Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Cagliari BC vs Los Amigos Olmedo (Jun 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Cagliari BC 13, Los Amigos Olmedo 3 - Composite Box Score
Jun 14, 2015 at Olmedo (SS) (Luigi Deriu)

Cagliari BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TAMBURRINI cf 
SIMONE M c 
RODRIGUEZ ss 
EBAU M 2b/p 
RESTANTE p/1b 
CESTARELLI lf/2b 
TARTAGLIA 3b 
ESU rf 
ARU F 1b 
SABA lf 
Totals   40  13  12  27  13 

Los Amigos Olmedo   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RAGGIU AL ss 
DETTORI cf 
CUGIA 3b 
PIRAS dh 
FIGUEREDO c 
CASU 2b 
SALARIS 1b 
CUGIA M rf 
CANNAS lf 
CONTINI p 
MELONI p 
Totals   29  12  27  13 

Cagliari BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RESTANTE Mattia   3.0  11  17 
EBAU Michele W  4.0  14  21 
CESTARELLI Sergio   2.0 
 
Los Amigos Olmedo   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CONTINI Antonio L  7.0  30  35  11 
MELONI Massimiliano   2.0  10  12 

Umpires - HP: NEARCO Angelo 1B: SCANU Stefano
Start: 11:00 Time: 2:45 Attendance: 98
Game notes: Scorers - C.N.C.
RESTANTE faced 1 batter in the 4th.
EBAU M faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Cagliari BC 13, Los Amigos Olmedo 3
Jun 14, 2015 at Olmedo (SS) (Luigi Deriu)

Cagliari BC starters: 36/cf TAMBURRINI; 48/c SIMONE M; 0/ss RODRIGUEZ; 4/2b EBAU M; 23/p RESTANTE; 38/lf CESTARELLI; 6/3b TARTAGLIA; 28/rf ESU; 29/1b ARU F;

Los Amigos Olmedo starters: 11/ss RAGGIU AL; 99/cf DETTORI; 10/3b CUGIA; 9/dh PIRAS; 58/c FIGUEREDO; 19/2b CASU; 82/1b SALARIS; 27/rf CUGIA M; 73/lf CANNAS; 30/p CONTINI;

Cagliari BC 1st - TAMBURRINI singled to center field. SIMONE M hit by pitch; TAMBURRINI advanced to second. RODRIGUEZ reached on a fielder's choice; SIMONE M out at second 2b unassisted; TAMBURRINI advanced to third. EBAU M reached on a fielder's choice, RBI; RODRIGUEZ out at second ss to 2b; TAMBURRINI scored. RESTANTE grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 1st - RAGGIU AL grounded out to ss. DETTORI struck out looking. CUGIA walked. PIRAS tripled to center field, RBI; CUGIA scored. FIGUEREDO grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Cagliari BC 2nd - CESTARELLI struck out looking. TARTAGLIA walked. TARTAGLIA out at second c to 2b, caught stealing. ESU struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Los Amigos Olmedo 2nd - CASU singled to left field. SALARIS reached on a fielder's choice; CASU out at second 3b to 2b. CUGIA M hit by pitch; SALARIS advanced to second. CANNAS hit by pitch; CUGIA M advanced to second; SALARIS advanced to third. RAGGIU AL reached on a fielder's choice; CANNAS advanced to second on a fielder's choice; CUGIA M advanced to third on a fielder's choice; SALARIS out at home ss to c. DETTORI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Cagliari BC 3rd - ARU F struck out swinging. TAMBURRINI singled to shortstop. SIMONE M reached on a fielder's choice; TAMBURRINI out at second 2b unassisted. RODRIGUEZ singled to center field; SIMONE M advanced to third. EBAU M reached on a dropped fly by cf, SF, RBI; RODRIGUEZ scored on the error, unearned; SIMONE M scored, unearned. RESTANTE grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 3rd - CUGIA walked. PIRAS fouled out to 1b. CUGIA stole second. FIGUEREDO flied out to rf; CUGIA advanced to third. CASU walked. SALARIS grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Cagliari BC 4th - CESTARELLI grounded out to p. TARTAGLIA reached on a fielding error by ss. TARTAGLIA out at second c to 2b, caught stealing. ESU singled to right field. ARU F flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 4th - CUGIA M walked. EBAU M to p. RESTANTE to 1b. CESTARELLI to 2b. SABA to lf for ARU F. CANNAS singled to center field; CUGIA M advanced to second. RAGGIU AL walked; CANNAS advanced to second; CUGIA M advanced to third. DETTORI grounded into double play 3b to c to 1b; RAGGIU AL advanced to second; CANNAS advanced to third; CUGIA M out on the play. CUGIA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Cagliari BC 5th - TAMBURRINI singled to left field. SIMONE M grounded out to 3b; TAMBURRINI advanced to second. RODRIGUEZ grounded out to p; TAMBURRINI advanced to third. EBAU M flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 5th - PIRAS struck out swinging. FIGUEREDO walked. CASU walked; FIGUEREDO advanced to second. CASU stole second; FIGUEREDO stole third. SALARIS struck out looking. CUGIA M struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Cagliari BC 6th - RESTANTE tripled to right center. CESTARELLI tripled to center field, RBI; RESTANTE scored. CESTARELLI scored on a passed ball, unearned. TARTAGLIA grounded out to 3b. ESU struck out looking. SABA fouled out to c. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Los Amigos Olmedo 6th - CANNAS flied out to rf. RAGGIU AL walked. DETTORI reached on a fielder's choice; RAGGIU AL out at second ss to 2b. CUGIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Cagliari BC 7th - TAMBURRINI grounded out to 1b unassisted. SIMONE M walked. RODRIGUEZ singled to left field; SIMONE M advanced to second. EBAU M flied out to rf; SIMONE M advanced to third. RODRIGUEZ advanced to second on a passed ball; SIMONE M scored on a passed ball. RESTANTE walked. RESTANTE advanced to second on a balk; RODRIGUEZ advanced to third on a balk. CESTARELLI singled to center field, 2 RBI; RESTANTE scored; RODRIGUEZ scored. CESTARELLI stole second. TARTAGLIA reached on a fielding error by ss. ESU grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Los Amigos Olmedo 7th - PIRAS hit by pitch. FIGUEREDO reached on a fielder's choice; PIRAS out at second ss to 2b. FIGUEREDO stole second. CASU doubled to left field, RBI; FIGUEREDO scored. SALARIS doubled to left field, RBI; CASU scored. CUGIA M grounded out to 2b; SALARIS advanced to third. CANNAS walked. CANNAS stole second. RAGGIU AL flied out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Cagliari BC 8th - MELONI to p for CONTINI. SABA reached on a dropped fly by ss. SABA out at second c to 2b, caught stealing. TAMBURRINI flied out to cf. SIMONE M fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Los Amigos Olmedo 8th - DETTORI walked. EBAU M to 2b. CESTARELLI to p. CUGIA walked; DETTORI advanced to second. PIRAS grounded into double play 2b to 1b; CUGIA out on the play; DETTORI advanced to third. FIGUEREDO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Cagliari BC 9th - RODRIGUEZ singled to center field. EBAU M grounded out to p; RODRIGUEZ advanced to second. RESTANTE doubled to center field, RBI; RODRIGUEZ scored. RESTANTE advanced to third on a passed ball. CESTARELLI walked. CESTARELLI stole second. CESTARELLI scored on a passed ball, unearned; RESTANTE scored on a passed ball, unearned. TARTAGLIA walked. ESU flied out to lf. SABA reached on a fielding error by ss; TARTAGLIA advanced to second on the error. TAMBURRINI singled to center field, 2 RBI; SABA scored, unearned; TARTAGLIA scored, unearned. SIMONE M reached on a fielder's choice; TAMBURRINI out at second ss to 2b. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 9th - CASU walked. SALARIS flied out to p. CUGIA M grounded into double play 2b to 1b; CASU out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Cagliari BC 13, Los Amigos Olmedo 3 (Jun 14, 2015 at Olmedo (SS))
----------------------------------------------------------------------
Cagliari BC......... 102 002 305  - 13 12  0
Los Amigos Olmedo... 100 000 200  -  3  5  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Cagliari BC - RESTANTE Mattia; EBAU Michele(4); CESTARELLI Sergio(8) and SIMONE Mario
. Los Amigos Olmedo - CONTINI Antonio; MELONI Massimiliano(8) and FIGUEREDO DS Carlos.
Win-EBAU Michele  Loss-CONTINI Antonio  T-2:45  A-98
Game notes:
Scorers - C.N.C.

RESTANTE faced 1 batter in the 4th.
EBAU M faced 1 batter in the 8th.
ESF 2008