Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

HOT SAND MACERATA vs FORTITUDO CASTENASO (Jun 26, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Jun 26, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

HOT SAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SERRANI cf 
ESPOSITO 2b 
CASADEI 3b 
ZAMPALONI 1b 
CINGOLANI F c 
MENGHI E dh 
MOZZORECCHIA lf 
FORCELLINI rf 
PULZETTI ss 
MESCHINI p 
ERCOLANI p 
Totals   37  10  27 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BASSANI ss 
D'AMICO 3b 
GAMBERINI 1b 
SABBATANI lf 
MALENCO rf 
BREVEGLIERI cf 
MASIELLO c 
ZANETTI 2b 
ROFRANO dh 
BASSI A. p 
ANSELMI p 
GERI p 
Totals   38  11  27 

HOT SAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MESCHINI Michele W  5.0  16  20 
ERCOLANI Alessandro S  4.0  22  23 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASSI A. Riccardo L  0.1 
ANSELMI Davide   4.2  19  23 
GERI Massimiliano   4.0  12  12 

Umpires - HP: SERAFINI Iglis 1B: BERNABE' Andrea
Start: 11:00 Time: 3:15 Attendance: 30
Game notes: Scorers: GABANINI Gaia Home Manager: SAMORE' Gabriele Visiting Manager: NAVA Marlon

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at FORTITUDO CASTENASO
Jun 26, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

HOT SAND MACERATA starters: 18/cf SERRANI; 3/2b ESPOSITO; 10/3b CASADEI; 19/1b ZAMPALONI; 31/c CINGOLANI F; 5/dh MENGHI E; 22/lf MOZZORECCHIA; 16/rf FORCELLINI; 21/ss PULZETTI; 8/p MESCHINI;

FORTITUDO CASTENASO starters: 80/ss BASSANI; 5/3b D'AMICO; 14/1b GAMBERINI; 31/lf SABBATANI; 35/rf MALENCO; 9/cf BREVEGLIERI; 24/c MASIELLO; 75/2b ZANETTI; 13/dh ROFRANO; 2/p BASSI A.;

HOT SAND MACERATA 1st - SERRANI singled to center field. ESPOSITO singled through the left side; SERRANI advanced to second. CASADEI reached on a fielding error by ss; ESPOSITO advanced to second; SERRANI advanced to third. ZAMPALONI struck out looking. CINGOLANI F homered to left field, 4 RBI; CASADEI scored, unearned; ESPOSITO scored; SERRANI scored. MENGHI E walked. MENGHI E stole second. MOZZORECCHIA singled to right field; MENGHI E advanced to third. ANSELMI to p for BASSI A.. MOZZORECCHIA advanced to second on a wild pitch. FORCELLINI singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; MOZZORECCHIA advanced to third; MENGHI E scored. PULZETTI reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, RBI; FORCELLINI advanced to third, scored on the error, team unearned; MOZZORECCHIA scored. SERRANI flied out to rf. PULZETTI advanced to third on a wild pitch. ESPOSITO singled to right field, RBI; PULZETTI scored, unearned. CASADEI fouled out to 1b. 8 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - BASSANI singled to center field. D'AMICO walked; BASSANI advanced to second. GAMBERINI walked; D'AMICO advanced to second; BASSANI advanced to third. SABBATANI grounded into double play ss to 2b to 1b; GAMBERINI out on the play; D'AMICO advanced to third; BASSANI scored. D'AMICO scored on a throwing error by c, unearned. MALENCO struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 2nd - ZAMPALONI grounded out to ss. CINGOLANI F hit by pitch. MENGHI E walked; CINGOLANI F advanced to second. MOZZORECCHIA fouled out to c. FORCELLINI singled to left field, RBI; MENGHI E advanced to second; CINGOLANI F scored. PULZETTI reached on a dropped fly by lf; FORCELLINI advanced to third on the error; MENGHI E scored on the error, unearned. SERRANI reached on a fielder's choice; PULZETTI out at second 2b to ss. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - BREVEGLIERI grounded out to ss. MASIELLO walked. ZANETTI struck out swinging. ROFRANO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 3rd - ESPOSITO struck out swinging. CASADEI struck out swinging. ZAMPALONI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - BASSANI flied out to 2b. D'AMICO flied out to cf. GAMBERINI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 4th - CINGOLANI F struck out swinging. MENGHI E walked. MOZZORECCHIA singled to catcher; MENGHI E advanced to second. FORCELLINI grounded into double play ss to 1b; MOZZORECCHIA out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - SABBATANI flied out to cf. MALENCO grounded out to p. BREVEGLIERI doubled to center field. MASIELLO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 5th - PULZETTI grounded out to 2b. SERRANI struck out swinging. ESPOSITO walked. CASADEI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - ZANETTI struck out looking. ROFRANO hit by pitch. BASSANI popped up to ss. D'AMICO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 6th - GERI to p for ANSELMI. ZAMPALONI grounded out to 3b. CINGOLANI F lined out to p. MENGHI E lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - ERCOLANI to p for MESCHINI. GAMBERINI grounded out to 3b. SABBATANI doubled down the lf line. MALENCO popped up to 1b. BREVEGLIERI flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 7th - MOZZORECCHIA grounded out to 3b. FORCELLINI popped up to p. PULZETTI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - MASIELLO singled to left field. ZANETTI flied out to 3b. ROFRANO struck out swinging. MASIELLO stole second. BASSANI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 8th - SERRANI flied out to cf. ESPOSITO grounded out to 3b. CASADEI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - D'AMICO grounded out to ss. GAMBERINI doubled to right field. SABBATANI singled to left field, RBI; GAMBERINI scored. MALENCO singled to right center; SABBATANI advanced to second. BREVEGLIERI flied out to lf. MASIELLO singled to center field, RBI; MALENCO advanced to third; SABBATANI scored. ZANETTI tripled to right field, 2 RBI; MASIELLO scored; MALENCO scored. ROFRANO hit by pitch. BASSANI grounded out to 1b unassisted. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 9th - ZAMPALONI singled to left field. CINGOLANI F struck out swinging. MENGHI E flied into double play rf to 1b; ZAMPALONI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 9th - D'AMICO flied out to lf. GAMBERINI flied out to cf. SABBATANI reached on a fielding error by 2b. MALENCO homered to left center, 2 RBI, unearned; SABBATANI scored, unearned. BREVEGLIERI singled up the middle. MASIELLO flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


HOT SAND MACERATA 10, FORTITUDO CASTENASO 8 (Jun 26, 2011 at CASTENASO)
----------------------------------------------------------------------
HOT SAND MACERATA... 820 000 000  - 10  9  2
FORTITUDO CASTENASO. 200 000 042  -  8 11  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HOT SAND MACERATA - MESCHINI Michele; ERCOLANI Alessandro(6) and CINGOLANI Francesco.
FORTITUDO CASTENASO - BASSI A. Riccardo; ANSELMI Davide(1); GERI Massimiliano(6) and
MASIELLO Michele.
Win-MESCHINI Michele  Save-ERCOLANI Alessandro  Loss-BASSI A. Riccardo  T-3:15  A-30
HR MAC - CINGOLANI Francesco.
HR CAE - MALENCO Daniele.
Game notes:
Scorers: GABANINI Gaia
Home Manager: SAMORE' Gabriele
Visiting Manager: NAVA Marlon
Comitato Nazionale Classificatori