Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

COMCOR MODENA Bas vs BBC MASTIFF ASD (Apr 22, 2012)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale Baseball - 2012
COMCOR MODENA Bas 8 (3-0), BBC MASTIFF ASD 5 (0-3) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 22, 2012 at Arezzo (Comunale)

COMCOR MODENA Bas   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VECCHI 2b 
ZAPPONE ss 
GAMBERINI 3b 
LAFFI 1b 
MONARI lf 
GIBERTINI dh 
ORLANDINI dh 
ROVERSI cf 
LABRIOLA rf 
SCERRATO c 
PRITONI p 
MARCHESINI p 
CREMASCHI p 
Totals   36  15  32  14 

BBC MASTIFF ASD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MORINI cf 
FIORENTINI A rf/lf 
LORA 3b 
SONNACCHI c 
FIORENTINI S 1b 
STELLUTTI ss 
GIOVANNINI dh 
PERACCHIO lf 
GORI ph 
DI FRANCESCO rf 
OMARINI MA 2b 
CARLESI p 
FUNZIONE M p 
Totals   36  32  13 

COMCOR MODENA Bas   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRITONI Gabriele   5.0  16  20 
MARCHESINI Daniel   0.0 
CREMASCHI Matteo W,2-0  5.2  20  23 
 
BBC MASTIFF ASD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARLESI Diego   5.1  17  25 
FUNZIONE Moreno L,0-2  5.1  19  31 

Umpires - HP: MENICUCCI Lorenzo 1B: MENICUCCI Simone
Start: 11:00 Time: 4:00 Attendance: 40
Game notes: Scorers - TRAVAGLI Marco, CAPANNI Manola, BERNASCONI Cristina HM: BIAGIOLI Danilo HC: OMARINI P., OMARINI M., VM: MARCHI Francesco VC: BRANDOLI M., VECCHI C., LAFFI M.
MARCHESINI faced 2 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale Baseball - 2012
COMCOR MODENA Bas 8 (3-0), BBC MASTIFF ASD 5 (0-3) (Game 1)
Apr 22, 2012 at Arezzo (Comunale)

COMCOR MODENA Bas starters: 22/2b VECCHI; 20/ss ZAPPONE; 36/3b GAMBERINI; 12/1b LAFFI; 10/lf MONARI; 23/dh GIBERTINI; 18/cf ROVERSI; 6/rf LABRIOLA; 16/c SCERRATO; 29/p PRITONI;

BBC MASTIFF ASD starters: 15/cf MORINI; 4/rf FIORENTINI A; 5/3b LORA; 32/c SONNACCHI; 13/1b FIORENTINI S; 9/ss STELLUTTI; 7/dh GIOVANNINI; 20/lf PERACCHIO; 2/2b OMARINI MA; 25/p CARLESI;

COMCOR MODENA Bas 1st - VECCHI reached on a throwing error by 3b. ZAPPONE lined out to rf. VECCHI stole second. GAMBERINI walked. LAFFI flied out to ss. MONARI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BBC MASTIFF ASD 1st - MORINI walked. FIORENTINI A singled up the middle; MORINI advanced to second. LORA reached on a fielder's choice, bunt; FIORENTINI A out at second p to ss; MORINI advanced to third. LORA stole second; MORINI stole home. SONNACCHI grounded out to 2b. FIORENTINI S out at first 1b to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR MODENA Bas 2nd - GIBERTINI walked. ROVERSI struck out swinging. LABRIOLA walked; GIBERTINI advanced to second. SCERRATO struck out swinging. VECCHI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BBC MASTIFF ASD 2nd - STELLUTTI flied out to cf. GIOVANNINI struck out looking. PERACCHIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR MODENA Bas 3rd - ZAPPONE singled through the right side. ZAPPONE stole second. GAMBERINI flied out to rf. ZAPPONE advanced to third on a balk. LAFFI walked. ::: LAFFI - Out By Rule: Base Line Violation - BLV :::. MONARI struck out looking, hit into double play c to 2b; LAFFI out on the play, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BBC MASTIFF ASD 3rd - OMARINI MA grounded out to ss. MORINI walked. MORINI out at second c to 2b, caught stealing. FIORENTINI A singled to left field. LORA walked; FIORENTINI A advanced to second. SONNACCHI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR MODENA Bas 4th - GIBERTINI flied out to rf. ROVERSI grounded out to ss. LABRIOLA singled to center field. SCERRATO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BBC MASTIFF ASD 4th - FIORENTINI S lined out to ss. STELLUTTI struck out looking. GIOVANNINI walked. PERACCHIO grounded out to p, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR MODENA Bas 5th - VECCHI grounded out to p. ZAPPONE walked. GAMBERINI lined into double play lf to 2b; ZAPPONE out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BBC MASTIFF ASD 5th - OMARINI MA lined out to cf. MORINI grounded out to 2b. FIORENTINI A grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR MODENA Bas 6th - LAFFI grounded out to 2b. MONARI walked. ORLANDINI to dh for GIBERTINI. ORLANDINI walked; MONARI advanced to second. ROVERSI walked; ORLANDINI advanced to second; MONARI advanced to third. FUNZIONE M to p for CARLESI. LABRIOLA infield fly to 2b. SCERRATO singled to center field, RBI; ROVERSI advanced to second; ORLANDINI advanced to third; MONARI scored. VECCHI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BBC MASTIFF ASD 6th - MARCHESINI to p for PRITONI. LORA walked. LORA stole second. LORA stole third. SONNACCHI walked. CREMASCHI to p for MARCHESINI. FIORENTINI S struck out swinging. STELLUTTI intentionally walked; SONNACCHI advanced to second. GIOVANNINI infield fly to 3b. PERACCHIO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

COMCOR MODENA Bas 7th - ZAPPONE walked. GAMBERINI grounded out to ss; ZAPPONE advanced to second. LAFFI walked. MONARI flied out to lf. ORLANDINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BBC MASTIFF ASD 7th - OMARINI MA singled to center field. MORINI reached on a fielder's choice, advanced to third on the error; OMARINI MA scored on a throwing error by 3b, unearned. FIORENTINI A grounded out to ss. LORA singled down the rf line, RBI; MORINI scored, unearned. LORA stole second. SONNACCHI reached on a fielder's choice; LORA advanced to third on a throwing error by ss. SONNACCHI out at second c to 2b, caught stealing; LORA advanced to home on a fielder's choice, unearned. FIORENTINI S struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

COMCOR MODENA Bas 8th - ROVERSI flied out to lf. LABRIOLA walked. SCERRATO flied out to lf. VECCHI hit by pitch; LABRIOLA advanced to second. ZAPPONE walked; VECCHI advanced to second; LABRIOLA advanced to third. GAMBERINI hit by pitch, RBI; ZAPPONE advanced to second; VECCHI advanced to third; LABRIOLA scored. LAFFI walked, RBI; GAMBERINI advanced to second; ZAPPONE advanced to third; VECCHI scored. MONARI reached on a fielder's choice; LAFFI out at second ss to 2b. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BBC MASTIFF ASD 8th - STELLUTTI doubled to left field. GIOVANNINI flied out to cf; STELLUTTI advanced to third. PERACCHIO struck out looking. OMARINI MA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR MODENA Bas 9th - ORLANDINI hit by pitch. ROVERSI out at first 1b to 2b, SAC; ORLANDINI advanced to second. LABRIOLA struck out swinging. SCERRATO singled through the left side, RBI; ORLANDINI scored. VECCHI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BBC MASTIFF ASD 9th - MORINI hit by pitch. MORINI out at second c to 2b, caught stealing. FIORENTINI A grounded out to 2b. LORA popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR MODENA Bas 10th - ZAPPONE singled to catcher, bunt, advanced to third on a throwing error by c. GAMBERINI singled to third base. LAFFI intentionally walked; GAMBERINI advanced to second. MONARI struck out swinging. ORLANDINI flied out to cf, SF, RBI; GAMBERINI advanced to third; ZAPPONE scored. ROVERSI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BBC MASTIFF ASD 10th - SONNACCHI hit by pitch. FIORENTINI S flied out to cf. STELLUTTI struck out swinging. SONNACCHI stole second. GIOVANNINI doubled to right center, RBI; SONNACCHI scored. GORI pinch hit for PERACCHIO. GORI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR MODENA Bas 11th - FIORENTINI A to lf. DI FRANCESCO to rf for GORI. Batter set to ZAPPONE. SCERRATO placed on second. VECCHI placed on first. Outs are set to 1. ZAPPONE walked; VECCHI advanced to second; SCERRATO advanced to third. SCERRATO out at home p to c. GAMBERINI reached on a muffed throw by 1b, assist by c; ZAPPONE advanced to second, advanced to third on the error; VECCHI advanced to third, scored on the error, unearned. LAFFI doubled to left field, 2 RBI; GAMBERINI scored, unearned; ZAPPONE scored, unearned. LAFFI advanced to third on a throwing error by c. MONARI grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BBC MASTIFF ASD 11th - Batter set to SONNACCHI. FIORENTINI A placed on second. LORA placed on first. Outs are set to 1. SONNACCHI grounded into double play 2b to ss to 1b; LORA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


COMCOR MODENA Bas 8, BBC MASTIFF ASD 5 (Apr 22, 2012 at Arezzo) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
COMCOR MODENA Bas... 000 001 021 13 -  8  7  2      (3-0)
BBC MASTIFF ASD..... 100 000 300 10 -  5  6  4      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: COMCOR MODENA Bas - PRITONI Gabriele; MARCHESINI Daniel(6); CREMASCHI Matteo(6) and
SCERRATO Gianluca. BBC MASTIFF ASD - CARLESI Diego; FUNZIONE Moreno(6) and SONNACCHI David.
Win-CREMASCHI Matteo(2-0)  Loss-FUNZIONE Moreno(0-2)  T-4:00  A-40
Game notes:
Scorers - TRAVAGLI Marco, CAPANNI Manola, BERNASCONI Cristina
HM: BIAGIOLI Danilo     HC: OMARINI P., OMARINI M.,
VM: MARCHI Francesco    VC: BRANDOLI M., VECCHI C., LAFFI M.

MARCHESINI faced 2 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori