;

BASEBALL TEAM VERONA 1st - BATTAGLINI singled up the middle. BATTAGLINI stole second. MONDO walked. BOTTARO reached on a fielder's choice; MONDO out at second ss to 2b; BATTAGLINI advanced to third. BENETTI DI singled to right field, RBI; BOTTARO advanced to second; BATTAGLINI scored. ZUCCHET flied out to cf; BOTTARO advanced to third. MERIGGI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - FOCCHI singled through the left side. BABINI R walked; FOCCHI advanced to second. FOCCHI out at third c to 3b, caught stealing. PANDOLFI M walked; BABINI R advanced to second. PANDOLFI S struck out looking. SIGNORINI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - MANZOTTI grounded out to ss. DE BONI walked. BENETTI DA grounded into double play 2b to ss to 1b; DE BONI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - RATTINI singled to second base. CIT singled to left field; RATTINI advanced to second. DI FABIO singled to right field; CIT advanced to second; RATTINI advanced to third. DI PEPPO infield fly to ss. FOCCHI fouled out to c. BABINI R singled to center field, RBI; DI FABIO advanced to second; CIT advanced to third; RATTINI scored. PANDOLFI M flied out to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - CHERUBINI to p for BARBARESI. BATTAGLINI flied out to cf. MONDO out at first 1b to p. BOTTARO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - PANDOLFI S hit by pitch. SIGNORINI doubled to right field; PANDOLFI S advanced to third. RATTINI flied out to rf, SF, RBI; SIGNORINI advanced to third; PANDOLFI S scored. CIT grounded out to ss, RBI; SIGNORINI scored. DI FABIO walked. DI PEPPO lined out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - BENETTI DI struck out looking. ZUCCHET walked. MERIGGI flied out to cf. ZUCCHET out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - FOCCHI out at first 1b to p. BABINI R fouled out to 1b. PANDOLFI M popped up to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - MANZOTTI flied out to cf. DE BONI walked. BENETTI DA flied out to cf. BATTAGLINI singled up the middle; DE BONI advanced to second. MONDO out at first p to 2b to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - PANDOLFI S reached on a throwing error by 3b. SIGNORINI walked; PANDOLFI S advanced to second. RATTINI reached on a fielder's choice; SIGNORINI out at second 2b to ss; PANDOLFI S advanced to third. RATTINI advanced to second on a fielder's choice; PANDOLFI S out at home c to 2b to c, caught stealing. CIT lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - ORRIZZI to p for CHERUBINI. BOTTARO flied out to ss. BENETTI DI lined out to 3b. ZUCCHET walked. MERIGGI reached on a fielder's choice; ZUCCHET out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - MAROGNA to 2b for MANZOTTI. TEBALDI to p for BERTAGNA D. DI FABIO singled up the middle. DI FABIO out at second c to ss, caught stealing. DI PEPPO grounded out to ss. FOCCHI walked. BABINI R walked; FOCCHI advanced to second. PANDOLFI M reached on a fielder's choice; BABINI R advanced to second on a fielder's choice; FOCCHI out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - MAROGNA hit by pitch. DE BONI reached on a fielder's choice; MAROGNA out at second 3b to 2b. BENETTI DA flied into double play 2b to 1b; DE BONI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - SABBATANI to c for DE BONI. PANDOLFI S flied out to 2b. SIGNORINI flied out to lf. RATTINI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - LOMONTE to p for ORRIZZI. BATTAGLINI hit by pitch. MONDO walked; BATTAGLINI advanced to second. BOTTARO infield fly to p. MONDO stole second; BATTAGLINI stole third. BENETTI DI struck out swinging to catcher. ZUCCHET grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - CIT reached on a throwing error by 2b. DI FABIO grounded out to p unassisted, SAC; CIT advanced to second. DI PEPPO flied out to rf; CIT advanced to third. FOCCHI singled to left field, RBI; CIT scored, unearned. BABINI R reached on a fielder's choice; FOCCHI advanced to second on a throwing error by 3b, advanced to third on the error. PANDOLFI M flied out to lf. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 9th - MERIGGI singled to shortstop. MAROGNA grounded into double play 2b to ss to 1b; MERIGGI out on the play. SABBATANI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 4, BASEBALL TEAM VERONA 1 (May 30, 2010 at RIMINI)
----------------------------------------------------------------------
BASEBALL TEAM VERONA 100 000 000  -  1  4  3
RICCIONE FRANCHIGIA. 012 000 01X  -  4  8  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BASEBALL TEAM VERONA - BERTAGNA Davide; TEBALDI Rocco(6) and DE BONI Filippo;
SABBATANI. RICCIONE FRANCHIGIA - BARBARESI Mattia; CHERUBINI Tommaso(3); ORRIZZI Brian(6);
LOMONTE Luca(8) and CIT Pierangelo.
Win-CHERUBINI Tommaso  Save-LOMONTE Luca  Loss-BERTAGNA Davide  T-2:25  A-100
Game notes:
Scorers: BEDETTI Gianmarco, PELLEGRINI Tiziano
Home Manager: GAMBERINI Dimes
Visiting Manager: OBBOLE Angelo
Comitato Nazionale Classificatori