Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

KNIGHTS VERONA vs FORTITUDO CASTENASO (Aug 07, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
KNIGHTS VERONA at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Aug 07, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

KNIGHTS VERONA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUMERLE 2b 
MONDO cf 
BOTTARO ss 
ZUCCHET c 
CASTAGNA 3b 
TODESCHINI 1b 
DISARO' lf 
FALZI rf 
BERTAGNA S p 
GOLO p 
Totals   24  19 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
BASSANI ss 
MONARI c 
FORNASARI 1b 
BREVEGLIERI cf 
FABBRI lf 
ROFRANO 2b 
TURRINI rf 
MASIELLO dh 
GERI p 
BARBARESI p 
Totals   32  10  11  10  21 

KNIGHTS VERONA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTAGNA Stefano L  5.0  23  31 
GOLO Niccolo'   1.1 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GERI Massimiliano W  5.0  17  19 
BARBARESI Mattia   2.0 

Umpires - HP: ALINOVI Marco 1B: PESCE Giordano
Start: 11:00 Time: 2:13 Attendance: 50
Game notes: Scorers: MORETTI Renzo Home Manager:MASIELLO Michele Visiting Manager: GARCIA Guesta

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
KNIGHTS VERONA at FORTITUDO CASTENASO
Aug 07, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

KNIGHTS VERONA starters: 17/2b ZUMERLE; 12/cf MONDO; 5/ss BOTTARO; 33/c ZUCCHET; 34/3b CASTAGNA; 21/1b TODESCHINI; 7/lf DISARO'; 46/rf FALZI; 44/p BERTAGNA S;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 80/ss BASSANI; 10/c MONARI; 30/1b FORNASARI; 9/cf BREVEGLIERI; 27/lf FABBRI; 13/2b ROFRANO; 15/rf TURRINI; 24/dh MASIELLO; 17/p GERI;

KNIGHTS VERONA 1st - ZUMERLE fouled out to c. MONDO reached on a throwing error by ss. BOTTARO grounded out to 3b; MONDO advanced to second. MONDO advanced to third on a wild pitch. ZUCCHET grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO doubled to right field. BASSANI reached on a fielder's choice to third base; D'AMICO advanced to third. MONARI flied out to 1b. FORNASARI grounded out to 3b, RBI; BASSANI advanced to second; D'AMICO scored. BREVEGLIERI singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; BASSANI scored. FABBRI flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 2nd - CASTAGNA grounded out to 3b. TODESCHINI struck out swinging. DISARO' reached on a fielding error by ss. FALZI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - ROFRANO singled to left field. ROFRANO stole second. TURRINI grounded out to p. MASIELLO grounded out to ss. D'AMICO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 3rd - BERTAGNA S singled to center field. ZUMERLE grounded into double play ss to 1b; BERTAGNA S out on the play. MONDO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - BASSANI hit by pitch. MONARI flied out to lf. BASSANI stole second. FORNASARI flied out to rf; BASSANI advanced to third. BREVEGLIERI hit by pitch. BREVEGLIERI stole second. FABBRI walked. ROFRANO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

KNIGHTS VERONA 4th - BOTTARO popped up to p. ZUCCHET flied out to cf. CASTAGNA walked. TODESCHINI walked; CASTAGNA advanced to second. DISARO' reached on a fielder's choice; TODESCHINI out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - TURRINI walked. MASIELLO reached on a fielding error by ss; TURRINI advanced to second. D'AMICO reached on a fielder's choice to third base, SAC; MASIELLO advanced to second; TURRINI advanced to third. BASSANI flied out to lf, SF, RBI; TURRINI scored. MONARI doubled to center field, 2 RBI; D'AMICO scored; MASIELLO scored, unearned. MONARI stole third. FORNASARI grounded out to ss, RBI; MONARI scored, unearned. BREVEGLIERI flied out to lf. 4 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 5th - FALZI struck out swinging. BERTAGNA S struck out swinging. ZUMERLE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - FABBRI grounded out to ss. ROFRANO doubled to left field. ROFRANO advanced to third on a wild pitch. TURRINI walked. MASIELLO singled to left field, RBI; TURRINI advanced to second; ROFRANO scored. D'AMICO walked; MASIELLO advanced to second; TURRINI advanced to third. BASSANI struck out looking. MONARI singled to left field, RBI; D'AMICO advanced to second; MASIELLO advanced to third; TURRINI scored. FORNASARI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

KNIGHTS VERONA 6th - BARBARESI to p for GERI. MONDO struck out swinging. BOTTARO flied out to rf. ZUCCHET flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - GOLO to p for BERTAGNA S. BREVEGLIERI struck out swinging. FABBRI flied out to ss. ROFRANO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 7th - CASTAGNA doubled to left field. TODESCHINI struck out swinging. DISARO' walked. FALZI struck out looking. GOLO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - TURRINI singled up the middle. MASIELLO reached on a fielder's choice; TURRINI out at second cf to ss. D'AMICO singled to left field; MASIELLO advanced to second. BASSANI reached on a throwing error by 3b; D'AMICO advanced to second; MASIELLO advanced to third. MONARI singled to third base, RBI; BASSANI advanced to second; D'AMICO advanced to third; MASIELLO scored. FORNASARI singled to center field, RBI; MONARI advanced to second; BASSANI advanced to third; D'AMICO scored. 2 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 10, KNIGHTS VERONA 0 (Aug 07, 2011 at CASTENASO)
----------------------------------------------------------------------
KNIGHTS VERONA...... 000 000 0 -  0  2  2
FORTITUDO CASTENASO. 200 420 2 - 10 11  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: KNIGHTS VERONA - BERTAGNA Stefano; GOLO Niccolo'(6) and ZUCCHET Pedro H..
FORTITUDO CASTENASO - GERI Massimiliano; BARBARESI Mattia(6) and MONARI Eugenio.
Win-GERI Massimiliano  Loss-BERTAGNA Stefano  T-2:13  A-50
Game notes:
Scorers: MORETTI Renzo
Home Manager:MASIELLO Michele
Visiting Manager: GARCIA Guesta
Comitato Nazionale Classificatori