Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

DANESI NETTUNO vs FORTITUDO CASTENASO (May 08, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
DANESI NETTUNO at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
May 08, 2011 at Castenaso (Teseo Bondi)

DANESI NETTUNO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMUSI 3b 
COLAGROSSI ph/3b 
SELLAROLI cf 
MERCURI M ss 
GRIMAUDO rf 
LUCINI dh 
TRINCI c 
TAMBURRINI 1b 
BALDASSINI 2b 
D'AURIA lf 
ANDREOZZI M p 
GIORDANO p 
Totals   29  20 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
BASSANI ss 
GAMBERINI 1b 
CASTELLITTO cf 
CANCELLIERI rf 
MONARI c 
BREVEGLIERI lf 
FABBRI dh 
ZANETTI 2b 
BASSI A. p 
VOLODIN p 
Totals   36  12  12  11  21 

DANESI NETTUNO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANDREOZZI Milvio L  5.0  23  28 
GIORDANO Valentino   1.2  13  16 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASSI A. Riccardo   4.2  19  21 
VOLODIN Gleb W  2.1  10  10 

Umpires - HP: Caser Andrea 1B: Pavan Luca
Start: 10.00 Time: 2:30 Attendance: 30
Game notes: SCOREKEEPERS : GABANINI Gaia H.T.HERNANDEZ JosŠ V.T.TRINCI Guglielmo

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
DANESI NETTUNO at FORTITUDO CASTENASO
May 08, 2011 at Castenaso (Teseo Bondi)

DANESI NETTUNO starters: 24/3b CAMUSI; 42/cf SELLAROLI; 70/ss MERCURI M; 83/rf GRIMAUDO; 17/dh LUCINI; 2/c TRINCI; 56/1b TAMBURRINI; 21/2b BALDASSINI; 23/lf D'AURIA; 13/p ANDREOZZI M;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 80/ss BASSANI; 14/1b GAMBERINI; 37/cf CASTELLITTO; 23/rf CANCELLIERI; 10/c MONARI; 9/lf BREVEGLIERI; 27/dh FABBRI; 75/2b ZANETTI; 2/p BASSI A.;

DANESI NETTUNO 1st - CAMUSI struck out swinging. SELLAROLI grounded out to 2b. MERCURI M popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO singled to shortstop. BASSANI grounded into double play 2b to ss to 1b; D'AMICO out on the play. GAMBERINI singled up the middle. CASTELLITTO singled up the middle; GAMBERINI advanced to second. CANCELLIERI hit by pitch; CASTELLITTO advanced to second; GAMBERINI advanced to third. MONARI walked, RBI; CANCELLIERI advanced to second; CASTELLITTO advanced to third; GAMBERINI scored. BREVEGLIERI homered to center field, 4 RBI; MONARI scored; CANCELLIERI scored; CASTELLITTO scored. FABBRI fouled out to 1b. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

DANESI NETTUNO 2nd - GRIMAUDO singled to shortstop. LUCINI grounded out to 1b unassisted; GRIMAUDO advanced to second. TRINCI grounded out to ss; GRIMAUDO advanced to third. TAMBURRINI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - ZANETTI singled to second base. D'AMICO lined into double play p to 1b; ZANETTI out on the play. BASSANI reached on a fielding error by 3b. BASSANI stole second. GAMBERINI reached on a fielding error by 2b; BASSANI scored on the error, unearned. GAMBERINI stole second, advanced to third on a throwing error by c. CASTELLITTO walked. CANCELLIERI popped up to 1b. 1 run, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

DANESI NETTUNO 3rd - BALDASSINI struck out swinging. D'AURIA walked. CAMUSI reached on a fielder's choice; D'AURIA out at second ss to 2b. SELLAROLI walked; CAMUSI advanced to second. MERCURI M reached on a fielder's choice; SELLAROLI advanced to second on a fielder's choice; CAMUSI out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - MONARI singled to shortstop. BREVEGLIERI struck out looking. FABBRI flied out to lf. ZANETTI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DANESI NETTUNO 4th - GRIMAUDO singled through the right side. LUCINI flied out to cf. TRINCI flied out to cf. TAMBURRINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - D'AMICO grounded out to ss. BASSANI reached on a dropped fly by 3b. GAMBERINI reached on a fielder's choice; BASSANI out at second 3b to 2b. CASTELLITTO walked; GAMBERINI advanced to second. CANCELLIERI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

DANESI NETTUNO 5th - BALDASSINI reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. D'AURIA reached on a fielding error by 3b; BALDASSINI advanced to second. COLAGROSSI pinch hit for CAMUSI. COLAGROSSI singled up the middle; D'AURIA advanced to second; BALDASSINI advanced to third. SELLAROLI reached on a fielder's choice, RBI; COLAGROSSI out at second ss to 2b; D'AURIA advanced to third; BALDASSINI scored, unearned. SELLAROLI stole second. MERCURI M struck out swinging. VOLODIN to p for BASSI A.. GRIMAUDO out at first 1b to p. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - COLAGROSSI to 3b. MONARI struck out looking. BREVEGLIERI flied out to lf. FABBRI doubled down the lf line. FABBRI advanced to third on a wild pitch. ZANETTI walked. D'AMICO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DANESI NETTUNO 6th - LUCINI struck out looking. TRINCI singled to left field. TAMBURRINI grounded out to 2b; TRINCI advanced to second. BALDASSINI tripled, RBI; TRINCI scored. D'AURIA flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - GIORDANO to p for ANDREOZZI M. BASSANI struck out swinging. GAMBERINI reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. CASTELLITTO flied out to cf. CANCELLIERI walked. MONARI singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; CANCELLIERI advanced to third; GAMBERINI scored, unearned. BREVEGLIERI singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; MONARI scored, unearned; CANCELLIERI scored, unearned. FABBRI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; BREVEGLIERI advanced to third on the error. ZANETTI walked; FABBRI advanced to second. D'AMICO flied out to 2b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

DANESI NETTUNO 7th - COLAGROSSI struck out swinging. SELLAROLI grounded out to 2b. MERCURI M singled up the middle. GRIMAUDO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - BASSANI flied out to cf. GAMBERINI singled to shortstop. CASTELLITTO homered to right field, 2 RBI; GAMBERINI scored. CANCELLIERI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. CANCELLIERI advanced to third on a wild pitch. MONARI walked. BREVEGLIERI lined out to ss. FABBRI singled through the left side, RBI; MONARI advanced to second; CANCELLIERI scored, unearned. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 12, DANESI NETTUNO 2 (May 08, 2011 at Castenaso)
----------------------------------------------------------------------
DANESI NETTUNO...... 000 011 0 -  2  6  7
FORTITUDO CASTENASO. 510 003 3 - 12 12  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DANESI NETTUNO - ANDREOZZI Milvio; GIORDANO Valentino(6) and TRINCI Mario.
FORTITUDO CASTENASO - BASSI A. Riccardo; VOLODIN Gleb(5) and MONARI Eugenio.
Win-VOLODIN Gleb  Loss-ANDREOZZI Milvio  T-2:30  A-30
HR CAE - CASTELLITTO Mark; BREVEGLIERI Luca.
Game notes:
SCOREKEEPERS : GABANINI Gaia
H.T.HERNANDEZ JosŠ V.T.TRINCI Guglielmo
Comitato Nazionale Classificatori