Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATANIA WARRIORS vs ASD ALI' TERME (Jul 14, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
CATANIA WARRIORS at ASD ALI' TERME
Jul 14, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

CATANIA WARRIORS 8

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GAROFALO S lf 
CONSIGLIO Corrado ss 
VAZZANO Nicola 1b  11 
MAGLIO Carmelo 3b 
GAROFALO E c 
GAROFALO Caspare p 
MESSINA Pietro rf 
ACCOMANDO Ignazio 2b 
IACONINOTO Salvatore cf 
Totals  43  14  24  13  19 
  

ASD ALI' TERME 12

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. cf/2b 
FALCONE Francesco 2b/p 
FIUMARA Salvatore 3b 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore c 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco rf/cf 
AERIA Francesco dh 
LABATE Antonio Maria p/rf 
Totals  38  12  14  10  27  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
CATANIA WARRIORS.... 220 310 000 -  8 14  1
ASD ALI' TERME...... 012 030 60X - 12 14  2
-------------------------------------------
E - GAROFALO G; FALCONE F; LABATE. DP - ALI 1. LOB - CAT 19; ALI 11. 2B - LOPEZ 2; FIUMARA Ro. HBP - GAROFALO S; GAROFALO G; LOPEZ; FAUDALE. SB - GAROFALO S; CONSIGLIO; MAGLIO; GAROFALO E 2; ACCOMANDO; SPARACINO 2; GIUFFRIDA; FIUMARA Ro 2.

CATANIA WARRIORS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO Caspare L  8.0  14  12  11  38  47  13 
  
ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LABATE Antonio Maria   4.0  11  25  32 
FALCONE Francesco W  5.0  18  22 

Win - FALCONE F. Loss - GAROFALO G. Save - None. WP - GAROFALO G 3; FALCONE F 2. HBP - by GAROFALO G (LOPEZ); by LABATE (GAROFALO S); by GAROFALO G (FAUDALE); by FALCONE F (GAROFALO G). BK - GAROFALO G 2.

Umpires - HP: ALGERI Vincenzo 1B: BISICCHIA Rosario
Start: 15:30 Time: Attendance:

LABATE faced 1 batter in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
CATANIA WARRIORS at ASD ALI' TERME
Jul 14, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

CATANIA WARRIORS starters: 19/lf GAROFALO S; 4/ss CONSIGLIO; 23/1b VAZZANO; 54/3b MAGLIO; 34/c GAROFALO E; 12/p GAROFALO G; 38/rf MESSINA; 14/2b ACCOMANDO; 22/cf IACONINOTO;

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 11/lf FIUMARA Ro; 9/rf FAUDALE; 8/dh AERIA; 2/p LABATE;

CATANIA WARRIORS 1st - GAROFALO S singled to left field. CONSIGLIO singled to center field; GAROFALO S advanced to third. CONSIGLIO stole second. VAZZANO grounded out to 3b. MAGLIO singled to right field, RBI; CONSIGLIO advanced to third; GAROFALO S scored. MAGLIO stole second. GAROFALO E reached on a fielding error by 2b, RBI; MAGLIO advanced to third; CONSIGLIO scored, unearned. GAROFALO E stole second. GAROFALO G struck out swinging. MESSINA walked. ACCOMANDO flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO walked. SPARACINO stole second. LOPEZ flied out to cf. FALCONE F walked. FALCONE F advanced to second on a wild pitch; SPARACINO advanced to third on a wild pitch. FIUMARA S struck out swinging. GIUFFRIDA walked. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; GIUFFRIDA out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

CATANIA WARRIORS 2nd - IACONINOTO struck out. GAROFALO S singled to shortstop. CONSIGLIO singled to third base; GAROFALO S advanced to second. GAROFALO S stole third. VAZZANO singled to right field, RBI; CONSIGLIO advanced to third; GAROFALO S scored. MAGLIO singled to center field, RBI; VAZZANO advanced to second; CONSIGLIO scored. GAROFALO E struck out looking. GAROFALO G singled to pitcher; MAGLIO advanced to second; VAZZANO advanced to third. MESSINA flied out to ss. 2 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - FIUMARA Ro reached on a throwing error by p. FIUMARA Ro stole second. FIUMARA Ro stole third. FAUDALE flied out to lf. AERIA grounded out to ss, RBI; FIUMARA Ro scored, unearned. SPARACINO singled to center field. SPARACINO stole second. LOPEZ hit by pitch. FALCONE F reached on a fielder's choice; LOPEZ out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 3rd - ACCOMANDO walked. IACONINOTO struck out looking. GAROFALO S hit by pitch; ACCOMANDO advanced to second. CONSIGLIO singled to pitcher; GAROFALO S advanced to second; ACCOMANDO advanced to third. VAZZANO struck out. MAGLIO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - FIUMARA S singled to center field. GIUFFRIDA singled; FIUMARA S advanced to second. GIUFFRE' grounded out to 3b; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S advanced to third. FIUMARA Ro grounded out to 3b, RBI; GIUFFRIDA advanced to third; FIUMARA S scored. GIUFFRIDA stole home. FAUDALE grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA WARRIORS 4th - GAROFALO E reached on a throwing error by p. GAROFALO G singled to shortstop; GAROFALO E advanced to second. MESSINA grounded out to 2b; GAROFALO G advanced to second; GAROFALO E advanced to third. ACCOMANDO reached on a fielder's choice, RBI; GAROFALO G out at third c unassisted; GAROFALO E scored, unearned. ACCOMANDO stole second. IACONINOTO walked. GAROFALO S singled to left field, RBI; IACONINOTO advanced to second; ACCOMANDO scored, unearned. CONSIGLIO walked; GAROFALO S advanced to second; IACONINOTO advanced to third. VAZZANO walked, RBI; CONSIGLIO advanced to second; GAROFALO S advanced to third; IACONINOTO scored, unearned. MAGLIO flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - Batter set to SPARACINO. SPARACINO grounded out to p. LOPEZ singled to center field. LOPEZ advanced to second on a balk. FALCONE F flied out to rf. FIUMARA S grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 5th - GAROFALO E walked. LOPEZ to 2b. FALCONE F to p. FAUDALE to cf. LABATE to rf for AERIA. / for LABATE. GAROFALO E stole second. GAROFALO G walked. GAROFALO G advanced to second on a wild pitch; GAROFALO E advanced to third on a wild pitch. MESSINA grounded out to 3b. ACCOMANDO walked. IACONINOTO walked, RBI; ACCOMANDO advanced to second; GAROFALO G advanced to third; GAROFALO E scored. GAROFALO S hit into double play 3b unassisted; GAROFALO G out on the play. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - GIUFFRIDA singled to center field. GIUFFRE' walked; GIUFFRIDA advanced to second. GIUFFRE' advanced to second on a wild pitch; GIUFFRIDA advanced to third on a wild pitch. FIUMARA Ro struck out swinging. FAUDALE hit by pitch. LABATE singled to third base, RBI; FAUDALE advanced to second, out at second ss to 2b; GIUFFRE' scored; GIUFFRIDA scored. SPARACINO walked; LABATE advanced to second. LOPEZ doubled to center field, RBI; SPARACINO advanced to third; LABATE scored. FALCONE F flied out to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 6th - CONSIGLIO lined out to p. VAZZANO flied out to cf. MAGLIO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - FIUMARA S grounded out to ss. GIUFFRIDA singled to right field. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; GIUFFRIDA out at second 3b to 2b. GIUFFRE' advanced to second on a balk. FIUMARA Ro flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 7th - GAROFALO E grounded out to ss. GAROFALO G hit by pitch. MESSINA singled to center field; GAROFALO G advanced to second. ACCOMANDO reached on a fielder's choice; MESSINA advanced to second; GAROFALO G advanced to third. IACONINOTO struck out looking. GAROFALO S reached on a fielder's choice; ACCOMANDO advanced to second; MESSINA out at third ss to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - FAUDALE walked. LABATE grounded out to p; FAUDALE advanced to second. SPARACINO singled to right field; FAUDALE advanced to third. SPARACINO advanced to second on a wild pitch. LOPEZ doubled to center field, 2 RBI; SPARACINO scored; FAUDALE scored. FALCONE F fouled out to 1b. FIUMARA S singled to right field, RBI; LOPEZ scored. GIUFFRIDA walked; FIUMARA S advanced to second. GIUFFRE' singled to right field, RBI; GIUFFRIDA advanced to third; FIUMARA S scored. FIUMARA Ro doubled to center field, 2 RBI; GIUFFRE' scored; GIUFFRIDA scored. FAUDALE grounded out to ss. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 8th - CONSIGLIO flied out to ss. VAZZANO flied out to p. MAGLIO singled to left field. GAROFALO E flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 8th - LABATE grounded out to 2b. SPARACINO singled to right field. LOPEZ flied out to lf. FALCONE F struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 9th - GAROFALO G flied out to lf. MESSINA singled to left field. MESSINA advanced to second on a wild pitch. ACCOMANDO flied out to ss. IACONINOTO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori