Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MONTEFIASCONE vs CALI ROMA XIII (Jul 30, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
CALI ROMA XIII 11, MONTEFIASCONE 0 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 30, 2017 at Acilia (RM) (Roma XIII)

MONTEFIASCONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VASELLI 3b 
CAPPANNELLA 1b 
PASSARELLI cf 
CARLETTI Ma p/ss 
FAVILLA ss/3b 
TESTA 1b/c 
VISONE 2b 
SENZAQUATTRI c 
CONTI p 
BRANCHINI lf 
CARLETTI Mi rf 
Totals   22  18 

CALI ROMA XIII   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AGRAMONTE ss 
CARADONNA 2b 
ANGARICA cf 
ALEJO dh 
VICCARO lf 
GAMBACORTA lf 
BRANDI 3b 
ATTURI C 1b 
MARTUSCIELLO rf 
BALDAZZI ph/rf 
CAPPELLI c 
PECCI p 
Totals   30  11  11  21 

MONTEFIASCONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARLETTI Matteo L  4.0  21  25 
CONTI Alessandro   2.0  13 
 
CALI ROMA XIII   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PECCI Massimiliano W  7.0  22  23 

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: CAVALLARO Giuseppe
Start: 11:05 Time: 2:20 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - FEDERICO Salvatore

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
CALI ROMA XIII 11, MONTEFIASCONE 0 (Game 1)
Jul 30, 2017 at Acilia (RM) (Roma XIII)

MONTEFIASCONE starters: 12/3b VASELLI; 20/cf PASSARELLI; 33/p CARLETTI Ma; 10/ss FAVILLA; 35/1b TESTA; 21/2b VISONE; 24/c SENZAQUATTRI; 32/lf BRANCHINI; 19/rf CARLETTI Mi;

CALI ROMA XIII starters: 27/ss AGRAMONTE; 25/2b CARADONNA; 45/cf ANGARICA; 14/dh ALEJO; 18/lf VICCARO; 2/3b BRANDI; 5/1b ATTURI C; 1/rf MARTUSCIELLO; 4/c CAPPELLI; 31/p PECCI;

MONTEFIASCONE 1st - VASELLI struck out swinging. PASSARELLI struck out looking. CARLETTI Ma grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA XIII 1st - AGRAMONTE struck out looking. CARADONNA singled down the lf line. ANGARICA singled up the middle; CARADONNA advanced to second. ALEJO tripled down the rf line, 2 RBI; ANGARICA scored; CARADONNA scored. ALEJO scored on a wild pitch. VICCARO popped up to 1b. BRANDI walked. BRANDI advanced to second on a wild pitch. ATTURI C singled through the left side; BRANDI advanced to third. MARTUSCIELLO grounded out to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

MONTEFIASCONE 2nd - FAVILLA flied out to cf. TESTA hit by pitch. VISONE singled through the right side; TESTA advanced to second. SENZAQUATTRI struck out swinging. BRANCHINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CALI ROMA XIII 2nd - CAPPELLI walked. AGRAMONTE struck out looking. CARADONNA singled through the left side; CAPPELLI advanced to second. ANGARICA flied out to cf; CAPPELLI advanced to third. ALEJO singled through the left side, RBI; CARADONNA advanced to third; CAPPELLI scored. VICCARO hit by pitch; ALEJO advanced to second. BRANDI flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

MONTEFIASCONE 3rd - CARLETTI Mi flied out to ss. VASELLI flied out to lf. PASSARELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA XIII 3rd - ATTURI C tripled to left field. MARTUSCIELLO popped up to 1b. ATTURI C scored on a wild pitch. CAPPELLI struck out swinging. AGRAMONTE singled to third base. AGRAMONTE advanced to third on a wild pitch. AGRAMONTE scored on a wild pitch. CARADONNA hit by pitch. ANGARICA doubled to right field; CARADONNA advanced to third. ALEJO popped up to 1b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

MONTEFIASCONE 4th - CARLETTI Ma grounded out to 2b. FAVILLA grounded out to 3b. TESTA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA XIII 4th - VICCARO grounded out to ss. BRANDI lined out to cf. ATTURI C struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTEFIASCONE 5th - GAMBACORTA to lf for VICCARO. VISONE struck out looking. SENZAQUATTRI struck out looking. BRANCHINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA XIII 5th - CAPPANNELLA to 1b for VASELLI. CARLETTI Ma to ss. FAVILLA to 3b. TESTA to c. CONTI to p for SENZAQUATTRI. MARTUSCIELLO popped up to 3b. CAPPELLI walked. AGRAMONTE flied out to cf. CAPPELLI stole second. CAPPELLI advanced to third on a wild pitch. CARADONNA popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 6th - CARLETTI Mi struck out swinging. CAPPANNELLA grounded out to ss. PASSARELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA XIII 6th - ANGARICA grounded out to 2b. ALEJO reached on a fielding error by ss. ALEJO advanced to second on a wild pitch. GAMBACORTA walked. BRANDI hit by pitch; GAMBACORTA advanced to second; ALEJO advanced to third. BRANDI advanced to second on a wild pitch; GAMBACORTA advanced to third on a wild pitch; ALEJO scored on a wild pitch, unearned. ATTURI C singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; BRANDI advanced to third; GAMBACORTA scored. BALDAZZI pinch hit for MARTUSCIELLO. ATTURI C advanced to third on a wild pitch; BRANDI scored on a wild pitch. BALDAZZI walked. BALDAZZI advanced to third on a wild pitch; ATTURI C scored on a wild pitch. CAPPELLI popped up to ss. AGRAMONTE singled down the rf line, RBI; BALDAZZI scored. CARADONNA grounded out to ss. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 7th - BALDAZZI to rf. CARLETTI Ma grounded out to 2b. FAVILLA struck out swinging, out at first c to 1b. TESTA fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CALI ROMA XIII 11, MONTEFIASCONE 0 (Jul 30, 2017 at Acilia (RM)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
MONTEFIASCONE....... 000 000 0 -  0  1  1
CALI ROMA XIII...... 312 005 X - 11 11  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MONTEFIASCONE - CARLETTI Matteo; CONTI Alessandro(5) and SENZAQUATTRINI Ricca;
TESTA Michele. CALI ROMA XIII - PECCI Massimiliano and CAPPELLI Luca.
Win-PECCI Massimiliano  Loss-CARLETTI Matteo  T-2:20  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - FEDERICO Salvatore
IBAF