Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA ACCIAI VIC vs OASI.S DRAGONS CAST (Apr 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 14, OASI.S DRAGONS CAST 5 - Composite Box Score
Apr 25, 2017 at Castelfranco V. (TV) (S. Tantillo)

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATI cf 
ERLE P 3b 
MOCCIA ss 
CASAROTTO 1b 
TOMBEL dh 
GIACOMAZZI ph/dh 
MONTI c 
BUENO SILVA rf 
BOGONI lf 
ERLE A 2b 
FABIANI p 
GIUSTI p 
Totals   39  14  11  12  27 

OASI.S DRAGONS CAST   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ANGELO A ss 
SALVIATO Fr rf 
GUEVARA 1b 
BRUNATI 3b 
PRIOR dh 
FLORA ph 
BROSELLI lf 
URBINATI c 
VOI 2b 
LOUIS ph 
BERTON 2b 
PORRO cf 
STANGHERLIN p 
MORO p 
Totals   36  27  15 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FABIANI Paolo   4.0  16  18 
GIUSTI Emilio W  5.0  20  23 
 
OASI.S DRAGONS CAST   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STANGHERLIN Leonardo L  4.0  19  27 
MORO Matteo   5.0  20  26 

Umpires - HP: BIZZOTTO Fiorenzo 1B: GOBBO Egidio
Start: 11:00 Time: 3:55 Attendance:
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - FACCINI Tony.
STANGHERLIN faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 14, OASI.S DRAGONS CAST 5
Apr 25, 2017 at Castelfranco V. (TV) (S. Tantillo)

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 70/cf SALVIATI; 93/3b ERLE P; 32/ss MOCCIA; 75/1b CASAROTTO; 72/dh TOMBEL; 76/c MONTI; 0/rf BUENO SILVA; 73/lf BOGONI; 66/2b ERLE A; 74/p FABIANI;

OASI.S DRAGONS CAST starters: 2/ss D'ANGELO A; 27/rf SALVIATO Fr; 10/1b GUEVARA; 9/3b BRUNATI; 30/dh PRIOR; 21/lf BROSELLI; 73/c URBINATI; 11/2b VOI; 42/cf PORRO; 18/p STANGHERLIN;

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - SALVIATI walked. ERLE P walked; SALVIATI advanced to second. MOCCIA singled through the right side; ERLE P advanced to second; SALVIATI advanced to third. MOCCIA advanced to second on a passed ball; ERLE P advanced to third on a passed ball; SALVIATI scored on a passed ball. CASAROTTO singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; MOCCIA scored; ERLE P scored. TOMBEL walked. MONTI struck out swinging. BUENO SILVA struck out swinging. TOMBEL advanced to second on a passed ball; CASAROTTO advanced to third on a passed ball. BOGONI struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 1st - D'ANGELO A walked. SALVIATO Fr flied out to lf. D'ANGELO A stole second. GUEVARA walked, advanced to second on a wild pitch; D'ANGELO A advanced to third on a wild pitch. BRUNATI lined into double play 3b unassisted; D'ANGELO A out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - ERLE A grounded out to 3b. SALVIATI walked. ERLE P walked; SALVIATI advanced to second. MOCCIA flied out to cf. CASAROTTO singled to pitcher; ERLE P advanced to second; SALVIATI advanced to third. TOMBEL singled to center field, 2 RBI; CASAROTTO advanced to second; ERLE P scored; SALVIATI scored. MONTI reached on a fielder's choice; TOMBEL out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 2nd - PRIOR struck out swinging. BROSELLI lined out to ss. URBINATI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - BUENO SILVA singled up the middle. BUENO SILVA stole second. BOGONI grounded out to ss. ERLE A grounded out to p, SAC; BUENO SILVA advanced to third. SALVIATI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 3rd - VOI struck out looking. PORRO singled to shortstop. D'ANGELO A doubled down the lf line; PORRO advanced to third. SALVIATO Fr singled to center field, 2 RBI; D'ANGELO A scored; PORRO scored. GUEVARA grounded out to ss; SALVIATO Fr advanced to second. BRUNATI grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - ERLE P lined out to p. MOCCIA reached on a throwing error by 3b, out at second 1b to ss. CASAROTTO singled to shortstop. TOMBEL out at first 1b to 2b to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 4th - PRIOR singled to left field. BROSELLI singled to third base; PRIOR advanced to second. URBINATI infield fly to 1b. ::: VOI G. out by rule -striKeout By Rule (KBR)- :::. VOI struck out swinging. PORRO struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - MONTI reached on a fielding error by 3b. BUENO SILVA reached on a fielder's choice to second base; MONTI advanced to second. BOGONI walked; BUENO SILVA advanced to second; MONTI advanced to third. ERLE A hit by pitch, RBI; BOGONI advanced to second; BUENO SILVA advanced to third; MONTI scored, unearned. MORO to p for STANGHERLIN. ERLE A advanced to second on a wild pitch; BOGONI advanced to third on a wild pitch; BUENO SILVA scored on a wild pitch. SALVIATI walked. ERLE P struck out swinging. MOCCIA singled to center field, RBI; SALVIATI advanced to second; ERLE A advanced to third; BOGONI scored. CASAROTTO reached on a fielding error by 3b, RBI; MOCCIA advanced to second; SALVIATI advanced to third; ERLE A scored, unearned. TOMBEL struck out looking. MONTI hit by pitch, RBI; CASAROTTO advanced to second; MOCCIA advanced to third; SALVIATI scored, unearned. BUENO SILVA singled up the middle, RBI; MONTI advanced to second; CASAROTTO advanced to third; MOCCIA scored, unearned. BOGONI flied out to lf. 6 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 5th - GIUSTI to p for FABIANI. D'ANGELO A reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. SALVIATO Fr singled to center field, RBI; D'ANGELO A scored, unearned. GUEVARA walked; SALVIATO Fr advanced to second. BRUNATI struck out looking. PRIOR grounded into double play 2b to ss to 1b; GUEVARA out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - ERLE A walked. SALVIATI reached on a fielder's choice; ERLE A out at second 2b unassisted. ERLE P walked; SALVIATI advanced to second. MOCCIA doubled to left field, RBI; ERLE P advanced to third; SALVIATI scored. CASAROTTO grounded out to 2b, RBI; MOCCIA advanced to third; ERLE P scored. TOMBEL fouled out to c. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 6th - BROSELLI struck out swinging. URBINATI reached on a fielding error by ss. VOI struck out looking. PORRO singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; URBINATI advanced to second, advanced to third on the error. D'ANGELO A grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - MONTI doubled to left field. BUENO SILVA reached on a dropped fly by ss. BOGONI grounded out to 2b; BUENO SILVA advanced to second; MONTI advanced to third. ERLE A flied into double play rf to 1b to 3b, SF, RBI; BUENO SILVA out on the play; MONTI scored, unearned. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 7th - SALVIATO Fr flied out to cf. GUEVARA walked. BRUNATI walked; GUEVARA advanced to second. PRIOR singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; BRUNATI advanced to second, advanced to third on the error; GUEVARA scored. BROSELLI singled through the left side, RBI; PRIOR advanced to third; BRUNATI scored. URBINATI flied out to 1b. LOUIS pinch hit for VOI. LOUIS struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - BERTON to 2b for LOUIS. SALVIATI grounded out to 3b. ERLE P lined out to ss. MOCCIA doubled to left field. CASAROTTO out at first 1b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 8th - PORRO flied out to rf. D'ANGELO A grounded out to 2b. SALVIATO Fr grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 9th - GIACOMAZZI pinch hit for TOMBEL. GIACOMAZZI hit by pitch. MONTI grounded out to 3b; GIACOMAZZI advanced to second. BUENO SILVA grounded out to 2b; GIACOMAZZI advanced to third. BOGONI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 9th - GIACOMAZZI to dh. GUEVARA fouled out to 3b. BRUNATI fouled out to 1b. FLORA pinch hit for PRIOR. FLORA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA ACCIAI VIC 14, OASI.S DRAGONS CAST 5 (Apr 25, 2017 at Castelfranco V. (TV))
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA ACCIAI VIC. 320 062 100  - 14 11  4
OASI.S DRAGONS CAST. 002 010 200  -  5  9  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA ACCIAI VIC - FABIANI Paolo; GIUSTI Emilio(5) and MONTI Alberto.
OASI.S DRAGONS CAST - STANGHERLIN Leonardo; MORO Matteo(5) and URBINATI Matteo.
Win-GIUSTI Emilio  Loss-STANGHERLIN Leonardo  T-3:55  A-0
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - FACCINI Tony.

STANGHERLIN faced 4 batters in the 5th.
CEB 2011