Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIPI San Nazzaro B.C vs Euroacque Piacenza (May 22, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Euroacque Piacenza 17 (3-1), CIPI San Nazzaro B.C 2 (1-4) - Composite Box Score
May 22, 2016 at Piacenza (De Benedetti)

CIPI San Nazzaro B.C  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIRIOLO c 
FAZZINI p/1b 
SISTI ss/p 
FAMA' cf 
SURIEL 2b/ss 
RODRIGUEZ M. 1b/2b 
ANTONINI lf 
LUCCA 3b 
DI GIORGIO rf 
Totals   25  10  18 

Euroacque Piacenza   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROSSI D ss 
CARSANA lf/c 
ANELLI cf/p 
CALDERON 1b 
LAMBRI ph/1b 
GAMBINI c/lf 
PINOIA dh 
BOSI ph 
SCORSOGLIO cf 
AGOSTI 2b 
BORLINI 3b 
CASAROLI lf 
NACCARELLA rf 
MACAK p 
ROSSI M p 
Totals   32  17  12  12  21 

CIPI San Nazzaro B.C  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FAZZINI Alessandro L  2.0  12  14 
SISTI Alessandro   4.0  20  26 
 
Euroacque Piacenza   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MACAK Aldin W  5.0  18  22 
ROSSI Marcello   1.0 
ANELLI Christian   1.0 

Umpires - HP: LUCCHINI Umberto
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 30
Weather: Partly cloudy

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Euroacque Piacenza 17 (3-1), CIPI San Nazzaro B.C 2 (1-4)
May 22, 2016 at Piacenza (De Benedetti)

CIPI San Nazzaro B.C starters: 14/c CIRIOLO; 33/p FAZZINI; 90/ss SISTI; 29/cf FAMA'; 16/2b SURIEL; 74/1b RODRIGUEZ M.; 21/lf ANTONINI; 20/3b LUCCA; 31/rf DI GIORGIO;

Euroacque Piacenza starters: 20/ss ROSSI D; 96/lf CARSANA; 2/cf ANELLI; 25/1b CALDERON; 10/c GAMBINI; 31/dh PINOIA; 15/2b AGOSTI; 45/3b BORLINI; 14/rf NACCARELLA; 5/p MACAK;

CIPI San Nazzaro B.C 1st - CIRIOLO walked. FAZZINI reached on a fielder's choice; CIRIOLO out at second 3b to 2b. FAZZINI stole second. FAZZINI stole third. SISTI struck out swinging. FAZZINI scored on a wild pitch. FAMA' grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Euroacque Piacenza 1st - ROSSI D singled to right field. ROSSI D advanced to second on a wild pitch. CARSANA struck out swinging. ANELLI reached on a dropped fly by lf; ROSSI D scored on the error. CALDERON tripled to right field, RBI; ANELLI scored, unearned. GAMBINI singled to center field, RBI; CALDERON scored. PINOIA flied out to p. GAMBINI out at second c to 2b, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

CIPI San Nazzaro B.C 2nd - SURIEL hit by pitch. RODRIGUEZ M. doubled to left field, RBI; SURIEL scored. ANTONINI reached on a fielder's choice; RODRIGUEZ M. out at third ss to 3b. LUCCA hit by pitch; ANTONINI advanced to second. DI GIORGIO reached on a throwing error by p; LUCCA advanced to second; ANTONINI advanced to third. CIRIOLO struck out looking. FAZZINI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Euroacque Piacenza 2nd - AGOSTI walked. BORLINI hit by pitch; AGOSTI advanced to second. NACCARELLA singled to center field; BORLINI advanced to second; AGOSTI advanced to third. ROSSI D flied out to 2b. CARSANA flied out to 2b. ANELLI singled to center field, 2 RBI; NACCARELLA advanced to third; BORLINI scored; AGOSTI scored. ANELLI stole second. CALDERON reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; ANELLI scored on the error, unearned; NACCARELLA scored on the error, unearned. GAMBINI singled to left field, out at second lf to 2b, RBI; CALDERON scored, unearned. 5 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

CIPI San Nazzaro B.C 3rd - CARSANA to c. GAMBINI to lf. SISTI struck out looking. FAMA' flied out to 3b. SURIEL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Euroacque Piacenza 3rd - FAZZINI to 1b. SISTI to p. SURIEL to ss. RODRIGUEZ M. to 2b. PINOIA walked. AGOSTI walked; PINOIA advanced to second. BORLINI reached on a fielding error by 1b; AGOSTI advanced to second; PINOIA advanced to third. NACCARELLA singled to center field, RBI; BORLINI advanced to second; AGOSTI advanced to third; PINOIA scored. ROSSI D singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; NACCARELLA advanced to third; BORLINI scored, unearned; AGOSTI scored. CARSANA walked. ANELLI flied out to cf, SF, RBI; ROSSI D advanced to third; NACCARELLA scored. CALDERON reached on a fielder's choice, RBI; CARSANA out at second 3b to 2b; ROSSI D scored, unearned. GAMBINI grounded out to 2b. 5 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

CIPI San Nazzaro B.C 4th - GAMBINI to 3b. CASAROLI to lf for BORLINI. RODRIGUEZ M. flied out to ss. ANTONINI grounded out to 2b. LUCCA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Euroacque Piacenza 4th - BOSI pinch hit for PINOIA. BOSI struck out looking. AGOSTI struck out swinging, reached first on a passed ball. CASAROLI flied out to ss. NACCARELLA walked; AGOSTI advanced to second. ROSSI D reached on a fielder's choice; NACCARELLA out at second 3b to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIPI San Nazzaro B.C 5th - DI GIORGIO hit by pitch. CIRIOLO reached on a fielder's choice; DI GIORGIO out at second p to ss. FAZZINI struck out looking. SISTI singled to right field; CIRIOLO advanced to third. FAMA' grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Euroacque Piacenza 5th - CARSANA flied out to c. ANELLI doubled to right field. LAMBRI pinch hit for CALDERON. LAMBRI flied out to cf. GAMBINI flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIPI San Nazzaro B.C 6th - LAMBRI to 1b. ROSSI M to p for MACAK. SURIEL flied out to 1b. RODRIGUEZ M. struck out looking. ANTONINI singled to shortstop. LUCCA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Euroacque Piacenza 6th - BOSI singled to center field. AGOSTI flied out to lf. CASAROLI flied out to cf. NACCARELLA singled to center field; BOSI advanced to second. ROSSI D reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; NACCARELLA scored on the error, unearned; BOSI scored on the error, unearned. CARSANA walked. ANELLI doubled to center field, 2 RBI; CARSANA scored, unearned; ROSSI D scored, unearned. LAMBRI grounded out to p. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CIPI San Nazzaro B.C 7th - ANELLI to p. SCORSOGLIO to cf for BOSI. / for ROSSI M. DI GIORGIO struck out looking. CIRIOLO struck out swinging. FAZZINI walked. SISTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Euroacque Piacenza 17, CIPI San Nazzaro B.C 2 (May 22, 2016 at Piacenza)
----------------------------------------------------------------------
CIPI San Nazzaro B.C 110 000 0 -  2  3  5      (1-4)
Euroacque Piacenza.. 355 004 X - 17 12  1      (3-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIPI San Nazzaro B.C - FAZZINI Alessandro; SISTI Alessandro(3) and CIRIOLO Angelo.
Euroacque Piacenza - MACAK Aldin; ROSSI Marcello(6); ANELLI Christian(7) and GAMBINI Andrea;
CARSANA Guglielmo.
Win-MACAK Aldin  Loss-FAZZINI Alessandro  T-3:00  A-30
Weather: Partly cloudy
Comitato Nazionale Classificatori