Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

HOTSAND MACERATA vs NUOVA BC CITTA' NETT (May 07, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie A Baseball - 2017
NUOVA BC CITTA' NETT 8 (5-2), HOTSAND MACERATA 1 (2-5) (Game 1) - Composite Box Score
May 07, 2017 at Nettuno (RM) (Santa Barbara)

HOTSAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MORRESI L c 
DI BATTISTA 3b 
TISSERA ss 
CINGOLANI dh 
MORGANTI 1b 
GIUSTOZZI 1b 
ANIBALDI lf 
MORRESI A 2b 
SPLENDIANI rf 
DE SIMONE cf 
TUCCI p 
DELLA SALA p 
LAMBERTI p 
Totals   34  24  16 

NUOVA BC CITTA' NETT  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BRIGNONE rf 
SELLAROLI cf 
RODRIGUEZ ss 
PATRONE dh 
DE IACOBIS c 
DE SANTIS c 
CESTARELLI lf 
OREFICE 1b 
COLAIANNI 3b 
DE ANGELIS 2b 
SCERRATO ph/2b 
TOMASSI p 
COZZOLINO Fe p 
Totals   28  27  10 

HOTSAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
TUCCI Oscar L,0-2  4.1  14  21    
DELLA SALANDRA Lemba   3.1  13  18    
LAMBERTI Bruno   0.1    
 
NUOVA BC CITTA' NETT  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
TOMASSI Carlos W,2-1  5.0  17  17    
COZZOLINO Federico S,1  4.0  17  18    

Umpires - HP: PISTOLIN Fulvio 1B: VITAGLIANO Rinaldo
Start: 10:30 Time: 2:55 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - CELANI Bernardo, COLAIANNI Mario

 
Play-by-Play
 

Serie A Baseball - 2017
NUOVA BC CITTA' NETT 8 (5-2), HOTSAND MACERATA 1 (2-5) (Game 1)
May 07, 2017 at Nettuno (RM) (Santa Barbara)

HOTSAND MACERATA starters: 10/c MORRESI L; 73/3b DI BATTISTA; 42/ss TISSERA; 31/dh CINGOLANI; 34/1b MORGANTI; 71/lf ANIBALDI; 25/2b MORRESI A; 36/rf SPLENDIANI; 74/cf DE SIMONE; 24/p TUCCI;

NUOVA BC CITTA' NETT starters: 69/rf BRIGNONE; 31/cf SELLAROLI; 8/ss RODRIGUEZ; 13/dh PATRONE; 42/c DE IACOBIS; 23/lf CESTARELLI; 44/1b OREFICE; 10/3b COLAIANNI; 11/2b DE ANGELIS; 17/p TOMASSI;

HOTSAND MACERATA 1st - MORRESI L flied out to cf. DI BATTISTA struck out swinging. TISSERA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 1st - BRIGNONE singled through the left side. BRIGNONE stole second. SELLAROLI walked. SELLAROLI stole second; BRIGNONE stole third. RODRIGUEZ doubled to right field, 2 RBI; SELLAROLI scored; BRIGNONE scored. PATRONE struck out swinging. DE IACOBIS struck out swinging. CESTARELLI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA 2nd - CINGOLANI struck out looking. MORGANTI struck out swinging. ANIBALDI singled up the middle. MORRESI A struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 2nd - OREFICE reached on an error by 3b. COLAIANNI reached on a fielder's choice; OREFICE out at second ss to 2b. COLAIANNI stole second, advanced to third on a throwing error by p. DE ANGELIS walked. DE ANGELIS advanced to second on a fielder's choice; COLAIANNI out at home p to 1b to c, caught stealing. DE ANGELIS out at third c to ss to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

HOTSAND MACERATA 3rd - SPLENDIANI grounded out to 1b unassisted. DE SIMONE grounded out to 2b. MORRESI L flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 3rd - BRIGNONE walked. BRIGNONE stole second. SELLAROLI reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; BRIGNONE scored on the error, unearned. RODRIGUEZ flied out to lf; SELLAROLI advanced to third. PATRONE flied into double play rf to c to 3b; SELLAROLI out on the play. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

HOTSAND MACERATA 4th - DI BATTISTA grounded out to 1b unassisted. TISSERA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. CINGOLANI flied into double play cf to ss; TISSERA out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 4th - DE IACOBIS walked. CESTARELLI walked; DE IACOBIS advanced to second. OREFICE out at first p to 2b, SAC, bunt; CESTARELLI advanced to second; DE IACOBIS advanced to third. COLAIANNI singled to right field, RBI; CESTARELLI advanced to third; DE IACOBIS scored. COLAIANNI advanced to second on a fielder's choice; CESTARELLI out at home c to ss to c, caught stealing. COLAIANNI advanced to third on a wild pitch. DE ANGELIS struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA 5th - MORGANTI grounded out to ss. ANIBALDI grounded out to ss. MORRESI A singled to second base. SPLENDIANI out at first 1b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 5th - BRIGNONE reached on a dropped fly by 2b, out at second rf to p to ss to c. SELLAROLI doubled to left center. SELLAROLI advanced to third on a wild pitch. RODRIGUEZ intentionally walked. DELLA SALA to p for TUCCI. PATRONE fouled out to c. RODRIGUEZ advanced to second on a balk; SELLAROLI scored on a balk. DE IACOBIS walked. DE IACOBIS advanced to second on a wild pitch; RODRIGUEZ advanced to third on a wild pitch. DE IACOBIS advanced to third on a wild pitch; RODRIGUEZ scored on a wild pitch. CESTARELLI grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA 6th - COZZOLINO Fe to p for TOMASSI. DE SIMONE struck out looking. MORRESI L singled to right center. DI BATTISTA reached on a fielder's choice; MORRESI L out at second 2b to ss. TISSERA singled up the middle; DI BATTISTA advanced to second. CINGOLANI singled to center field, RBI; TISSERA advanced to second, advanced to third on the throw; DI BATTISTA scored. MORGANTI struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 6th - OREFICE flied out to lf. COLAIANNI doubled to left center. DE ANGELIS flied out to rf. COLAIANNI advanced to third on a balk. BRIGNONE singled to center field, RBI; COLAIANNI scored. SELLAROLI flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA 7th - ANIBALDI grounded out to 2b. MORRESI A walked. SPLENDIANI singled to center field; MORRESI A advanced to second. DE SIMONE struck out swinging. MORRESI L out at first 1b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 7th - RODRIGUEZ fouled out to 1b. PATRONE struck out looking. DE IACOBIS reached on a dropped fly by 2b. CESTARELLI reached on a fielder's choice; DE IACOBIS out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA 8th - DE SANTIS to c for DE IACOBIS. DI BATTISTA flied out to rf. TISSERA grounded out to ss. CINGOLANI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA BC CITTA' NETT 8th - GIUSTOZZI to 1b for MORGANTI. OREFICE hit by pitch. COLAIANNI singled to shortstop; OREFICE advanced to second. SCERRATO pinch hit for DE ANGELIS. SCERRATO hit by pitch; COLAIANNI advanced to second; OREFICE advanced to third. BRIGNONE flied out to cf, SF, RBI; OREFICE scored. SELLAROLI reached on a fielder's choice; SCERRATO out at second p to 2b; COLAIANNI advanced to third. RODRIGUEZ walked; SELLAROLI advanced to second. LAMBERTI to p for DELLA SALA. PATRONE reached on a fielder's choice; RODRIGUEZ advanced to second; SELLAROLI out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

HOTSAND MACERATA 9th - SCERRATO to 2b. GIUSTOZZI singled to first base. ANIBALDI flied out to rf. MORRESI A struck out looking. SPLENDIANI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


NUOVA BC CITTA' NETT 8, HOTSAND MACERATA 1 (May 07, 2017 at Nettuno (RM)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
HOTSAND MACERATA.... 000 001 000  -  1  7  5      (2-5)
NUOVA BC CITTA' NETT 201 121 01X  -  8  7  1      (5-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HOTSAND MACERATA - TUCCI Oscar; DELLA SALANDRA Lemba(5); LAMBERTI Bruno(8) and
MORRESI Lorenzo. NUOVA BC CITTA' NETT - TOMASSI Carlos; COZZOLINO Federico(6) and
DE IACOBIS Andrea; DE SANTIS Federico.
Win-TOMASSI Carlos(2-1)  Save-COZZOLINO Federico(1)  Loss-TUCCI Oscar(0-2)  T-2:55  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - CELANI Bernardo,  COLAIANNI Mario
Comitato Nazionale Classificatori