Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D. Brothers B.S. vs JFK B. Mondovi' (May 14, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie C Zona 1 - 2017
A.S.D. Brothers B.S. at JFK B. Mondovi' - Composite Box Score
May 14, 2017 at Mondovi' (CN) (Comunale)

A.S.D. Brothers B.S.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO ss/p 
BARTOLINI 3b/ss 
WHITE cf 
OTTONELLO A ph/lf 
BRUGNONE c 
PASERO ph/c 
SGRO p/1b 
GIACOMELLI 1b/p 
DONATO rf 
GIUBILO lf/cf 
CUROTTO 2b 
Totals   44  21  16  17  10  27  13 

JFK B. Mondovi'   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAGLIANO cf 
FERRERO 3b/c 
TEALDI M rf 
GIANOGLIO P lf/3b 
COSTAMAGNA A 1b 
GIANOGLIO L 2b/ss 
D'AMICO dh/2b 
FELLONI M ss/p 
TRONA c/lf 
POSTIGLIONI p 
Totals   44  19  19  18  11  27 

A.S.D. Brothers B.S.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SGRO Marco   1.0 
GIACOMELLI Paolo   2.0  11 
GARZIANO Stefano   2.0  15 
BARTOLINI Giacomo W  4.0  20  25 
 
JFK B. Mondovi'   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POSTIGLIONI Elia   7.2  13  14  37  46  12 
FELLONI Marco L  1.1  12 

Umpires - HP: FORTE Gianpiero
Start: 15:30 Time: 3:55 Attendance: 40
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - DI MARCO Chiara
GARZIANO faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Zona 1 - 2017
A.S.D. Brothers B.S. at JFK B. Mondovi'
May 14, 2017 at Mondovi' (CN) (Comunale)

A.S.D. Brothers B.S. starters: 17/ss GARZIANO; 2/3b BARTOLINI; 45/cf WHITE; 26/c BRUGNONE; 15/p SGRO; 24/1b GIACOMELLI; 70/rf DONATO; 23/lf GIUBILO; 64/2b CUROTTO;

JFK B. Mondovi' starters: 55/cf PAGLIANO; 15/3b FERRERO; 1/rf TEALDI M; 24/lf GIANOGLIO P; 6/1b COSTAMAGNA A; 98/2b GIANOGLIO L; 27/dh D'AMICO; 8/ss FELLONI M; 37/c TRONA; 67/p POSTIGLIONI;

A.S.D. Brothers B.S. 1st - GARZIANO walked. GARZIANO stole second. BARTOLINI flied out to 2b. WHITE doubled to right field, RBI; GARZIANO scored. WHITE advanced to third on a wild pitch. BRUGNONE walked. BRUGNONE stole second. SGRO flied out to ss. GIACOMELLI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JFK B. Mondovi' 1st - PAGLIANO singled to second base. FERRERO reached on a fielder's choice; PAGLIANO out at second 2b to ss. FERRERO stole second. TEALDI M walked. GIANOGLIO P singled to left field; TEALDI M advanced to second; FERRERO advanced to third. COSTAMAGNA A singled to left field, 2 RBI; GIANOGLIO P advanced to second; TEALDI M scored; FERRERO scored. COSTAMAGNA A advanced to second on a wild pitch; GIANOGLIO P advanced to third on a wild pitch. GIANOGLIO L grounded out to 3b, RBI; GIANOGLIO P scored. D'AMICO reached on a fielding error by 2b; COSTAMAGNA A advanced to third on the error. FELLONI M walked; D'AMICO advanced to second. TRONA reached on a fielder's choice; FELLONI M advanced to second; D'AMICO out at third 3b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 2nd - DONATO singled to left field. DONATO stole second. GIUBILO flied out to cf. CUROTTO struck out. GARZIANO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JFK B. Mondovi' 2nd - SGRO to 1b. GIACOMELLI to p. PAGLIANO walked. FERRERO flied into double play 2b to 1b; PAGLIANO out on the play. TEALDI M grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 3rd - BARTOLINI struck out. WHITE grounded out to p. BRUGNONE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JFK B. Mondovi' 3rd - GIANOGLIO P grounded out to 3b. COSTAMAGNA A singled to left field. COSTAMAGNA A stole second. GIANOGLIO L singled to shortstop. D'AMICO singled to left field; GIANOGLIO L advanced to second; COSTAMAGNA A advanced to third. FELLONI M walked, RBI; D'AMICO advanced to second; GIANOGLIO L advanced to third; COSTAMAGNA A scored. TRONA singled to right field, 2 RBI; FELLONI M advanced to third; D'AMICO scored; GIANOGLIO L scored. TRONA stole second. PAGLIANO hit by pitch. FERRERO reached on a fielder's choice, RBI; PAGLIANO out at second ss to 2b; TRONA advanced to third; FELLONI M scored. FERRERO out at first p to 1b, picked off. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 4th - SGRO hit by pitch. SGRO advanced to second on a balk. GIACOMELLI flied out to cf. DONATO grounded out to 3b. GIUBILO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JFK B. Mondovi' 4th - GARZIANO to p. BARTOLINI to ss. SGRO to 3b. GIACOMELLI to 1b. TEALDI M tripled to right field. GIANOGLIO P grounded out to 3b, RBI; TEALDI M scored. COSTAMAGNA A singled to center field. GIANOGLIO L singled to center field; COSTAMAGNA A advanced to second. D'AMICO walked; GIANOGLIO L advanced to second; COSTAMAGNA A advanced to third. FELLONI M hit by pitch, RBI; D'AMICO advanced to second; GIANOGLIO L advanced to third; COSTAMAGNA A scored. TRONA flied into double play ss to 2b; D'AMICO out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 5th - CUROTTO walked. CUROTTO stole second. GARZIANO flied out to rf. BARTOLINI grounded out to p, SAC; CUROTTO advanced to third. WHITE singled to second base, RBI; CUROTTO scored. BRUGNONE reached on a throwing error by ss; WHITE advanced to second on the error. SGRO hit by pitch; BRUGNONE advanced to second; WHITE advanced to third. GIACOMELLI flied out to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

JFK B. Mondovi' 5th - PAGLIANO hit by pitch. FERRERO walked; PAGLIANO advanced to second. TEALDI M singled to left field; FERRERO advanced to second; PAGLIANO advanced to third. GIANOGLIO P singled to center field, RBI; TEALDI M advanced to second; FERRERO advanced to third; PAGLIANO scored. COSTAMAGNA A flied out to cf, SF, RBI; FERRERO scored. GIANOGLIO L reached on a fielder's choice; GIANOGLIO P out at second ss to 2b; TEALDI M advanced to third. GIANOGLIO L stole second. D'AMICO flied out to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 6th - DONATO singled to left field. GIUBILO reached on a fielder's choice; DONATO out at second 3b to 2b. CUROTTO walked; GIUBILO advanced to second. GARZIANO reached on a fielder's choice, advanced to third on the error; CUROTTO advanced to second, scored on a throwing error by 3b, unearned; GIUBILO out at third 3b unassisted. BARTOLINI singled to second base, RBI; GARZIANO scored, unearned. WHITE flied out to 1b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

JFK B. Mondovi' 6th - FELLONI M walked. GARZIANO to ss. BARTOLINI to p. TRONA flied out to 2b. PAGLIANO reached on a fielder's choice; FELLONI M out at second ss to 2b. FERRERO struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 7th - BRUGNONE reached on a throwing error by 3b. BRUGNONE advanced to second on a wild pitch. SGRO doubled to left field, RBI; BRUGNONE scored, unearned. SGRO advanced to third on a wild pitch. GIACOMELLI flied out to c. DONATO flied out to c. GIUBILO singled to center field, RBI; SGRO scored, unearned. GIUBILO out at second p to 2b, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

JFK B. Mondovi' 7th - TEALDI M reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. GIANOGLIO P flied out to ss. COSTAMAGNA A grounded out to ss; TEALDI M advanced to third. GIANOGLIO L singled to shortstop, RBI; TEALDI M scored, unearned. GIANOGLIO L stole second. D'AMICO singled to left field, RBI; GIANOGLIO L scored, unearned. FELLONI M walked; D'AMICO advanced to second. TRONA reached on a dropped fly by lf; FELLONI M advanced to third on the error; D'AMICO scored on the error, unearned. TRONA advanced to second on a wild pitch. PAGLIANO flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 8th - CUROTTO singled to second base. GARZIANO singled to pitcher; CUROTTO advanced to second. BARTOLINI reached on a fielding error by 2b; GARZIANO advanced to second, advanced to third on the error; CUROTTO advanced to third, scored on the error. BARTOLINI stole second. OTTONELLO A pinch hit for WHITE. OTTONELLO A singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; BARTOLINI scored, unearned; GARZIANO scored. OTTONELLO A stole third. BRUGNONE flied out to cf. SGRO flied out to 2b. GIACOMELLI walked. DONATO singled to right field, RBI; GIACOMELLI advanced to second; OTTONELLO A scored, unearned. GIUBILO doubled to center field, 2 RBI; DONATO scored, unearned; GIACOMELLI scored, unearned. GIUBILO advanced to third on a balk. CUROTTO walked. CUROTTO stole second. GARZIANO singled to left field, 2 RBI; CUROTTO scored, unearned; GIUBILO scored, unearned. FERRERO to c. GIANOGLIO P to 3b. GIANOGLIO L to ss. D'AMICO to 2b. FELLONI M to p. TRONA to lf. / for POSTIGLIONI. BARTOLINI struck out. 8 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

JFK B. Mondovi' 8th - OTTONELLO A to lf. GIUBILO to cf. FERRERO doubled to center field. TEALDI M singled to left field; FERRERO advanced to third. GIANOGLIO P singled to center field, RBI; TEALDI M advanced to third; FERRERO scored. COSTAMAGNA A walked; GIANOGLIO P advanced to second. GIANOGLIO L struck out. D'AMICO hit by pitch, RBI; COSTAMAGNA A advanced to second; GIANOGLIO P advanced to third; TEALDI M scored. FELLONI M struck out. TRONA walked, RBI; D'AMICO advanced to second; COSTAMAGNA A advanced to third; GIANOGLIO P scored. PAGLIANO singled to third base, RBI; TRONA advanced to second; D'AMICO advanced to third; COSTAMAGNA A scored. PAGLIANO out at first p to 1b, picked off. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. Brothers B.S. 9th - OTTONELLO A walked. PASERO pinch hit for BRUGNONE. PASERO hit by pitch; OTTONELLO A advanced to second. SGRO struck out. GIACOMELLI singled to center field; PASERO advanced to second; OTTONELLO A advanced to third. DONATO grounded out to ss, RBI; GIACOMELLI advanced to second; PASERO advanced to third; OTTONELLO A scored. GIUBILO walked. GIUBILO advanced to second on a wild pitch; GIACOMELLI advanced to third on a wild pitch; PASERO scored on a wild pitch. CUROTTO walked. GARZIANO singled to center field, 2 RBI; CUROTTO advanced to third; GIUBILO scored; GIACOMELLI scored. GARZIANO stole second. BARTOLINI doubled to center field, 2 RBI; GARZIANO scored; CUROTTO scored. OTTONELLO A walked. BARTOLINI stole third. BARTOLINI scored on a wild pitch. PASERO struck out. 7 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

JFK B. Mondovi' 9th - PASERO to c. FERRERO struck out. TEALDI M walked. GIANOGLIO P flied out to ss. COSTAMAGNA A tripled to center field, RBI; TEALDI M scored. GIANOGLIO L struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. Brothers B.S. 21, JFK B. Mondovi' 19 (May 14, 2017 at Mondovi' (CN))
----------------------------------------------------------------------
A.S.D. Brothers B.S. 100 012 287  - 21 16  3
JFK B. Mondovi'..... 304 220 341  - 19 19  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D. Brothers B.S. - SGRO Marco; GIACOMELLI Paolo(2); GARZIANO Stefano(4);
BARTOLINI Giacomo(6) and BRUGNONE Agostino; PASERO Bartolomeo. JFK B. Mondovi' -
POSTIGLIONI Elia; FELLONI Marco(8) and TRONA Francesco; FERRERO Alessandro.
Win-BARTOLINI Giacomo  Loss-FELLONI Marco  T-3:55  A-40
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - DI MARCO Chiara

GARZIANO faced 1 batter in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori