Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

URBE ROMA SSD A RL vs BANCAETRURIA AREZZO (Jun 23, 2012)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale Baseball - 2012
BANCAETRURIA AREZZO 11 (11-7), URBE ROMA SSD A RL 7 (13-7) - Composite Box Score
Jun 23, 2012 at Arezzo (Comunale di Arezzo)

URBE ROMA SSD A RL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RINALDI lf/c 
MORELO P. ss 
SCHIAVETTI ph/ss 
PAOLETTI cf 
MANDOLINI c 
D'ADDIO 1b 
SCORZIELLO dh 
BELVISI 2b 
IEZZI rf 
ORIGLIA c 
MAZZA pr/lf 
DE CENA 3b 
RODA' p 
PIZZICONI p 
BOSCHETTI p 
SALCICCIA p 
Totals   40  12  24 

BANCAETRURIA AREZZO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RISTORI 2b 
CAVALLINI rf 
BINDI dh 
PATRONE c 
SFORZA 3b 
DI MATTIA lf 
GUILLERMO 1b  11 
SANTANIELLO ss 
BOSI cf 
PEREZ S. p 
Totals   37  11  15  11  27  15 

URBE ROMA SSD A RL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RODA' Valerio   1.2  12 
PIZZICONI Matteo L,0-1  1.1  11 
BOSCHETTI Davide   1.0 
SALCICCIA Mauro   4.0  16  18 
 
BANCAETRURIA AREZZO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PEREZ SILFA Junior W,6-3  9.0  12  40  43  12 

Umpires - HP: GUAZZINI Ildo 1B: TESTI Renato 2B: TAURELLI 3B: IACOBELLI
Start: 13:00 Time: 3:45 Attendance: 50
Game notes: Scorers - CAPANNI Manola HM: BORREL Adolfo, HC: RABELL A., CAVALLINI F., FIGUEROA A. VM: TRINCI Guglielmo, VC: CECCONI C., PAVONE G., NORI L.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale Baseball - 2012
BANCAETRURIA AREZZO 11 (11-7), URBE ROMA SSD A RL 7 (13-7)
Jun 23, 2012 at Arezzo (Comunale di Arezzo)

URBE ROMA SSD A RL starters: 7/lf RINALDI; 11/ss MORELO P.; 19/cf PAOLETTI; 16/1b D'ADDIO; 8/dh SCORZIELLO; 15/2b BELVISI; 34/rf IEZZI; 13/c ORIGLIA; 30/3b DE CENA; 9/p RODA';

BANCAETRURIA AREZZO starters: 5/2b RISTORI; 31/rf CAVALLINI; 41/dh BINDI; 66/c PATRONE; 2/3b SFORZA; 16/lf DI MATTIA; 21/1b GUILLERMO; 11/ss SANTANIELLO; 4/cf BOSI; 53/p PEREZ S.;

URBE ROMA SSD A RL 1st - RINALDI doubled to right field. MORELO P. singled to right field; RINALDI advanced to third. MORELO P. stole second; RINALDI stole home. PAOLETTI grounded out to 2b; MORELO P. advanced to third. D'ADDIO struck out swinging, reached first on a wild pitch, advanced to second on a throwing error by c; MORELO P. scored on a wild pitch. SCORZIELLO doubled to left field, RBI; D'ADDIO scored. BELVISI doubled to center field; SCORZIELLO advanced to third, scored on an error by c, unearned. IEZZI grounded out to p; BELVISI advanced to third. ORIGLIA singled to center field, RBI; BELVISI scored. MAZZA pinch ran for ORIGLIA. DE CENA singled to right center; MAZZA advanced to second. RINALDI flied out to cf. 5 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 1st - RINALDI to c. MAZZA to lf. RISTORI grounded out to ss. CAVALLINI flied out to ss. BINDI singled to left field. PATRONE flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 2nd - MORELO P. flied out to lf. PAOLETTI struck out swinging. D'ADDIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 2nd - SFORZA walked. DI MATTIA doubled to left field; SFORZA advanced to third. GUILLERMO singled to left field, RBI; DI MATTIA advanced to third; SFORZA scored. SANTANIELLO flied out to rf, SF, RBI; DI MATTIA scored. BOSI walked; GUILLERMO advanced to second. RISTORI flied out to cf. CAVALLINI walked; BOSI advanced to second; GUILLERMO advanced to third. BINDI singled to right center, 2 RBI; CAVALLINI advanced to third; BOSI scored; GUILLERMO scored. PIZZICONI to p for RODA'. PATRONE flied out to lf. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 3rd - SCORZIELLO struck out swinging. BELVISI flied out to cf. IEZZI singled to center field. MAZZA lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 3rd - SFORZA doubled to right center. DI MATTIA walked. GUILLERMO flied out to rf; SFORZA advanced to third. SANTANIELLO walked; DI MATTIA advanced to second. BOSI reached on a fielder's choice, RBI; SANTANIELLO out at second 2b to ss; DI MATTIA advanced to third; SFORZA scored. BOSI stole second. RISTORI singled to shortstop, RBI; BOSI advanced to third; DI MATTIA scored. CAVALLINI walked; RISTORI advanced to second. BINDI singled to right center, 2 RBI; CAVALLINI advanced to third; RISTORI scored; BOSI scored. PATRONE singled to right field, RBI; BINDI advanced to third; CAVALLINI scored. SFORZA flied out to rf. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 4th - DE CENA singled to center field. RINALDI flied out to rf. MORELO P. walked; DE CENA advanced to second. MORELO P. advanced to second on a passed ball; DE CENA advanced to third on a passed ball. PAOLETTI grounded out to ss, RBI; DE CENA scored. D'ADDIO singled to second base, RBI; MORELO P. scored, unearned. SCORZIELLO grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 4th - BOSCHETTI to p for PIZZICONI. DI MATTIA struck out looking. GUILLERMO doubled to left field. SANTANIELLO hit by pitch. BOSI singled to left field; SANTANIELLO advanced to second; GUILLERMO advanced to third. RISTORI walked, RBI; BOSI advanced to second; SANTANIELLO advanced to third; GUILLERMO scored. CAVALLINI struck out looking. BINDI flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 5th - BELVISI walked. BELVISI out at second p to 1b to 2b, caught stealing, picked off. IEZZI grounded out to 2b. MAZZA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 5th - RINALDI to lf. MANDOLINI to c for PAOLETTI. MAZZA to cf. SALCICCIA to p for BOSCHETTI. PATRONE grounded out to p. SFORZA flied out to cf. DI MATTIA singled to right field. GUILLERMO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 6th - DE CENA struck out swinging. RINALDI reached on a fielding error by 3b. MORELO P. singled to right field; RINALDI advanced to second. MANDOLINI lined into double play 2b to 1b to ss; RINALDI out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 6th - SANTANIELLO flied out to cf. BOSI struck out swinging. RISTORI singled to third base. CAVALLINI hit by pitch; RISTORI advanced to second. BINDI reached on a fielder's choice; CAVALLINI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 7th - D'ADDIO grounded out to ss. SCORZIELLO walked. BELVISI flied out to rf. IEZZI reached on a dropped fly by cf; SCORZIELLO advanced to second on the error. MAZZA reached on a fielder's choice; IEZZI out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 7th - PATRONE grounded out to 3b. SFORZA walked. DI MATTIA reached on a fielder's choice; SFORZA out at second 2b to ss. GUILLERMO tripled to center field, RBI; DI MATTIA scored. SANTANIELLO flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 8th - DE CENA grounded out to ss. RINALDI flied out to cf. SCHIAVETTI pinch hit for MORELO P.. SCHIAVETTI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 8th - SCHIAVETTI to ss. BOSI singled to third base. RISTORI struck out swinging. CAVALLINI singled to right field; BOSI advanced to second. BINDI grounded into double play 2b to ss to 1b; CAVALLINI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 9th - MANDOLINI grounded out to p. D'ADDIO flied out to lf. SCORZIELLO doubled to right field. BELVISI singled to second base; SCORZIELLO advanced to third. IEZZI reached on a fielder's choice; BELVISI out at second ss to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


BANCAETRURIA AREZZO 11, URBE ROMA SSD A RL 7 (Jun 23, 2012 at Arezzo)
----------------------------------------------------------------------
URBE ROMA SSD A RL.. 500 200 000  -  7 12  0      (13-7)
BANCAETRURIA AREZZO. 045 100 10X  - 11 15  4      (11-7)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: URBE ROMA SSD A RL - RODA' Valerio; PIZZICONI Matteo(2); BOSCHETTI Davide(4);
SALCICCIA Mauro(5) and MANDOLINI Cristian; ORIGLIA Fabio; RINALDI Flavio. BANCAETRURIA AREZZO -
PEREZ SILFA Junior and PATRONE Carlos.
Win-PEREZ SILFA Junior(6-3)  Loss-PIZZICONI Matteo(0-1)  T-3:45  A-50
Game notes:
Scorers - CAPANNI Manola
HM: BORREL Adolfo,      HC: RABELL A., CAVALLINI F., FIGUEROA A.
VM: TRINCI Guglielmo,   VC: CECCONI C., PAVONE G., NORI L.
Comitato Nazionale Classificatori