Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EUROPA SAGER vs VALBRUNA P. VICENZA (Apr 07, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
EUROPA SAGER 8, VALBRUNA P. VICENZA 3 (Game 1) - Composite Box Score
Apr 07, 2018 at Vicenza (VI) (Pomari)

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLUSSI ss 
NARDI 3b/c 
BERTOLDI p/3b 
DORIGO cf 
PORTELLI D 1b 
DELNEGRO c  11 
GAZZOLA ph 
PLUSIGH p 
BERGAGNA D rf 
BOSCAROL lf 
PASQUALINI ph 
DEGANIS lf 
MUSER T 2b 
Totals   37  10  27 

VALBRUNA P. VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PORRO cf 
ERLE P 3b 
GIACOMAZZI ph 
MOCCIA ss 
MONTI c 
TOMBEL dh 
CHIMETTO 1b  11 
SALVIATO FR 2b 
SALVIATI lf 
MOJICA A rf 
GIUSTI p 
DAL CERE' p 
Totals   32  19  27  13 

EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Francesco   6.0  14  23  29 
PLUSIGH Denis W  3.0  10 
 
VALBRUNA P. VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUSTI Emilio   4.0  15  21 
DAL CERE' Luca L  5.0  22  26 

Umpires - HP: FALZI Giorgio 1B: RIZZO Claudio
Start: 15:30 Time: 3:20 Attendance: 47
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GRAMOLA Giovanna Maria , FIORAVANZO Marta.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
EUROPA SAGER 8, VALBRUNA P. VICENZA 3 (Game 1)
Apr 07, 2018 at Vicenza (VI) (Pomari)

EUROPA SAGER starters: 14/ss COLUSSI; 16/3b NARDI; 43/p BERTOLDI; 18/cf DORIGO; 33/1b PORTELLI D; 3/c DELNEGRO; 11/rf BERGAGNA D; 25/lf BOSCAROL; 41/2b MUSER T;

VALBRUNA P. VICENZA starters: 13/cf PORRO; 93/3b ERLE P; 32/ss MOCCIA; 76/c MONTI; 72/dh TOMBEL; 89/1b CHIMETTO; 17/2b SALVIATO FR; 70/lf SALVIATI; 15/rf MOJICA A; 86/p GIUSTI;

EUROPA SAGER 1st - COLUSSI flied out to rf. NARDI walked. NARDI advanced to third on a wild pitch. BERTOLDI struck out swinging. DORIGO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 1st - PORRO walked. PORRO stole second. ERLE P struck out swinging. PORRO out at third p to 3b to ss to p, caught stealing. MOCCIA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. MONTI walked; MOCCIA advanced to second. TOMBEL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - PORTELLI D singled to left field. DELNEGRO walked; PORTELLI D advanced to second. BERGAGNA D walked; DELNEGRO advanced to second; PORTELLI D advanced to third. BOSCAROL reached on a fielder's choice; BERGAGNA D advanced to second on a fielder's choice; DELNEGRO advanced to third on a fielder's choice; PORTELLI D out at home p to c. MUSER T singled up the middle, RBI; BOSCAROL advanced to second; BERGAGNA D advanced to third; DELNEGRO scored. COLUSSI flied out to lf, SF, RBI; BERGAGNA D scored. NARDI struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 2nd - CHIMETTO walked. SALVIATO FR struck out swinging. SALVIATI walked; CHIMETTO advanced to second. MOJICA A reached on a fielder's choice; SALVIATI out at second ss unassisted; CHIMETTO advanced to third. MOJICA A out at first p to 1b, picked off. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - BERTOLDI flied out to cf. DORIGO singled to second base. DORIGO stole second. PORTELLI D grounded out to 2b; DORIGO advanced to third. DELNEGRO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 3rd - PORRO flied out to rf. ERLE P struck out swinging. MOCCIA doubled down the lf line. MOCCIA advanced to third on a wild pitch. MONTI singled down the lf line, RBI; MOCCIA scored. TOMBEL tripled to left center, RBI; MONTI scored. CHIMETTO walked. SALVIATO FR singled to right field, RBI; CHIMETTO advanced to second; TOMBEL scored. SALVIATI struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 4th - BERGAGNA D walked. BOSCAROL flied out to ss. MUSER T singled to right center; BERGAGNA D advanced to second. COLUSSI walked; MUSER T advanced to second; BERGAGNA D advanced to third. NARDI struck out swinging. BERTOLDI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 4th - MOJICA A struck out swinging, reached first on a passed ball. ::: PORRO A. out by rule - striKeout By Rule (KBR) - :::. PORRO struck out swinging; MOJICA A advanced to second on a wild pitch. ERLE P struck out swinging. MOCCIA intentionally walked. MONTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 5th - DAL CERE' to p for GIUSTI. DORIGO flied out to cf. PORTELLI D grounded out to ss. DELNEGRO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 5th - TOMBEL struck out swinging, reached first on a wild pitch. CHIMETTO popped into double play 2b to 1b; TOMBEL out on the play. SALVIATO FR struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 6th - BERGAGNA D grounded out to 3b. BOSCAROL grounded out to p. MUSER T grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 6th - SALVIATI struck out looking. MOJICA A flied out to lf. PORRO struck out swinging, reached first on a wild pitch. PORRO stole second. PORRO advanced to third on a wild pitch. ERLE P struck out swinging to catcher. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 7th - COLUSSI flied out to cf. NARDI hit by pitch. NARDI stole second. BERTOLDI singled to left field; NARDI advanced to third. BERTOLDI stole second. DORIGO reached on a fielder's choice; BERTOLDI advanced to third on a fielder's choice, scored on a throwing error by c, unearned; NARDI scored on a throwing error by 2b, unearned. DORIGO stole second. PORTELLI D struck out looking. GAZZOLA pinch hit for DELNEGRO. GAZZOLA grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 7th - NARDI to c. BERTOLDI to 3b. PLUSIGH to p for GAZZOLA. MOCCIA struck out looking. MONTI fouled out to c. TOMBEL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 8th - BERGAGNA D walked. PASQUALINI pinch hit for BOSCAROL. PASQUALINI struck out swinging, hit into double play c to ss; BERGAGNA D out on the play, caught stealing. MUSER T singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. COLUSSI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 8th - DEGANIS to lf for PASQUALINI. CHIMETTO struck out swinging. SALVIATO FR singled through the left side. SALVIATI popped up to 2b. MOJICA A struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 9th - NARDI singled through the left side. BERTOLDI flied out to lf. DORIGO reached on a fielder's choice; NARDI out at second 1b to ss. PORTELLI D singled to center field; DORIGO advanced to second. PLUSIGH walked; PORTELLI D advanced to second; DORIGO advanced to third. BERGAGNA D walked, RBI; PLUSIGH advanced to second; PORTELLI D advanced to third; DORIGO scored. DEGANIS singled to right center, 2 RBI; BERGAGNA D advanced to second; PLUSIGH scored; PORTELLI D scored. MUSER T struck out swinging, reached first on a wild pitch; DEGANIS advanced to second on a wild pitch; BERGAGNA D advanced to third on a wild pitch. COLUSSI singled through the left side, RBI; MUSER T advanced to second; DEGANIS advanced to third; BERGAGNA D scored. NARDI fouled out to 1b. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 9th - PORRO walked. GIACOMAZZI pinch hit for ERLE P. GIACOMAZZI flied out to lf. PORRO out at second c to 2b, caught stealing. MOCCIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


EUROPA SAGER 8, VALBRUNA P. VICENZA 3 (Apr 07, 2018 at Vicenza (VI)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
EUROPA SAGER........ 020 000 204  -  8 10  1
VALBRUNA P. VICENZA. 003 000 000  -  3  5  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: EUROPA SAGER - BERTOLDI Francesco; PLUSIGH Denis(7) and DELNEGRO Simone;
NARDI Alessandro. VALBRUNA P. VICENZA - GIUSTI Emilio; DAL CERE' Luca(5) and MONTI Alberto.
Win-PLUSIGH Denis  Loss-DAL CERE' Luca  T-3:20  A-47
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GRAMOLA Giovanna Maria , FIORAVANZO Marta.
IBAF