Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs CATANIA WARRIORS (Apr 21, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD RANDAZZESE at CATANIA WARRIORS
Apr 21, 2013 at Belpasso (Warriors Field)

ASD RANDAZZESE 3

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO JVAN 1b 
   GULLOTTO Mauro A. p 
BERNARDO Alfio 2b/ss 
CAVALLARO Carlo p/1b 
MANNINO Antonino cf 
IMBROGIO P. Vincenzo 3b 
   BONTEMPO Fabio 3b/1b 
EDDAIRI Zakaria ss 
   CALA' I. Alfio ss 
   CARTILLONE Maurizio 2b 
CARIOLA Francesco lf 
   GAMUZZI Giovanni A. lf 
CAVALLARO Fabio E. rf 
   MIRAGLIA Paolo rf 
BUTTO' Davide c 
Totals  32  10  27  14  13 
  

CATANIA WARRIORS 1

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BONFIGLIO Valentino 2b 
CONSIGLIO Corrado ss 
GAROFALO S lf 
VAZZANO Nicola c  11 
ACCOMANDO Ignazio 3b 
GAROFALO Caspare 1b 
ANIA Massimiliano cf 
PISANA Rosario rf 
   DI PERNA Giuseppe rf 
GAROFALO E p 
Totals  36  27  11  10 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 020 000 010 -  3  5  4
CATANIA WARRIORS.... 100 000 000 -  1  6  3
-------------------------------------------
E - FRANCO; BERNARDO; IMBROGIO; BONTEMPO; BONFIGLIO; CONSIGLIO; GAROFALO G. LOB - RAD 13; CAT 10. 2B - VAZZANO. HBP - IMBROGIO; BUTTO'; ACCOMANDO. SH - CAVALLARO C; MANNINO. SB - BERNARDO 3; CONSIGLIO 2; VAZZANO; ACCOMANDO; ANIA. CS - BERNARDO; CARIOLA; CONSIGLIO.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo   4.0  16  17 
GULLOTTO Mauro A. W  5.0  20  21  10 
  
CATANIA WARRIORS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO E L  9.0  10  32  43  10 

Win - GULLOTTO. Loss - GAROFALO E. Save - None. HBP - by GAROFALO E (IMBROGIO); by CAVALLARO C (ACCOMANDO); by GAROFALO E (BUTTO'). PB - VAZZANO.

Umpires - HP: FIORITO Giuseppe 1B: NICOLOSI Salvatore
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD RANDAZZESE at CATANIA WARRIORS
Apr 21, 2013 at Belpasso (Warriors Field)

ASD RANDAZZESE starters: 30/1b FRANCO; 45/2b BERNARDO; 14/p CAVALLARO C; 11/cf MANNINO; 57/3b IMBROGIO; 32/ss EDDAIRI; 21/lf CARIOLA; 77/rf CAVALLARO F; 35/c BUTTO';

CATANIA WARRIORS starters: 10/2b BONFIGLIO; 4/ss CONSIGLIO; 19/lf GAROFALO S; 23/c VAZZANO; 14/3b ACCOMANDO; 12/1b GAROFALO G; 15/cf ANIA; 26/rf PISANA; 34/p GAROFALO E;

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO fouled out to 3b. BERNARDO walked. BERNARDO stole second. BERNARDO stole third. CAVALLARO C walked. CAVALLARO C advanced to second on a fielder's choice; BERNARDO out at home c to ss to c, caught stealing. MANNINO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 1st - BONFIGLIO reached on a throwing error by 3b. CONSIGLIO reached on a fielder's choice; BONFIGLIO out at second 3b to ss. GAROFALO S fouled out to 3b. CONSIGLIO advanced to second on a muffed throw by 1b, assist by p, caught stealing. VAZZANO doubled to left field, RBI; CONSIGLIO scored, unearned. ACCOMANDO flied out to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - IMBROGIO hit by pitch. EDDAIRI walked; IMBROGIO advanced to second. CARIOLA reached on a fielder's choice; EDDAIRI out at second 2b to ss; IMBROGIO advanced to third. CAVALLARO F fouled out to 3b. CARIOLA advanced to second on a fielder's choice. BUTTO' reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; CARIOLA scored on the error, unearned; IMBROGIO scored on the error, unearned. FRANCO struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 2nd - GAROFALO G struck out looking. ANIA struck out swinging. PISANA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - BERNARDO singled to left field. BERNARDO stole second. CAVALLARO C grounded out to p, SAC; BERNARDO advanced to third. MANNINO struck out looking. IMBROGIO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 3rd - GAROFALO E grounded out to ss. BONFIGLIO flied out to 1b. CONSIGLIO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - EDDAIRI struck out looking. CARIOLA singled to shortstop. CARIOLA advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by c, caught stealing. CAVALLARO F struck out, reached first on a passed ball; CARIOLA advanced to third on a passed ball. CAVALLARO F advanced to second on a fielder's choice. BUTTO' walked. FRANCO struck out looking. BERNARDO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

CATANIA WARRIORS 4th - GAROFALO S singled to shortstop. VAZZANO reached on a fielder's choice; GAROFALO S out at second 3b to 2b. VAZZANO stole second. ACCOMANDO hit by pitch. GAROFALO G fouled out to c. ANIA singled to right field; ACCOMANDO advanced to second; VAZZANO advanced to third. PISANA reached on a fielder's choice; ANIA out at second 2b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - CAVALLARO C struck out looking. MANNINO flied out to ss. BONTEMPO to 3b for IMBROGIO. BONTEMPO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA WARRIORS 5th - GULLOTTO to p for FRANCO. CAVALLARO C to 1b. GAROFALO E flied out to 3b. BONFIGLIO grounded out to p. CONSIGLIO singled to first base. GAROFALO S singled to center field; CONSIGLIO advanced to third. VAZZANO grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - CALA' Al to ss for EDDAIRI. CALA' Al fouled out to c. CARIOLA struck out swinging. CAVALLARO F singled to center field. BUTTO' grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 6th - CAVALLARO C to 3b. BONTEMPO to 1b. ACCOMANDO grounded out to p. GAROFALO G grounded out to 3b. ANIA reached on a fielding error by 1b. ANIA stole second. ANIA advanced to third on a fielder's choice. PISANA grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - GULLOTTO singled to left field. BERNARDO flied out to ss. CAVALLARO C walked; GULLOTTO advanced to second. MANNINO grounded out to c, SAC; CAVALLARO C advanced to second; GULLOTTO advanced to third. BONTEMPO intentionally walked. CALA' Al struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

CATANIA WARRIORS 7th - BERNARDO to ss. CARTILLONE to 2b for CALA' Al. GAROFALO E struck out swinging. BONFIGLIO grounded out to ss. CONSIGLIO singled to third base. CONSIGLIO stole second. CONSIGLIO stole third. GAROFALO S grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - CARIOLA flied out to cf. MIRAGLIA to rf for CAVALLARO F. MIRAGLIA grounded out to p. BUTTO' hit by pitch. GULLOTTO singled to right field; BUTTO' advanced to third. BERNARDO reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b, advanced to second on the error; GULLOTTO advanced to third on the error; BUTTO' scored on the error, unearned. CAVALLARO C intentionally walked. MANNINO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

CATANIA WARRIORS 8th - VAZZANO grounded out to 2b. ACCOMANDO reached on a fielding error by ss. ACCOMANDO stole second. GAROFALO G reached on a fielder's choice; ACCOMANDO out at second 3b to 2b. ANIA walked; GAROFALO G advanced to second. DI PERNA to rf for PISANA. DI PERNA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - BONTEMPO fouled out to 3b. CARTILLONE lined out to ss. GAMUZZI to lf for CARIOLA. GAMUZZI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA WARRIORS 9th - GAROFALO E grounded out to 3b. BONFIGLIO flied out to cf. CONSIGLIO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori