Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CABS SEVESO vs CUS BRESCIA BASEBALL (May 04, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CUS BRESCIA BASEBALL 13, CABS SEVESO 3 - Composite Box Score
May 04, 2014 at Brescia (Viale Europa)

CABS SEVESO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIETTI ss 
NATALE 2b 
TAGLIABUE D c 
BORDIN 1b 
PERBONI dh/lf 
ACQUAFRESCA lf/3b 
IACONO cf 
ABBAS rf 
BRAGATO 3b/p 
AQUILANI p 
Totals   23  20  11 

CUS BRESCIA BASEBALL  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOZZI rf 
BAZZANA ss 
PELLEGRINI M cf 
GALLI M. 1b 
ALLOISIO ph/3b 
PARELLO' dh 
CHACON De A. c 
GALLI A. 2b 
PRATI N 3b/1b 
ZUCCHINI lf 
ROSSINI lf 
REDAELLI E p 
BONETTI p 
PARROTTA p 
Totals   35  13  13  12  21  14 

CABS SEVESO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AQUILANI Marco L  2.0  14  15 
BRAGATO Gianluca   4.2  21  25 
 
CUS BRESCIA BASEBALL  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
REDAELLI D. Edoardo W  5.0  14  20 
BONETTI Nicolo'   1.0 
PARROTTA Hernan   1.0 

Umpires - HP: GRULLON Ezequiel B. 1B: FOLTRAN Walter
Start: 15:30 Time: 2:15 Attendance:
Game notes: Scorers-ZANARDINI Donatella VM:MINOTTI Antonio HM:CORBA Lisandro

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CUS BRESCIA BASEBALL 13, CABS SEVESO 3
May 04, 2014 at Brescia (Viale Europa)

CABS SEVESO starters: 11/ss LIETTI; 40/2b NATALE; 27/c TAGLIABUE D; 88/1b BORDIN; 31/dh PERBONI; 28/lf ACQUAFRESCA; 75/cf IACONO; 3/rf ABBAS; 23/3b BRAGATO; 0/p AQUILANI;

CUS BRESCIA BASEBALL starters: 19/rf BERTOZZI; 58/ss BAZZANA; 34/cf PELLEGRINI M; 3/1b GALLI M.; 8/dh PARELLO'; 72/c CHACON De A.; 95/2b GALLI A.; 69/3b PRATI N; 90/lf ZUCCHINI; 77/p REDAELLI E;

CABS SEVESO 1st - LIETTI walked. NATALE reached on a fielder's choice; LIETTI out at second 3b to 2b. TAGLIABUE D doubled to left field; NATALE advanced to third. BORDIN walked. PERBONI lined into double play ss to 2b; TAGLIABUE D out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 1st - BERTOZZI struck out swinging, reached first on a passed ball. BAZZANA doubled to right center, RBI; BERTOZZI scored, unearned. PELLEGRINI M tripled to center field, RBI; BAZZANA scored. GALLI M. singled to left field, RBI; PELLEGRINI M scored. PARELLO' reached on a fielder's choice; GALLI M. out at second 3b to 2b. PARELLO' advanced to second on a passed ball. CHACON De A. walked. GALLI A. reached on a fielder's choice; CHACON De A. out at second ss to 2b; PARELLO' advanced to third. PRATI N doubled to left center, RBI; GALLI A. advanced to third; PARELLO' scored, unearned. ZUCCHINI struck out swinging. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 2nd - ACQUAFRESCA walked. IACONO grounded out to 2b; ACQUAFRESCA advanced to second. ABBAS reached on a fielder's choice; ACQUAFRESCA out at third 3b to 2b to p. BRAGATO walked; ABBAS advanced to second. LIETTI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 2nd - BERTOZZI reached on a fielding error by ss. BAZZANA reached on a fielder's choice; BERTOZZI out at second 2b to ss. PELLEGRINI M grounded out to 1b unassisted; BAZZANA advanced to second. GALLI M. doubled to center field, RBI; BAZZANA scored, unearned. GALLI M. advanced to third on a passed ball. PARELLO' singled to right center, RBI; GALLI M. scored, unearned. CHACON De A. popped up to 1b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CABS SEVESO 3rd - NATALE walked. TAGLIABUE D singled to left field; NATALE advanced to second. BORDIN struck out swinging. PERBONI grounded into double play 2b to ss to 1b; TAGLIABUE D out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 3rd - PERBONI to lf. ACQUAFRESCA to 3b. BRAGATO to p. / for AQUILANI. GALLI A. struck out swinging. PRATI N grounded out to 2b. ZUCCHINI singled to third base. BERTOZZI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 4th - ACQUAFRESCA flied out to c. IACONO grounded out to p. ABBAS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 4th - BAZZANA walked. PELLEGRINI M grounded into double play 2b to ss to 1b; BAZZANA out on the play. GALLI M. struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CABS SEVESO 5th - BRAGATO singled to left field. LIETTI grounded out to p, SAC; BRAGATO advanced to second. NATALE hit into double play 3b to 1b to 2b; BRAGATO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 5th - PARELLO' singled to right field. CHACON De A. walked; PARELLO' advanced to second. GALLI A. doubled to left center, RBI; CHACON De A. advanced to third; PARELLO' scored. PRATI N grounded out to p. ZUCCHINI reached on a throwing error by 2b; GALLI A. advanced to third on the error; CHACON De A. scored on the error, unearned. BERTOZZI struck out looking. BAZZANA reached on a fielding error by ss, RBI; ZUCCHINI advanced to third, out at home ss to c; GALLI A. scored, unearned. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 6th - ROSSINI to lf for ZUCCHINI. BONETTI to p for REDAELLI E. TAGLIABUE D grounded out to 3b. BORDIN grounded out to 3b. PERBONI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 6th - PELLEGRINI M singled to shortstop. ALLOISIO pinch hit for GALLI M.. ALLOISIO hit by pitch; PELLEGRINI M advanced to second. PARELLO' struck out swinging. CHACON De A. singled to right field; ALLOISIO advanced to second; PELLEGRINI M advanced to third. GALLI A. flied out to 2b, SF, RBI; PELLEGRINI M scored. CHACON De A. advanced to second on a passed ball; ALLOISIO advanced to third on a passed ball. PRATI N singled up the middle, 2 RBI; CHACON De A. scored, unearned; ALLOISIO scored. ROSSINI grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 7th - ALLOISIO to 3b. PRATI N to 1b. PARROTTA to p for BONETTI. ACQUAFRESCA walked. IACONO singled to left field; ACQUAFRESCA advanced to second. ABBAS singled down the lf line, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; IACONO advanced to second, scored on the error; ACQUAFRESCA scored. ABBAS stole third. BRAGATO struck out swinging. LIETTI doubled to center field, RBI; ABBAS scored. NATALE popped up to 1b. TAGLIABUE D flied out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 7th - BERTOZZI flied out to lf. BAZZANA reached on a fielding error by ss. PELLEGRINI M flied out to lf. ALLOISIO tripled to right field, RBI; BAZZANA scored, unearned. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


CUS BRESCIA BASEBALL 13, CABS SEVESO 3 (May 04, 2014 at Brescia)
----------------------------------------------------------------------
CABS SEVESO......... 000 000 3 -  3  6  4
CUS BRESCIA BASEBALL 420 033 1 - 13 13  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CABS SEVESO - AQUILANI Marco; BRAGATO Gianluca(3) and TAGLIABUE Davide.
CUS BRESCIA BASEBALL - REDAELLI D. Edoardo; BONETTI Nicolo'(6); PARROTTA Hernan(7) and
CHACON Andres Ab..
Win-REDAELLI D. Edoardo  Loss-AQUILANI Marco  T-2:15  A-0
Game notes:
Scorers-ZANARDINI Donatella
VM:MINOTTI Antonio
HM:CORBA Lisandro
ESF 2008