Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Bolzano BC vs Sultan Cervignano (Jun 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Sultan Cervignano 6, Bolzano BC 3 - Composite Box Score
Jun 14, 2015 at Cervignano d.F. (UD) (Comunale)

Bolzano BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SINISCALCHI cf 
BELLINAZZI 3b 
ALOTTI ss 
ERITALE AL c 
MELLINI 1b 
SOMMADOSSI lf 
FATTOR rf 
ERITALE AN dh/p 
SEVVI 2b 
BELLIERO p 
Totals   28  11  24  12 

Sultan Cervignano   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO ss 
VIDILI 3b 
MICEU lf/1b 
VALENTI dh 
TOMASIN A cf 
CORRAIN 1b/2b 
SILVESTRI c  11 
DEL PRETE lf 
RICCIAREL. L 2b 
GHERGOLET 2b/c 
RADIN rf 
MIAN p 
SORANZIO p 
Totals   27  27 

Bolzano BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BELLIERO Davide L  5.1  20  27 
ERITALE Andrea   2.2  10 
 
Sultan Cervignano   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIAN Carlo   4.1  12  21 
SORANZIO Dino W  4.2  16  16 

Umpires - HP: MICEU Giorgio 1B: ZORZENON Roger
Start: 15:00 Time: 2:42 Attendance: 33
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - CURCI Matteo, CESARIN Stefania, GRUER Maila.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Sultan Cervignano 6, Bolzano BC 3
Jun 14, 2015 at Cervignano d.F. (UD) (Comunale)

Bolzano BC starters: 29/cf SINISCALCHI; 14/3b BELLINAZZI; 8/ss ALOTTI; 12/c ERITALE AL; 99/1b MELLINI; 82/lf SOMMADOSSI; 96/rf FATTOR; 4/dh ERITALE AN; 50/2b SEVVI; 30/p BELLIERO;

Sultan Cervignano starters: 2/ss FABBRO; 12/3b VIDILI; 3/lf MICEU; 27/dh VALENTI; 24/cf TOMASIN A; 30/1b CORRAIN; 11/c SILVESTRI; 1/2b RICCIAREL. L; 8/rf RADIN; 25/p MIAN;

Bolzano BC 1st - SINISCALCHI reached on a fielding error by ss. SINISCALCHI stole second. BELLINAZZI grounded out to p, SAC; SINISCALCHI advanced to third. ALOTTI struck out looking. ERITALE AL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Sultan Cervignano 1st - FABBRO struck out swinging. VIDILI grounded out to ss. MICEU flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 2nd - MELLINI singled to third base. MELLINI stole second. SOMMADOSSI hit by pitch. FATTOR flied out to lf. ERITALE AN walked; SOMMADOSSI advanced to second; MELLINI advanced to third. SEVVI grounded into double play 2b to ss to 1b; ERITALE AN out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Sultan Cervignano 2nd - VALENTI tripled to center field. TOMASIN A flied out to cf, SF, RBI; VALENTI scored. CORRAIN struck out looking. SILVESTRI fouled out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 3rd - SINISCALCHI flied out to rf. BELLINAZZI struck out swinging. ALOTTI struck out swinging to catcher. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sultan Cervignano 3rd - RICCIAREL. L singled to left field. RADIN singled to right field; RICCIAREL. L advanced to second. FABBRO grounded out to p, SAC; RADIN advanced to second; RICCIAREL. L advanced to third. VIDILI intentionally walked. MICEU reached on a fielder's choice, RBI; VIDILI out at second 1b to ss; RADIN advanced to third; RICCIAREL. L scored. MICEU stole second. VALENTI struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 4th - ERITALE AL walked. MELLINI reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, SAC; ERITALE AL advanced to third on the error, scored on a throwing error by 2b, unearned. SOMMADOSSI grounded out to p, SAC; MELLINI advanced to third. FATTOR grounded out to p, SAC, RBI; MELLINI scored, unearned. ERITALE AN fouled out to 1b. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

Sultan Cervignano 4th - TOMASIN A doubled down the lf line. CORRAIN hit by pitch. SILVESTRI singled to third base, bunt; CORRAIN advanced to second; TOMASIN A advanced to third. RICCIAREL. L hit by pitch, RBI; SILVESTRI advanced to second; CORRAIN advanced to third; TOMASIN A scored. RADIN reached on a fielder's choice, RBI; RICCIAREL. L out at second ss to 2b; SILVESTRI advanced to third; CORRAIN scored. RADIN stole second. FABBRO struck out looking. VIDILI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 5th - SEVVI doubled to left center. SINISCALCHI hit by pitch. BELLINAZZI fouled out to c, bunt. ALOTTI hit by pitch; SINISCALCHI advanced to second; SEVVI advanced to third. SORANZIO to p for MIAN. ERITALE AL struck out swinging. MELLINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Sultan Cervignano 5th - MICEU flied out to rf. VALENTI reached on a fielding error by ss. TOMASIN A flied out to lf. CORRAIN grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Bolzano BC 6th - GHERGOLET to 2b for RICCIAREL. L. SOMMADOSSI flied out to 2b. FATTOR singled up the middle. FATTOR stole second. ERITALE AN out on batter's interference. No play. SEVVI singled to right field, RBI; FATTOR scored. SEVVI stole second. SINISCALCHI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sultan Cervignano 6th - SILVESTRI walked. GHERGOLET grounded out to p, SAC; SILVESTRI advanced to second, advanced to third on an error by ss, obstruction. RADIN struck out swinging, reached first on a wild pitch; SILVESTRI scored on a wild pitch. ERITALE AN to p. / for BELLIERO. RADIN advanced to second on a wild pitch. RADIN advanced to third on a passed ball. FABBRO walked. VIDILI flied out to cf, SF, RBI; RADIN scored, unearned. FABBRO advanced to second on a passed ball. MICEU hit by pitch. FABBRO out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Bolzano BC 7th - BELLINAZZI struck out swinging. ALOTTI struck out swinging. ERITALE AL fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sultan Cervignano 7th - VALENTI fouled out to 3b. TOMASIN A grounded out to 3b. CORRAIN grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 8th - MICEU to 1b. CORRAIN to 2b. DEL PRETE to lf for SILVESTRI. GHERGOLET to c. MELLINI struck out looking. SOMMADOSSI flied out to cf. FATTOR grounded out to p, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sultan Cervignano 8th - DEL PRETE struck out looking. GHERGOLET singled to shortstop. RADIN reached on a fielder's choice; GHERGOLET out at second ss to 2b. FABBRO grounded out to p, bunt. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 9th - ERITALE AN singled to center field. ERITALE AN out at first p to 1b, picked off. SEVVI struck out swinging. SINISCALCHI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Sultan Cervignano 6, Bolzano BC 3 (Jun 14, 2015 at Cervignano d.F. (UD))
----------------------------------------------------------------------
Bolzano BC.......... 000 201 000  -  3  5  2
Sultan Cervignano... 011 202 00X  -  6  6  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Bolzano BC - BELLIERO Davide; ERITALE Andrea(6) and ERITALE Alessio.
Sultan Cervignano - MIAN Carlo; SORANZIO Dino(5) and SILVESTRI Matteo; GHERGOLET Marco.
Win-SORANZIO Dino  Loss-BELLIERO Davide  T-2:42  A-33
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - CURCI Matteo, CESARIN Stefania, GRUER Maila.
ESF 2008