Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

UNIONE PICENA 2 vs TEAM PAPALINI PESARO (May 20, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
TEAM PAPALINI PESARO 24, UNIONE PICENA 2 6 (Game 2) - Composite Box Score
May 20, 2017 at Pesaro (PU) (Comunale)

UNIONE PICENA 2   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVATORI cf/p 
BELA' 2b 
PAOLETTI R p 
PATRIZIO 1b 
ROSSI G ss 
AMURRI 1b/p 
FANTUZZI Fab 3b/c 
STEFONI rf/p 
BADIU p/lf 
MORETTI c 
PAOLETTI 3b 
ROSSI A lf/p 
Totals   26  18 

TEAM PAPALINI PESARO  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RUSPINI 1b 
ALBERTONI cf 
BARO ss 
CRINELLI 3b 
LANI lf 
BELLUCCI c 
RIDOLFI F 2b 
ALESSANDRI dh 
CELATI G rf 
CELATI M ph/rf 
TRAU' p 
IACOMUCCI p 
DAMIANI p 
Totals   31  24  10  19  18  21 

UNIONE PICENA 2   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAOLETTI Riccardo   0.1 
AMURRI Davide   0.1 
STEFONI Hakim   0.1 
BADIU Marius L  3.0  10  14  20 
ROSSI Andrea   0.2 
SALVATORI Massimilia   1.1 
 
TEAM PAPALINI PESARO  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TRAU' Iacopo   0.0 
IACOMUCCI Thomas W  6.0  21  22 
DAMIANI Giacomo   1.0 

Umpires - HP: DE MARIA Mario 1B: BENVENUTI Francesco
Start: 19.30 Time: 3.05 Attendance:
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers: GIORDANO Luigi
TRAU' faced 6 batters in the 1st.
BADIU faced 7 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
TEAM PAPALINI PESARO 24, UNIONE PICENA 2 6 (Game 2)
May 20, 2017 at Pesaro (PU) (Comunale)

UNIONE PICENA 2 starters: 23/cf SALVATORI; 46/2b BELA'; 31/p PAOLETTI R; 3/ss ROSSI G; 42/1b AMURRI; 22/3b FANTUZZI Fab; 24/rf STEFONI; 37/c MORETTI; 17/lf ROSSI A;

TEAM PAPALINI PESARO starters: 0/1b RUSPINI; 21/cf ALBERTONI; 10/ss BARO; 24/3b CRINELLI; 92/lf LANI; 26/c BELLUCCI; 25/2b RIDOLFI F; 3/dh ALESSANDRI; 35/rf CELATI G; 47/p TRAU';

UNIONE PICENA 2 1st - SALVATORI walked. BELA' singled to center field; SALVATORI advanced to second. BELA' advanced to second on a wild pitch; SALVATORI advanced to third on a wild pitch. PAOLETTI R walked. PAOLETTI R advanced to second on a wild pitch; BELA' advanced to third on a wild pitch; SALVATORI scored on a wild pitch. PAOLETTI R advanced to third on a wild pitch; BELA' scored on a wild pitch. ROSSI G walked. ROSSI G stole second; PAOLETTI R stole home. AMURRI singled to center field; ROSSI G advanced to third. AMURRI stole second. FANTUZZI Fab walked. IACOMUCCI to p for TRAU'. STEFONI struck out looking. MORETTI struck out swinging. ROSSI A singled to center field, 2 RBI; FANTUZZI Fab advanced to third; AMURRI scored; ROSSI G scored. SALVATORI singled to left field, RBI; ROSSI A advanced to second; FANTUZZI Fab scored. BELA' walked; SALVATORI advanced to second; ROSSI A advanced to third. PAOLETTI R struck out swinging. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 1st - RUSPINI walked. ALBERTONI reached on a fielder's choice; RUSPINI out at second 2b unassisted. ALBERTONI advanced to second on a wild pitch. BARO singled to center field, RBI; ALBERTONI scored. PATRIZIO to 1b for PAOLETTI R. AMURRI to p. BARO stole second. BARO stole third. CRINELLI walked. CRINELLI stole second. CRINELLI advanced to third on a wild pitch; BARO scored on a wild pitch. LANI walked. LANI stole second. BELLUCCI walked. RIDOLFI F walked, RBI; BELLUCCI advanced to second; LANI advanced to third; CRINELLI scored. ALESSANDRI singled down the lf line, 2 RBI; RIDOLFI F advanced to second; BELLUCCI scored; LANI scored. CELATI G walked; ALESSANDRI advanced to second; RIDOLFI F advanced to third. RUSPINI reached on a fielder's choice; CELATI G advanced to second on a fielder's choice; ALESSANDRI advanced to third on a fielder's choice; RIDOLFI F out at home 1b to p. ALBERTONI walked, RBI; RUSPINI advanced to second; CELATI G advanced to third; ALESSANDRI scored. AMURRI to rf. STEFONI to p. BARO reached on a fielder's choice; ALBERTONI out at second ss to 2b. 6 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

UNIONE PICENA 2 2nd - ROSSI G grounded out to 3b. AMURRI flied out to ss. FANTUZZI Fab popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 2nd - BADIU to p for STEFONI. CRINELLI reached on a throwing error by ss. CRINELLI stole second. LANI struck out swinging. CRINELLI stole third. BELLUCCI struck out swinging. RIDOLFI F flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

UNIONE PICENA 2 3rd - BADIU struck out looking. MORETTI grounded out to p. ROSSI A grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 3rd - ALESSANDRI grounded out to p. CELATI G walked. RUSPINI singled to left field; CELATI G advanced to second. ALBERTONI reached on a fielding error by 3b, SAC; RUSPINI advanced to second; CELATI G advanced to third. FANTUZZI Fab to c. PAOLETTI to 3b for MORETTI. ALBERTONI advanced to second on a wild pitch; RUSPINI advanced to third on a wild pitch; CELATI G scored on a wild pitch. ALBERTONI advanced to third on a wild pitch; RUSPINI scored on a wild pitch. BARO singled to center field, RBI; ALBERTONI scored, unearned. BARO stole second, out at third c to 3b to c. CRINELLI grounded out to 3b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

UNIONE PICENA 2 4th - SALVATORI fouled out to 3b. BELA' struck out swinging. PATRIZIO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 4th - LANI grounded out to 2b. BELLUCCI struck out swinging. RIDOLFI F struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UNIONE PICENA 2 5th - ROSSI G flied out to 2b. AMURRI grounded out to p. FANTUZZI Fab grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 5th - ALESSANDRI walked. CELATI G walked; ALESSANDRI advanced to second. CELATI G advanced to second on a passed ball; ALESSANDRI advanced to third on a passed ball. RUSPINI walked. ALBERTONI walked, RBI; RUSPINI advanced to second; CELATI G advanced to third; ALESSANDRI scored. BARO singled to left field, RBI; ALBERTONI advanced to second; RUSPINI advanced to third; CELATI G scored. CRINELLI reached on a fielding error by 2b, RBI; BARO advanced to second; ALBERTONI advanced to third; RUSPINI scored. LANI reached on a fielding error by 1b, RBI; CRINELLI advanced to second; BARO advanced to third; ALBERTONI scored. BADIU to lf. ROSSI A to p. BELLUCCI reached on a fielding error by 2b; LANI advanced to second; CRINELLI advanced to third; BARO scored, unearned. ::: on the same play :::. BELLUCCI advanced to second on the error; LANI advanced to third on the error; CRINELLI scored on the error, unearned. RIDOLFI F lined out to 2b. ALESSANDRI walked. CELATI G reached on a fielder's choice; ALESSANDRI advanced to second on a fielder's choice; BELLUCCI advanced to third on a fielder's choice; LANI out at home 3b to c. RUSPINI singled to first base, RBI; CELATI G advanced to second; ALESSANDRI advanced to third; BELLUCCI scored, unearned. ALBERTONI walked, RBI; RUSPINI advanced to second; CELATI G advanced to third; ALESSANDRI scored, unearned. BARO doubled to left field, 3 RBI; ALBERTONI scored, unearned; RUSPINI scored, unearned; CELATI G scored, unearned. CRINELLI walked. LANI walked; CRINELLI advanced to second; BARO advanced to third. SALVATORI to p. ROSSI A to cf. BELLUCCI walked, RBI; LANI advanced to second; CRINELLI advanced to third; BARO scored, unearned. RIDOLFI F flied out to 3b. 12 runs, 3 hits, 3 errors, 3 LOB.

UNIONE PICENA 2 6th - BADIU reached on a fielding error by 2b. PAOLETTI reached on a fielding error by 2b; BADIU advanced to second, advanced to third on the error. ROSSI A flied out to ss. SALVATORI grounded into double play 2b to ss to 1b; PAOLETTI out on the play. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 6th - ALESSANDRI struck out looking. CELATI M pinch hit for CELATI G. CELATI M walked. RUSPINI flied out to cf. ALBERTONI singled to shortstop; CELATI M advanced to second. BARO doubled to center field, 2 RBI; ALBERTONI scored; CELATI M scored. CRINELLI singled to center field, RBI; BARO scored. LANI reached on a fielder's choice; CRINELLI out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

UNIONE PICENA 2 7th - CELATI M to rf. DAMIANI to p for IACOMUCCI. BELA' grounded out to ss. PATRIZIO walked. ROSSI G walked; PATRIZIO advanced to second. AMURRI flied out to lf. FANTUZZI Fab flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


TEAM PAPALINI PESARO 24, UNIONE PICENA 2 6 (May 20, 2017 at Pesaro (PU)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
UNIONE PICENA 2..... 600 00   0 0 -  6  4  5
TEAM PAPALINI PESARO 603 0(12)3 X - 24 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UNIONE PICENA 2 - PAOLETTI Riccardo; AMURRI Davide(1); STEFONI Hakim(1);
BADIU Marius(2); ROSSI Andrea(5); SALVATORI Massimilia(5) and MORETTI Roberto; FANTUZZI Fabio.
TEAM PAPALINI PESARO - TRAU' Iacopo; IACOMUCCI Thomas(1); DAMIANI Giacomo(7) and
BELLUCCI Alessandro.
Win-IACOMUCCI Thomas  Loss-BADIU Marius  T-3.05  A-0
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers: GIORDANO Luigi

TRAU' faced 6 batters in the 1st.
BADIU faced 7 batters in the 5th.
IBAF