Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BJ Bovisio Masciago vs Sannazzaro BSC (Jun 04, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Sannazzaro BSC - Composite Box Score
Jun 04, 2017 at S.Nazzaro D.B. (PV) (Dopolavoro Agip P.)

BJ Bovisio Masciago   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO 3b 
NERI lf 
SANVITO ph/rf 
PUTTI cf 
MARZORATI ph/lf 
MIRAGLIA ss 
GARCIA LUNA 2b 
ZAPPELLA dh 
PEZZUTTO c  10 
FOGLIO 1b 
KLOCKER 1b 
DOTTI rf 
LAZZARINI rf/cf 
ARIENTI p 
ESCALANTE p 
Totals   37  22  13  16  11  21 

Sannazzaro BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CASILLO c 
RODRIGUEZ 2b/ss 
BANCALA' 2b/c 
SISTI p 
FAZZINI p/cf 
FAMA' ss/2b 
TORTI 1b 
LUCCA 3b 
DI GIORGIO lf 
GIARRANA M. rf 
ANTONINI rf/lf 
VALLINI cf/p 
Totals   24  10  21  12 

BJ Bovisio Masciago   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ARIENTI Riccardo W  5.0  17  24 
ESCALANTE Ivannier   2.0 
 
Sannazzaro BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SISTI Alessandro L  3.2  13  10  21  29 
FAZZINI Alessandro   2.1  13  15 
VALLINI Daniele   1.0 

Umpires - HP: PANE Fabio
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CANTONI Gilla

 
Play-by-Play
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Sannazzaro BSC
Jun 04, 2017 at S.Nazzaro D.B. (PV) (Dopolavoro Agip P.)

BJ Bovisio Masciago starters: 33/3b BOCCATO; 57/lf NERI; 68/cf PUTTI; 88/ss MIRAGLIA; 13/2b GARCIA LUNA; 17/dh ZAPPELLA; 27/c PEZZUTTO; 10/1b FOGLIO; 8/rf DOTTI; 9/p ARIENTI;

Sannazzaro BSC starters: 10/c CASILLO; 4/2b BANCALA'; 46/p SISTI; 29/ss FAMA'; 22/1b TORTI; 20/3b LUCCA; 31/lf DI GIORGIO; 21/rf ANTONINI; 27/cf VALLINI;

BJ Bovisio Masciago 1st - BOCCATO walked. BOCCATO stole second. BOCCATO out at second p to ss to 3b to 2b, caught stealing. NERI walked. NERI stole second. PUTTI struck out swinging. MIRAGLIA singled up the middle, RBI; NERI scored. MIRAGLIA advanced to second on a wild pitch. GARCIA LUNA singled to left field; MIRAGLIA advanced to third. ZAPPELLA flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Sannazzaro BSC 1st - CASILLO walked. BANCALA' struck out looking. SISTI walked; CASILLO advanced to second. FAMA' flied out to lf. TORTI walked; SISTI advanced to second; CASILLO advanced to third. LUCCA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 2nd - PEZZUTTO grounded out to 3b. FOGLIO walked. FOGLIO stole second. DOTTI struck out looking. BOCCATO tripled to center field, RBI; FOGLIO scored. NERI doubled to center field, RBI; BOCCATO scored. PUTTI reached on a fielding error by ss; NERI advanced to third on the error. MIRAGLIA out at first 1b to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Sannazzaro BSC 2nd - DI GIORGIO walked. ANTONINI reached on a fielding error by 2b; DI GIORGIO advanced to second. VALLINI struck out looking. CASILLO walked; ANTONINI advanced to second; DI GIORGIO advanced to third. BANCALA' grounded out to 3b, RBI; CASILLO advanced to second; ANTONINI advanced to third; DI GIORGIO scored, unearned. SISTI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 3rd - GARCIA LUNA singled to center field. GARCIA LUNA stole second, advanced to third on a muffed throw by 2b. ZAPPELLA grounded out to 3b, RBI; GARCIA LUNA scored. PEZZUTTO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. FOGLIO doubled to left field, RBI; PEZZUTTO scored, unearned. DOTTI reached on a fielding error by ss; FOGLIO advanced to third on the error. FOGLIO out at home p to c, caught stealing. DOTTI stole second. BOCCATO grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

Sannazzaro BSC 3rd - FAMA' flied out to lf. TORTI flied out to cf. LUCCA flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ Bovisio Masciago 4th - NERI singled to right center. PUTTI singled through the left side; NERI advanced to second. MIRAGLIA flied out to lf. GARCIA LUNA reached on a fielder's choice; PUTTI advanced to second; NERI out at third 3b unassisted. GARCIA LUNA stole second; PUTTI stole third. ZAPPELLA walked. PEZZUTTO singled down the lf line, 2 RBI; ZAPPELLA advanced to second; GARCIA LUNA scored; PUTTI scored. PEZZUTTO advanced to second on a wild pitch; ZAPPELLA advanced to third on a wild pitch. FOGLIO walked. DOTTI walked, RBI; FOGLIO advanced to second; PEZZUTTO advanced to third; ZAPPELLA scored. BOCCATO hit by pitch, RBI; DOTTI advanced to second; FOGLIO advanced to third; PEZZUTTO scored. BOCCATO advanced to second on a wild pitch; DOTTI advanced to third on a wild pitch; FOGLIO scored on a wild pitch. NERI walked. FAZZINI to p for SISTI. PUTTI hit by pitch, RBI; NERI advanced to second; BOCCATO advanced to third; DOTTI scored. MIRAGLIA reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; PUTTI advanced to third on the error; NERI scored on the error, unearned; BOCCATO scored on the error, unearned. GARCIA LUNA grounded out to p. 8 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Sannazzaro BSC 4th - KLOCKER to 1b for FOGLIO. DI GIORGIO struck out swinging, reached first on a passed ball. ANTONINI fouled out to c. VALLINI walked; DI GIORGIO advanced to second. CASILLO struck out swinging. BANCALA' singled to right field; VALLINI advanced to second; DI GIORGIO advanced to third, out at home rf to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 5th - RODRIGUEZ to 2b for CASILLO. BANCALA' to c. ZAPPELLA reached on a fielding error by ss. PEZZUTTO reached on a fielder's choice; ZAPPELLA out at second 3b to 2b. KLOCKER struck out looking. DOTTI singled through the right side; PEZZUTTO advanced to second. BOCCATO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; DOTTI advanced to third on the error; PEZZUTTO scored on the error, unearned. NERI singled to center field, 2 RBI; BOCCATO scored, unearned; DOTTI scored, unearned. PUTTI fouled out to p. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Sannazzaro BSC 5th - FAZZINI grounded out to ss. FAMA' walked. FAMA' advanced to second on a wild pitch. TORTI struck out swinging. LUCCA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 6th - RODRIGUEZ to ss. FAMA' to 2b. GIARRANA M. to rf for DI GIORGIO. ANTONINI to lf. MIRAGLIA walked. MIRAGLIA advanced to second on a passed ball. GARCIA LUNA fouled out to c. MIRAGLIA advanced to third on a wild pitch. ZAPPELLA grounded out to ss, RBI; MIRAGLIA scored. PEZZUTTO singled to left field. PEZZUTTO advanced to second on a passed ball. KLOCKER grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Sannazzaro BSC 6th - ESCALANTE to p for ARIENTI. LAZZARINI to rf for DOTTI. GIARRANA M. struck out swinging, out at first c to 1b. ANTONINI grounded out to 3b. VALLINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ Bovisio Masciago 7th - FAZZINI to cf. VALLINI to p. LAZZARINI walked. LAZZARINI advanced to second on a wild pitch. BOCCATO hit by pitch. SANVITO pinch hit for NERI. SANVITO walked; BOCCATO advanced to second; LAZZARINI advanced to third. MARZORATI pinch hit for PUTTI. MARZORATI walked, RBI; SANVITO advanced to second; BOCCATO advanced to third; LAZZARINI scored. MIRAGLIA singled to center field, RBI; MARZORATI advanced to second; SANVITO advanced to third; BOCCATO scored. GARCIA L. Out by rule - Dropped infield fly. GARCIA LUNA flied out to p; MIRAGLIA advanced to third on a dropped fly by p; MARZORATI scored on the error, unearned; SANVITO scored on the error, unearned. ZAPPELLA flied out to cf, SF, RBI; MIRAGLIA scored, unearned. PEZZUTTO struck out swinging. 5 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Sannazzaro BSC 7th - SANVITO to rf. MARZORATI to lf. LAZZARINI to cf. RODRIGUEZ reached on a fielding error by 2b. BANCALA' grounded out to ss; RODRIGUEZ advanced to second. FAZZINI grounded out to p, RBI; RODRIGUEZ scored, unearned. FAMA' lined out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


BJ Bovisio Masciago 22, Sannazzaro BSC 2 (Jun 04, 2017 at S.Nazzaro D.B. (PV))
----------------------------------------------------------------------
BJ Bovisio Masciago. 122 831 5 - 22 13  2
Sannazzaro BSC...... 010 000 1 -  2  1  8
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BJ Bovisio Masciago - ARIENTI Riccardo; ESCALANTE Ivannier(6) and PEZZUTTO Riccardo.
Sannazzaro BSC - SISTI Alessandro; FAZZINI Alessandro(4); VALLINI Daniele(7) and CASILLO Antonio
; BANCALA' Christian.
Win-ARIENTI Riccardo  Loss-SISTI Alessandro  T-3:40  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CANTONI Gilla
Comitato Nazionale Classificatori