Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EUROACQUE PIACENZA vs CIEMME OLTRETORRENTE (Apr 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
EUROACQUE PIACENZA 11, CIEMME OLTRETORRENTE 3 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 22, 2018 at Parma (PR) (Cavalli)

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MINOIA 3b 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b 
HATMA c 
CALDERON lf 
PEREZ dh 
ROSSI D 2b 
MOLINA rf 
NACCARELLA rf 
SANNA p 
ROSSI M p 
Totals   42  11  19  10  27 

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BIANCHI 2b 
AGOLETTI cf 
MATTIOLI ph 
POMPONI ss 
FERRARI rf/lf 
D'AMICO dh 
ZANACCA 1b/rf 
LORI 3b 
CECCAROLI 3b 
TONELLI lf 
GRAVANTE ph/1b 
ONOFRI c 
MORETTI p 
FAVA p 
SORRENTINO p 
Totals   36  10  27  17 

EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANNA Lorenzo   4.0  17  22 
ROSSI Marcello W  5.0  19  20  10 
 
CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORETTI Nicoḷ L  7.0  13  31  33 
FAVA R. Marcello   1.2  10  12 
SORRENTINO Fabio   0.1 

Umpires - HP: ALMONTE R. Kenny A. 1B: CAMPORI Angelo
Start: 15:30 Time: 2:31 Attendance: 70
Weather: Sunny Game notes: Scorer - BOSCAROL Sonia.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
EUROACQUE PIACENZA 11, CIEMME OLTRETORRENTE 3 (Game 2)
Apr 22, 2018 at Parma (PR) (Cavalli)

EUROACQUE PIACENZA starters: 3/3b MINOIA; 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 29/dh PEREZ; 20/2b ROSSI D; 33/rf MOLINA; 69/p SANNA;

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 21/2b BIANCHI; 7/cf AGOLETTI; 30/ss POMPONI; 90/rf FERRARI; 84/dh D'AMICO; 15/1b ZANACCA; 43/3b LORI; 60/lf TONELLI; 77/c ONOFRI; 18/p MORETTI;

EUROACQUE PIACENZA 1st - MINOIA flied out to rf. HENRIQUEZ singled to left center. CETTI grounded into double play 2b to ss to 1b; HENRIQUEZ out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - BIANCHI hit by pitch. AGOLETTI flied out to cf. POMPONI flied out to cf. FERRARI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - CAPRA flied out to rf. HATMA singled up the middle. CALDERON singled to shortstop; HATMA advanced to second. PEREZ reached on a fielder's choice; CALDERON out at second 3b to 2b; HATMA advanced to third. PEREZ stole second; HATMA stole home. ROSSI D singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; PEREZ scored. MOLINA grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - D'AMICO flied out to lf. ZANACCA fouled out to c. LORI hit by pitch. TONELLI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - MINOIA grounded out to ss. HENRIQUEZ doubled down the rf line. HENRIQUEZ advanced to third on a wild pitch. CETTI grounded out to ss, RBI; HENRIQUEZ scored. CAPRA singled through the left side. HATMA singled to left center; CAPRA advanced to third. HATMA stole second. CALDERON hit by pitch. PEREZ hit by pitch, RBI; CALDERON advanced to second; HATMA advanced to third; CAPRA scored. ROSSI D flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - ONOFRI doubled down the lf line. ONOFRI stole third. BIANCHI singled to center field, RBI; ONOFRI scored. BIANCHI stole second. AGOLETTI struck out looking. POMPONI singled to left center. FERRARI reached on a fielder's choice; POMPONI out at second ss to 2b; BIANCHI advanced to third. D'AMICO singled through the left side, RBI; FERRARI advanced to second; BIANCHI scored. ZANACCA reached on a fielder's choice; D'AMICO advanced to second on a fielder's choice; FERRARI out at third 3b unassisted. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - MOLINA struck out swinging. MINOIA flied out to cf. HENRIQUEZ doubled to right field. CETTI struck out swinging to catcher. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - LORI walked. TONELLI reached on a fielder's choice; LORI out at second 3b to 2b. ONOFRI struck out swinging. TONELLI stole second. BIANCHI walked. AGOLETTI singled to right field, RBI; BIANCHI advanced to second; TONELLI scored. POMPONI walked; AGOLETTI advanced to second; BIANCHI advanced to third. FERRARI flied out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - CAPRA grounded out to ss. HATMA singled through the left side. HATMA out at second c to ss, caught stealing. CALDERON flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - NACCARELLA to rf for MOLINA. ROSSI M to p for SANNA. D'AMICO singled up the middle. ZANACCA singled through the left side; D'AMICO advanced to second. LORI out at first p to 2b, SAC; ZANACCA advanced to second; D'AMICO advanced to third. GRAVANTE pinch hit for TONELLI. GRAVANTE lined out to 3b. ONOFRI flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - FERRARI to lf. ZANACCA to rf. GRAVANTE to 1b. PEREZ flied out to c. ROSSI D grounded out to 3b. NACCARELLA fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - BIANCHI flied out to lf. AGOLETTI flied out to lf. POMPONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - MINOIA grounded out to 3b. HENRIQUEZ singled through the right side. CETTI flied out to lf. HENRIQUEZ stole second. CAPRA singled to right field, RBI; HENRIQUEZ scored. HATMA singled to center field; CAPRA advanced to second. CALDERON singled to left field, RBI; HATMA advanced to second, out at second lf to c to ss; CAPRA scored. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - FERRARI flied out to cf. D'AMICO singled to center field. ZANACCA singled to left field; D'AMICO advanced to second. LORI grounded into double play ss to 2b to 1b; ZANACCA out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - CECCAROLI to 3b for LORI. FAVA to p for MORETTI. PEREZ grounded out to 2b. ROSSI D flied out to 2b. NACCARELLA grounded out to p, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 8th - GRAVANTE fouled out to c. ONOFRI flied out to 2b. BIANCHI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 9th - MINOIA walked. HENRIQUEZ grounded out to 3b; MINOIA advanced to second. CETTI singled to center field, RBI; MINOIA scored. CETTI out at first p to 1b, picked off. CAPRA walked. HATMA homered to center field, 2 RBI; CAPRA scored. CALDERON singled up the middle. PEREZ doubled to right field, RBI; CALDERON scored. ROSSI D singled to catcher, bunt; PEREZ advanced to third. NACCARELLA doubled to right field, RBI; ROSSI D advanced to third; PEREZ scored. SORRENTINO to p for FAVA. MINOIA grounded out to ss. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 9th - MATTIOLI pinch hit for AGOLETTI. MATTIOLI flied out to ss. POMPONI singled through the left side. FERRARI flied out to cf. D'AMICO reached on a fielding error by 2b; POMPONI advanced to second on the error. ZANACCA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


EUROACQUE PIACENZA 11, CIEMME OLTRETORRENTE 3 (Apr 22, 2018 at Parma (PR)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
EUROACQUE PIACENZA.. 022 000 205  - 11 19  1
CIEMME OLTRETORRENTE 002 100 000  -  3 10  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: EUROACQUE PIACENZA - SANNA Lorenzo; ROSSI Marcello(5) and HATMA E. Starling.
CIEMME OLTRETORRENTE - MORETTI Nicoḷ; FAVA R. Marcello(8); SORRENTINO Fabio(9) and
ONOFRI Sebastiano.
Win-ROSSI Marcello  Loss-MORETTI Nicoḷ  T-2:31  A-70
HR PIA - HATMA E. Starling.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - BOSCAROL Sonia.
IBAF