Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RICCIONE FRANCHIGIA vs FORTITUDO CASTENASO (Sep 10, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Sep 10, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI FABIO 3b 
BABINI R ss 
CAMPANINI 1b 
CHIARINI rf 
DE BIASE dh 
CIT c 
PARI FI cf 
GALLUZZI E cf 
GALLUZZI S lf 
BABINI B lf 
PAPINI 2b 
CHERUBINI p 
QUATTRINI p 
BIONDI p 
Totals   28  24  10 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
SANTANIELLO ss 
CASTELLITTO rf 
CLEMENTE cf 
MONARI c 
BREVEGLIERI lf 
GAMBERINI 1b  12 
BASSANI dh 
ROFRANO 2b 
BASSI A. p 
BALBUENA p 
Totals   35  10  12  10  27  15 

RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso L  1.2  13  16 
QUATTRINI Michele   3.2  14  16 
BIONDI Alessandro   2.2  10 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASSI A. Riccardo W  5.2  18  22 
BALBUENA Frank S  3.1  10  10 

Umpires - HP: CICCONI Alessia 1B: DE NOTTA Michele 3B: CASER Andrea
Start: 15:00 Time: 2:50 Attendance: 105
Game notes: Scorers: BREVEGLIERI Gabriele, MORETTI Renzo, GABANINI Gaia Home Manager: SAMORE' Gabriele Visiting Manager: ROMANO Michele

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at FORTITUDO CASTENASO
Sep 10, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 6/3b DI FABIO; 16/ss BABINI R; 21/1b CAMPANINI; 0/rf CHIARINI; 0/dh DE BIASE; 50/c CIT; 75/cf PARI FI; 15/lf GALLUZZI S; 62/2b PAPINI; 32/p CHERUBINI;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 0/ss SANTANIELLO; 37/rf CASTELLITTO; 0/cf CLEMENTE; 10/c MONARI; 9/lf BREVEGLIERI; 14/1b GAMBERINI; 80/dh BASSANI; 13/2b ROFRANO; 2/p BASSI A.;

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - DI FABIO singled to left field. BABINI R lined into double play 3b to 1b; DI FABIO out on the play. CAMPANINI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO doubled to center field, advanced to third on a fielding error by cf. SANTANIELLO reached on a fielding error by 2b, RBI; D'AMICO scored. CASTELLITTO singled through the left side; SANTANIELLO advanced to second. CLEMENTE flied out to rf. MONARI hit by pitch; CASTELLITTO advanced to second; SANTANIELLO advanced to third. BREVEGLIERI struck out swinging. GAMBERINI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - CHIARINI homered to center field, RBI. DE BIASE hit by pitch. CIT grounded into double play 2b to ss to 1b; DE BIASE out on the play. PARI FI grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - BASSANI walked. ROFRANO reached on a fielder's choice; BASSANI out at second ss to 2b. D'AMICO singled to right field; ROFRANO advanced to second. SANTANIELLO singled to center field; D'AMICO advanced to second; ROFRANO advanced to third. CASTELLITTO singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; SANTANIELLO advanced to third; D'AMICO scored; ROFRANO scored. CLEMENTE intentionally walked. MONARI singled through the left side, RBI; CLEMENTE advanced to second; CASTELLITTO advanced to third; SANTANIELLO scored. BREVEGLIERI flied out to cf. GAMBERINI singled through the left side, 2 RBI; MONARI advanced to second; CLEMENTE scored; CASTELLITTO scored. QUATTRINI to p for CHERUBINI. BASSANI grounded out to ss. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - GALLUZZI S flied out to 2b. PAPINI fouled out to 1b. DI FABIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - ROFRANO grounded out to 2b. D'AMICO struck out swinging. SANTANIELLO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - BABINI R walked. CAMPANINI grounded into double play ss to 2b to 1b; BABINI R out on the play. CHIARINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - CASTELLITTO homered to left field, RBI. CLEMENTE struck out swinging. MONARI grounded out to 3b. BREVEGLIERI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - DE BIASE walked. CIT reached on a fielding error by 3b; DE BIASE advanced to second. PARI FI grounded out to 3b; CIT advanced to second; DE BIASE advanced to third. GALLUZZI S reached on a fielder's choice; CIT advanced to third; DE BIASE scored on a muffed throw by c, assist by ss, unearned. PAPINI reached on a fielder's choice, RBI; GALLUZZI S out at second 3b to 2b; CIT scored, unearned. PAPINI out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - GAMBERINI grounded out to p. BASSANI grounded out to 3b. ROFRANO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - DI FABIO singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf. BABINI R flied out to cf. CAMPANINI flied out to 2b. CHIARINI hit by pitch. BALBUENA to p for BASSI A.. DE BIASE reached on a fielder's choice; CHIARINI advanced to second; DI FABIO out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - D'AMICO struck out looking. SANTANIELLO walked. CASTELLITTO doubled to right field, RBI; SANTANIELLO scored. CLEMENTE intentionally walked. MONARI singled down the lf line, RBI; CLEMENTE advanced to third; CASTELLITTO scored. BIONDI to p for QUATTRINI. BREVEGLIERI fouled out to rf, SF, RBI; MONARI advanced to second on the throw; CLEMENTE scored. GAMBERINI walked. BASSANI flied out to cf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - CIT grounded out to 2b. PARI FI struck out swinging. GALLUZZI S flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - BABINI B to lf for GALLUZZI S. ROFRANO struck out looking. D'AMICO flied out to cf. SANTANIELLO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - PAPINI flied out to cf. DI FABIO lined out to 2b. BABINI R grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - GALLUZZI E to cf for PARI FI. CASTELLITTO fouled out to rf. CLEMENTE singled to right field. MONARI singled down the lf line; CLEMENTE advanced to second. BREVEGLIERI grounded into double play 3b to 2b to 1b; MONARI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 9th - CAMPANINI grounded out to ss. CHIARINI flied out to rf. DE BIASE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 10, RICCIONE FRANCHIGIA 3 (Sep 10, 2011 at CASTENASO)
----------------------------------------------------------------------
RICCIONE FRANCHIGIA. 010 020 000  -  3  3  2
FORTITUDO CASTENASO. 150 103 00X  - 10 12  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso; QUATTRINI Michele(2); BIONDI Alessandro(6)
and CIT Pierangelo. FORTITUDO CASTENASO - BASSI A. Riccardo; BALBUENA Frank(6) and
MONARI Eugenio.
Win-BASSI A. Riccardo  Save-BALBUENA Frank  Loss-CHERUBINI Tommaso  T-2:50  A-105
HR RIC - CHIARINI.
HR CAE - CASTELLITTO Mark.
Game notes:
Scorers: BREVEGLIERI Gabriele, MORETTI Renzo, GABANINI Gaia
Home Manager: SAMORE' Gabriele
Visiting Manager: ROMANO Michele
Comitato Nazionale Classificatori