Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

IS COPY JUNIOR ALPIN vs OASI.S DRAGONS CAST (Jul 15, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
OASI.S DRAGONS CAST 13, IS COPY JUNIOR ALPIN 6 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 15, 2017 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

IS COPY JUNIOR ALPIN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LUCIAN ss 
UGRIN A 2b 
CECHET cf 
DOSE 1b 
BALLONE 1b/rf 
BISON c 
SANTOLUPO lf 
DI MONTE Dav dh 
SKULJ 3b 
MILAZZO lf/c 
ORZA rf/1b 
PALMIERI p 
PEROTTI p 
GRECO p 
SAMUELE p 
Totals   32  10  24  13 

OASI.S DRAGONS CAST   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ANGELO A ss 
GUEVARA lf 
MORO lf 
BRUNATI c  10 
PRIOR 1b 
BROSELLI dh 
SALVIATO Fr rf 
PORRO cf 
URBINATI 3b 
Gallo 2b 
SALVIATO Fi p 
PIN p 
D'ANGELO F p 
Totals   38  13  11  27 

IS COPY JUNIOR ALPIN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PALMIERI Mattia L  1.0  12 
PEROTTI Michele   1.1 
GRECO Marco   3.2  14  17 
SAMUELE Luca   2.0  10  10 
 
OASI.S DRAGONS CAST   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo W  5.0  19  25 
PIN Mattia   2.2  10 
D'ANGELO Francesco   1.1 

Umpires - HP: FINOCCHIARO Alessand 1B: BIZZOTTO Fiorenzo
Start: 16:30 Time: 3:00 Attendance:
Weather: Clear Game notes: Scorers - FACCINI Tony
PALMIERI faced 6 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
OASI.S DRAGONS CAST 13, IS COPY JUNIOR ALPIN 6 (Game 2)
Jul 15, 2017 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

IS COPY JUNIOR ALPIN starters: 8/ss LUCIAN; 30/2b UGRIN A; 35/cf CECHET; 86/1b DOSE; 7/c BISON; 14/dh DI MONTE Dav; 5/3b SKULJ; 83/lf MILAZZO; 38/rf ORZA; 25/p PALMIERI;

OASI.S DRAGONS CAST starters: 2/ss D'ANGELO A; 10/lf GUEVARA; 9/c BRUNATI; 30/1b PRIOR; 21/dh BROSELLI; 27/rf SALVIATO Fr; 42/cf PORRO; 73/3b URBINATI; 0/2b Gallo; 37/p SALVIATO Fi;

IS COPY JUNIOR ALPIN 1st - LUCIAN struck out swinging. UGRIN A struck out swinging. CECHET singled to third base. DOSE flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 1st - D'ANGELO A walked. GUEVARA singled to right field; D'ANGELO A advanced to second. BRUNATI flied out to cf. GUEVARA stole second; D'ANGELO A stole third. PRIOR walked. BROSELLI reached on a fielder's choice, RBI; PRIOR out at second cf to 2b; GUEVARA advanced to third; D'ANGELO A scored. SALVIATO Fr flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 2nd - BISON walked. DI MONTE Dav grounded out to ss; BISON advanced to second. SKULJ lined out to p. BISON advanced to third on a wild pitch. MILAZZO doubled to left field, RBI; BISON scored. ORZA doubled to right field, RBI; MILAZZO scored. LUCIAN singled to right center, RBI; ORZA scored. UGRIN A reached on a fielder's choice; LUCIAN out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 2nd - PORRO walked. PORRO stole second. URBINATI reached on a fielder's choice; PORRO advanced to third. Gallo singled to shortstop; URBINATI advanced to second. D'ANGELO A singled to third base, RBI; Gallo advanced to second; URBINATI advanced to third; PORRO scored. D'ANGELO A advanced to second on a wild pitch; Gallo advanced to third on a wild pitch; URBINATI scored on a wild pitch. GUEVARA walked. BRUNATI walked, RBI; GUEVARA advanced to second; D'ANGELO A advanced to third; Gallo scored. PEROTTI to p for PALMIERI. PRIOR grounded out to 2b, RBI; BRUNATI advanced to second; GUEVARA advanced to third; D'ANGELO A scored. BROSELLI struck out swinging. SALVIATO Fr singled to center field, 2 RBI; BRUNATI scored; GUEVARA scored. SALVIATO Fr stole second, advanced to third on a wild pitch. PORRO struck out swinging, out at first c to 1b. 6 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 3rd - CECHET flied out to cf. DOSE flied out to lf. BISON struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 3rd - URBINATI walked. Gallo singled to left field; URBINATI advanced to second. Gallo stole second; URBINATI stole third. D'ANGELO A grounded out to ss, RBI; URBINATI scored. GUEVARA reached on a dropped fly by 3b; Gallo scored on the error, unearned. GRECO to p for PEROTTI. BRUNATI reached on a dropped fly by ss, advanced to second; GUEVARA scored on the error, unearned. BRUNATI advanced to third on a wild pitch. PRIOR grounded out to ss, RBI; BRUNATI scored, unearned. BROSELLI walked. SALVIATO Fr reached on a fielding error by 3b; BROSELLI advanced to second. PORRO reached on a fielder's choice; SALVIATO Fr out at second ss to 2b. 4 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 4th - DI MONTE Dav walked. SKULJ struck out swinging. MILAZZO walked; DI MONTE Dav advanced to second. ORZA singled to right field; MILAZZO advanced to second; DI MONTE Dav advanced to third. LUCIAN walked, RBI; ORZA advanced to second; MILAZZO advanced to third; DI MONTE Dav scored. UGRIN A walked, RBI; LUCIAN advanced to second; ORZA advanced to third; MILAZZO scored. CECHET flied out to rf, SAC, RBI; LUCIAN advanced to third; ORZA scored. DOSE grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 4th - URBINATI walked. Gallo singled to right field; URBINATI advanced to second. D'ANGELO A grounded into double play ss to 2b to 1b; Gallo out on the play. GUEVARA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 5th - BISON fouled out to c. DI MONTE Dav flied out to cf. SKULJ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 5th - BRUNATI grounded out to ss. PRIOR grounded out to ss. BROSELLI walked. BROSELLI stole second. SALVIATO Fr struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 6th - PIN to p for SALVIATO Fi. MILAZZO struck out swinging. ORZA struck out swinging, out at first c to 1b. LUCIAN walked. UGRIN A reached on a fielder's choice; LUCIAN out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 6th - BALLONE to 1b for DOSE. SANTOLUPO to lf for BISON. MILAZZO to c. PORRO struck out looking. URBINATI struck out looking. Gallo singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. D'ANGELO A flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 7th - CECHET flied out to ss. BALLONE struck out looking. SANTOLUPO walked. DI MONTE Dav grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 7th - BALLONE to rf. ORZA to 1b. SAMUELE to p for GRECO. GUEVARA flied out to rf. BRUNATI singled to center field. PRIOR singled to left field; BRUNATI advanced to second. BROSELLI singled through the right side, RBI; PRIOR advanced to third; BRUNATI scored. BROSELLI stole second. SALVIATO Fr reached on a throwing error by 3b. SALVIATO Fr advanced to second on a balk; BROSELLI advanced to third on a balk; PRIOR scored on a balk. PORRO singled to third base. :::URBINATI M. and PORRO A. out by rule - Runner INt. - Other INt. - :::. URBINATI hit into double play 2b to ss to 1b; PORRO out on the play. 2 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 8th - MORO to lf for GUEVARA. SKULJ flied out to lf. MILAZZO grounded out to 3b. D'ANGELO F to p for PIN. ORZA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 8th - Gallo flied out to 2b. D'ANGELO A flied out to lf. MORO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

IS COPY JUNIOR ALPIN 9th - LUCIAN reached on a throwing error by ss. UGRIN A grounded out to ss; LUCIAN advanced to second. CECHET flied out to 2b. BALLONE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


OASI.S DRAGONS CAST 13, IS COPY JUNIOR ALPIN 6 (Jul 15, 2017 at Castelfranco Veneto) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
IS COPY JUNIOR ALPIN 030 300 000  -  6  5  5
OASI.S DRAGONS CAST. 164 000 20X  - 13 11  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: IS COPY JUNIOR ALPIN - PALMIERI Mattia; PEROTTI Michele(2); GRECO Marco(3);
SAMUELE Luca(7) and BISON Tomas; MILAZZO Vincenzo. OASI.S DRAGONS CAST - SALVIATO Filippo;
PIN Mattia(6); D'ANGELO Francesco(8) and BRUNATI Michele.
Win-SALVIATO Filippo  Loss-PALMIERI Mattia  T-3:00  A-0
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - FACCINI Tony

PALMIERI faced 6 batters in the 2nd.
IBAF