Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs BLU FIOI PONZANO VEN (Jul 30, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
BLU FIOI PONZANO VEN 9, SAGER EUROPA BC 8 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 30, 2017 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERGAGNA D 3b 
DORIGO rf 
BERTOLDI ss 
MUSER 2b 
FELIZ cf 
COLUSSI 2b/ss 
PORTELLI D 1b 
GAZZOLA dh/lf 
DELNEGRO c 
BOSCAROL lf 
PLUSIGH ph/lf 
DEGANIS p 
BARUFFALDI p 
PAVIOTTI p 
Totals   37  10  24  10 

BLU FIOI PONZANO VEN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCANDIUZZI 1b 
DE LA ROSA ss/2b 
BETTIOL 3b/p 
MONTAGNER lf/p 
GOMEZ dh/lf 
MILAN R cf/ss 
DUPRE' c 
MILAN D 2b 
TONON ph/rf 
VASQUEZ 3b 
BIANCHIN rf 
CECCON rf/lf 
BARLETTA p 
Totals   34  11  27  12 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DEGANIS Alfio L  1.0 
BARUFFALDI Federico   2.1  10  15 
PAVIOTTI Mattia   2.2  11  15 
PLUSIGH Denis   2.0 
 
BLU FIOI PONZANO VEN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARLETTA Alberto W  5.0  20  23 
MONTAGNER Lorenzo   3.0  14  16 
BETTIOL Fabio S  1.0 

Umpires - HP: BIZZOTTO Fiorenzo 1B: FINOCCHIARO Ales.
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - ORLANDO Rosa
DEGANIS faced 1 batter in the 2nd.
PAVIOTTI faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
BLU FIOI PONZANO VEN 9, SAGER EUROPA BC 8 (Game 2)
Jul 30, 2017 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

SAGER EUROPA BC starters: 11/3b BERGAGNA D; 18/rf DORIGO; 41/ss BERTOLDI; 25/cf FELIZ; 14/2b COLUSSI; 33/1b PORTELLI D; 31/dh GAZZOLA; 3/c DELNEGRO; 20/lf BOSCAROL; 5/p DEGANIS;

BLU FIOI PONZANO VEN starters: 10/1b SCANDIUZZI; 45/ss DE LA ROSA; 21/3b BETTIOL; 25/lf MONTAGNER; 12/dh GOMEZ; 96/cf MILAN R; 7/c DUPRE'; 27/2b MILAN D; 6/rf BIANCHIN; 4/p BARLETTA;

SAGER EUROPA BC 1st - BERGAGNA D flied out to cf. DORIGO flied out to cf. BERTOLDI singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. FELIZ grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 1st - SCANDIUZZI hit by pitch. DE LA ROSA doubled to left center, RBI; SCANDIUZZI scored. BETTIOL flied out to cf. MONTAGNER hit by pitch. MONTAGNER advanced to second on a passed ball; DE LA ROSA advanced to third on a passed ball. GOMEZ walked. MILAN R singled through the left side, advanced to second on the throw, 2 RBI; GOMEZ advanced to third; MONTAGNER scored; DE LA ROSA scored. DUPRE' grounded out to p, SAC, RBI; MILAN R advanced to third; GOMEZ scored. MILAN D struck out looking. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - COLUSSI walked. PORTELLI D struck out looking. GAZZOLA grounded out to p; COLUSSI advanced to second. DELNEGRO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 2nd - BIANCHIN singled to center field. BARUFFALDI to p for DEGANIS. SCANDIUZZI walked; BIANCHIN advanced to second. DE LA ROSA reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, bunt; SCANDIUZZI advanced to second on a fielder's choice, scored on the error, unearned; BIANCHIN scored on a throwing error by p, unearned. BETTIOL flied out to cf. MONTAGNER flied out to rf. GOMEZ reached on a fielding error by 3b; DE LA ROSA advanced to third on the error. GOMEZ stole second. MILAN R flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - BOSCAROL flied out to 3b. BERGAGNA D walked. DORIGO singled through the right side; BERGAGNA D advanced to second. BERTOLDI doubled to right center, RBI; DORIGO advanced to third; BERGAGNA D scored. FELIZ out at first 1b to p, RBI; BERTOLDI advanced to third; DORIGO scored. COLUSSI singled to left field, RBI; BERTOLDI scored. COLUSSI stole second. COLUSSI advanced to third on a balk. PORTELLI D grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 3rd - DUPRE' walked. MILAN D walked; DUPRE' advanced to second. BIANCHIN singled to center field; MILAN D advanced to second; DUPRE' advanced to third. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice; BIANCHIN advanced to second on a fielder's choice; MILAN D advanced to third on a fielder's choice; DUPRE' scored on a throwing error by p, unearned. DE LA ROSA struck out swinging. BETTIOL grounded into double play ss to 2b to 1b; SCANDIUZZI out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - GAZZOLA hit by pitch. DELNEGRO reached on a fielder's choice; GAZZOLA out at second p to ss. PLUSIGH pinch hit for BOSCAROL. DELNEGRO out at second c to ss, caught stealing. PLUSIGH singled through the right side. BERGAGNA D grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 4th - PLUSIGH to lf. MONTAGNER walked. MONTAGNER stole second. GOMEZ flied out to cf. MILAN R walked. PAVIOTTI to p for BARUFFALDI. DUPRE' singled to left center, RBI; MILAN R advanced to second; MONTAGNER scored. DUPRE' stole second; MILAN R stole third. MILAN D struck out swinging. BIANCHIN grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - CECCON to rf for BIANCHIN. DORIGO flied out to cf. BERTOLDI singled through the left side. BERTOLDI stole second. FELIZ fouled out to 1b. COLUSSI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 5th - MUSER to 2b for BERTOLDI. COLUSSI to ss. SCANDIUZZI struck out swinging. DE LA ROSA fouled out to c. BETTIOL walked. MONTAGNER singled to left field; BETTIOL advanced to second. GOMEZ grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - MONTAGNER to p. GOMEZ to lf. / for BARLETTA. PORTELLI D walked. GAZZOLA struck out swinging. DELNEGRO reached on a fielder's choice; PORTELLI D out at second 3b to 2b. PLUSIGH struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 6th - MILAN R walked. DUPRE' flied into double play lf to 1b; MILAN R out on the play. MILAN D walked. CECCON walked; MILAN D advanced to second. SCANDIUZZI singled to shortstop; CECCON advanced to second; MILAN D advanced to third. DE LA ROSA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - BERGAGNA D struck out looking. DORIGO popped up to 2b. MUSER singled to left field. FELIZ grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 7th - BETTIOL reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. GAZZOLA to lf. PLUSIGH to p. / for PAVIOTTI. BETTIOL advanced to third on a wild pitch. MONTAGNER grounded out to 3b. GOMEZ singled to center field, RBI; BETTIOL scored, unearned. MILAN R walked; GOMEZ advanced to second. DUPRE' flied out to 2b. TONON pinch hit for MILAN D. TONON struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - DE LA ROSA to 2b. GOMEZ to cf. MILAN R to ss. TONON to rf. CECCON to lf. COLUSSI walked. PORTELLI D singled to right center; COLUSSI advanced to second. GAZZOLA singled to left field; PORTELLI D advanced to second; COLUSSI advanced to third. GAZZOLA advanced to second on a wild pitch; PORTELLI D advanced to third on a wild pitch; COLUSSI scored on a wild pitch. DELNEGRO struck out swinging. PLUSIGH struck out swinging. BERGAGNA D reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; GAZZOLA scored on the error, unearned; PORTELLI D scored on the error, unearned. DORIGO homered to right field, 2 RBI, unearned; BERGAGNA D scored, unearned. MUSER grounded out to ss. 5 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 8th - CECCON reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice, bunt; CECCON advanced to second on a throwing error by 3b. DE LA ROSA reached on a fielder's choice, bunt; SCANDIUZZI advanced to second on a fielder's choice; CECCON out at third p to 3b. BETTIOL grounded into double play 2b to ss to 1b; DE LA ROSA out on the play. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - BETTIOL to p. MONTAGNER to lf. VASQUEZ to 3b for TONON. CECCON to rf. FELIZ flied out to lf. COLUSSI struck out swinging. PORTELLI D grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BLU FIOI PONZANO VEN 9, SAGER EUROPA BC 8 (Jul 30, 2017 at Ponzano Veneto (TV)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 003 000 050  -  8 10  6
BLU FIOI PONZANO VEN 421 100 10X  -  9  8  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - DEGANIS Alfio; BARUFFALDI Federico(2); PAVIOTTI Mattia(4);
PLUSIGH Denis(7) and DELNEGRO. BLU FIOI PONZANO VEN - BARLETTA Alberto; MONTAGNER Lorenzo(6);
BETTIOL Fabio(9) and DUPRE' Marco.
Win-BARLETTA Alberto  Save-BETTIOL Fabio  Loss-DEGANIS Alfio  T-3:40  A-0
HR EUR - DORIGO Alessandro.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - ORLANDO Rosa

DEGANIS faced 1 batter in the 2nd.
PAVIOTTI faced 1 batter in the 7th.
IBAF