Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WHITE SOX BUTTRIO vs VALBRUNA ACCIAI VIC (Jun 04, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
WHITE SOX BUTTRIO 12, VALBRUNA ACCIAI VIC 4 (Game 1) - Composite Box Score
Jun 04, 2017 at Vicenza (VI) (Pomari)

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOREAN cf 
DA RE ss 
DOSE c  12 
FLORE lf 
DE FACCIO p 
PILUTTI 1b 
FROSUTTO rf 
STABILE rf 
SPECOGNA 3b 
BISCHER 2b 
Totals   39  12  14  10  27 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOTTERI 2b 
DRAGO ph 
SANCHEZ lf/3b 
CHIMETTO ph 
MOCCIA ss 
ERLE A ss 
CHAPELLI 1b 
TOMBEL cf 
BUENO SILVA rf 
GIACOMAZZI dh 
MONTI c 
ERLE P 3b 
SALVIATI lf 
FABIANI p 
MAGRO p 
SARTORI p 
Totals   32  13  27 

WHITE SOX BUTTRIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE FACCIO Mattia W  9.0  13  32  38 
 
VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FABIANI Paolo   4.0  13  21 
MAGRO Matteo L  1.0  10 
SARTORIFabio   4.0  18  21 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: BRAGA Andrea
Start: 11:00 Time: 3:35 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - FACCINI Tony
FABIANI faced 2 batters in the 5th.
MAGRO faced 2 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
WHITE SOX BUTTRIO 12, VALBRUNA ACCIAI VIC 4 (Game 1)
Jun 04, 2017 at Vicenza (VI) (Pomari)

WHITE SOX BUTTRIO starters: 35/cf BOREAN; 25/ss DA RE; 10/c DOSE; 54/lf FLORE; 46/p DE FACCIO; 21/1b PILUTTI; 0/rf FROSUTTO; 91/3b SPECOGNA; 33/2b BISCHER;

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 54/2b BOTTERI; 7/lf SANCHEZ; 32/ss MOCCIA; 31/1b CHAPELLI; 72/cf TOMBEL; 14/rf BUENO SILVA; 55/dh GIACOMAZZI; 76/c MONTI; 93/3b ERLE P; 74/p FABIANI;

WHITE SOX BUTTRIO 1st - BOREAN walked. BOREAN advanced to third on a wild pitch. DA RE walked. DA RE stole second. DOSE reached on a fielder's choice; DA RE advanced to third; BOREAN out at home 3b to c. FLORE flied out to rf, SF, RBI; DA RE scored. DOSE out at second p to 1b to ss, caught stealing. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - BOTTERI struck out swinging. SANCHEZ struck out swinging. MOCCIA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - DE FACCIO flied out to 3b. PILUTTI flied out to cf. FROSUTTO lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - CHAPELLI struck out looking. TOMBEL grounded out to 3b. BUENO SILVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - SPECOGNA walked. BISCHER reached on a fielder's choice; SPECOGNA out at second ss to 2b. BOREAN grounded out to p, SAC; BISCHER advanced to second. DA RE singled to left field; BISCHER advanced to third. DOSE singled to left field, RBI; DA RE advanced to second; BISCHER scored. FLORE reached on a fielder's choice; DOSE out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - GIACOMAZZI walked. MONTI reached on a fielder's choice to second base; GIACOMAZZI advanced to second. ERLE P flied into double play ss to 2b; GIACOMAZZI out on the play. BOTTERI singled up the middle; MONTI advanced to second. SANCHEZ flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - DE FACCIO singled to shortstop. PILUTTI flied out to lf. FROSUTTO flied out to rf. DE FACCIO stole second. SPECOGNA walked. BISCHER singled to right field; SPECOGNA advanced to second; DE FACCIO advanced to third. ::: BOREAN M. out by rule - striKeout By Rule (KBR) - :::. BOREAN struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - MOCCIA reached on a throwing error by ss. CHAPELLI singled to center field; MOCCIA advanced to second. TOMBEL reached on a fielder's choice; CHAPELLI out at second 2b unassisted; MOCCIA advanced to third. BUENO SILVA singled to center field, RBI; TOMBEL advanced to second; MOCCIA scored, unearned. BUENO SILVA advanced to second on a balk; TOMBEL advanced to third on a balk. GIACOMAZZI walked. MONTI singled to center field, 2 RBI; GIACOMAZZI advanced to second; BUENO SILVA scored; TOMBEL scored. MONTI stole second; GIACOMAZZI stole third, scored on a throwing error by c, unearned. ERLE P struck out swinging. MONTI advanced to third on a wild pitch. BOTTERI struck out looking. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - DA RE walked. DA RE stole second. DOSE walked. MAGRO to p for FABIANI. FLORE doubled to left field, RBI; DOSE advanced to third; DA RE scored. DE FACCIO singled to left field, RBI; FLORE advanced to third; DOSE scored. PILUTTI reached on a dropped fly by rf; DE FACCIO advanced to second on the error; FLORE scored on the error, unearned. FROSUTTO struck out swinging. PILUTTI advanced to second on the error; DE FACCIO advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. PILUTTI advanced to third on a wild pitch; DE FACCIO scored on a wild pitch, unearned. SPECOGNA struck out swinging. BISCHER tripled to center field, RBI; PILUTTI scored, unearned. BOREAN hit by pitch. DA RE grounded out to ss. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - SANCHEZ grounded out to ss. MOCCIA walked. MOCCIA advanced to second on a balk. CHAPELLI flied out to lf. TOMBEL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - DOSE tripled to right field. FLORE walked. SARTORI to p for MAGRO. DE FACCIO singled up the middle, RBI; FLORE advanced to second; DOSE scored. PILUTTI struck out swinging. FROSUTTO flied into double play rf to 1b; DE FACCIO out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - BUENO SILVA reached on a fielding error by 1b, advanced to third on the error. GIACOMAZZI struck out swinging. MONTI grounded out to p. ERLE P struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - SANCHEZ to 3b. SALVIATI to lf for ERLE P. SPECOGNA doubled to right field. BISCHER singled to third base, bunt. BOREAN singled to pitcher, bunt; BISCHER advanced to second; SPECOGNA advanced to third. BOREAN advanced to second on a wild pitch; BISCHER advanced to third on a wild pitch; SPECOGNA scored on a wild pitch. DA RE walked. DOSE struck out swinging. FLORE walked, RBI; DA RE advanced to second; BOREAN advanced to third; BISCHER scored. DE FACCIO lined out to 1b. PILUTTI walked, RBI; FLORE advanced to second; DA RE advanced to third; BOREAN scored. FROSUTTO struck out looking. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - BOTTERI walked. SANCHEZ struck out swinging. BOTTERI out at second c to 2b, caught stealing. MOCCIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - SPECOGNA flied out to lf. BISCHER singled through the right side. BOREAN struck out swinging. DA RE flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - STABILE to rf for FROSUTTO. CHAPELLI walked. TOMBEL grounded out to p; CHAPELLI advanced to second. BUENO SILVA struck out swinging. GIACOMAZZI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 9th - ERLE A to ss for MOCCIA. DOSE singled to center field. FLORE fouled out to 1b. DE FACCIO struck out swinging, reached first on a wild pitch; DOSE advanced to second on a wild pitch. PILUTTI grounded out to 3b; DE FACCIO advanced to second; DOSE advanced to third. DE FACCIO advanced to third on a wild pitch; DOSE scored on a wild pitch. STABILE struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 9th - MONTI flied out to 2b. SALVIATI struck out swinging, out at first c to 1b. DRAGO pinch hit for BOTTERI. DRAGO walked. CHIMETTO pinch hit for SANCHEZ. CHIMETTO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


WHITE SOX BUTTRIO 12, VALBRUNA ACCIAI VIC 4 (Jun 04, 2017 at Vicenza (VI)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
WHITE SOX BUTTRIO... 101 051 301  - 12 14  3
VALBRUNA ACCIAI VIC. 000 400 000  -  4  4  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: WHITE SOX BUTTRIO - DE FACCIO Mattia and DOSE Alberto. VALBRUNA ACCIAI VIC -
FABIANI Paolo; MAGRO Matteo(5); SARTORIFabio(6) and MONTI Alberto.
Win-DE FACCIO Mattia  Loss-MAGRO Matteo  T-3:35  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - FACCINI Tony

FABIANI faced 2 batters in the 5th.
MAGRO faced 2 batters in the 6th.
IBAF