Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AQUILA BRONTE vs EAGLES MISTERBIANCO (Jul 21, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD AQUILA BRONTE at EAGLES MISTERBIANCO
Jul 21, 2013 at Misterbianco (Totuccio La Piana)

ASD AQUILA BRONTE 23

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TRISCARI D. 3b/1b 
   MONTAGNO GI. 1b 
PORTALE M. ss 
SANFILIPPO S 1b/3b 
SPITALERI M. c 
MONTAGNO S. dh 
   COSTA G. dh 
BONINA A. 2b 
   ZERBO 2b 
GRIFOLI F. rf 
BIUSO B lf 
SPITALERI G. cf 
MONTAGNO G. p 
Totals  39  23  14  18  14  20  13 
  

EAGLES MISTERBIANCO 10

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GULLOTTA ss/p 
ALOISI cf/p 
AVENI 3b 
DI STEFANO rf 
   PORTES ss 
BOTTA 2b/1b 
RANNO c 
   MAZZAGLIA c 
TORRISI lf 
MARLETTA 1b 
   BORGESE rf 
CAVALLARO p/rf 
Totals  31  10  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD AQUILA BRONTE... 252 225 5 - 23 14  9
EAGLES MISTERBIANCO. 231 010 3 - 10  9 10
-----------------------------------------

Note: 2 outs, 1 runner LOB when the game ended.

E - TRISCARI; MONTAGNO GI.; PORTALE; SANFILIPPO S 2; SPITALERI M. 4; GULLOTTA 2; AVENI; PORTES 2; BOTTA; TORRISI 2; MARLETTA; CAVALLARO. DP - EAG 1. LOB - AQU 13; EAG 9. 2B - AVENI; RANNO. 3B - PORTALE. HBP - MONTAGNO S; COSTA; SPITALERI G.; ALOISI. SH - TRISCARI; AVENI. SB - TRISCARI 2; PORTALE 2; SPITALERI M.; GRIFOLI; SPITALERI G.; ALOISI; AVENI; DI STEFANO. CS - TRISCARI.

ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTAGNO G. W  6.2  10  31  39  10 
  
EAGLES MISTERBIANCO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO L  5.0  13  10  25  37 
GULLOTTA   1.1  10  11  17 
ALOISI   0.2 

Win - MONTAGNO G.. Loss - CAVALLARO. Save - None. WP - GULLOTTA. HBP - by MONTAGNO G. (ALOISI); by CAVALLARO (MONTAGNO S); by GULLOTTA (COSTA); by GULLOTTA (SPITALERI G.). BK - MONTAGNO G.. PB - SPITALERI M.; MAZZAGLIA.

Umpires - HP: BISICCHIA Rosario 1B: NICOLOSI Salvatore
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD AQUILA BRONTE at EAGLES MISTERBIANCO
Jul 21, 2013 at Misterbianco (Totuccio La Piana)

ASD AQUILA BRONTE starters: 16/3b TRISCARI; 11/ss PORTALE; 0/1b SANFILIPPO S; 14/c SPITALERI M.; 8/dh MONTAGNO S; 18/2b BONINA; 20/rf GRIFOLI; 12/lf BIUSO; 13/cf SPITALERI G.; 5/p MONTAGNO G.;

EAGLES MISTERBIANCO starters: 3/ss GULLOTTA; 90/cf ALOISI; 82/3b AVENI; 26/rf DI STEFANO; 47/2b BOTTA; 17/c RANNO; 21/lf TORRISI; 25/1b MARLETTA; 16/p CAVALLARO;

ASD AQUILA BRONTE 1st - TRISCARI walked. TRISCARI stole second. PORTALE walked. PORTALE advanced to second on a fielder's choice; TRISCARI out at third c to 3b, caught stealing. PORTALE stole third. SANFILIPPO S walked,. SPITALERI M. struck out. MONTAGNO S singled to left field, 2 RBI; SANFILIPPO S scored; PORTALE scored. BONINA struck out. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 1st - GULLOTTA struck out. ALOISI hit by pitch. AVENI grounded out to 1b unassisted, SAC; ALOISI advanced to second. ALOISI stole third, scored on a muffed throw by 3b, unearned. DI STEFANO walked. DI STEFANO advanced to second on a passed ball. DI STEFANO stole third, scored on a throwing error by c, unearned. BOTTA flied out to lf. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - GRIFOLI walked. BIUSO reached on a fielding error by p; GRIFOLI advanced to second, advanced to third on the error. SPITALERI G. singled, RBI,; BIUSO advanced to third; GRIFOLI scored. TRISCARI reached on a fielding error by 1b, SAC, RBI; SPITALERI G. advanced to third, scored on the error; BIUSO scored, unearned. PORTALE walked; TRISCARI advanced to second. SANFILIPPO S popped up to 2b. SPITALERI M. struck out. MONTAGNO S singled to left field; PORTALE advanced to second; TRISCARI advanced to third. BONINA singled to catcher, RBI; MONTAGNO S advanced to second; PORTALE advanced to third; TRISCARI scored, unearned. GRIFOLI singled to center field, RBI; BONINA advanced to second; MONTAGNO S advanced to third; PORTALE scored, unearned. BIUSO flied out to cf. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 2nd - RANNO doubled. RANNO advanced to third on an error by c. TORRISI walked. MARLETTA struck out swinging. RANNO scored on an error by c, unearned. CAVALLARO walked; TORRISI advanced to second. CAVALLARO advanced to second on an error by c; TORRISI advanced to third on the error. TRISCARI to 1b. SANFILIPPO S to 3b. GULLOTTA grounded out to 2b, RBI; CAVALLARO advanced to third; TORRISI scored, unearned. ALOISI walked. AVENI singled to center field, RBI; ALOISI advanced to second; CAVALLARO scored, unearned. DI STEFANO grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - SPITALERI G. struck out swinging. TRISCARI walked. TRISCARI stole second. PORTALE tripled to center field, RBI; TRISCARI scored. SANFILIPPO S struck out. SPITALERI M. singled to third base, RBI; PORTALE scored. MONTAGNO S hit by pitch; SPITALERI M. advanced to second. BONINA grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 3rd - BOTTA singled to left field. RANNO walked; BOTTA advanced to second. TORRISI struck out. MARLETTA walked; RANNO advanced to second; BOTTA advanced to third. CAVALLARO grounded out to ss, RBI; MARLETTA advanced to second; RANNO advanced to third; BOTTA scored. MARLETTA out at second c to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - GRIFOLI walked. GRIFOLI stole second, advanced to third on a muffed throw by ss. BIUSO reached on a fielding error by 3b, RBI; GRIFOLI scored, unearned. SPITALERI G. reached on a fielder's choice; BIUSO out at first p to 1b. SPITALERI G. stole second. MONTAGNO GI. to 1b for TRISCARI. MONTAGNO GI. walked. PORTALE grounded out to 2b, RBI; MONTAGNO GI. advanced to second; SPITALERI G. scored, unearned. SANFILIPPO S flied out to cf. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 4th - GULLOTTA flied out to 2b. ALOISI reached on a fielding error by 3b. AVENI reached on a fielding error by 3b; ALOISI advanced to second, advanced to third on the error. DI STEFANO popped up to 3b. BOTTA reached on a fielder's choice; AVENI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - SPITALERI M. reached on a fielding error by ss. SPITALERI M. stole second. MONTAGNO S singled to left field; SPITALERI M. advanced to third. BONINA grounded out to p, RBI; MONTAGNO S advanced to second; SPITALERI M. scored, unearned. GRIFOLI walked. BIUSO singled to left field, RBI; GRIFOLI advanced to second, out at third lf to 3b; MONTAGNO S scored. SPITALERI G. walked; BIUSO advanced to second. MONTAGNO GI. reached on a fielder's choice; SPITALERI G. out at second 2b to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 5th - RANNO grounded out to 3b. TORRISI reached on a fielding error by 1b. MARLETTA grounded out to 1b unassisted. CAVALLARO singled to left field, RBI; TORRISI scored, unearned. GULLOTTA reached on a fielder's choice; CAVALLARO out at first ss to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - GULLOTTA to p. PORTES to ss for DI STEFANO. CAVALLARO to rf. PORTALE singled to shortstop. PORTALE stole second. PORTALE advanced to third on a wild pitch. SANFILIPPO S singled to center field, RBI; PORTALE scored. SPITALERI M. reached on a fielding error by ss; SANFILIPPO S advanced to second. COSTA to dh for MONTAGNO S. COSTA struck out. BONINA reached on a fielder's choice; SPITALERI M. out at second 2b to ss; SANFILIPPO S advanced to third. BONINA advanced to second on a throwing error by ss. GRIFOLI walked. BIUSO singled to left field,, 2 RBI; GRIFOLI advanced to third; BONINA scored; SANFILIPPO S scored. SPITALERI G. walked. MONTAGNO GI. singled to center field,, 2 RBI; SPITALERI G. advanced to third; BIUSO scored; GRIFOLI scored. PORTALE walked. SANFILIPPO S grounded out to 1b unassisted. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 6th - ALOISI grounded out to ss. AVENI singled to shortstop. AVENI stole second. PORTES struck out. BOTTA singled to left field; AVENI advanced to third. MAZZAGLIA to c for RANNO. MAZZAGLIA popped up to c. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - SPITALERI M. walked. COSTA hit by pitch; SPITALERI M. advanced to second. ZERBO to 2b for BONINA. ZERBO struck out. GRIFOLI reached on a fielding error by 2b, RBI; COSTA advanced to second; SPITALERI M. advanced to third, scored on the error, unearned. BIUSO singled to left field, advanced to third on an error by lf; GRIFOLI advanced to second, scored on the error, unearned; COSTA advanced to third, scored on the error, unearned. SPITALERI G. hit by pitch. GULLOTTA to cf. ALOISI to p. BOTTA to 1b. BORGESE to rf for MARLETTA. CAVALLARO to 2b. MONTAGNO GI. reached on a fielding error by lf, advanced to second on the error; SPITALERI G. scored on the error, unearned; BIUSO scored on the error, unearned. PORTALE struck out, reached first on a passed ball; MONTAGNO GI. advanced to third on a passed ball. SANFILIPPO S grounded into double play ss to 2b to 1b; PORTALE out on the play. 5 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 7th - TORRISI out at first ss to 2b. BORGESE reached on a fielding error by ss. CAVALLARO singled to left field; BORGESE advanced to second. CAVALLARO advanced to second on a balk; BORGESE advanced to third on a balk. GULLOTTA popped up to ss. ALOISI singled to right field, 2 RBI; CAVALLARO scored, unearned; BORGESE scored, unearned. AVENI doubled to left field, RBI; ALOISI scored, unearned. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori