Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALF. REGGIO EMILIA vs EUROACQUE PIACENZA (Sep 09, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 6, EUROACQUE PIACENZA 5 (Game 1) - Composite Box Score
Sep 09, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

PALF. REGGIO EMILIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CERIOLI A rf/cf 
VILIMAS cf/p 
EXPOSITO ss/c 
RICCO' P. L. 3b 
FODERARO 1b 
FAZIO B c/rf 
RICCO' P. F. p/ss 
PERRICONE FZ 2b 
PANUCCI lf 
MORILLO J ph/lf 
Totals   32  11  13  27  10 

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b 
HATMA c  15 
CALDERON lf 
PEREZ 2b 
MOLINA rf 
NACCARELLA rf 
PINOIA dh 
MINOIA 3b 
SCORSOGLIO p 
MACAK p 
PELUSO R p 
Totals   37  10  27 

PALF. REGGIO EMILIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RICCO' P. Fabio W  7.0  29  34  10 
VILIMAS Robertas S  2.0 
 
EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCORSOGLIO Andrea   2.1  11 
MACAK Aldin   4.0  15  22 
PELUSO R. Eduardo L  2.2  11 

Umpires - HP: BIANCHI Vittorio 1B: CRESCENZI Emilio
Start: 11:00 Time: 3:15 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - LUCCHESE Giuseppe.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 6, EUROACQUE PIACENZA 5 (Game 1)
Sep 09, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

PALF. REGGIO EMILIA starters: 12/rf CERIOLI A; 23/cf VILIMAS; 10/ss EXPOSITO; 17/3b RICCO' P. L.; 22/1b FODERARO; 16/c FAZIO B; 34/p RICCO' P. F.; 32/2b PERRICONE FZ; 28/lf PANUCCI;

EUROACQUE PIACENZA starters: 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 29/2b PEREZ; 33/rf MOLINA; 31/dh PINOIA; 3/3b MINOIA; 4/p SCORSOGLIO;

PALF. REGGIO EMILIA 1st - CERIOLI A struck out swinging. VILIMAS walked. EXPOSITO doubled to left field; VILIMAS advanced to third. RICCO' P. L. flied out to ss. FODERARO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 1st - HENRIQUEZ walked. CETTI reached on a fielder's choice; HENRIQUEZ out at second p to ss. CETTI out at second p to 1b to ss to 2b, caught stealing. CAPRA walked. HATMA doubled to left field; CAPRA advanced to third. CALDERON lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 2nd - FAZIO B lined out to ss. RICCO' P. F. grounded out to p, bunt. PERRICONE FZ struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - PEREZ grounded out to 3b. MOLINA struck out swinging to catcher. PINOIA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 3rd - PANUCCI walked. CERIOLI A fouled out to 3b. VILIMAS tripled to right field, RBI; PANUCCI scored. MACAK to p for SCORSOGLIO. EXPOSITO walked. RICCO' P. L. singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; EXPOSITO advanced to third; VILIMAS scored. FODERARO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; RICCO' P. L. advanced to third on the error; EXPOSITO scored on the error, unearned. FAZIO B grounded out to p. RICCO' P. F. grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - MINOIA walked. HENRIQUEZ flied out to cf. MINOIA advanced to second on a wild pitch. CETTI singled up the middle, advanced to second on an error by cf; MINOIA advanced to third, scored on the error. CAPRA flied out to cf. HATMA doubled down the lf line, RBI; CETTI scored. CALDERON singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; HATMA scored. PEREZ flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 4th - PERRICONE FZ flied out to lf. PANUCCI walked. PANUCCI stole second. CERIOLI A grounded out to 1b unassisted; PANUCCI advanced to third. VILIMAS grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - MOLINA grounded out to 3b. PINOIA singled to shortstop. PINOIA stole second. MINOIA flied out to cf. HENRIQUEZ reached on a dropped fly by rf; PINOIA scored on the error, unearned. CETTI reached on a fielder's choice; HENRIQUEZ out at second 2b to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 5th - EXPOSITO grounded out to ss. RICCO' P. L. flied out to 2b. FODERARO walked. FAZIO B struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - CAPRA struck out swinging. HATMA singled through the left side. CALDERON struck out swinging. HATMA advanced to second on a passed ball. PEREZ flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 6th - RICCO' P. F. struck out looking. PERRICONE FZ singled to left field. PERRICONE FZ out at second c to ss, caught stealing. PANUCCI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - MOLINA doubled to left center. PINOIA out at first 1b to 2b, SAC; MOLINA advanced to third. MINOIA singled to left field, RBI; MOLINA scored. HENRIQUEZ flied out to rf. CETTI hit by pitch; MINOIA advanced to second. CAPRA flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 7th - CERIOLI A walked. VILIMAS walked; CERIOLI A advanced to second. VILIMAS advanced to second on a wild pitch; CERIOLI A advanced to third on a wild pitch. EXPOSITO intentionally walked. RICCO' P. L. struck out swinging. FODERARO walked, RBI; EXPOSITO advanced to second; VILIMAS advanced to third; CERIOLI A scored. FAZIO B singled to center field, RBI; FODERARO advanced to second; EXPOSITO advanced to third; VILIMAS scored. PELUSO R to p for MACAK. RICCO' P. F. struck out looking. PERRICONE FZ struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - HATMA popped up to 2b. CALDERON grounded out to 3b. PEREZ reached on a throwing error by ss. PEREZ advanced to second on a wild pitch. MOLINA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 8th - NACCARELLA to rf for MOLINA. MORILLO J pinch hit for PANUCCI. MORILLO J struck out swinging. CERIOLI A walked. VILIMAS fouled out to c. EXPOSITO hit by pitch; CERIOLI A advanced to second. RICCO' P. L. singled to right field, RBI; EXPOSITO advanced to second; CERIOLI A scored. FODERARO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - CERIOLI A to cf. VILIMAS to p. EXPOSITO to c. FAZIO B to rf. RICCO' P. F. to ss. MORILLO J to lf. PINOIA singled up the middle. MINOIA struck out swinging. HENRIQUEZ struck out looking. CETTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 9th - FAZIO B struck out looking. RICCO' P. F. walked. RICCO' P. F. stole second. RICCO' P. F. advanced to third on a wild pitch. PERRICONE FZ struck out swinging, hit into double play c unassisted; RICCO' P. F. out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 9th - CAPRA struck out swinging. HATMA singled through the left side. CALDERON struck out swinging. PEREZ grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


PALF. REGGIO EMILIA 6, EUROACQUE PIACENZA 5 (Sep 09, 2018 at Piacenza (PC)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
PALF. REGGIO EMILIA. 003 000 210  -  6  6  3
EUROACQUE PIACENZA.. 003 101 000  -  5 10  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PALF. REGGIO EMILIA - RICCO' P. Fabio; VILIMAS Robertas(8) and FAZIO BAFFO Andrea;
EXPOSITO Ernesto. EUROACQUE PIACENZA - SCORSOGLIO Andrea; MACAK Aldin(3); PELUSO R. Eduardo(7)
and HATMA E. Starling.
Win-RICCO' P. Fabio  Save-VILIMAS Robertas  Loss-PELUSO R. Eduardo  T-3:15  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - LUCCHESE Giuseppe.
IBAF