Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CALI ROMA XIII vs MONTEFIASCONE (Jun 04, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
CALI ROMA XIII 19, MONTEFIASCONE 4 (Game 1) - Composite Box Score
Jun 04, 2017 at Montefiascone (VT) (G. Porroni)

CALI ROMA XIII   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CARADONNA 2b 
MARTUSCIELLO rf 
ANGARICA cf 
ALEJO dh 
PECCI 1b 
ATTURI C ph/1b 
VICCARO lf 
GAMBACORTA lf 
ROSSETTI c 
SACCO c 
BALDAZZI ss 
CAPPELLI 3b 
NOCERA p 
ALFANO p 
Totals   45  19  23  17  21 

MONTEFIASCONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PASSARELLI lf 
CARLETTI Ma p/ss 
RASTRELLO ss/p 
CAPPANNELLA cf 
CARLETTI Mi cf 
CAPEZZALI c 
BRANCHINI p 
TESTA 1b 
CORNICCHIA rf/ph 
VISONE 3b 
SENZAQUATTRI c 
VASELLI 2b 
PETRILLO ph/2b 
Totals   25  21 

CALI ROMA XIII   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NOCERA Roberto   4.0  16  23 
ALFANO Mamola W  3.0  11 
 
MONTEFIASCONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARLETTI Matteo L  1.0  13  17  17 
RASTRELLO Andrea   4.1  20  24 
BRANCHINI Gabriele   1.2  12 

Umpires - HP: MORINI Luca 1B: PUCCI Fabio
Start: 11:00 Time: 3:00 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MERLII Valter, BURLA Angelo
CARLETTI Ma faced 8 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
CALI ROMA XIII 19, MONTEFIASCONE 4 (Game 1)
Jun 04, 2017 at Montefiascone (VT) (G. Porroni)

CALI ROMA XIII starters: 25/2b CARADONNA; 1/rf MARTUSCIELLO; 45/cf ANGARICA; 14/dh ALEJO; 31/1b PECCI; 18/lf VICCARO; 50/c ROSSETTI; 6/ss BALDAZZI; 4/3b CAPPELLI; 70/p NOCERA;

MONTEFIASCONE starters: 20/lf PASSARELLI; 33/p CARLETTI Ma; 5/ss RASTRELLO; 23/cf CAPPANNELLA; 25/c CAPEZZALI; 35/1b TESTA; 99/rf CORNICCHIA; 21/3b VISONE; 0/2b VASELLI;

CALI ROMA XIII 1st - CARADONNA grounded out to ss. MARTUSCIELLO doubled down the lf line. ANGARICA singled to shortstop; MARTUSCIELLO advanced to third. ANGARICA stole second. ALEJO singled to center field, 2 RBI; ANGARICA scored; MARTUSCIELLO scored. PECCI fouled out to c. VICCARO singled to left field; ALEJO advanced to second. ROSSETTI reached on a fielding error by 3b; VICCARO advanced to second on the error; ALEJO scored on the error, unearned. BALDAZZI singled up the middle, RBI; ROSSETTI advanced to third; VICCARO scored, unearned. CAPPELLI grounded out to p. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

MONTEFIASCONE 1st - PASSARELLI lined out to 2b. CARLETTI Ma doubled to center field. RASTRELLO grounded out to 3b; CARLETTI Ma advanced to third. CAPPANNELLA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 2nd - CARADONNA singled up the middle. CARADONNA stole second. MARTUSCIELLO singled to right field; CARADONNA advanced to third. ANGARICA singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; MARTUSCIELLO advanced to third; CARADONNA scored. ALEJO singled through the left side, 2 RBI; ANGARICA scored; MARTUSCIELLO scored. PECCI singled through the right side; ALEJO advanced to third. VICCARO singled to second base, RBI; PECCI advanced to second; ALEJO scored. ROSSETTI singled to left field; VICCARO advanced to second; PECCI advanced to third. BALDAZZI singled to right field, RBI; ROSSETTI advanced to second; VICCARO advanced to third; PECCI scored. CARLETTI Ma to ss. RASTRELLO to p. CAPPELLI reached on a fielder's choice; BALDAZZI advanced to second on a fielder's choice; ROSSETTI advanced to third on a fielder's choice; VICCARO out at home ss to c. CARADONNA flied out to lf. MARTUSCIELLO flied out to cf. 5 runs, 8 hits, 0 errors, 3 LOB.

MONTEFIASCONE 2nd - CAPEZZALI struck out swinging. TESTA hit by pitch. TESTA advanced to second on a wild pitch. CORNICCHIA walked. VISONE walked; CORNICCHIA advanced to second; TESTA advanced to third. VASELLI walked, RBI; VISONE advanced to second; CORNICCHIA advanced to third; TESTA scored. PASSARELLI struck out looking. CARLETTI Ma reached on a fielder's choice; VASELLI out at second 2b to ss. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

CALI ROMA XIII 3rd - ANGARICA hit by pitch. ANGARICA stole second. ALEJO singled to right field, RBI; ANGARICA scored. PECCI flied out to cf. VICCARO walked; ALEJO advanced to second. ROSSETTI struck out swinging. BALDAZZI singled to third base; VICCARO advanced to second; ALEJO advanced to third. CAPPELLI flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

MONTEFIASCONE 3rd - RASTRELLO singled to left field. CAPPANNELLA grounded out to p; RASTRELLO advanced to second. CAPEZZALI singled to second base; RASTRELLO advanced to third. CAPEZZALI stole second. TESTA lined out to p. CORNICCHIA struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CALI ROMA XIII 4th - CARADONNA grounded out to ss. MARTUSCIELLO struck out swinging. ANGARICA lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTEFIASCONE 4th - VISONE walked. VASELLI hit by pitch; VISONE advanced to second. PASSARELLI struck out looking. CARLETTI Ma singled to left field; VASELLI advanced to second; VISONE advanced to third. RASTRELLO singled to shortstop, RBI; CARLETTI Ma advanced to second; VASELLI advanced to third; VISONE scored. CAPPANNELLA flied out to lf, SF, RBI; CARLETTI Ma advanced to third; VASELLI scored. CAPEZZALI popped up to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CALI ROMA XIII 5th - ALEJO singled to shortstop. PECCI singled to center field; ALEJO advanced to second. VICCARO walked; PECCI advanced to second; ALEJO advanced to third. ROSSETTI singled through the left side, RBI; VICCARO advanced to second; PECCI advanced to third; ALEJO scored. BALDAZZI A. Out by rule - Dropped infield fly. BALDAZZI flied out to ss. CAPPELLI struck out swinging. CARADONNA doubled down the lf line, 2 RBI; ROSSETTI advanced to third; VICCARO scored; PECCI scored. MARTUSCIELLO doubled to left field, 2 RBI; CARADONNA scored; ROSSETTI scored. ANGARICA flied out to lf. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 5th - ALFANO to p for NOCERA. TESTA doubled to center field. CORNICCHIA pinch hit. CORNICCHIA flied out to cf. TESTA advanced to third on a wild pitch. TESTA scored on a wild pitch. VISONE singled to shortstop. PETRILLO pinch hit for VASELLI. PETRILLO walked; VISONE advanced to second. VISONE advanced to third on a wild pitch. PASSARELLI popped into double play ss to 1b; PETRILLO out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 6th - CORNICCHIA to rf. PETRILLO to 2b. ALEJO flied out to lf. ATTURI C pinch hit for PECCI. ATTURI C hit by pitch. RASTRELLO to 3b. BRANCHINI to p for CAPEZZALI. SENZAQUATTRI to c for VISONE. ATTURI C advanced to second on a wild pitch. VICCARO struck out swinging. ATTURI C advanced to third on a wild pitch. ROSSETTI walked. BALDAZZI singled to right field, RBI; ROSSETTI advanced to third; ATTURI C scored. CAPPELLI singled up the middle, RBI; BALDAZZI advanced to second; ROSSETTI scored. CAPPELLI advanced to second on a wild pitch; BALDAZZI advanced to third on a wild pitch. CAPPELLI advanced to third on a wild pitch; BALDAZZI scored on a wild pitch. CARADONNA singled to center field, RBI; CAPPELLI scored. MARTUSCIELLO hit by pitch; CARADONNA advanced to second. MARTUSCIELLO advanced to second on a wild pitch; CARADONNA advanced to third on a wild pitch. ANGARICA walked. ALEJO reached on a fielder's choice; ANGARICA advanced to second on a fielder's choice; MARTUSCIELLO out at third 3b unassisted. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

MONTEFIASCONE 6th - ATTURI C to 1b. GAMBACORTA to lf for VICCARO. SACCO to c for ROSSETTI. CARLETTI Ma popped up to p. RASTRELLO walked. CAPPANNELLA grounded into double play ss to 2b to 1b; RASTRELLO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA XIII 7th - CARLETTI Mi to cf for CAPPANNELLA. ATTURI C popped up to 2b. GAMBACORTA walked. SACCO flied out to lf. BALDAZZI fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 7th - BRANCHINI singled to shortstop. TESTA grounded into double play ss to 1b; BRANCHINI out on the play. CORNICCHIA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CALI ROMA XIII 19, MONTEFIASCONE 4 (Jun 04, 2017 at Montefiascone (VT)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
CALI ROMA XIII...... 451 054 0 - 19 23  0
MONTEFIASCONE....... 010 210 0 -  4  8  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CALI ROMA XIII - NOCERA Roberto; ALFANO Mamola(5) and ROSSETTI Simone; SACCO Michele.
MONTEFIASCONE - CARLETTI Matteo; RASTRELLO Andrea(2); BRANCHINI Gabriele(6) and CAPEZZALI Carlo
; SENZAQUATTRINI Ricca.
Win-ALFANO Mamola  Loss-CARLETTI Matteo  T-3:00  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MERLII Valter, BURLA Angelo

CARLETTI Ma faced 8 batters in the 2nd.
IBAF