Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs SULTAN TIGER CERVIGN (Aug 06, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 8, SAGER EUROPA BC 6 (Game 1) - Composite Box Score
Aug 06, 2017 at Cervignano del F. (Comunale)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MUSER 2b 
DORIGO rf 
BERTOLDI ss/p 
FELIZ cf 
COLUSSI 3b/ss 
BERGAGNA D lf/3b 
PORTELLI D 1b 
GAZZOLA dh 
DELNEGRO c 
PAVIOTTI p 
PLUSIGH p/lf 
Totals   35  24  10 

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ORIANO ss 
FABBRO 3b 
GARCIA cf 
VIDILI dh/2b 
TOMASIN A rf 
VALENTINUZZI lf 
COSSAR 1b 
SANTIN 2b/p 
SILVESTRI c 
SORANZIO p 
Totals   28  27 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAVIOTTI Mattia   5.2  22  26  11 
PLUSIGH Denis L  0.1 
BERTOLDI Francesco   2.0 
 
SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SORANZIO Dino   5.0  21  22 
SANTIN Gianluca W  4.0  14  17 

Umpires - HP: FURLAN Ennio 1B: GUALTIERO Franco
Start: 11:00 Time: 3:00 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - VALENTI Francesca, MARANGONI Barbara
SORANZIO faced 1 batter in the 6th.
PLUSIGH faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 8, SAGER EUROPA BC 6 (Game 1)
Aug 06, 2017 at Cervignano del F. (Comunale)

SAGER EUROPA BC starters: 0/2b MUSER; 18/rf DORIGO; 41/ss BERTOLDI; 25/cf FELIZ; 14/3b COLUSSI; 11/lf BERGAGNA D; 33/1b PORTELLI D; 31/dh GAZZOLA; 3/c DELNEGRO; 26/p PAVIOTTI;

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 75/ss D'ORIANO; 2/3b FABBRO; 55/cf GARCIA; 12/dh VIDILI; 24/rf TOMASIN A; 63/lf VALENTINUZZI; 25/1b COSSAR; 43/2b SANTIN; 11/c SILVESTRI; 19/p SORANZIO;

SAGER EUROPA BC 1st - MUSER reached on a fielding error by ss. DORIGO singled through the right side; MUSER advanced to third. DORIGO stole second. BERTOLDI doubled to left center, 2 RBI; DORIGO scored; MUSER scored, unearned. FELIZ struck out looking. COLUSSI grounded out to p; BERTOLDI advanced to third. BERGAGNA D grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - D'ORIANO flied out to 2b. FABBRO walked. GARCIA flied out to cf. VIDILI walked; FABBRO advanced to second. VIDILI advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c; FABBRO advanced to third on a wild pitch, scored on the error, unearned. TOMASIN A flied out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - PORTELLI D flied out to 1b. GAZZOLA singled to center field. DELNEGRO reached on a fielding error by ss; GAZZOLA advanced to second. MUSER reached on a fielder's choice; DELNEGRO advanced to third on a throwing error by ss; GAZZOLA advanced to third, scored on the error, unearned. MUSER stole second; DELNEGRO stole home, unearned. DORIGO struck out looking. BERTOLDI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - VALENTINUZZI grounded out to ss. COSSAR walked. COSSAR advanced to second on a wild pitch. SANTIN singled to left field; COSSAR advanced to third. SILVESTRI reached on a fielder's choice, RBI; SANTIN out at second 3b to 2b; COSSAR scored. D'ORIANO flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - FELIZ flied out to rf. COLUSSI flied out to lf. BERGAGNA D grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - FABBRO flied out to lf. GARCIA grounded out to p. VIDILI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - PORTELLI D flied out to cf. GAZZOLA flied out to ss. DELNEGRO fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - TOMASIN A doubled down the lf line. VALENTINUZZI doubled to left center, RBI; TOMASIN A scored. VALENTINUZZI stole third. COSSAR walked. SANTIN grounded out to 1b unassisted, RBI; COSSAR advanced to second; VALENTINUZZI scored. SILVESTRI singled to left field; COSSAR advanced to third. D'ORIANO flied out to 1b. SILVESTRI stole second. FABBRO flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - MUSER flied out to 2b. DORIGO flied out to lf. BERTOLDI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - GARCIA flied out to rf. VIDILI grounded out to 2b. TOMASIN A flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - FELIZ walked. VIDILI to 2b. SANTIN to p. / for SORANZIO. COLUSSI walked; FELIZ advanced to second. BERGAGNA D grounded out to p, SAC; COLUSSI advanced to second; FELIZ advanced to third. PORTELLI D struck out swinging. GAZZOLA walked. DELNEGRO out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - VALENTINUZZI singled to second base. VALENTINUZZI stole second. COSSAR flied out to cf. SANTIN grounded out to 2b; VALENTINUZZI advanced to third. PLUSIGH to p for PAVIOTTI. SILVESTRI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - MUSER doubled to left center. MUSER advanced to third on a wild pitch. DORIGO flied out to ss. BERTOLDI doubled to left center. MUSER scored on a muffed throw by p, assist by c, unearned. FELIZ grounded out to ss. COLUSSI singled down the lf line, RBI; BERTOLDI scored, unearned. COLUSSI stole second. BERGAGNA D struck out looking. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - D'ORIANO walked. FABBRO hit by pitch; D'ORIANO advanced to second. FABBRO advanced to second on a balk; D'ORIANO advanced to third on a balk. GARCIA walked. BERTOLDI to p. COLUSSI to ss. BERGAGNA D to 3b. PLUSIGH to lf for GAZZOLA. / for PLUSIGH. VIDILI flied out to cf, SF, RBI; GARCIA advanced to second; FABBRO advanced to third; D'ORIANO scored. TOMASIN A intentionally walked. VALENTINUZZI reached on a fielder's choice; TOMASIN A advanced to second on a fielder's choice; GARCIA advanced to third on a fielder's choice; FABBRO out at home p to c. COSSAR doubled to left field, 3 RBI; VALENTINUZZI scored; TOMASIN A scored; GARCIA scored. COSSAR out at second p to ss, picked off. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - PORTELLI D flied out to rf. PLUSIGH struck out looking. DELNEGRO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 8th - SANTIN singled to first base. SILVESTRI grounded into double play p to ss to 1b; SANTIN out on the play. D'ORIANO lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - MUSER grounded out to 2b. DORIGO grounded out to 1b unassisted. BERTOLDI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SULTAN TIGER CERVIGN 8, SAGER EUROPA BC 6 (Aug 06, 2017 at Cervignano del F.) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 220 000 200  -  6  6  1
SULTAN TIGER CERVIGN 110 200 40X  -  8  7  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - PAVIOTTI Mattia; PLUSIGH Denis(6); BERTOLDI Francesco(7) and
DELNEGRO. SULTAN TIGER CERVIGN - SORANZIO Dino; SANTIN Gianluca(6) and SILVESTRI Matteo.
Win-SANTIN Gianluca  Loss-PLUSIGH Denis  T-3:00  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - VALENTI Francesca, MARANGONI Barbara

SORANZIO faced 1 batter in the 6th.
PLUSIGH faced 3 batters in the 7th.
IBAF