Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD ALI' TERME vs ASD RANDAZZESE (Jul 21, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at ASD RANDAZZESE
Jul 21, 2013 at Rndazzo (Comunale)

ASD ALI' TERME 26

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. cf/2b 
FALCONE Francesco 2b/p 
FIUMARA Salvatore 3b 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore c 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco rf/cf 
AERIA Francesco dh 
LABATE Antonio Maria p/rf 
Totals  54  26  23  13  27  10 
  

ASD RANDAZZESE 14

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CALA' I. Alfio 2b/ss 
CARIOLA Francesco lf 
   MAZZIOTTI Antony lf 
GULLOTTO Mauro A. rf/p 
SGROI Claudio 3b/p 
CAVALLARO Carlo p/3b 
BONTEMPO Fabio 1b/ph 
BUTTO' Davide c/2b 
   MILITI Matteo 2b 
   CARTILLONE Maurizio 1b 
MANNINO Antonino cf 
EDDAIRI Zakaria ss 
   MIRAGLIA Paolo rf 
   GAMUZZI Giovanni A. ph/rf 
Totals  35  14  10  12  10  27  14 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD ALI' TERME...... 691 110 215 - 26 23  1
ASD RANDAZZESE...... 700 500 020 - 14 10 13
-------------------------------------------
E - FIUMARA Ro; CALA' Al 3; SGROI Cl 2; CAVALLARO C; BONTEMPO 3; CARTILLONE; MANNINO; EDDAIRI; MIRAGLIA. DP - RAD 1. LOB - ALI 10; RAD 8. 2B - GIUFFRE'; GULLOTTO; MANNINO 2. 3B - FALCONE F. HR - GIUFFRE'. HBP - CALA' Al; CARIOLA; SGROI Cl; MANNINO. SH - SPARACINO. SF - FIUMARA S; GIUFFRIDA. SB - BONTEMPO 2; BUTTO'. CS - EDDAIRI.

ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LABATE Antonio Maria   0.0 
FALCONE Francesco W  9.0  33  41  10 
  
ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo L  1.1  10  13  17  18 
SGROI Claudio   0.0 
GULLOTTO Mauro A.   7.2  13  11  37  43 

Win - FALCONE F. Loss - CAVALLARO C. Save - None. HBP - by LABATE (CALA' Al); by LABATE (CARIOLA); by LABATE (SGROI Cl); by LABATE (MANNINO). BK - GULLOTTO. PB - GIUFFRE' 2; SGROI Cl; BUTTO' 2.

Umpires - HP: PULVIRENTI Giancarlo 1B: FICHERA Fabio
Start: 15:30 Time: 4:00 Attendance:

LABATE faced 8 batters in the 1st.
SGROI Cl faced 2 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at ASD RANDAZZESE
Jul 21, 2013 at Rndazzo (Comunale)

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 11/lf FIUMARA Ro; 9/rf FAUDALE; 8/dh AERIA; 2/p LABATE;

ASD RANDAZZESE starters: 0/2b CALA' Al; 21/lf CARIOLA; 10/rf GULLOTTO; 34/3b SGROI Cl; 14/p CAVALLARO C; 25/1b BONTEMPO; 35/c BUTTO'; 11/cf MANNINO; 32/ss EDDAIRI;

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO reached on a fielding error by ss. LOPEZ singled to left field; SPARACINO advanced to second. FALCONE F singled to third base; LOPEZ advanced to second; SPARACINO advanced to third. FIUMARA S singled to right field, RBI; FALCONE F advanced to second; LOPEZ advanced to third; SPARACINO scored, unearned. GIUFFRIDA grounded out to 2b, RBI; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F advanced to third; LOPEZ scored. GIUFFRE' reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored, unearned. FIUMARA Ro singled to left field, RBI; GIUFFRE' advanced to third; FIUMARA S scored, unearned. FIUMARA Ro advanced to second on a fielder's choice. FIUMARA Ro advanced to third on a passed ball; GIUFFRE' scored on a passed ball, unearned. FAUDALE struck out swinging. AERIA reached on a fielding error by 1b; FIUMARA Ro scored on the error, unearned. SPARACINO grounded out to ss. 6 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 1st - CALA' Al hit by pitch. CARIOLA hit by pitch; CALA' Al advanced to second. GULLOTTO walked; CARIOLA advanced to second; CALA' Al advanced to third. SGROI Cl hit by pitch, RBI; GULLOTTO advanced to second; CARIOLA advanced to third; CALA' Al scored. CAVALLARO C singled to center field, 2 RBI; SGROI Cl advanced to third; GULLOTTO scored; CARIOLA scored. CAVALLARO C advanced to second on a fielder's choice. BONTEMPO singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; CAVALLARO C advanced to third, scored on the error; SGROI Cl scored. BONTEMPO advanced to third on a passed ball. BUTTO' walked. BUTTO' stole second. MANNINO hit by pitch. LOPEZ to 2b. FALCONE F to p. FAUDALE to cf. LABATE to rf for AERIA. / for LABATE. EDDAIRI reached on a fielder's choice, RBI; MANNINO advanced to second on a fielder's choice; BUTTO' out at third p to 3b; BONTEMPO scored. CALA' Al singled to left field, RBI; EDDAIRI advanced to second; MANNINO scored. CARIOLA grounded out to 1b unassisted. EDDAIRI out at third c to 3b, caught stealing. 7 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - LOPEZ singled to center field. FALCONE F singled to left field; LOPEZ advanced to second. FIUMARA S singled to third base; FALCONE F advanced to second; LOPEZ advanced to third. GIUFFRIDA flied out to cf, SF, RBI; LOPEZ scored. GIUFFRE' doubled to left field, RBI; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. FIUMARA Ro reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error, RBI; GIUFFRE' advanced to third, scored on the error; FIUMARA S scored. FAUDALE singled to left field, RBI; FIUMARA Ro scored. LABATE singled to left field; FAUDALE advanced to third. SGROI Cl to p. CAVALLARO C to 3b. SPARACINO walked; LABATE advanced to second. SPARACINO advanced to second on a passed ball; LABATE advanced to third on a passed ball; FAUDALE scored on a passed ball. LOPEZ walked. CALA' Al to ss. GULLOTTO to p. SGROI Cl to c. BUTTO' to 2b. MIRAGLIA to rf for EDDAIRI. LOPEZ advanced to second on a balk; SPARACINO advanced to third on a balk; LABATE scored on a balk. FALCONE F singled to left field, RBI; LOPEZ advanced to third; SPARACINO scored. FIUMARA S singled to center field, RBI; FALCONE F advanced to second, out at third cf to ss to 3b; LOPEZ scored. GIUFFRIDA flied out to ss. 9 runs, 8 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - GULLOTTO grounded out to 2b. SGROI Cl fouled out to 3b. CAVALLARO C flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - GIUFFRE' singled to third base. FIUMARA Ro walked; GIUFFRE' advanced to second. FAUDALE fouled out to c. LABATE reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; FIUMARA Ro out at second 2b to ss; GIUFFRE' advanced to third, scored on the error, unearned. LABATE advanced to third on a passed ball. SPARACINO walked. LOPEZ reached on a fielder's choice; SPARACINO out at second 2b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - BONTEMPO singled to left field. BUTTO' flied out to p. BONTEMPO stole second. MANNINO struck out swinging. BONTEMPO stole third. MIRAGLIA walked. CALA' Al struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - FALCONE F tripled to left field. FIUMARA S flied out to lf, SF, RBI; FALCONE F scored. GIUFFRIDA walked. GIUFFRE' singled to left field; GIUFFRIDA advanced to second. FIUMARA Ro flied out to 3b. MILITI to 2b for BUTTO'. FAUDALE flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - CARIOLA walked. GULLOTTO doubled to right field, RBI; CARIOLA scored. SGROI Cl flied out to 3b. CAVALLARO C singled to pitcher, bunt. BONTEMPO walked; CAVALLARO C advanced to second; GULLOTTO advanced to third. MILITI walked, RBI; BONTEMPO advanced to second; CAVALLARO C advanced to third; GULLOTTO scored. MANNINO doubled to left field, 2 RBI; MILITI advanced to third; BONTEMPO scored; CAVALLARO C scored. MANNINO advanced to third on a passed ball; MILITI scored on a passed ball. MIRAGLIA walked. MANNINO out at home 2b to 3b to c. CALA' Al walked; MIRAGLIA advanced to second. CARIOLA grounded out to 1b unassisted. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - LABATE reached on a muffed throw by 1b, assist by p, bunt. SPARACINO singled to left field; LABATE advanced to second. LOPEZ struck out swinging. FALCONE F singled to left field, RBI; SPARACINO advanced to second; LABATE scored, unearned. FIUMARA S reached on a fielder's choice; FALCONE F advanced to second on a fielder's choice; SPARACINO out at third ss to 3b. GIUFFRIDA grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - GULLOTTO grounded out to p. SGROI Cl grounded out to 2b. CAVALLARO C flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - GIUFFRE' flied out to 1b. FIUMARA Ro flied out to lf. FAUDALE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - BONTEMPO flied out to cf. MILITI struck out. MANNINO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - LABATE reached on a fielding error by ss. SPARACINO reached on a muffed throw by 1b, assist by c, SAC; LABATE advanced to second. SPARACINO scored on an error by rf, unearned; LABATE scored on the error, unearned. LOPEZ singled to third base. FALCONE F grounded into double play p to 2b to 1b; LOPEZ out on the play. FIUMARA S struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - MIRAGLIA fouled out to c. CALA' Al struck out. CARIOLA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 8th - GIUFFRIDA flied out to lf. GIUFFRE' homered to right field, RBI. FIUMARA Ro struck out looking. FAUDALE walked. LABATE struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - GULLOTTO singled to right field. SGROI Cl singled to left field; GULLOTTO advanced to second. CAVALLARO C grounded out to p; SGROI Cl advanced to second; GULLOTTO advanced to third. BONTEMPO intentionally walked. BONTEMPO pinch hit. CARTILLONE to 1b for MILITI. CARTILLONE flied out to ss. MANNINO doubled to left field, 2 RBI; BONTEMPO advanced to third; SGROI Cl scored; GULLOTTO scored. GAMUZZI pinch hit for MIRAGLIA. GAMUZZI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 9th - MAZZIOTTI to lf for CARIOLA. BONTEMPO to 2b. GAMUZZI to rf. SPARACINO reached on a muffed throw by 1b, assist by p. LOPEZ reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; SPARACINO out at second 2b to ss. FALCONE F reached on a fielding error by 3b; LOPEZ advanced to third, scored on the error, unearned. FIUMARA S singled to left field; FALCONE F advanced to second. GIUFFRIDA singled to left field; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F advanced to third. GIUFFRE' reached on a dropped fly by cf, scored on the error, unearned; GIUFFRIDA scored on the error, unearned; FIUMARA S scored on the error, unearned; FALCONE F scored on the error, unearned. FIUMARA Ro singled to left field. FAUDALE singled to center field; FIUMARA Ro advanced to second. LABATE infield fly to p. FIUMARA Ro out at third 3b unassisted. 5 runs, 4 hits, 4 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - CALA' Al flied out to ss. MAZZIOTTI struck out. GULLOTTO walked. SGROI Cl grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori