Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EAGLES MISTERBIANCO vs ASD ALI' TERME (Apr 28, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
EAGLES MISTERBIANCO at ASD ALI' TERME
Apr 28, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

EAGLES MISTERBIANCO 7

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
PORTES lf/cf 
ALOISI ss 
CIANCITTO cf/p 
RANNO c 
TORRISI rf 
CAVALLARO 2b/p 
AVENI 3b 
MARLETTA 1b 
GULLOTTA p/2b 
Totals  28  18 
  

ASD ALI' TERME 27

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
   RACITI Roberto ss 
LOPEZ Manuel A. cf 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore c 
LABATE Antonio Maria dh 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco rf 
GIUCA Salvatore p 
Totals  46  27  22  25  21  11 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
EAGLES MISTERBIANCO. 100 411 0 -  7  7  9
ASD ALI' TERME...... 770 265 X - 27 22  3
-----------------------------------------
E - PORTES; ALOISI 4; CIANCITTO; AVENI; MARLETTA; GULLOTTA; SPARACINO; FALCONE F; GIUFFRE'. DP - ALI 2. LOB - EAG 7; ALI 11. 2B - AVENI; FALCONE F; FIUMARA S; GIUFFRIDA; GIUFFRE'; FIUMARA Ro. 3B - SPARACINO. HBP - CIANCITTO; SPARACINO; LOPEZ; FALCONE F 2; FIUMARA S; LABATE; FAUDALE. SF - FIUMARA Ro. SB - PORTES 3; ALOISI; CIANCITTO 2; TORRISI; LOPEZ 3.

EAGLES MISTERBIANCO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GULLOTTA L  4.0  16  16  32  36 
CAVALLARO   1.0  10 
CIANCITTO   1.0  10 
  
ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore W  7.0  28  35  10 

Win - GIUCA. Loss - GULLOTTA. Save - None. WP - CIANCITTO; CAVALLARO; GIUCA. HBP - by GULLOTTA (SPARACINO); by GULLOTTA (FAUDALE); by GULLOTTA (FIUMARA S); by CAVALLARO (FALCONE F); by GIUCA (CIANCITTO); by CIANCITTO (LOPEZ); by CIANCITTO (FALCONE F); by CIANCITTO (LABATE). BK - CIANCITTO.

Umpires - HP: FIORITO Giuseppe
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
EAGLES MISTERBIANCO at ASD ALI' TERME
Apr 28, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

EAGLES MISTERBIANCO starters: 7/lf PORTES; 90/ss ALOISI; 81/cf CIANCITTO; 17/c RANNO; 21/rf TORRISI; 16/2b CAVALLARO; 82/3b AVENI; 25/1b MARLETTA; 3/p GULLOTTA;

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 2/dh LABATE; 11/lf FIUMARA Ro; 9/rf FAUDALE; 33/p GIUCA;

EAGLES MISTERBIANCO 1st - PORTES singled to left field. PORTES stole second. ALOISI grounded out to 2b; PORTES advanced to third. CIANCITTO flied out to ss. RANNO reached on a fielding error by ss; PORTES scored on the error, unearned. TORRISI flied out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO hit by pitch. LOPEZ reached on a fielder's choice; SPARACINO out at second 3b to 2b. LOPEZ stole second. FALCONE F doubled to left field, RBI; LOPEZ scored. FIUMARA S singled to center field; FALCONE F advanced to third. GIUFFRIDA singled to right field, RBI; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F scored. GIUFFRE' flied out to ss. LABATE singled to right field, RBI; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S scored. FIUMARA Ro reached on a fielding error by 3b; LABATE advanced to second on the error; GIUFFRIDA advanced to third on the error. FAUDALE singled to right field, 2 RBI; FIUMARA Ro advanced to third; LABATE scored, unearned; GIUFFRIDA scored, unearned. SPARACINO tripled to left field, 2 RBI; FAUDALE scored, unearned; FIUMARA Ro scored, unearned. LOPEZ grounded out to 3b. 7 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 2nd - CAVALLARO flied out to ss. AVENI walked. MARLETTA reached on a fielding error by 2b; AVENI advanced to second. GULLOTTA walked; MARLETTA advanced to second; AVENI advanced to third. PORTES flied into double play ss to 3b; AVENI out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - FALCONE F flied out to ss. FIUMARA S singled to center field. GIUFFRIDA doubled to center field; FIUMARA S advanced to third. GIUFFRE' singled to left field, 2 RBI; GIUFFRIDA scored; FIUMARA S scored. LABATE walked; GIUFFRE' advanced to second. FIUMARA Ro reached on a fielder's choice; LABATE advanced to second on a fielding error by ss; GIUFFRE' advanced to third. FAUDALE hit by pitch, RBI; FIUMARA Ro advanced to second; LABATE advanced to third; GIUFFRE' scored, unearned. SPARACINO reached on a fielder's choice, RBI; FAUDALE out at second p to 2b; FIUMARA Ro advanced to third; LABATE scored, unearned. LOPEZ singled to left field, 2 RBI; SPARACINO scored, unearned; FIUMARA Ro scored, unearned. FALCONE F singled to right field; LOPEZ advanced to third. FIUMARA S hit by pitch; FALCONE F advanced to second. GIUFFRIDA singled to right field, RBI; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F advanced to third; LOPEZ scored, unearned. GIUFFRE' flied out to cf. 7 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 3rd - ALOISI grounded out to ss. CIANCITTO walked. CIANCITTO stole second. RANNO flied out to ss. TORRISI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - LABATE flied out to cf. FIUMARA Ro flied out to lf. FAUDALE reached on a fielding error by ss. SPARACINO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 4th - CAVALLARO walked. AVENI grounded out to 2b; CAVALLARO advanced to second. MARLETTA singled to right field; CAVALLARO advanced to third. GULLOTTA singled to pitcher, RBI; MARLETTA advanced to second; CAVALLARO scored. PORTES reached on a fielder's choice; GULLOTTA out at second ss to 2b; MARLETTA advanced to third. PORTES stole second. ALOISI singled to center field, 2 RBI; PORTES scored; MARLETTA scored. ALOISI stole second, advanced to third on a throwing error by c. CIANCITTO singled to right field, RBI; ALOISI scored. CIANCITTO stole second. RANNO flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - LOPEZ reached on a fielding error by ss. LOPEZ advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. FALCONE F struck out swinging. LOPEZ stole home, unearned. FIUMARA S doubled to center field. GIUFFRIDA singled to right field; FIUMARA S advanced to third. GIUFFRE' singled to left field, RBI; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S scored. LABATE reached on a fielder's choice; GIUFFRE' advanced to second on a fielder's choice; GIUFFRIDA out at third 3b unassisted. FIUMARA Ro singled to left field; LABATE advanced to second; GIUFFRE' advanced to third. FAUDALE reached on a fielder's choice; FIUMARA Ro advanced to second on a fielder's choice; LABATE out at third 3b unassisted. 2 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 5th - TORRISI singled to center field. TORRISI stole second. CAVALLARO flied out to cf. AVENI doubled to center field, RBI; TORRISI scored. MARLETTA struck out swinging. GULLOTTA lined out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - CAVALLARO to p. GULLOTTA to 2b. SPARACINO flied out to ss. LOPEZ reached on a fielding error by ss. LOPEZ stole second. FALCONE F hit by pitch. FIUMARA S reached on a dropped fly by cf; FALCONE F advanced to second on the error; LOPEZ advanced to third on the error. GIUFFRIDA walked, RBI; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F advanced to third; LOPEZ scored, unearned. GIUFFRE' singled to center field, 2 RBI; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S scored, unearned; FALCONE F scored. LABATE reached on a fielder's choice; GIUFFRE'; GIUFFRIDA out at third 3b unassisted. LABATE advanced to second on a wild pitch; GIUFFRE' scored on a wild pitch, unearned. FIUMARA Ro doubled to left field, RBI; LABATE scored, unearned. FAUDALE singled to left field, RBI; FIUMARA Ro scored, unearned. RACITI to ss for SPARACINO. RACITI fouled out to 1b. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 6th - PORTES walked. PORTES stole second. PORTES advanced to third on a wild pitch. ALOISI grounded out to 2b, RBI; PORTES scored. CIANCITTO hit by pitch. RANNO grounded into double play ss to 2b to 1b; CIANCITTO out on the play. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - PORTES to cf. CIANCITTO to p. CAVALLARO to lf. LOPEZ hit by pitch. LOPEZ advanced to second on a balk. FALCONE F hit by pitch. FIUMARA S reached on a dropped fly by cf; FALCONE F advanced to second on the error; LOPEZ advanced to third on the error. GIUFFRIDA singled to center field, 2 RBI; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F scored; LOPEZ scored. GIUFFRE' doubled to center field, RBI; GIUFFRIDA advanced to third; FIUMARA S scored, unearned. LABATE hit by pitch. FIUMARA Ro flied out to lf, SF, RBI; GIUFFRIDA scored. GIUFFRE' out at third 3b unassisted. FAUDALE reached on a fielding error by 1b; LABATE advanced to second on the error. FAUDALE advanced to second on a wild pitch; LABATE advanced to third on a wild pitch. RACITI singled to center field, RBI; FAUDALE advanced to third; LABATE scored, unearned. LOPEZ flied out to 2b. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 7th - TORRISI struck out. CAVALLARO walked. AVENI flied out to 2b. MARLETTA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori