Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

URBE ROMA SSD A RL vs BANCAETRURIA AREZZO (Apr 15, 2012)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale Baseball - 2012
URBE ROMA SSD A RL 7 (2-1), BANCAETRURIA AREZZO 6 (0-1) - Composite Box Score
Apr 15, 2012 at Arezzo (Comunale)

URBE ROMA SSD A RL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCHIAVETTI 3b 
DE CENA ph/3b 
MORELO P. ss 
PAOLETTI cf 
D'ADDIO 1b 
SCORZIELLO dh 
IEZZI rf 
BELVISI 2b 
ORIGLIA c 
RINALDI lf 
ULARETTI p 
COZZOLINO p 
SALCICCIA p 
Totals   39  11  27 

BANCAETRURIA AREZZO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RISTORI 2b 
CAVALLINI rf 
BINDI 1b 
PATRONE c 
SFORZA 3b 
JAVIER lf 
DI MATTIA dh 
SANTANIELLO ss 
BOSI cf 
GUILLERMO ph 
CASALINI p 
LUCENA p 
Totals   37  11  27  12 

URBE ROMA SSD A RL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ULARETTI Alessandro W,1-1  6.1  26  30  11 
COZZOLINO Francesco   1.2  10 
SALCICCIA Mauro S,1  1.0 
 
BANCAETRURIA AREZZO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CASALINI Alessandro L,0-1  5.2  10  26  31 
LUCENA Willam Enriqu   3.1  13  16 

Umpires - HP: IACOBELLI Damiano 1B: TAURELLI Marco
Start: 10:30 Time: 3:50 Attendance: 50
Game notes: Scorers - CAPANNI Manola, MARINELLI Claudio; HM: BORRELL Adolfo HC: CAVALLINI S., FIGUEROA A., RABELL R., VM: TRINCI Guglielmo VC: CECCONI C., PAVONE G., NORI L.;
COZZOLINO faced 2 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale Baseball - 2012
URBE ROMA SSD A RL 7 (2-1), BANCAETRURIA AREZZO 6 (0-1)
Apr 15, 2012 at Arezzo (Comunale)

URBE ROMA SSD A RL starters: 1/3b SCHIAVETTI; 11/ss MORELO P.; 19/cf PAOLETTI; 16/1b D'ADDIO; 8/dh SCORZIELLO; 34/rf IEZZI; 15/2b BELVISI; 13/c ORIGLIA; 7/lf RINALDI; 17/p ULARETTI;

BANCAETRURIA AREZZO starters: 5/2b RISTORI; 31/rf CAVALLINI; 41/1b BINDI; 66/c PATRONE; 2/3b SFORZA; 6/lf JAVIER; 16/dh DI MATTIA; 11/ss SANTANIELLO; 4/cf BOSI; 71/p CASALINI;

URBE ROMA SSD A RL 1st - SCHIAVETTI grounded out to ss. MORELO P. flied out to rf. PAOLETTI singled up the middle. D'ADDIO hit by pitch; PAOLETTI advanced to second. SCORZIELLO doubled to center field, RBI; D'ADDIO advanced to third; PAOLETTI scored. IEZZI flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 1st - RISTORI singled through the left side. CAVALLINI popped up to 3b. RISTORI stole second. BINDI walked. PATRONE singled to center field, RBI; BINDI advanced to second; RISTORI scored. SFORZA flied out to rf. JAVIER flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 2nd - BELVISI walked. ORIGLIA grounded into double play 2b to ss to 1b; BELVISI out on the play. RINALDI singled to right field. DE CENA pinch hit for SCHIAVETTI. DE CENA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 2nd - DE CENA to 3b. DI MATTIA grounded out to 2b. SANTANIELLO singled to center field. BOSI grounded out to 3b; SANTANIELLO advanced to second. RISTORI doubled down the rf line, RBI; SANTANIELLO scored. CAVALLINI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 3rd - MORELO P. flied out to ss. PAOLETTI flied out to 2b. D'ADDIO singled to center field. SCORZIELLO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 3rd - BINDI flied out to lf. PATRONE flied out to lf. SFORZA singled up the middle. JAVIER reached on a fielder's choice; SFORZA out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 4th - IEZZI grounded out to 3b. BELVISI walked. ORIGLIA singled to right field; BELVISI advanced to second. RINALDI flied out to rf. DE CENA reached on a fielder's choice; ORIGLIA out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 4th - DI MATTIA doubled to right field. SANTANIELLO walked. BOSI grounded out to p, SAC; SANTANIELLO advanced to second; DI MATTIA advanced to third. RISTORI fouled out to c. CAVALLINI fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 5th - MORELO P. singled to right field. MORELO P. stole second. PAOLETTI singled to left field, advanced to second on a throwing error by 3b; MORELO P. advanced to third, scored on the error. D'ADDIO struck out swinging. SCORZIELLO homered to center field, 2 RBI; PAOLETTI scored. IEZZI grounded out to 2b. BELVISI singled through the right side. ORIGLIA flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 5th - BINDI struck out looking. PATRONE doubled to left center. SFORZA walked. JAVIER flied out to rf. DI MATTIA singled to center field, RBI; SFORZA advanced to third; PATRONE scored. SANTANIELLO grounded out to 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 6th - RINALDI grounded out to 3b. DE CENA reached on a throwing error by 3b. MORELO P. singled through the right side; DE CENA advanced to second. PAOLETTI walked; MORELO P. advanced to second; DE CENA advanced to third. D'ADDIO flied out to lf, SF, RBI; DE CENA scored, unearned. LUCENA to p for CASALINI. SCORZIELLO lined out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 6th - BOSI grounded out to ss. RISTORI flied out to lf. CAVALLINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 7th - IEZZI grounded out to 2b. BELVISI struck out swinging. ORIGLIA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 7th - BINDI flied out to lf. COZZOLINO to p for ULARETTI. PATRONE walked. SFORZA struck out swinging. JAVIER walked; PATRONE advanced to second. DI MATTIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 8th - RINALDI walked. DE CENA reached on a muffed throw by 2b, assist by p; RINALDI advanced to second. MORELO P. reached on a fielder's choice; DE CENA advanced to second on a fielder's choice; RINALDI out at second 3b to ss. PAOLETTI intentionally walked; MORELO P. advanced to second; DE CENA advanced to third. D'ADDIO singled to third base, RBI; PAOLETTI advanced to second; MORELO P. advanced to third; DE CENA scored, unearned. D'ADDIO advanced to second on a wild pitch; PAOLETTI advanced to third on a wild pitch; MORELO P. scored on a wild pitch. SCORZIELLO struck out swinging. IEZZI grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 8th - SANTANIELLO struck out looking. BOSI walked. BOSI advanced to second on a wild pitch. RISTORI grounded out to p; BOSI advanced to third. CAVALLINI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 9th - BELVISI grounded out to 2b. ORIGLIA struck out looking. RINALDI walked. DE CENA struck out swinging, reached first on a passed ball; RINALDI advanced to second on a passed ball. MORELO P. reached on a fielder's choice; DE CENA advanced to second on a fielder's choice; RINALDI out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 9th - BINDI singled to right field. PATRONE singled to right field; BINDI advanced to third. SALCICCIA to p for COZZOLINO. SFORZA homered to right field, 3 RBI; PATRONE scored; BINDI scored. JAVIER struck out looking. DI MATTIA hit by pitch. SANTANIELLO struck out swinging. GUILLERMO pinch hit for BOSI. GUILLERMO flied out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


URBE ROMA SSD A RL 7, BANCAETRURIA AREZZO 6 (Apr 15, 2012 at Arezzo)
----------------------------------------------------------------------
URBE ROMA SSD A RL.. 100 031 020  -  7 11  0      (2-1)
BANCAETRURIA AREZZO. 110 010 003  -  6 11  3      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: URBE ROMA SSD A RL - ULARETTI Alessandro; COZZOLINO Francesco(7); SALCICCIA Mauro(9)
and ORIGLIA Fabio. BANCAETRURIA AREZZO - CASALINI Alessandro; LUCENA Willam Enriqu(6) and
PATRONE Carlos.
Win-ULARETTI Alessandro(1-1)  Save-SALCICCIA Mauro(1)  Loss-CASALINI Alessandro(0-1)  T-3:50  A-50
HR URB - SCORZIELLO Danilo.
HR ARE - SFORZA Nelwin.
Game notes:
Scorers - CAPANNI Manola, MARINELLI Claudio;
HM: BORRELL Adolfo    HC: CAVALLINI S., FIGUEROA A., RABELL R.,
VM: TRINCI Guglielmo  VC: CECCONI C., PAVONE G., NORI L.;

COZZOLINO faced 2 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori