Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JUNIOR ALPINA TS vs WHITE SOX BUTTRIO (Apr 08, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 9, JUNIOR ALPINA TS 2 (Game 1) - Composite Box Score
Apr 08, 2018 at Buttrio (UD) (Michelutti G.)

JUNIOR ALPINA TS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LUCIAN lf 
ORZA lf 
AVANCINI 1b 
CECHET 3b 
FELIZ cf 
DI MONTE Dan rf 
MARUSICH MI dh 
MILAZZO c  10 
BRESCIANI 2b 
SENA ss 
DIAZ ss 
DI MONTE Dav p 
PALMIERI p 
ZIO S p 
Totals   30  11  24  15 

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FURLANI M 2b 
FURLANI L ss 
NOLLI cf 
DOSE c  12 
FLORE dh 
BALLONE ph/dh 
PILUTTI 1b 
PERDOMO lf 
COLLESAN rf 
SPECOGNA 3b 
NUNIN rf/lf 
DE FACCIO p 
BOREAN p 
Totals   27  10  10  27  13 

JUNIOR ALPINA TS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DI MONTE Davide L  5.0  18  22 
PALMIERI Mattia   0.0 
ZIO Stefano   3.0  14 
 
WHITE SOX BUTTRIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE FACCIO Mattia W  6.0  11  20  25 
BOREAN Marco S  3.0  10  13 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: GUALTIERO Franco
Start: 11:00 Time: 2:53 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CURCI Matteo, VALENTI Francesca.
PALMIERI faced 5 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 9, JUNIOR ALPINA TS 2 (Game 1)
Apr 08, 2018 at Buttrio (UD) (Michelutti G.)

JUNIOR ALPINA TS starters: 8/lf LUCIAN; 51/1b AVANCINI; 9/3b CECHET; 77/cf FELIZ; 22/rf DI MONTE Dan; 50/dh MARUSICH MI; 83/c MILAZZO; 10/2b BRESCIANI; 13/ss SENA; 14/p DI MONTE Dav;

WHITE SOX BUTTRIO starters: 5/2b FURLANI M; 3/ss FURLANI L; 21/cf NOLLI; 8/c DOSE; 54/dh FLORE; 19/1b PILUTTI; 20/lf PERDOMO; 91/3b SPECOGNA; 15/rf NUNIN; 46/p DE FACCIO;

JUNIOR ALPINA TS 1st - LUCIAN struck out looking. AVANCINI struck out swinging, out at first c to 1b. CECHET struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 1st - FURLANI M struck out swinging. FURLANI L walked. NOLLI doubled to left field, RBI; FURLANI L scored. DOSE struck out swinging, reached first on a wild pitch; NOLLI advanced to third on a wild pitch. FLORE grounded into double play 1b to ss to 1b; DOSE out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 2nd - FELIZ walked. DI MONTE Dan singled up the middle; FELIZ advanced to second. MARUSICH MI struck out swinging. MILAZZO struck out swinging. BRESCIANI walked; DI MONTE Dan advanced to second; FELIZ advanced to third. SENA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - PILUTTI singled up the middle. PERDOMO reached on a fielder's choice; PILUTTI out at second ss to 2b. SPECOGNA singled down the lf line; PERDOMO advanced to second. NUNIN flied into double play ss to 2b; SPECOGNA out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 3rd - LUCIAN struck out swinging. AVANCINI out at first 1b to p. CECHET grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - FURLANI M walked. FURLANI M stole second. FURLANI L grounded out to ss. NOLLI walked. NOLLI stole second; FURLANI M stole third. DOSE lined out to 3b. FLORE walked. PILUTTI reached on a fielder's choice; FLORE out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 4th - FELIZ walked. DI MONTE Dan fouled out to c. FELIZ advanced to second on a wild pitch. MARUSICH MI struck out swinging. MILAZZO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - PERDOMO grounded out to p. SPECOGNA struck out looking. NUNIN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 5th - BRESCIANI grounded out to 2b. SENA reached on a throwing error by p. SENA stole second. LUCIAN hit into double play 2b to 1b to c; SENA advanced to third, out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - FURLANI M reached on a fielding error by 3b. FURLANI L doubled to left center, out at third rf to ss to 3b to 2b to 3b, RBI; FURLANI M scored, unearned. NOLLI grounded out to 1b unassisted. DOSE struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 6th - AVANCINI hit by pitch. CECHET struck out swinging. FELIZ reached on a fielder's choice; AVANCINI advanced to second on a throwing error by 1b. DI MONTE Dan reached on a fielder's choice; FELIZ out at second ss to 2b; AVANCINI advanced to third. MARUSICH MI walked; DI MONTE Dan advanced to second. MILAZZO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - PALMIERI to p for DI MONTE Dav. FLORE walked. PILUTTI walked; FLORE advanced to second. PILUTTI stole second; FLORE stole third, scored on a throwing error by c. PERDOMO walked. SPECOGNA reached on a throwing error by p, SAC; PERDOMO advanced to second; PILUTTI advanced to third. NUNIN walked, RBI; SPECOGNA advanced to second; PERDOMO advanced to third; PILUTTI scored. ZIO S to p for PALMIERI. FURLANI M hit by pitch, RBI; NUNIN advanced to second; SPECOGNA advanced to third; PERDOMO scored. FURLANI M advanced to second on a wild pitch; NUNIN advanced to third on a wild pitch; SPECOGNA scored on a wild pitch, unearned. FURLANI L walked. NOLLI struck out looking. DOSE hit by pitch, RBI; FURLANI L advanced to second; FURLANI M advanced to third; NUNIN scored. FLORE grounded into double play p to c to 1b; FURLANI M out on the play. 5 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 7th - COLLESAN to rf for PERDOMO. NUNIN to lf. BOREAN to p for DE FACCIO. BRESCIANI singled to third base. SENA reached on a fielder's choice; BRESCIANI out at second 2b to ss. LUCIAN reached on a fielder's choice; SENA out at second 3b to 2b. LUCIAN advanced to second on a passed ball. AVANCINI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - PILUTTI struck out looking. COLLESAN grounded out to 2b. SPECOGNA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 8th - CECHET fouled out to 3b. FELIZ walked. DI MONTE Dan doubled to left center, RBI; FELIZ scored. DI MONTE Dan advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned. MARUSICH MI walked. MILAZZO flied into double play cf to 1b; MARUSICH MI out on the play. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - ORZA to lf for LUCIAN. DIAZ to ss for SENA. NUNIN walked. FURLANI M hit by pitch; NUNIN advanced to second. FURLANI M advanced to second on a wild pitch; NUNIN advanced to third on a wild pitch. FURLANI L doubled to right field, 2 RBI; FURLANI M scored; NUNIN scored. NOLLI struck out swinging. DOSE struck out swinging. BALLONE pinch hit for FLORE. BALLONE struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 9th - BALLONE to dh. BRESCIANI walked. DIAZ reached on a fielder's choice; BRESCIANI out at second 2b to ss. ORZA reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; DIAZ out at second 3b to 2b. AVANCINI out at first 2b to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


WHITE SOX BUTTRIO 9, JUNIOR ALPINA TS 2 (Apr 08, 2018 at Buttrio (UD)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
JUNIOR ALPINA TS.... 000 000 020  -  2  3  3
WHITE SOX BUTTRIO... 100 015 02X  -  9  5  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JUNIOR ALPINA TS - DI MONTE Davide; PALMIERI Mattia(6); ZIO Stefano(6) and
MILAZZO Vincenzo. WHITE SOX BUTTRIO - DE FACCIO Mattia; BOREAN Marco(7) and DOSE Alberto.
Win-DE FACCIO Mattia  Save-BOREAN Marco  Loss-DI MONTE Davide  T-2:53  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CURCI Matteo, VALENTI Francesca.

PALMIERI faced 5 batters in the 6th.
IBAF