Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

POVIGLIO BASEBALL vs AVIGLIANA BEES (Jul 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
POVIGLIO BASEBALL 8, AVIGLIANA BEES 7 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 22, 2018 at Avigliana (TO) (Comunale)

POVIGLIO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUARESCHI lf 
CAPRARA 2b 
BALDI cf 
LATTE 3b 
CAMPANINI c 
MARCONI rf 
ONCEANU rf 
BAEZ 1b/p 
BONIFACIO dh/p 
SINGH J p 
ARCOLA' 1b 
MINARI ss 
BURANI p 
Totals   40  12  27 

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELIS dh 
GIORDANA ph/dh 
VALETTI 3b/lf 
GIAROLA T 2b 
OLDANO ss 
TESIO 1b  11 
BARBERI U rf/lf 
BARBERI J c 
MANTIA lf 
PASCOLI ph/lf 
FESTA T cf 
GIROLA rf 
SERCI p 
SOTTOCASA p 
GIACCONE p 
Totals   33  12  27  13 

POVIGLIO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BURANI Nicoḷ   3.1  15  19 
BONIFACIO Ruwensly   2.2  16 
SINGH Jashandip   1.0 
BAEZ Joel Ernesto W  2.0 
 
AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SERCI Andrea   6.0  25  25 
SOTTOCASA Alessio   1.1 
GIACCONE Lorenzo L  1.2 

Umpires - HP: LOSQUADRO Gianpaolo 1B: GRASSI Marco
Start: 11:00 Time: 3:25 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorer - BLACHE Francesca.
BONIFACIO faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
POVIGLIO BASEBALL 8, AVIGLIANA BEES 7 (Game 1)
Jul 22, 2018 at Avigliana (TO) (Comunale)

POVIGLIO BASEBALL starters: 7/lf GUARESCHI; 2/2b CAPRARA; 43/cf BALDI; 14/3b LATTE; 49/c CAMPANINI; 4/rf MARCONI; 16/1b BAEZ; 41/dh BONIFACIO; 24/ss MINARI; 28/p BURANI;

AVIGLIANA BEES starters: 55/dh MELIS; 69/3b VALETTI; 8/2b GIAROLA T; 91/ss OLDANO; 26/1b TESIO; 56/rf BARBERI U; 14/c BARBERI J; 9/lf MANTIA; 84/cf FESTA T; 22/p SERCI;

POVIGLIO BASEBALL 1st - GUARESCHI grounded out to p. CAPRARA grounded out to 2b. BALDI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 1st - MELIS walked. VALETTI lined into double play p to 1b; MELIS out on the play. GIAROLA T reached on a throwing error by 3b. GIAROLA T stole second. OLDANO grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 2nd - LATTE singled to center field. CAMPANINI reached on a fielding error by ss; LATTE advanced to second. MARCONI flied out to lf; LATTE advanced to third. BAEZ doubled to left field, RBI; CAMPANINI advanced to third; LATTE scored. BONIFACIO reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw; BAEZ advanced to third on a fielder's choice; CAMPANINI out at home ss to c. MINARI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; BONIFACIO scored on the error, unearned; BAEZ scored on the error, unearned. GUARESCHI grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - TESIO singled to right field. BARBERI U flied out to cf; TESIO advanced to second. BARBERI J struck out swinging, reached first on a passed ball; TESIO advanced to third on a passed ball. MANTIA struck out looking. BARBERI J stole second. FESTA T struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 3rd - CAPRARA singled to shortstop. BALDI grounded into double play 3b to 2b to 1b; CAPRARA out on the play. LATTE grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - MELIS struck out swinging. VALETTI flied out to cf. GIAROLA T hit by pitch. GIAROLA T advanced to second on a passed ball. OLDANO walked. TESIO singled to second base; OLDANO advanced to second; GIAROLA T advanced to third. BARBERI U flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 4th - CAMPANINI grounded out to ss. MARCONI grounded out to c. BAEZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - BARBERI J reached on a fielding error by 2b. BARBERI J advanced to second on a wild pitch. MANTIA grounded out to p; BARBERI J advanced to third, scored on a throwing error by 1b, unearned. FESTA T reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. MELIS walked. BONIFACIO to p. / for BURANI. VALETTI walked; MELIS advanced to second; FESTA T advanced to third. GIAROLA T walked, RBI; VALETTI advanced to second; MELIS advanced to third; FESTA T scored, unearned. OLDANO flied out to cf, SF, RBI; VALETTI advanced to third; MELIS scored, unearned. GIAROLA T stole second. TESIO singled to center field, RBI; GIAROLA T advanced to third; VALETTI scored, team unearned. TESIO stole second; GIAROLA T stole home, team unearned. BARBERI U walked. BARBERI J reached on a fielder's choice; BARBERI U out at second 2b to ss. 5 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 5th - BONIFACIO flied out to cf. MINARI flied out to rf. GUARESCHI singled through the left side. CAPRARA singled to left field; GUARESCHI advanced to second. CAPRARA stole second; GUARESCHI stole third. BALDI flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - PASCOLI pinch hit for MANTIA. PASCOLI flied out to 2b. FESTA T struck out swinging. MELIS walked. VALETTI reached on a fielder's choice; MELIS out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 6th - PASCOLI to lf. LATTE doubled to left field. CAMPANINI flied out to ss. MARCONI fouled out to 1b. BAEZ flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - GIAROLA T reached on a fielding error by ss. GIAROLA T stole second. OLDANO flied out to lf. TESIO singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; GIAROLA T scored, unearned. BARBERI U flied into double play lf to 3b; TESIO out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 7th - VALETTI to lf. PASCOLI to 3b. SOTTOCASA to p for SERCI. BONIFACIO struck out swinging. MINARI flied out to ss. GUARESCHI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - ONCEANU to rf for MARCONI. BARBERI J walked. PASCOLI walked; BARBERI J advanced to second. SINGH J to p for BONIFACIO. FESTA T flied out to cf. GIORDANA pinch hit for MELIS. GIORDANA walked; PASCOLI advanced to second; BARBERI J advanced to third. VALETTI reached on a fielder's choice; GIORDANA advanced to second on a fielder's choice; PASCOLI advanced to third on a fielder's choice; BARBERI J out at home 3b to c. GIAROLA T walked, RBI; VALETTI advanced to second; GIORDANA advanced to third; PASCOLI scored. OLDANO flied out to lf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 8th - GIORDANA to dh. VALETTI to cf. BARBERI U to lf. GIROLA to rf for FESTA T. CAPRARA singled to left field. BALDI struck out swinging. LATTE singled to left field; CAPRARA advanced to second. CAMPANINI walked; LATTE advanced to second; CAPRARA advanced to third. ONCEANU singled up the middle, 2 RBI; CAMPANINI advanced to second; LATTE scored; CAPRARA scored. BAEZ doubled to center field, 2 RBI; ONCEANU scored; CAMPANINI scored. GIACCONE to p for SOTTOCASA. SINGH J out at first p to 2b. MINARI grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - BAEZ to p. ARCOLA' to 1b for SINGH J. TESIO walked. BARBERI U out at first p to 2b; TESIO advanced to second. BARBERI J flied out to 1b. PASCOLI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

POVIGLIO BASEBALL 9th - GUARESCHI singled to right field. CAPRARA flied out to p. BALDI singled to right field; GUARESCHI advanced to third. LATTE intentionally walked; BALDI advanced to second. CAMPANINI grounded out to 2b, RBI; LATTE advanced to second; BALDI advanced to third; GUARESCHI scored. ONCEANU struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - GIROLA struck out looking. GIORDANA struck out swinging. VALETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


POVIGLIO BASEBALL 8, AVIGLIANA BEES 7 (Jul 22, 2018 at Avigliana (TO)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
POVIGLIO BASEBALL... 030 000 041  -  8 12  5
AVIGLIANA BEES...... 000 501 100  -  7  4  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: POVIGLIO BASEBALL - BURANI Nicoḷ; BONIFACIO Ruwensly(4); SINGH Jashandip(7);
BAEZ Joel Ernesto(8) and CAMPANINI Nicolo'. AVIGLIANA BEES - SERCI Andrea;
SOTTOCASA Alessio(7); GIACCONE Lorenzo(8) and BARBERI Jacopo.
Win-BAEZ Joel Ernesto  Loss-GIACCONE Lorenzo  T-3:25  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - BLACHE Francesca.

BONIFACIO faced 2 batters in the 7th.
IBAF