Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CUS CATANIA vs ASD POL. ALI' TERME (Apr 30, 2016)

 
Box Score
 

Serie C League - 2016
ASD POL. ALI' TERME 18, CUS CATANIA 17
Apr 30, 2016 at Ali' Terme (Comunale)

CUS CATANIA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BONFIGLIO Valentino ss 
CIANCITTO Giorgio G. 1b 
CONSIGLIO Corrado cf 
VAZZANO Nicola c 
AVENI Gabriele N. 3b 
MESSINA Pietro rf 
   SIYAMBALA Gamage S rf 
RUSSO Antonino lf/p 
LONGO M. Giacomo V. 2b 
   ACCOMANDO Ignazio 2b 
GAROFALO Emanuele p/lf 
Totals  44  17  18  16  10  27  12  13 
  
ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro lf 
SAVASTA Antonio ss 
FALCONE Francesco 2b/p 
RACITI Roberto 3b/ss 
GRILLO Alfio 1b 
MENTO Piero cf 
MINUTOLI Letterio dh/rf 
TODARO SANTI c 
   GIUFFRE' ph/c 
MALLUZZO Michele rf/3b 
   FIUMARA Salvatore ph/3b 
GIUFFRIDA Giuseppe p 
   GONZALEZ S. Journey p/rf 
Totals  47  18  24  18  30  17  13 

Score by Innings                         R  H  E
------------------------------------------------
CUS CATANIA......... 0   03 033 350 0 - 17 18  1
ASD POL. ALI' TERME. (10)01 010 203 1 - 18 24  1
------------------------------------------------

Note: None out, 3 runners LOB when the game ended.

E - LONGO; GRILLO A. DP - CAT 2. LOB - CAT 13; ALI 13. 2B - BONFIGLIO; VAZZANO; SAVASTA A; MENTO; MINUTOLI. 3B - FALCONE F. HR - SAVASTA A. HBP - MESSINA; RUSSO; ACCOMANDO; GAROFALO; MINUTOLI; TODARO; MALLUZZO. SB - BONFIGLIO 2; CIANCITTO; CONSIGLIO 2; GAROFALO; FALCONE F; MENTO 2. CS - AVENI Ga.

CUS CATANIA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO Emanuele   0.2  10  12 
RUSSO Antonino L  8.1  17  38  44  10 
  
ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUFFRIDA Giuseppe   4.2  20  26 
GONZALEZ S. Journey   3.1  11  11  17  25 
FALCONE Francesco W  2.0 

Win - FALCONE F. Loss - RUSSO. Save - None. WP - GONZALEZ. HBP - by GAROFALO (MALLUZZO); by RUSSO (TODARO); by GIUFFRIDA (MESSINA); by GONZALEZ (RUSSO); by GONZALEZ (ACCOMANDO); by GONZALEZ (GAROFALO); by RUSSO (MINUTOLI).

Umpires - HP: MACCARONE Daniela 1B: GALATI G. Salvatore
Start: 15:30 Time: 4:05 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer: Sebbio Massimo

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2016
ASD POL. ALI' TERME 18, CUS CATANIA 17
Apr 30, 2016 at Ali' Terme (Comunale)

CUS CATANIA starters: 10/ss BONFIGLIO; 19/1b CIANCITTO; 6/cf CONSIGLIO; 23/c VAZZANO; 37/3b AVENI Ga; 38/rf MESSINA; 26/lf RUSSO; 30/2b LONGO; 31/p GAROFALO;

ASD POL. ALI' TERME starters: 21/lf SPARACINO; 0/ss SAVASTA A; 22/2b FALCONE F; 23/3b RACITI; 27/1b GRILLO A; 18/cf MENTO; 10/dh MINUTOLI; 77/c TODARO; 37/rf MALLUZZO; 14/p GIUFFRIDA;

CUS CATANIA 1st - BONFIGLIO singled to left field. BONFIGLIO stole second. CIANCITTO grounded out to 2b. CONSIGLIO popped up to 3b; BONFIGLIO advanced to third. VAZZANO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 1st - SPARACINO walked. SAVASTA A doubled to left field, RBI; SPARACINO scored. FALCONE F singled to center field, RBI; SAVASTA A scored. RACITI walked; FALCONE F advanced to second. GRILLO A fouled into double play 3b to ss; FALCONE F out on the play. MENTO reached on a fielder's choice; RACITI advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss, advanced to third on the error. MENTO stole second. MINUTOLI doubled to center field, ground-rule, 2 RBI; MENTO scored, unearned; RACITI scored, unearned. TODARO singled to shortstop, RBI; MINUTOLI scored, unearned. MALLUZZO hit by pitch; TODARO advanced to second. SPARACINO singled to shortstop; MALLUZZO advanced to second; TODARO advanced to third. SAVASTA A singled to center field, RBI; SPARACINO advanced to second; MALLUZZO advanced to third; TODARO scored, unearned. FALCONE F tripled to center field, 3 RBI; SAVASTA A scored, unearned; SPARACINO scored, unearned; MALLUZZO scored, unearned. RUSSO to p. GAROFALO to lf. RACITI singled to center field, RBI; FALCONE F scored, unearned. GRILLO A singled to right field; RACITI advanced to second. MENTO fouled out to 3b. 10 runs, 9 hits, 1 error, 2 LOB.

CUS CATANIA 2nd - AVENI Ga struck out swinging. MESSINA singled up the middle. RUSSO reached on a fielder's choice; MESSINA out at second 3b to 2b. RUSSO out at second p to ss, picked off. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - MINUTOLI grounded out to 3b. TODARO hit by pitch. MALLUZZO lined into double play ss to 1b; TODARO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS CATANIA 3rd - LONGO walked. GAROFALO reached on a fielder's choice; LONGO out at second ss to 2b. GAROFALO stole second. BONFIGLIO singled to left field, out at second lf to 2b, RBI; GAROFALO scored. CIANCITTO walked. CONSIGLIO walked; CIANCITTO advanced to second. VAZZANO doubled to left center, 2 RBI; CONSIGLIO scored; CIANCITTO scored. AVENI Ga flied out to cf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - SPARACINO struck out swinging. SAVASTA A homered to left field, RBI. FALCONE F popped up to 2b. RACITI lined out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CUS CATANIA 4th - MESSINA hit by pitch. RUSSO flied out to lf. LONGO lined out to 3b; MESSINA advanced to second. GAROFALO singled to left field; MESSINA out at third lf to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - SIYAMBALA to rf for MESSINA. GRILLO A singled to right field. MENTO reached on a fielder's choice; GRILLO A out at second ss to 2b. MINUTOLI struck out looking. TODARO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS CATANIA 5th - BONFIGLIO reached on a fielding error by 1b. BONFIGLIO stole second. CIANCITTO singled to left field; BONFIGLIO advanced to third. CIANCITTO stole second. CONSIGLIO singled to left field, RBI; CIANCITTO advanced to third; BONFIGLIO scored, unearned. CONSIGLIO stole second. VAZZANO reached on a fielder's choice; CIANCITTO out at home 3b to c. AVENI Ga singled to left field; VAZZANO advanced to second; CONSIGLIO advanced to third. SIYAMBALA reached on a fielder's choice, RBI; AVENI Ga advanced to second on a fielder's choice; VAZZANO out at third lf to 3b; CONSIGLIO scored, unearned. RUSSO walked; SIYAMBALA advanced to second; AVENI Ga advanced to third. LONGO walked, RBI; RUSSO advanced to second; SIYAMBALA advanced to third; AVENI Ga scored, unearned. GONZALEZ to p for GIUFFRIDA. GAROFALO fouled out to c. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - ACCOMANDO to 2b for LONGO. MALLUZZO singled to center field. SPARACINO singled to pitcher, bunt; MALLUZZO advanced to second. SAVASTA A fouled out to 1b. FALCONE F singled to center field, advanced to second on the throw; SPARACINO advanced to second, advanced to third on the throw; MALLUZZO advanced to third, out at home cf to 3b to c. RACITI walked. GRILLO A singled to shortstop, RBI; RACITI advanced to second, out at second ss to 2b; FALCONE F advanced to third; SPARACINO scored. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS CATANIA 6th - BONFIGLIO flied out to 2b. CIANCITTO singled up the middle. CONSIGLIO singled to second base; CIANCITTO advanced to second. VAZZANO singled to shortstop; CONSIGLIO advanced to second; CIANCITTO advanced to third. AVENI Ga singled to left field, RBI; VAZZANO advanced to second; CONSIGLIO advanced to third; CIANCITTO scored. SIYAMBALA struck out looking. RUSSO singled to left field, 2 RBI; AVENI Ga advanced to second; VAZZANO scored; CONSIGLIO scored. AVENI Ga out at third p to 3b, caught stealing, picked off. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - MENTO singled to center field. MINUTOLI singled to center field; MENTO advanced to second. GIUFFRE' pinch hit for TODARO. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; MINUTOLI advanced to second on a fielder's choice; MENTO out at third 3b unassisted. MALLUZZO reached on a fielder's choice; GIUFFRE' advanced to second on a fielder's choice; MINUTOLI out at third ss to 3b. SPARACINO flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS CATANIA 7th - GONZALEZ to p for SAVASTA A. RACITI to ss. MINUTOLI to rf. GIUFFRE' to c. MALLUZZO to 3b. / for GONZALEZ. ACCOMANDO walked. GAROFALO walked; ACCOMANDO advanced to second. BONFIGLIO flied out to cf. CIANCITTO singled to right field; GAROFALO advanced to second; ACCOMANDO advanced to third. CONSIGLIO walked, RBI; CIANCITTO advanced to second; GAROFALO advanced to third; ACCOMANDO scored. VAZZANO reached on a fielder's choice, RBI; CONSIGLIO advanced to second on a fielder's choice; CIANCITTO out at third cf to ss to c; GAROFALO scored. AVENI Ga walked; VAZZANO advanced to second; CONSIGLIO advanced to third. AVENI Ga advanced to second on a wild pitch; VAZZANO advanced to third on a wild pitch; CONSIGLIO scored on a wild pitch. SIYAMBALA struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - GONZALEZ flied out to cf. FALCONE F singled to shortstop. RACITI singled to shortstop; FALCONE F advanced to second. GRILLO A singled to center field; RACITI advanced to second; FALCONE F advanced to third. MENTO reached on a fielder's choice, 2 RBI; GRILLO A out at second ss to 2b; RACITI scored; FALCONE F scored. MENTO stole second. MINUTOLI struck out looking. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CUS CATANIA 8th - RUSSO hit by pitch. ACCOMANDO hit by pitch; RUSSO advanced to second. GAROFALO hit by pitch; ACCOMANDO advanced to second; RUSSO advanced to third. BONFIGLIO doubled to center field, 2 RBI; GAROFALO advanced to third; ACCOMANDO scored; RUSSO scored. CIANCITTO intentionally walked. CONSIGLIO reached on a fielder's choice; CIANCITTO advanced to second on a fielder's choice; BONFIGLIO advanced to third on a fielder's choice; GAROFALO out at home 1b to c. VAZZANO singled to center field, RBI; CONSIGLIO advanced to second; CIANCITTO advanced to third; BONFIGLIO scored. AVENI Ga lined out to 3b. SIYAMBALA singled to center field, 2 RBI; VAZZANO advanced to third; CONSIGLIO scored; CIANCITTO scored. VAZZANO out at third p to 3b, picked off. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - GIUFFRE' struck out swinging. FIUMARA pinch hit for MALLUZZO. FIUMARA struck out looking. SPARACINO lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS CATANIA 9th - GONZALEZ to rf. FALCONE F to p. MINUTOLI to 2b. FIUMARA to 3b. RUSSO grounded out to 2b. ACCOMANDO singled to shortstop. GAROFALO flied out to lf. BONFIGLIO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 9th - GONZALEZ struck out swinging. FALCONE F singled to center field. FALCONE F stole second. RACITI walked. GRILLO A flied out to lf. MENTO doubled to center field, ground-rule, RBI; RACITI advanced to third; FALCONE F scored. MINUTOLI hit by pitch. GIUFFRE' walked, RBI; MINUTOLI advanced to second; MENTO advanced to third; RACITI scored. FIUMARA singled to center field, RBI; GIUFFRE' advanced to second; MINUTOLI advanced to third, out at home cf to ss to c; MENTO scored. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS CATANIA 10th - GAROFALO placed on second. BONFIGLIO placed on first. CIANCITTO grounded out to p; BONFIGLIO advanced to second; GAROFALO advanced to third. CONSIGLIO reached on a fielder's choice; BONFIGLIO advanced to third on a fielder's choice; GAROFALO out at home 2b to c. CONSIGLIO stole second. VAZZANO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 10th - SPARACINO placed on second. GONZALEZ placed on first. Batter set to FALCONE F. FALCONE F walked; GONZALEZ advanced to second; SPARACINO advanced to third. RACITI singled to second base, RBI; FALCONE F advanced to second; GONZALEZ advanced to third; SPARACINO scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori