Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MONTEFIASCONE vs CALI ROMA XIII (Jul 30, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
CALI ROMA XIII 18, MONTEFIASCONE 8 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 30, 2017 at Roma (RM) (Cali XIII)

MONTEFIASCONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CARLETTI Ma ss 
CONTI lf 
FAVILLA 3b 
CAPPANNELLA p/1b 
TESTA 1b/c 
CARLETTI Mi 1b/p 
BRANCHINI rf 
VISONE 2b/c 
SENZAQUATTRI c/1b 
PASSARELLI cf 
Totals   27  10  19  10 

CALI ROMA XIII   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AGRAMONTE ss 
CARADONNA 2b 
ANGARICA cf 
ALEJO dh 
PECCI 1b 
BALDAZZI rf 
BRANDI 3b 
CAPPELLI 3b 
MARTUSCIELLO lf 
ATTURI C lf 
SACCO c 
LIVI p 
BARDASI p 
FONTANA p 
ALFANO p 
Totals   38  18  20  13  21 

MONTEFIASCONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAPPANNELLA Daniele L  5.1  14  13  12  29  36 
CARLETTI Michele   1.0  11 
 
CALI ROMA XIII   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LIVI Nicoḷ   1.1 
BARDASI Francesco   3.0  14  21 
FONTANA Simone W  2.1  10 
ALFANO Mamola   0.1 

Umpires - HP: CAVALLARO Giuseppe 1B: VIRGILLITO Francesco
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - FEDERICO Salvatore

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
CALI ROMA XIII 18, MONTEFIASCONE 8 (Game 2)
Jul 30, 2017 at Roma (RM) (Cali XIII)

MONTEFIASCONE starters: 33/ss CARLETTI Ma; 43/lf CONTI; 10/3b FAVILLA; 27/p CAPPANNELLA; 35/1b TESTA; 32/rf BRANCHINI; 21/2b VISONE; 24/c SENZAQUATTRI; 20/cf PASSARELLI;

CALI ROMA XIII starters: 27/ss AGRAMONTE; 25/2b CARADONNA; 45/cf ANGARICA; 14/dh ALEJO; 31/1b PECCI; 6/rf BALDAZZI; 2/3b BRANDI; 1/lf MARTUSCIELLO; 7/c SACCO; 19/p LIVI;

MONTEFIASCONE 1st - CARLETTI Ma singled to shortstop. CONTI grounded out to p; CARLETTI Ma advanced to second. FAVILLA hit by pitch. CAPPANNELLA lined into double play ss unassisted; CARLETTI Ma out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 1st - AGRAMONTE singled to left field. AGRAMONTE stole second. CARADONNA singled to center field, advanced to third on the throw, RBI; AGRAMONTE scored. ANGARICA doubled to center field, RBI; CARADONNA scored. ALEJO walked. PECCI flied out to rf; ANGARICA advanced to third. BALDAZZI reached on a fielder's choice, RBI; ALEJO out at second ss to 2b; ANGARICA scored. BRANDI grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 2nd - TESTA hit by pitch. BRANCHINI flied out to rf. VISONE singled to pitcher; TESTA advanced to second. SENZAQUATTRI hit by pitch; VISONE advanced to second; TESTA advanced to third. BARDASI to p for LIVI. PASSARELLI singled to center field, RBI; SENZAQUATTRI advanced to second; VISONE advanced to third; TESTA scored. CARLETTI Ma struck out swinging. CONTI doubled to right center, 3 RBI; PASSARELLI scored; SENZAQUATTRI scored; VISONE scored. FAVILLA singled to center field, RBI; CONTI scored. CAPPANNELLA grounded out to 3b. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 2nd - MARTUSCIELLO doubled to left center, out at third lf to ss to 3b. SACCO flied out to lf. AGRAMONTE singled to third base, bunt. AGRAMONTE stole second. CARADONNA walked. ANGARICA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; CARADONNA advanced to second on the error; AGRAMONTE scored on the error, unearned. ALEJO lined out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

MONTEFIASCONE 3rd - TESTA walked. BRANCHINI walked; TESTA advanced to second. VISONE singled to pitcher, advanced to second on the throw, bunt, RBI; BRANCHINI advanced to third; TESTA scored. SENZAQUATTRI struck out swinging. PASSARELLI grounded out to ss. CARLETTI Ma singled to center field, RBI; VISONE advanced to third; BRANCHINI scored. CARLETTI Ma stole second. CONTI walked. FAVILLA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CALI ROMA XIII 3rd - PECCI singled to right field. PECCI advanced to second on a wild pitch. BALDAZZI walked. BRANDI grounded out to 1b unassisted, SAC; BALDAZZI advanced to second; PECCI advanced to third. MARTUSCIELLO fouled out to 1b. SACCO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MONTEFIASCONE 4th - CAPPANNELLA grounded out to 2b. TESTA walked. BRANCHINI grounded out to 1b unassisted; TESTA advanced to second. VISONE flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 4th - AGRAMONTE singled to center field. AGRAMONTE stole second. AGRAMONTE stole third. AGRAMONTE scored on a wild pitch. CARADONNA walked. CARADONNA advanced to third on a wild pitch. ANGARICA singled through the left side, RBI; CARADONNA scored. ANGARICA stole second. ALEJO lined out to 3b. PECCI singled to right center, RBI; ANGARICA scored. BALDAZZI grounded out to 3b; PECCI advanced to second. BRANDI singled down the lf line, RBI; PECCI scored. MARTUSCIELLO flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 5th - SENZAQUATTRI grounded out to p. PASSARELLI walked. CARLETTI Ma hit by pitch; PASSARELLI advanced to second. CARLETTI Ma stole second; PASSARELLI stole third. CONTI walked. FONTANA to p for BARDASI. FAVILLA flied into double play rf to c; PASSARELLI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CALI ROMA XIII 5th - TESTA to c. SENZAQUATTRI to 1b. SACCO struck out swinging. AGRAMONTE singled up the middle. CARADONNA doubled to left center, RBI; AGRAMONTE scored. ANGARICA grounded out to 3b. ALEJO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 6th - CAPPANNELLA singled to left center. CAPPANNELLA stole second. TESTA singled up the middle; CAPPANNELLA advanced to third. BRANCHINI hit by pitch; TESTA advanced to second. TESTA out at third p to cf, picked off. BRANCHINI out at first c to 1b. VISONE struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 6th - CARLETTI Mi to 1b for TESTA. VISONE to c. SENZAQUATTRI to 2b. PECCI tripled to right center. BALDAZZI reached on a fielding error by ss, out at second ss to 2b; PECCI scored on the error. BRANDI walked. MARTUSCIELLO singled to shortstop; BRANDI advanced to third. MARTUSCIELLO stole second. SACCO walked. CAPPANNELLA to 1b. CARLETTI Mi to p. AGRAMONTE reached on a fielder's choice; SACCO advanced to second on a fielder's choice; MARTUSCIELLO advanced to third on a fielder's choice; BRANDI out at home p to c. AGRAMONTE advanced to second on a balk; SACCO advanced to third on a balk; MARTUSCIELLO scored on a balk. CARADONNA singled to left field, 2 RBI; AGRAMONTE scored; SACCO scored. ANGARICA flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

MONTEFIASCONE 7th - SENZAQUATTRI walked. SENZAQUATTRI stole second. SENZAQUATTRI advanced to third on a wild pitch. PASSARELLI walked. PASSARELLI stole second. CARLETTI Ma struck out swinging. CONTI struck out looking. ATTURI C to lf for MARTUSCIELLO. CAPPELLI to 3b for BRANDI. FAVILLA walked. ALFANO to p for FONTANA. Dropped foul ball, E2. CAPPANNELLA singled to left field, RBI; FAVILLA advanced to second; PASSARELLI advanced to third; SENZAQUATTRI scored, unearned. CARLETTI Mi struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

CALI ROMA XIII 7th - ALEJO walked. PECCI singled to right field; ALEJO advanced to third. BALDAZZI homered to left field, 3 RBI; PECCI scored; ALEJO scored. CAPPELLI singled to center field. ATTURI C singled through the right side; CAPPELLI advanced to second. SACCO grounded out to 3b; ATTURI C advanced to second; CAPPELLI advanced to third. ATTURI C advanced to third on a wild pitch; CAPPELLI scored on a wild pitch. AGRAMONTE walked. CARADONNA singled to right field, RBI; AGRAMONTE advanced to second; ATTURI C scored. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


CALI ROMA XIII 18, MONTEFIASCONE 8 (Jul 30, 2017 at Roma (RM)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
MONTEFIASCONE....... 052 000 1 -  8 10  2
CALI ROMA XIII...... 310 414 5 - 18 20  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MONTEFIASCONE - CAPPANNELLA Daniele; CARLETTI Michele(6) and SENZAQUATTRINI Ricca;
TESTA Michele; VISONE Simone. CALI ROMA XIII - LIVI Nicoḷ; BARDASI Francesco(2);
FONTANA Simone(5); ALFANO Mamola(7) and SACCO Michele.
Win-FONTANA Simone  Loss-CAPPANNELLA Daniele  T-3:30  A-0
HR CALI - BALDAZZI Alessio.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - FEDERICO Salvatore
IBAF