Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FORTITUDO CASTENASO vs HOT SAND MACERATA (Apr 30, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at HOT SAND MACERATA - Composite Box Score
Apr 30, 2011 at Macerata (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BASSANI ss 
CANCELLIERI rf 
GAMBERINI 1b 
CASTELLITTO cf 
MONARI dh 
BREVEGLIERI lf 
MASIELLO c 
FABBRI 3b 
ROFRANO 2b 
TURRINI p 
GERI p 
Totals   39  24  15  21  21 

HOT SAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SERRANI cf 
CONSOLI rf 
PICCHIO rf/cf 
MOZZORECCHIA dh 
CINGOLANI F 1b 
TEMPERINI 1b 
ZAMPALONI 1b 
CRISTALLINI lf 
MENGHI E c  10 
FORCELLINI lf/1b 
MENGHI M 2b 
PULZETTI ss 
MORGANTI 3b 
CINGOLANI G p 
TOSCANA p 
AVVENTO p 
PARRA p 
Totals   21  21 

FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TURRINI Luca W  5.0  14  17 
GERI Massimiliano   2.0 
 
HOT SAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CINGOLANI Giorgio L  2.2  11  18 
TOSCANA Giorgio   0.1 
AVVENTO Peter   2.0 
PARRA Maximiliano   0.2 
FORCELLINI Matteo   1.1 

Umpires - HP: PIZZICONI Valerio 1B: IACOBELLI Damiano
Start: 21:00 Time: 2:40 Attendance: 25
Game notes: SCOREKEEPERS: PASQUALE Carla Cesarina, CINGOLANI Lorella Home Manager: NAVA Marion - Visiting Manager: SAMORE' Gabriele
TOSCANA faced 3 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at HOT SAND MACERATA
Apr 30, 2011 at Macerata (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO starters: 80/ss BASSANI; 23/rf CANCELLIERI; 14/1b GAMBERINI; 37/cf CASTELLITTO; 10/dh MONARI; 9/lf BREVEGLIERI; 24/c MASIELLO; 27/3b FABBRI; 13/2b ROFRANO; 15/p TURRINI;

HOT SAND MACERATA starters: 18/cf SERRANI; 48/rf PICCHIO; 22/dh MOZZORECCHIA; 19/1b ZAMPALONI; 5/c MENGHI E; 16/lf FORCELLINI; 4/2b MENGHI M; 21/ss PULZETTI; 34/3b MORGANTI; 51/p CINGOLANI G;

FORTITUDO CASTENASO 1st - BASSANI walked. CANCELLIERI grounded out to 1b unassisted; BASSANI advanced to second. GAMBERINI grounded out to ss; BASSANI advanced to third. CASTELLITTO hit by pitch. CASTELLITTO stole second. MONARI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; CASTELLITTO scored; BASSANI scored. BREVEGLIERI fouled out to rf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 1st - SERRANI singled to shortstop. SERRANI out at second c to 2b, caught stealing. PICCHIO struck out swinging. MOZZORECCHIA walked. ZAMPALONI lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - MASIELLO hit by pitch. FABBRI fouled out to c, bunt. ROFRANO grounded out to ss; MASIELLO advanced to second. BASSANI singled to center field, RBI; MASIELLO scored. CANCELLIERI hit by pitch; BASSANI advanced to second. GAMBERINI singled to shortstop, RBI; CANCELLIERI advanced to third; BASSANI scored. CASTELLITTO struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 2nd - MENGHI E grounded out to 2b. FORCELLINI flied out to ss. MENGHI M flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - MONARI grounded out to 3b. BREVEGLIERI walked. MASIELLO walked; BREVEGLIERI advanced to second. FABBRI flied out to cf; BREVEGLIERI advanced to third. ROFRANO hit by pitch; MASIELLO advanced to second. TOSCANA to p for CINGOLANI G. BASSANI walked, RBI; ROFRANO advanced to second; MASIELLO advanced to third; BREVEGLIERI scored. CANCELLIERI hit by pitch, RBI; BASSANI advanced to second; ROFRANO advanced to third; MASIELLO scored. GAMBERINI singled to center field, 2 RBI; CANCELLIERI advanced to third; BASSANI scored; ROFRANO scored. CASTELLITTO doubled to center field, 2 RBI; GAMBERINI scored; CANCELLIERI scored. MONARI singled to right field, RBI; CASTELLITTO scored. BREVEGLIERI flied out to rf. 7 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 3rd - PULZETTI struck out swinging. MORGANTI struck out swinging. SERRANI walked. PICCHIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - MASIELLO walked. FABBRI singled to center field; MASIELLO advanced to second. ROFRANO walked; FABBRI advanced to second; MASIELLO advanced to third. AVVENTO to p for TOSCANA. BASSANI struck out swinging. CANCELLIERI doubled to center field, 3 RBI; ROFRANO scored; FABBRI scored; MASIELLO scored. GAMBERINI struck out looking. CASTELLITTO grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 4th - MOZZORECCHIA struck out swinging. ZAMPALONI grounded out to ss. MENGHI E grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - MONARI flied out to c. BREVEGLIERI struck out swinging. MASIELLO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 5th - FORCELLINI hit by pitch. MENGHI M flied out to ss. PULZETTI grounded into double play ss to 2b to 1b; FORCELLINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - CONSOLI to rf for SERRANI. PICCHIO to cf. CRISTALLINI to lf for ZAMPALONI. FORCELLINI to 1b. PARRA to p for AVVENTO. FABBRI singled to left field. ROFRANO singled to left field; FABBRI advanced to second. BASSANI flied out to 2b. CANCELLIERI hit by pitch; ROFRANO advanced to second; FABBRI advanced to third. GAMBERINI singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; CANCELLIERI advanced to third; ROFRANO scored; FABBRI scored. CASTELLITTO reached on a fielding error by 1b; GAMBERINI no advance; CANCELLIERI no advance. MONARI doubled to center field, 3 RBI; CASTELLITTO scored, unearned; GAMBERINI scored; CANCELLIERI scored. BREVEGLIERI struck out swinging. MASIELLO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; MONARI scored on the error, unearned. CINGOLANI F to 1b for MOZZORECCHIA. FORCELLINI to p. / for PARRA. FABBRI singled to shortstop; MASIELLO scored, unearned. ROFRANO walked; FABBRI advanced to second. BASSANI singled to center field, RBI; ROFRANO advanced to second; FABBRI scored, team unearned. CANCELLIERI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to second on the error; BASSANI advanced to third on the error; ROFRANO scored on the error, unearned. GAMBERINI singled to shortstop, RBI; CANCELLIERI advanced to third; BASSANI scored, unearned. CASTELLITTO reached on a fielder's choice; GAMBERINI out at second 3b to 2b. 10 runs, 7 hits, 3 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 6th - GERI to p for TURRINI. MORGANTI singled to right field. CONSOLI grounded out to 1b unassisted; MORGANTI advanced to second. PICCHIO flied out to cf. CINGOLANI F flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - TEMPERINI to 1b for CINGOLANI F. MONARI grounded out to 3b. BREVEGLIERI struck out looking. MASIELLO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 7th - CRISTALLINI flied out to cf. MENGHI E walked. FORCELLINI flied out to rf. MENGHI M reached on a fielder's choice; MENGHI E out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 24, HOT SAND MACERATA 0 (Apr 30, 2011 at Macerata)
----------------------------------------------------------------------
FORTITUDO CASTENASO. 227 30(10) 0 - 24 15  0
HOT SAND MACERATA... 000 000    0 -  0  2  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FORTITUDO CASTENASO - TURRINI Luca; GERI Massimiliano(6) and MASIELLO Michele.
HOT SAND MACERATA - CINGOLANI Giorgio; TOSCANA Giorgio(3); AVVENTO Peter(4);
PARRA Maximiliano(6); FORCELLINI Matteo(6) and MENGHI Emanuele.
Win-TURRINI Luca  Loss-CINGOLANI Giorgio  T-2:40  A-25
Game notes:
SCOREKEEPERS: PASQUALE Carla Cesarina, CINGOLANI Lorella
Home Manager: NAVA Marion - Visiting Manager: SAMORE' Gabriele

TOSCANA faced 3 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori