Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME OLTRETORRENTE vs EUROACQUE PIACENZA (Jul 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
EUROACQUE PIACENZA 11, CIEMME OLTRETORRENTE 8 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 01, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LOMBARDI ss 
CASANA ph/2b 
DADDI lf 
ZANACCA rf 
BIANCHI 2b/ss 
D'AMICO dh 
ONOFRI ph/dh 
LORI 3b 
CECCAROLI ph/3b 
FERRARI rf 
SIGNORASTRI ph/rf 
GRAVANTE 1b 
SORRENTINO c  12 
AGOLETTI cf 
TONELLI cf 
GHILLIANI p 
FAVA p 
VALLE p 
Totals   37  12  14  24 

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b 
HATMA c  10 
GAMBINI c 
CALDERON lf 
CARSANA lf 
PEREZ dh 
GOLZI ph/dh 
ROSSI D 2b 
AGOSTI ph/2b 
NACCARELLA rf 
PINOIA ph/rf 
MINOIA 3b 
BORLINI 3b 
PELUSO R p 
ROSSI M p 
LAMBRI p 
MOLINA p 
Totals   37  11  11  10  27 

CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GHILLIANI Michele L  2.0  12  15 
FAVA R. Marcello   4.0  17  19 
VALLE Eugenio   2.0 
 
EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PELUSO R. Eduardo W  5.0  19  28 
ROSSI Marcello   2.0 
LAMBRI Eugenio   1.0 
MOLINA Gabriel   1.0 

Umpires - HP: INGRAO Marco 1B: CARINGELLA Michele
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorer - LUCCHESE Giuseppe.
GHILLIANI faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
EUROACQUE PIACENZA 11, CIEMME OLTRETORRENTE 8 (Game 2)
Jul 01, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 22/ss LOMBARDI; 58/lf DADDI; 26/2b BIANCHI; 84/dh D'AMICO; 43/3b LORI; 90/rf FERRARI; 9/1b GRAVANTE; 57/c SORRENTINO; 7/cf AGOLETTI; 54/p GHILLIANI;

EUROACQUE PIACENZA starters: 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 29/dh PEREZ; 20/2b ROSSI D; 14/rf NACCARELLA; 3/3b MINOIA; 50/p PELUSO R;

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - LOMBARDI fouled out to 1b. DADDI walked. BIANCHI singled to left field; DADDI advanced to second. D'AMICO singled to center field, RBI; BIANCHI advanced to third; DADDI scored. LORI walked; D'AMICO advanced to second. FERRARI walked, RBI; LORI advanced to second; D'AMICO advanced to third; BIANCHI scored. GRAVANTE struck out looking. SORRENTINO grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 1st - HENRIQUEZ singled to center field. CETTI walked; HENRIQUEZ advanced to second. CAPRA hit by pitch; CETTI advanced to second; HENRIQUEZ advanced to third. HATMA struck out swinging. CALDERON reached on a fielder's choice, RBI; CAPRA out at second ss to 2b; CETTI advanced to third; HENRIQUEZ scored. CALDERON stole second; CETTI stole home. PEREZ struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - AGOLETTI walked. LOMBARDI struck out looking. DADDI struck out swinging. BIANCHI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - ROSSI D struck out swinging. NACCARELLA struck out swinging. MINOIA reached on a dropped fly by ss. MINOIA stole second. HENRIQUEZ doubled to left field, RBI; MINOIA scored, unearned. CETTI flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - D'AMICO walked. LORI grounded out to 1b unassisted; D'AMICO advanced to second. FERRARI doubled to right field; D'AMICO advanced to third. GRAVANTE walked. SORRENTINO reached on a fielder's choice; GRAVANTE advanced to second on a fielder's choice; FERRARI advanced to third on a fielder's choice; D'AMICO out at home p to c. AGOLETTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - CAPRA walked. HATMA singled to shortstop; CAPRA advanced to second. CALDERON singled to pitcher, bunt; HATMA advanced to second; CAPRA advanced to third. PEREZ singled to left field, 2 RBI; CALDERON advanced to second; HATMA scored; CAPRA scored. FAVA to p for GHILLIANI. ROSSI D singled down the lf line, RBI; PEREZ advanced to second; CALDERON scored. NACCARELLA reached on a fielder's choice; ROSSI D advanced to second on a fielder's choice; PEREZ out at third p to 3b. MINOIA walked; NACCARELLA advanced to second; ROSSI D advanced to third. MINOIA advanced to second on a wild pitch; NACCARELLA advanced to third on a wild pitch; ROSSI D scored on a wild pitch. HENRIQUEZ intentionally walked. CETTI singled to center field, 2 RBI; HENRIQUEZ advanced to second; MINOIA scored; NACCARELLA scored. CAPRA struck out swinging. HATMA singled to center field, RBI; CETTI advanced to third; HENRIQUEZ scored. CALDERON reached on a fielding error by 3b; HATMA advanced to second on the error; CETTI scored on the error, unearned. PEREZ fouled out to c. 8 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - CASANA pinch hit for LOMBARDI. CASANA struck out swinging. DADDI fouled out to 3b. BIANCHI singled up the middle. BIANCHI advanced to second on a wild pitch. D'AMICO walked. CECCAROLI pinch hit for LORI. CECCAROLI walked; D'AMICO advanced to second; BIANCHI advanced to third. SIGNORASTRI pinch hit for FERRARI. CECCAROLI advanced to second on a wild pitch; D'AMICO advanced to third on a wild pitch; BIANCHI scored on a wild pitch. SIGNORASTRI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - CASANA to 2b. BIANCHI to ss. CECCAROLI to 3b. SIGNORASTRI to rf. TONELLI to cf for AGOLETTI. ROSSI D fouled out to 1b. PINOIA pinch hit for NACCARELLA. PINOIA flied out to rf. MINOIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - PINOIA to rf. GRAVANTE walked. SORRENTINO struck out swinging. TONELLI struck out swinging. CASANA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - HENRIQUEZ struck out looking. CETTI singled to first base. CAPRA grounded into double play p to ss to 1b; CETTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - ROSSI M to p for PELUSO R. DADDI grounded out to ss. BIANCHI singled through the right side. ONOFRI pinch hit for D'AMICO. ONOFRI reached on a fielder's choice; BIANCHI out at second lf to 2b. CECCAROLI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - ONOFRI to dh. HATMA grounded out to c. CALDERON doubled to left center. CALDERON advanced to third on a passed ball. PEREZ grounded out to 3b. AGOSTI pinch hit for ROSSI D. AGOSTI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - GAMBINI to c for HATMA. CARSANA to lf for CALDERON. AGOSTI to 2b. SIGNORASTRI flied out to ss. GRAVANTE grounded out to p. SORRENTINO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - ZANACCA to rf for DADDI. SIGNORASTRI to lf. VALLE to p for FAVA. PINOIA grounded out to ss. MINOIA walked. HENRIQUEZ flied out to lf. CETTI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 8th - BORLINI to 3b for MINOIA. LAMBRI to p for ROSSI M. TONELLI struck out swinging. CASANA singled to center field. CASANA advanced to second on a wild pitch. ZANACCA singled to left field; CASANA advanced to third. BIANCHI walked; ZANACCA advanced to second. ONOFRI flied out to 2b. CECCAROLI walked, RBI; BIANCHI advanced to second; ZANACCA advanced to third; CASANA scored. SIGNORASTRI doubled to left field, 2 RBI; CECCAROLI advanced to third; BIANCHI scored; ZANACCA scored. GRAVANTE struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - CAPRA flied out to 1b. GAMBINI reached on a throwing error by c. CARSANA singled to center field; GAMBINI advanced to second. GOLZI pinch hit for PEREZ. CARSANA advanced to second on a wild pitch; GAMBINI advanced to third on a wild pitch. GOLZI struck out looking. AGOSTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 9th - GOLZI to dh. MOLINA to p for LAMBRI. SORRENTINO walked. TONELLI doubled down the lf line; SORRENTINO advanced to third. CASANA struck out swinging. ZANACCA grounded out to 3b, RBI; SORRENTINO scored. BIANCHI struck out swinging, reached first on a wild pitch; TONELLI advanced to third on a wild pitch. BIANCHI advanced to second on a wild pitch; TONELLI scored on a wild pitch. ONOFRI flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


EUROACQUE PIACENZA 11, CIEMME OLTRETORRENTE 8 (Jul 01, 2018 at Piacenza (PC)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME OLTRETORRENTE 200 100 032  -  8  9  3
EUROACQUE PIACENZA.. 218 000 00X  - 11 11  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME OLTRETORRENTE - GHILLIANI Michele; FAVA R. Marcello(3); VALLE Eugenio(7) and
SORRENTINO Fabio. EUROACQUE PIACENZA - PELUSO R. Eduardo; ROSSI Marcello(6); LAMBRI Eugenio(8);
MOLINA Gabriel(9) and HATMA E. Starling; GAMBINI Andrea.
Win-PELUSO R. Eduardo  Loss-GHILLIANI Michele  T-3:30  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - LUCCHESE Giuseppe.

GHILLIANI faced 4 batters in the 3rd.
IBAF