Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Rho Baseball vs Sanremo BC (Jul 11, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Rho Baseball 10, Sanremo BC 6 - Composite Box Score
Jul 11, 2015 at Sanremo (IM) (Campo Pian di Poma)

Rho Baseball   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FIGUEROA D. lf 
MURILLO cf 
BETTI ss 
CALOIERO 1b  10 
SIGNORINI D rf 
TRUNFIO dh 
D'ODORICO 3b 
QUISINI I c 
MARZULLO 2b 
PERALTA ph/2b 
QUISINI C p 
CESARETTI p 
Totals   38  10  13  27  12 

Sanremo BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMPO S. 2b 
DE FAZIO c 
ARDIELLI ss 
TARASSI 1b 
LIDDI cf 
MIRETTI lf 
CAMPO dh 
GARELLI rf 
VALLE 3b 
ARIETA G p 
MORANDIN E p 
Totals   40  15  27  11 

Rho Baseball   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
QUISINI Claudio W  7.0  25  26 
CESARETTI Alessio   2.0  15  15 
 
Sanremo BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ARIETA Giovanni L  3.0  14  17 
MORANDIN Eugenio   6.0  10  24  29 

Umpires - HP: BOARINI William 1B: CHECCHI Mario
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 80
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SCAGLIONE Bianca.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Rho Baseball 10, Sanremo BC 6
Jul 11, 2015 at Sanremo (IM) (Campo Pian di Poma)

Rho Baseball starters: 24/lf FIGUEROA D.; 23/cf MURILLO; 34/ss BETTI; 46/1b CALOIERO; 37/rf SIGNORINI D; 43/dh TRUNFIO; 35/3b D'ODORICO; 0/c QUISINI I; 0/2b MARZULLO; 6/p QUISINI C;

Sanremo BC starters: 10/2b CAMPO S.; 19/c DE FAZIO; 8/ss ARDIELLI; 12/1b TARASSI; 5/cf LIDDI; 31/lf MIRETTI; 1/dh CAMPO; 24/rf GARELLI; 15/3b VALLE; 42/p ARIETA G;

Rho Baseball 1st - FIGUEROA D. struck out looking. MURILLO struck out swinging, reached first on a wild pitch. MURILLO stole second. BETTI flied out to cf. CALOIERO walked. SIGNORINI D grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Sanremo BC 1st - CAMPO S. grounded out to 2b. DE FAZIO singled to third base. DE FAZIO stole second. DE FAZIO out at second p to 3b to ss, caught stealing. ARDIELLI walked. ARDIELLI stole second. TARASSI singled to shortstop; ARDIELLI advanced to third. LIDDI flied out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Rho Baseball 2nd - TRUNFIO flied out to ss. D'ODORICO grounded out to p unassisted. QUISINI I grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sanremo BC 2nd - MIRETTI flied out to rf. CAMPO grounded out to 2b. GARELLI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Rho Baseball 3rd - MARZULLO struck out swinging. FIGUEROA D. struck out swinging, reached first on a wild pitch. MURILLO grounded out to 3b; FIGUEROA D. advanced to second. FIGUEROA D. advanced to third on a wild pitch. BETTI walked. BETTI stole second. CALOIERO singled to left field, RBI; BETTI advanced to third; FIGUEROA D. scored. CALOIERO stole second. SIGNORINI D doubled to right field, RBI; CALOIERO scored; BETTI scored. TRUNFIO singled to center field; SIGNORINI D advanced to third. TRUNFIO stole second. D'ODORICO walked. QUISINI I grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Sanremo BC 3rd - VALLE flied out to 2b. CAMPO S. singled to second base. CAMPO S. out at second c to ss, caught stealing. DE FAZIO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Rho Baseball 4th - MORANDIN E to p for ARIETA G. MARZULLO struck out swinging. FIGUEROA D. grounded out to 3b. MURILLO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sanremo BC 4th - ARDIELLI grounded out to ss. TARASSI singled to left field. LIDDI grounded out to ss. MIRETTI reached on a fielding error by ss; TARASSI advanced to third on the error. CAMPO fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Rho Baseball 5th - BETTI walked. CALOIERO grounded out to p; BETTI advanced to second. BETTI advanced to third on a passed ball. SIGNORINI D singled to third base. TRUNFIO flied out to lf, SF, RBI; SIGNORINI D advanced to second; BETTI scored, unearned. D'ODORICO grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Sanremo BC 5th - GARELLI struck out looking. VALLE fouled out to 1b. CAMPO S. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Rho Baseball 6th - QUISINI I singled to center field. PERALTA pinch hit for MARZULLO. PERALTA singled to left field; QUISINI I advanced to second. FIGUEROA D. walked; PERALTA advanced to second; QUISINI I advanced to third. MURILLO struck out swinging. BETTI flied out to cf, SF, RBI; FIGUEROA D. advanced to second; PERALTA advanced to third; QUISINI I scored. CALOIERO flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Sanremo BC 6th - PERALTA to 2b. DE FAZIO singled to left field. DE FAZIO out at second c to ss, caught stealing. ARDIELLI grounded out to 3b. TARASSI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Rho Baseball 7th - SIGNORINI D singled to left field. TRUNFIO singled to third base; SIGNORINI D advanced to second. D'ODORICO grounded out to p; TRUNFIO advanced to second; SIGNORINI D advanced to third. QUISINI I flied out to 2b. PERALTA doubled through the left side, 2 RBI; TRUNFIO scored; SIGNORINI D scored. FIGUEROA D. singled to left field; PERALTA advanced to third. FIGUEROA D. stole second. FIGUEROA D. advanced to third on a wild pitch; PERALTA scored on a wild pitch. MURILLO lined out to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sanremo BC 7th - LIDDI grounded out to 3b. MIRETTI singled to center field. CAMPO struck out swinging. GARELLI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Rho Baseball 8th - BETTI singled to center field. CALOIERO flied out to cf. SIGNORINI D grounded into double play ss to 2b to 1b; BETTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Sanremo BC 8th - CESARETTI to p for QUISINI C. VALLE fouled out to c. CAMPO S. struck out swinging. DE FAZIO singled to left field. ARDIELLI singled to shortstop, advanced to second on a fielding error by ss; DE FAZIO advanced to third on the error. TARASSI singled to left field, 2 RBI; ARDIELLI scored, unearned; DE FAZIO scored. LIDDI singled to third base; TARASSI advanced to second. MIRETTI out at first ss to 2b. 2 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Rho Baseball 9th - TRUNFIO walked. D'ODORICO singled to center field; TRUNFIO advanced to second. QUISINI I reached on a fielder's choice; D'ODORICO out at second 2b unassisted; TRUNFIO advanced to third. PERALTA struck out looking. FIGUEROA D. doubled to left field, out at third lf to 3b, 2 RBI; QUISINI I scored; TRUNFIO scored. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sanremo BC 9th - CAMPO singled to center field. GARELLI flied out to p. CAMPO advanced to second on a wild pitch. VALLE singled to third base; CAMPO advanced to third. CAMPO S. flied out to 2b. DE FAZIO doubled to left field, 2 RBI; VALLE scored; CAMPO scored. ARDIELLI doubled to left field, RBI; DE FAZIO scored. TARASSI doubled to left field, RBI; ARDIELLI scored. LIDDI flied out to rf. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Rho Baseball 10, Sanremo BC 6 (Jul 11, 2015 at Sanremo (IM))
----------------------------------------------------------------------
Rho Baseball........ 003 011 302  - 10 13  2
Sanremo BC.......... 000 000 024  -  6 15  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Rho Baseball - QUISINI Claudio; CESARETTI Alessio(8) and QUISINI Ilario. Sanremo BC -
ARIETA Giovanni; MORANDIN Eugenio(4) and DE FAZIO Alessandro.
Win-QUISINI Claudio  Loss-ARIETA Giovanni  T-3:10  A-80
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SCAGLIONE Bianca.
ESF 2008