Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs ASD POL. ALI' TERME (Jul 10, 2016)

 
Box Score
 

Serie C League - 2016
ASD POL. ALI' TERME 21, ASD RANDAZZESE 11
Jul 10, 2016 at Ali' Terme (Comunale)

ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
RAGAGLIA Luca lf 
   CAVALLARO Carlo p 
FRANCO Jvan ss/p 
SPARTA' Francesco 2b/1b 
FRANCO Marco p/ss 
CARTILLONE Maurizio 1b/3b 
SANGANI Saverio 3b/c 
CASTRI' Saddeo Alb. c/2b 
   GRASSO Massimiliano rf 
LONGHITANO Andrea rf/2b 
DRAGOJ Marjus cf 
Totals  31  11  10  11  18  12 
  
ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
SAVASTA Antonio lf 
   LANDO pr/lf 
FALCONE Francesco dh 
RACITI Roberto 3b 
MENTO Piero cf 
MALLUZZO Michele 1b 
   GRILLO Alfio pr/1b 
FALCONE Marco rf 
   MINUTOLI Letterio rf 
DE NATALE Fabiano 2b 
TODARO SANTI c 
   FIUMARA Salvatore ph/c 
AERIA Francesco p 
   GIUFFRIDA Giuseppe p 
   GIUCA p 
   GONZALEZ S. Journey p 
Totals  39  21  20  19  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 450 020 0 - 11 10  6
ASD POL. ALI' TERME. 430 860 X - 21 20  3
-----------------------------------------
E - FRANCO J; FRANCO M; CARTILLONE; SANGANI 2; LONGHITANO A; MALLUZZO 2; FALCONE M. DP - ALI 2. LOB - RAD 12; ALI 6. 2B - FRANCO J; SAVASTA A; RACITI 2; MENTO 2; FALCONE M 2. 3B - SPARACINO; FIUMARA. HBP - CARTILLONE; SANGANI. SH - DE NATALE. SF - SPARACINO; FALCONE F. SB - FRANCO M; SPARACINO; FALCONE F; RACITI; MENTO 2; GRILLO A. CS - RACITI.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANCO Marco L  4.0  15  15  29  32 
FRANCO Jvan   0.1 
CAVALLARO Carlo   1.2 
  
ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AERIA Francesco   2.0  13  19 
GIUFFRIDA Giuseppe W  2.0 
GIUCA   2.0  13 
GONZALEZ S. Journey   1.0 

Win - GIUFFRIDA. Loss - FRANCO M. Save - None. WP - AERIA 4. HBP - by AERIA (CARTILLONE); by AERIA (SANGANI). BK - FRANCO M. PB - CRASTRI' 2; TODARO.

Umpires - HP: GALATI G. Salvatore 1B: MACCARONE Daniela
Start: 16:00 Time: 3:08 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scores - SEBBIO Massimo, CESAREO Marzio;
AERIA faced 1 batter in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2016
ASD POL. ALI' TERME 21, ASD RANDAZZESE 11
Jul 10, 2016 at Ali' Terme (Comunale)

ASD RANDAZZESE starters: 54/lf RAGAGLIA; 30/ss FRANCO J; 41/2b SPARTA'; 18/p FRANCO M; 85/1b CARTILLONE; 2/3b SANGANI; 22/c CRASTRI'; 29/rf LONGHITANO A; 53/cf DRAGOJ;

ASD POL. ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 0/lf SAVASTA A; 22/dh FALCONE F; 23/3b RACITI; 18/cf MENTO; 37/1b MALLUZZO; 7/rf FALCONE M; 80/2b DE NATALE; 77/c TODARO; 8/p AERIA;

ASD RANDAZZESE 1st - RAGAGLIA flied out to p. FRANCO J singled to third base. FRANCO J advanced to second on a wild pitch. SPARTA' singled to pitcher, bunt; FRANCO J advanced to third. SPARTA' advanced to second on a wild pitch. FRANCO M singled to shortstop, RBI; SPARTA' advanced to third; FRANCO J scored. FRANCO M stole second. CARTILLONE hit by pitch. SANGANI hit by pitch, RBI; CARTILLONE advanced to second; FRANCO M advanced to third; SPARTA' scored. CRASTRI' grounded out to c, RBI; SANGANI advanced to second; CARTILLONE advanced to third; FRANCO M scored. LONGHITANO A singled to right field, RBI; SANGANI advanced to third, out at home rf to c; CARTILLONE scored. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 1st - SPARACINO grounded out to ss. SAVASTA A doubled to right field, ground-rule. FALCONE F singled to third base; SAVASTA A advanced to third. FALCONE F stole second. RACITI doubled down the lf line, RBI; FALCONE F advanced to third; SAVASTA A scored. MENTO doubled up the middle, 2 RBI; RACITI scored; FALCONE F scored. MENTO advanced to third on a balk. MALLUZZO flied out to ss. FALCONE M doubled to right field, ground-rule, RBI; MENTO scored. DE NATALE singled to third base. TODARO reached on a fielder's choice; DE NATALE advanced to second on a fielder's choice; FALCONE M out at third 3b unassisted. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - DRAGOJ walked. RAGAGLIA walked; DRAGOJ advanced to second. FRANCO J singled to third base, bunt; RAGAGLIA advanced to second; DRAGOJ advanced to third. SPARTA' flied out to 2b. FRANCO J advanced to second on a wild pitch; RAGAGLIA advanced to third on a wild pitch; DRAGOJ scored on a wild pitch. FRANCO M walked. CARTILLONE grounded out to ss, RBI; FRANCO M advanced to second; FRANCO J advanced to third; RAGAGLIA scored. SANGANI singled to left field, RBI; FRANCO M advanced to third; FRANCO J scored. SANGANI advanced to second on a wild pitch. CRASTRI' reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; SANGANI advanced to third on the error; FRANCO M scored on the error, unearned. LONGHITANO A singled to first base, RBI; CRASTRI' advanced to second; SANGANI scored, unearned. DRAGOJ grounded out to p. 5 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - SPARACINO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. SAVASTA A flied out to cf; SPARACINO advanced to third. FALCONE F flied out to cf, SF, RBI; SPARACINO scored, unearned. RACITI singled to third base. MENTO doubled to right field, ground-rule; RACITI advanced to third. MALLUZZO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; MENTO scored on the error, unearned; RACITI scored on the error, unearned. FALCONE M singled to pitcher; MALLUZZO advanced to third. FALCONE M advanced to second on a passed ball. DE NATALE flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - RAGAGLIA walked. GIUFFRIDA to p for AERIA. FRANCO J reached on a fielding error by rf, advanced to second on the error; RAGAGLIA advanced to third on the error. SPARTA' struck out looking. FRANCO M walked. CARTILLONE grounded into double play 3b to 1b; FRANCO J out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - TODARO flied out to lf. SPARACINO reached on a dropped fly by rf. SPARACINO stole second. SAVASTA A grounded out to ss. SPARACINO advanced to third on a passed ball. FALCONE F grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - SANGANI singled to shortstop. CRASTRI' struck out looking. SANGANI advanced to second on a passed ball. LONGHITANO A grounded out to 2b; SANGANI advanced to third. DRAGOJ grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - RACITI singled up the middle. RACITI stole second. MENTO reached on a fielding error by p; RACITI advanced to third. MENTO stole second. MALLUZZO walked. FALCONE M doubled to right field, ground-rule, 2 RBI; MALLUZZO advanced to third; MENTO scored, unearned; RACITI scored. DE NATALE grounded out to 3b, RBI; FALCONE M advanced to third; MALLUZZO scored. FIUMARA pinch hit for TODARO. FIUMARA tripled to left field, RBI; FALCONE M scored. SPARACINO flied out to lf, SF, RBI; FIUMARA scored, unearned. SAVASTA A singled up the middle. FALCONE F reached on a fielding error by 1b; SAVASTA A advanced to second on the error. RACITI doubled to left field, RBI; FALCONE F advanced to third; SAVASTA A scored, unearned. MENTO singled to left field, out at second lf to 2b, 2 RBI; RACITI scored, unearned; FALCONE F scored, unearned. 8 runs, 6 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - FIUMARA to c. GIUCA to p for GIUFFRIDA. RAGAGLIA walked. FRANCO J doubled to left field; RAGAGLIA advanced to third. SPARTA' reached on a fielding error by 1b. FRANCO M walked, RBI; SPARTA' advanced to second; FRANCO J advanced to third; RAGAGLIA scored. CARTILLONE struck out looking. SANGANI walked, RBI; FRANCO M advanced to second; SPARTA' advanced to third; FRANCO J scored, unearned. CRASTRI' struck out swinging. LONGHITANO A struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - FRANCO J to p. SPARTA' to 1b. FRANCO M to ss. CARTILLONE to 3b. SANGANI to c. CRASTRI' to 2b. MALLUZZO reached on an error by c. GRILLO A pinch ran for MALLUZZO. GRILLO A stole second. FALCONE M walked. DE NATALE grounded out to p, SAC; FALCONE M advanced to second; GRILLO A advanced to third. FIUMARA singled to left field, 2 RBI; FALCONE M scored; GRILLO A scored, unearned. SPARACINO tripled to left field, RBI; FIUMARA scored. SAVASTA A singled to left center, RBI; SPARACINO scored. FALCONE F walked; SAVASTA A advanced to second. LANDO pinch ran for SAVASTA A. CAVALLARO C to p for RAGAGLIA. FRANCO J to ss. FRANCO M to lf. RACITI singled to third base, advanced to second on the throw, RBI; FALCONE F advanced to third; LANDO scored. MENTO singled to center field, RBI; RACITI advanced to third; FALCONE F scored. RACITI out at home c to ss to c, caught stealing. MENTO stole third. GRILLO A flied out to cf. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - LANDO to lf. GRILLO A to 1b. MINUTOLI to rf for FALCONE M. DRAGOJ walked. CAVALLARO C singled to left field; DRAGOJ advanced to second. FRANCO J reached on a fielder's choice, grounded into double play 3b to 2b; CAVALLARO C out on the play; DRAGOJ out on the play. SPARTA' walked; FRANCO J advanced to second. FRANCO M reached on a fielder's choice; SPARTA' out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - GRASSO to rf for CRASTRI'. LONGHITANO A to 2b. MINUTOLI struck out looking to catcher. DE NATALE grounded out to 2b. FIUMARA lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - GONZALEZ to p for GIUCA. CARTILLONE struck out swinging. SANGANI walked. GRASSO struck out looking. LONGHITANO A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori