Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Europa BC Sager vs BS Rovigo (May 10, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
BS Rovigo 3, Europa BC Sager 2 - Composite Box Score
May 10, 2015 at Rovigo (RO) (Comunale)

Europa BC Sager   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOSSI 3b/c 
COLUSSI ss 
FELIX cf 
PIZZIGA dh 
MARCANO 1b/3b 
DORIGO lf 
PORTELLI D c/1b 
GAZZOLA rf 
FEDELE rf 
NARDI pr/rf 
MUSER 2b 
ORSO p 
Totals   32  24  12 

BS Rovigo   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTO 2b 
REYES ss 
SALVATORE cf 
SCHIUBUOLA rf/c 
RONDINA 3b 
FERRARI p 
VIGATO 1b 
DAL PRA c 
RAISI lf 
SBARAI lf/rf 
Totals   24  27  12 

Europa BC Sager   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ORSO Gabriele L  8.0  24  32 
 
BS Rovigo   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FERRARI Mirko W  9.0  32  41  10 

Umpires - HP: COSTA Marco 1B: DE VERCELLI Fabio
Start: 10:30 Time: 3:00 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SCHIBOLA Michelangelo.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
BS Rovigo 3, Europa BC Sager 2
May 10, 2015 at Rovigo (RO) (Comunale)

Europa BC Sager starters: 26/3b BERTOSSI; 14/ss COLUSSI; 21/cf FELIX; 43/dh PIZZIGA; 17/1b MARCANO; 0/lf DORIGO; 33/c PORTELLI D; 31/rf GAZZOLA; 3/2b MUSER; 22/p ORSO;

BS Rovigo starters: 38/2b BERTO; 2/ss REYES; 31/cf SALVATORE; 7/rf SCHIUBUOLA; 21/3b RONDINA; 22/p FERRARI; 71/1b VIGATO; 42/c DAL PRA; 45/lf SBARAI;

Europa BC Sager 1st - BERTOSSI hit by pitch. COLUSSI fouled out to rf. FELIX flied out to lf. BERTOSSI stole second. PIZZIGA walked. MARCANO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BS Rovigo 1st - BERTO grounded out to 3b. REYES singled to right field. REYES advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. SALVATORE grounded out to 2b, RBI; REYES scored, unearned. SCHIUBUOLA grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Europa BC Sager 2nd - DORIGO reached on a throwing error by ss, out at second c to ss. PORTELLI D singled to shortstop. GAZZOLA walked; PORTELLI D advanced to second. MUSER doubled to left field, RBI; GAZZOLA advanced to third; PORTELLI D scored. BERTOSSI struck out swinging. COLUSSI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BS Rovigo 2nd - RONDINA flied out to cf. FERRARI fouled out to 1b. VIGATO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Europa BC Sager 3rd - FELIX struck out swinging. PIZZIGA hit by pitch. PIZZIGA advanced to second on a wild pitch. MARCANO reached on a fielding error by ss. DORIGO struck out looking. PORTELLI D grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BS Rovigo 3rd - DAL PRA fouled out to c. SBARAI fouled out to 3b. BERTO singled up the middle. BERTO advanced to second on a passed ball. REYES lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 4th - GAZZOLA grounded out to 3b. MUSER struck out looking. BERTOSSI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 4th - SALVATORE fouled out to 1b. SCHIUBUOLA singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf. RONDINA grounded out to p, SAC; SCHIUBUOLA advanced to third. FERRARI walked. FERRARI stole second. VIGATO walked. VIGATO advanced to second on a passed ball; FERRARI advanced to third on a passed ball; SCHIUBUOLA scored on a passed ball, unearned. DAL PRA grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Europa BC Sager 5th - COLUSSI walked. FELIX reached on a fielder's choice; COLUSSI out at second ss to 2b. PIZZIGA singled down the lf line; FELIX advanced to second. PIZZIGA advanced to second on the error; FELIX advanced to third on an error by ss, obstruction. MARCANO grounded out to 3b. PIZZIGA advanced to third on a wild pitch; FELIX scored on a wild pitch, unearned. DORIGO fouled out to 3b. No play. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BS Rovigo 5th - FEDELE to rf for GAZZOLA. SBARAI reached on a fielding error by ss. SBARAI stole second. BERTO struck out swinging. REYES struck out swinging. SALVATORE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Europa BC Sager 6th - PORTELLI D reached on a fielding error by 3b. FEDELE singled through the right side; PORTELLI D advanced to second. PORTELLI D out at second p to ss, picked off. MUSER hit by pitch; FEDELE advanced to second. MUSER advanced to second on a passed ball; FEDELE advanced to third on a passed ball. FEDELE out at third p to 3b, picked off. BERTOSSI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BS Rovigo 6th - SCHIUBUOLA walked. RONDINA reached on a fielder's choice, bunt; SCHIUBUOLA out at second p to ss. RONDINA stole second. RONDINA out at second p to 2b, picked off. FERRARI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Europa BC Sager 7th - COLUSSI walked. COLUSSI stole second. FELIX flied out to lf. PIZZIGA grounded out to 3b. MARCANO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 7th - BERTOSSI to c. MARCANO to 3b. PORTELLI D to 1b. VIGATO hit by pitch. DAL PRA grounded out to 1b unassisted, SAC; VIGATO advanced to second. SBARAI singled to pitcher; VIGATO advanced to third. SBARAI advanced to second on a wild pitch; VIGATO scored on a wild pitch. BERTO hit by pitch. BERTO advanced to second on a passed ball; SBARAI advanced to third on a passed ball. REYES flied into double play rf to 1b to c; SBARAI out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 8th - SCHIUBUOLA to c. RAISI to lf for DAL PRA. SBARAI to rf. DORIGO walked. PORTELLI D flied out to p, bunt. FEDELE reached on a fielder's choice; DORIGO out at second 2b to ss. MUSER hit by pitch; FEDELE advanced to second. NARDI pinch ran for FEDELE. BERTOSSI reached on a fielder's choice; MUSER out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BS Rovigo 8th - NARDI to rf. SALVATORE struck out swinging. SCHIUBUOLA grounded out to 3b. RONDINA walked. RONDINA out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Europa BC Sager 9th - COLUSSI doubled to left center. FELIX struck out swinging. PIZZIGA struck out looking. MARCANO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BS Rovigo 3, Europa BC Sager 2 (May 10, 2015 at Rovigo (RO))
----------------------------------------------------------------------
Europa BC Sager..... 010 010 000  -  2  5  3
BS Rovigo........... 100 100 10X  -  3  4  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Europa BC Sager - ORSO Gabriele and PORTELLI Davide; BERTOSSI Riccardo. BS Rovigo -
FERRARI Mirko and DAL PRA Nicola; SCHIBUOLA NICCOLO'.
Win-FERRARI Mirko  Loss-ORSO Gabriele  T-3:00  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SCHIBOLA Michelangelo.
ESF 2008