Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

AVIGLIANA BEES vs B.C. SETTIMO A.S.D. (Sep 23, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 8, B.C. SETTIMO A.S.D. 7 - Composite Box Score
Sep 23, 2018 at Settimo Torrinese (Comunale)

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VALETTI 3b 
GIROLA rf 
MICHELOTTI rf 
TESIO 1b  12 
OLDANO ss 
BARBERI U lf 
MANTIA dh 
VASCHETTO 2b 
GIACCONE 2b/p 
BARBERI J c 
FESTA T cf 
MIGLIORINI p 
GIAROLA F p 
Totals   40  14  30  18 

B.C. SETTIMO A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALVO ss 
NISI 2b 
VARALDA 1b  10 
BAGARIN dh 
FORTE c 
CIRILLO c 
RIGGIO 3b 
DORTA lf/cf 
COPPOLINO cf 
CHIARAVANO ph 
PROVERO lf 
QUARELLO rf 
SALVATORE S p 
MENEGHELLO p 
Totals   41  13  30  12 

AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIGLIORINI Andrea   6.0  25  27  11 
GIAROLA Filippo   1.1 
GIACCONE Lorenzo W  2.2  12  17 
 
B.C. SETTIMO A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVATORE Simone   5.0  19  21 
MENEGHELLO P Niccolò L  5.0  21  26 

Umpires - HP: FARINA Denis 1B: CRESCENZI Emilio
Start: 15:00 Time: 3:30 Attendance: 150
Weather: Sunny Game notes: Scorers - PESENTI Angelo, BELTRANDO Bruna, SARACCO Giancarlo

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 8, B.C. SETTIMO A.S.D. 7
Sep 23, 2018 at Settimo Torrinese (Comunale)

AVIGLIANA BEES starters: 69/3b VALETTI; 24/rf GIROLA; 26/1b TESIO; 91/ss OLDANO; 56/lf BARBERI U; 9/dh MANTIA; 50/2b GIACCONE; 14/c BARBERI J; 84/cf FESTA T; 68/p MIGLIORINI;

B.C. SETTIMO A.S.D. starters: 58/ss CALVO; 53/2b NISI; 5/1b VARALDA; 10/dh BAGARIN; 28/c FORTE; 77/3b RIGGIO; 25/lf DORTA; 42/cf COPPOLINO; 0/rf QUARELLO; 75/p SALVATORE S;

AVIGLIANA BEES 1st - VALETTI singled to shortstop. VALETTI stole second. GIROLA struck out swinging. TESIO grounded out to ss. OLDANO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 1st - CALVO flied out to cf. NISI grounded out to 2b. VARALDA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - BARBERI U singled to third base. MANTIA singled to left field; BARBERI U advanced to second. GIACCONE grounded out to p, SAC; MANTIA advanced to second; BARBERI U advanced to third. BARBERI J flied out to cf, SF, RBI; BARBERI U scored. FESTA T struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 2nd - BAGARIN flied out to rf. FORTE grounded out to 3b. RIGGIO singled up the middle. DORTA singled to third base, bunt; RIGGIO advanced to second. COPPOLINO grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - VALETTI flied out to cf. GIROLA singled up the middle. TESIO reached on a fielder's choice; GIROLA out at second ss to 2b. OLDANO lined out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 3rd - QUARELLO grounded out to p. CALVO grounded out to 2b. NISI singled through the left side. NISI out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - BARBERI U fouled out to 1b. MANTIA flied out to rf. GIACCONE tripled to center field. BARBERI J flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 4th - VARALDA grounded out to 2b. BAGARIN walked. FORTE singled down the lf line; BAGARIN advanced to second. RIGGIO reached on a fielder's choice; FORTE out at second rf to ss; BAGARIN advanced to third. DORTA singled to second base, RBI; RIGGIO advanced to third; BAGARIN scored. COPPOLINO grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - FESTA T singled up the middle. VALETTI reached on a fielder's choice; FESTA T out at second 3b to 2b. VALETTI stole second. GIROLA fouled out to 1b. VALETTI advanced to third on a passed ball. TESIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 5th - QUARELLO singled to shortstop, advanced to second on an error by ss. CALVO walked. NISI singled to right field; CALVO advanced to second; QUARELLO advanced to third. VARALDA reached on a fielder's choice; NISI advanced to second on the throw; CALVO advanced to third on the throw; QUARELLO out at home lf to c. BAGARIN struck out swinging. FORTE flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - MENEGHELLO to p for SALVATORE S. OLDANO flied out to lf. BARBERI U walked. MANTIA walked; BARBERI U advanced to second. GIACCONE singled to pitcher; MANTIA advanced to second; BARBERI U advanced to third. BARBERI J doubled to left field, 2 RBI; GIACCONE advanced to third; MANTIA scored; BARBERI U scored. FESTA T flied out to lf, SF, RBI; GIACCONE scored. VALETTI reached on a throwing error by 3b; BARBERI J advanced to third on the error. GIROLA flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 6th - RIGGIO singled up the middle. DORTA grounded out to 2b; RIGGIO advanced to second. COPPOLINO struck out swinging. QUARELLO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - CIRILLO to c for FORTE. TESIO singled up the middle. OLDANO grounded out to p, SAC; TESIO advanced to second. BARBERI U reached on a fielding error by 1b; TESIO advanced to third, scored on the error, unearned. MANTIA reached on a fielder's choice; BARBERI U out at second ss to 2b. GIACCONE singled through the left side; MANTIA advanced to second. BARBERI J reached on a fielder's choice; GIACCONE out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 7th - GIAROLA F to p for MIGLIORINI. CALVO singled up the middle. NISI walked; CALVO advanced to second. VARALDA grounded into double play 2b to ss to 1b; NISI out on the play; CALVO advanced to third. BAGARIN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - FESTA T struck out swinging, out at first c to 1b. VALETTI singled to shortstop. VALETTI stole second. GIROLA singled to right field, RBI; VALETTI scored. TESIO flied out to rf. OLDANO flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 8th - CIRILLO flied out to cf. RIGGIO walked. DORTA walked; RIGGIO advanced to second. VASCHETTO to 2b for MANTIA. GIACCONE to p. / for GIAROLA F. CHIARAVANO pinch hit for COPPOLINO. CHIARAVANO struck out looking. QUARELLO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - DORTA to cf. PROVERO to lf for CHIARAVANO. BARBERI U grounded out to 1b unassisted. VASCHETTO grounded out to p. GIACCONE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 9th - CALVO grounded out to 3b. NISI hit by pitch. VARALDA walked; NISI advanced to second. BAGARIN singled to shortstop, advanced to second on an error by ss, RBI; VARALDA advanced to third; NISI scored. CIRILLO singled to right field, RBI; BAGARIN advanced to third; VARALDA scored. RIGGIO singled to right field, RBI; CIRILLO advanced to second; BAGARIN scored. DORTA singled to right field, out at second rf to 2b, RBI; RIGGIO advanced to third; CIRILLO scored. PROVERO reached on a dropped fly by rf; RIGGIO scored on the error, unearned. QUARELLO walked; PROVERO advanced to second. CALVO struck out looking. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 10th - VASCHETTO placed on second. BARBERI U placed on first. BARBERI J out at first 1b to 2b, SAC; BARBERI U advanced to second; VASCHETTO advanced to third. BARBERI U advanced to third on a wild pitch; VASCHETTO scored on a wild pitch. FESTA T singled to shortstop, RBI; BARBERI U scored. VALETTI singled to center field; FESTA T advanced to second. GIROLA flied into double play 2b unassisted; FESTA T out on the play. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 10th - QUARELLO placed on second. CALVO placed on first. NISI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; CALVO out at second ss to 2b; QUARELLO advanced to third. VARALDA walked. BAGARIN flied out to rf. MICHELOTTI to rf for GIROLA. VARALDA advanced to second on a wild pitch; NISI advanced to third on a wild pitch; QUARELLO scored on a wild pitch, unearned. CIRILLO intentionally walked. RIGGIO grounded out to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


AVIGLIANA BEES 8, B.C. SETTIMO A.S.D. 7 (Sep 23, 2018 at Settimo Torrinese)
----------------------------------------------------------------------
AVIGLIANA BEES...... 010 003 110 2 -  8 14  4
B.C. SETTIMO A.S.D.. 000 100 005 1 -  7 13  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AVIGLIANA BEES - MIGLIORINI Andrea; GIAROLA Filippo(7); GIACCONE Lorenzo(8) and
BARBERI Jacopo. B.C. SETTIMO A.S.D. - SALVATORE Simone; MENEGHELLO P Niccolò(6) and FORTE Simone
; CIRILLO Riccardo.
Win-GIACCONE Lorenzo  Loss-MENEGHELLO P Niccolò  T-3:30  A-150
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - PESENTI Angelo, BELTRANDO Bruna, SARACCO Giancarlo
IBAF