Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SULTAN TIGER CERVIGN vs IS COPY JUNIOR ALPIN (Jun 04, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 17, IS COPY JUNIOR ALPIN 3 (Game 1) - Composite Box Score
Jun 04, 2017 at Opicina (TS) (Solder's Field)

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ORIANO ss 
GARCIA cf 
VIDILI 3b 
TOMASIN A rf 
MICEU 1b/p 
VALENTINUZZI p 
BEDOYA pr/lf 
VALENTI lf/p 
SANTIN 2b 
SILVESTRI c 
COLONELLO ph/c 
Totals   32  17  12  17  13  21 

IS COPY JUNIOR ALPIN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LUCIAN 2b/1b 
UGRIN A 3b 
DIAZ 3b 
CECHET rf/cf 
PIZZIGA dh/rf 
ORZA rf 
UGRIN F ss 
AVANCINI 1b/p 
BRESCIANI ph/2b 
DI MONTE Dan cf/p 
DOSE lf 
MILAZZO c 
VIEZZOLI c 
LONZAR lf/cf 
BRADASCHIA p 
Totals   26  21 

SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VALENTINUZZI Marco W  5.0  17  21 
VALENTI Simone   1.0 
MICEU Fabio   1.0 
 
IS COPY JUNIOR ALPIN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRADASCHIA Francesco L  3.0  13  21 
DI MONTE Daniele   0.1 
AVANCINI Carlos   1.2  11  15 
CECHET Fabio   2.0 

Umpires - HP: POZZAR Valeriano 1B: GUALTIERO Franco
Start: 11:00 Time: 2:43 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CURCI Matteo
BRADASCHIA faced 4 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 17, IS COPY JUNIOR ALPIN 3 (Game 1)
Jun 04, 2017 at Opicina (TS) (Solder's Field)

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 75/ss D'ORIANO; 55/cf GARCIA; 12/3b VIDILI; 24/rf TOMASIN A; 3/1b MICEU; 63/p VALENTINUZZI; 27/lf VALENTI; 43/2b SANTIN; 11/c SILVESTRI;

IS COPY JUNIOR ALPIN starters: 8/2b LUCIAN; 30/3b UGRIN A; 35/rf CECHET; 50/dh PIZZIGA; 16/ss UGRIN F; 51/1b AVANCINI; 22/cf DI MONTE Dan; 54/c MILAZZO; 13/lf LONZAR; 69/p BRADASCHIA;

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - D'ORIANO grounded out to 1b unassisted. GARCIA walked. VIDILI singled to second base; GARCIA advanced to third. VIDILI stole second. TOMASIN A flied out to lf, SF, RBI; GARCIA scored. MICEU flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 1st - LUCIAN singled to shortstop. LUCIAN stole second. UGRIN A struck out swinging. CECHET lined out to 2b. PIZZIGA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - VALENTINUZZI struck out swinging. VALENTI walked. SANTIN walked; VALENTI advanced to second. SILVESTRI struck out swinging. D'ORIANO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 2nd - UGRIN F flied out to lf. AVANCINI walked. AVANCINI advanced to second on a passed ball. DI MONTE Dan doubled to left field, RBI; AVANCINI scored. MILAZZO walked. MILAZZO advanced to second on a wild pitch; DI MONTE Dan advanced to third on a wild pitch. LONZAR struck out swinging. LUCIAN grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - GARCIA flied out to ss. VIDILI lined out to ss. TOMASIN A walked. MICEU hit by pitch; TOMASIN A advanced to second. VALENTINUZZI homered to left field, 3 RBI; MICEU scored; TOMASIN A scored. VALENTI singled to center field. SANTIN flied out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 3rd - UGRIN A grounded out to p. CECHET fouled out to 1b. PIZZIGA hit by pitch. UGRIN F struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - SILVESTRI walked. D'ORIANO singled to pitcher, bunt, advanced to second on a throwing error by p; SILVESTRI advanced to second, advanced to third on the error. GARCIA doubled to right center, 2 RBI; D'ORIANO scored; SILVESTRI scored. VIDILI hit by pitch. DIAZ to 3b for UGRIN A. CECHET to cf. PIZZIGA to rf. DI MONTE Dan to p. / for BRADASCHIA. TOMASIN A walked; VIDILI advanced to second; GARCIA advanced to third. MICEU walked, RBI; TOMASIN A advanced to second; VIDILI advanced to third; GARCIA scored. VALENTINUZZI walked, RBI; MICEU advanced to second; TOMASIN A advanced to third; VIDILI scored. VALENTI struck out looking. SANTIN walked, RBI; VALENTINUZZI advanced to second; MICEU advanced to third; TOMASIN A scored. AVANCINI to p. DI MONTE Dan to 1b. SILVESTRI walked, RBI; SANTIN advanced to second; VALENTINUZZI advanced to third; MICEU scored. D'ORIANO tripled to right field, 3 RBI; SILVESTRI scored; SANTIN scored; VALENTINUZZI scored. GARCIA hit by pitch. VIDILI popped up to 3b. TOMASIN A walked; GARCIA advanced to second. MICEU walked, RBI; TOMASIN A advanced to second; GARCIA advanced to third; D'ORIANO scored. VALENTINUZZI flied out to lf. 10 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 4th - AVANCINI struck out swinging, out at first c to 1b. DI MONTE Dan grounded out to 3b. MILAZZO flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - ORZA to rf for PIZZIGA. VALENTI singled to center field. SANTIN flied out to cf. SILVESTRI singled up the middle; VALENTI advanced to second. D'ORIANO grounded out to 2b; SILVESTRI advanced to second; VALENTI advanced to third. GARCIA doubled to right center, 2 RBI; SILVESTRI scored; VALENTI scored. VIDILI singled up the middle; GARCIA advanced to third. TOMASIN A singled through the left side, RBI; VIDILI advanced to second; GARCIA scored. MICEU reached on a fielder's choice; TOMASIN A advanced to second on a fielder's choice; VIDILI out at third 3b unassisted. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 5th - LONZAR hit by pitch. LUCIAN singled to left field; LONZAR advanced to second. DIAZ struck out swinging. CECHET grounded into double play 2b to ss to 1b; LUCIAN out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - CECHET to p. AVANCINI to 1b. DOSE to lf for DI MONTE Dan. VIEZZOLI to c for MILAZZO. LONZAR to cf. VALENTINUZZI walked. BEDOYA pinch ran for VALENTINUZZI. VALENTI flied out to 2b. SANTIN reached on a fielder's choice; BEDOYA out at second 2b to ss. COLONELLO pinch hit for SILVESTRI. COLONELLO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 6th - BEDOYA to lf. VALENTI to p. COLONELLO to c. ORZA grounded out to ss. UGRIN F grounded out to ss. BRESCIANI pinch hit for AVANCINI. BRESCIANI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - LUCIAN to 1b. BRESCIANI to 2b. D'ORIANO grounded out to 3b. GARCIA struck out looking. VIDILI singled to left field. TOMASIN A reached on a fielder's choice; VIDILI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 7th - MICEU to p. VALENTI to 1b. DOSE singled down the lf line. DOSE stole second. VIEZZOLI struck out swinging. LONZAR struck out swinging. LUCIAN reached on a fielding error by 3b; DOSE scored on the error, unearned. DIAZ walked; LUCIAN advanced to second. CECHET singled through the left side, RBI; DIAZ advanced to second; LUCIAN scored, unearned. ORZA walked; CECHET advanced to second; DIAZ advanced to third. UGRIN F struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


SULTAN TIGER CERVIGN 17, IS COPY JUNIOR ALPIN 3 (Jun 04, 2017 at Opicina  (TS)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
SULTAN TIGER CERVIGN 103 (10)30 0 - 17 12  1
IS COPY JUNIOR ALPIN 010 0   00 2 -  3  5  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SULTAN TIGER CERVIGN - VALENTINUZZI Marco; VALENTI Simone(6); MICEU Fabio(7) and
SILVESTRI Matteo; COLONELLO Giovanni. IS COPY JUNIOR ALPIN - BRADASCHIA Francesco;
DI MONTE Daniele(4); AVANCINI Carlos(4); CECHET Fabio(6) and MILAZZO Vincenzo; VIEZZOLI Ulisse.
Win-VALENTINUZZI Marco  Loss-BRADASCHIA Francesco  T-2:43  A-0
HR CER - VALENTINUZZI Marco.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CURCI Matteo

BRADASCHIA faced 4 batters in the 4th.
IBAF