Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BLUE FIOI PONZ. VEN. vs EUROPA SAGER (Apr 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 16, EUROPA SAGER 7 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 15, 2018 at Castions delle M. UD (Parrocchiale)

BLUE FIOI PONZ. VEN.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MILAN R ss 
DUPRE' 2b/c 
SCANDIUZZI c/rf 
BETTIOL 3b/p 
GOMEZ B cf 
MONTAGNER dh/p 
PEREZ rf 
DE LO SANTOS rf/2b 
DE LA ROSA 1b/3b 
ZAMBON lf 
BARLETTA p 
Totals   36  16  10  13  10  27 

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MUSER T 2b 
NARDI c 
COLUSSI ss 
BERTOLDI 1b/lf 
BERGAGNA D rf 
STOCCO ph 
DELNEGRO 3b 
SAMSA 3b 
GAZZOLA dh 
PASQUALINI lf 
PORTELLI D ph/1b 
BOSCAROL cf 
BARUFFALDI p 
DEGANIS p 
PLUSIGH p 
CAIFFA p 
Totals   36  27  14 

BLUE FIOI PONZ. VEN.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARLETTA Alberto W  5.0  18  20 
MONTAGNER Lorenzo   3.0  14  17 
BETTIOL Fabio   1.0 
 
EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARUFFALDI Federico L  2.1  11  15 
DEGANIS Alfio   3.2  13  16 
PLUSIGH Denis   2.0  12 
CAIFFA Tommaso   1.0 

Umpires - HP: BASSANI Fulvio 1B: POZZAR Valeriano
Start: 15:30 Time: 3:20 Attendance: 30
Weather: Partly Cloudy Game notes: Scorer - MARANGONI Barbara.
DEGANIS faced 2 batters in the 7th.
PLUSIGH faced 2 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 16, EUROPA SAGER 7 (Game 2)
Apr 15, 2018 at Castions delle M. UD (Parrocchiale)

BLUE FIOI PONZ. VEN. starters: 96/ss MILAN R; 7/2b DUPRE'; 10/c SCANDIUZZI; 21/3b BETTIOL; 12/cf GOMEZ B; 25/dh MONTAGNER; 54/rf PEREZ; 45/1b DE LA ROSA; 11/lf ZAMBON; 4/p BARLETTA;

EUROPA SAGER starters: 41/2b MUSER T; 16/c NARDI; 14/ss COLUSSI; 43/1b BERTOLDI; 11/rf BERGAGNA D; 3/3b DELNEGRO; 31/dh GAZZOLA; 35/lf PASQUALINI; 25/cf BOSCAROL; 13/p BARUFFALDI;

BLUE FIOI PONZ. VEN. 1st - MILAN R struck out swinging. DUPRE' walked. SCANDIUZZI singled through the right side, advanced to second on the throw; DUPRE' advanced to third, scored on a throwing error by p. BETTIOL singled through the left side; SCANDIUZZI advanced to third. GOMEZ B reached on a fielder's choice; BETTIOL advanced to second on a fielder's choice; SCANDIUZZI scored on a muffed throw by c, assist by p, unearned. GOMEZ B advanced to second on a passed ball; BETTIOL advanced to third on a passed ball. GOMEZ B advanced to third on a passed ball; BETTIOL scored on a passed ball, unearned. MONTAGNER flied out to cf, SF, RBI; GOMEZ B scored, unearned. PEREZ fouled out to c. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 1st - MUSER T hit by pitch. NARDI flied out to cf. COLUSSI flied out to lf. BERTOLDI homered to left field, 2 RBI; MUSER T scored. BERGAGNA D popped up to c. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 2nd - DE LA ROSA struck out swinging, out at first c to 1b. ZAMBON grounded out to ss. MILAN R walked. DUPRE' fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - DELNEGRO struck out swinging. GAZZOLA doubled to left field. PASQUALINI reached on a throwing error by ss, out at second 1b to 2b; GAZZOLA advanced to third on the error. GAZZOLA scored on a wild pitch, unearned. BOSCAROL grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 3rd - SCANDIUZZI walked. SCANDIUZZI stole second. BETTIOL singled up the middle, RBI; SCANDIUZZI scored. BETTIOL advanced to second on a wild pitch. GOMEZ B flied out to cf; BETTIOL advanced to third. MONTAGNER doubled to center field, RBI; BETTIOL scored. DEGANIS to p for BARUFFALDI. PEREZ struck out swinging. DE LA ROSA grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - MUSER T struck out swinging. NARDI walked. COLUSSI struck out swinging. NARDI stole second. BERTOLDI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 4th - ZAMBON struck out looking. MILAN R walked. MILAN R out at second c to ss, caught stealing. DUPRE' singled to shortstop. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice; DUPRE' out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 4th - DE LO SANTOS to rf for PEREZ. BERGAGNA D grounded out to 2b. DELNEGRO flied out to lf. GAZZOLA singled to center field. PORTELLI D pinch hit for PASQUALINI. PORTELLI D struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 5th - BERTOLDI to lf. SAMSA to 3b for DELNEGRO. PORTELLI D to 1b. BETTIOL grounded out to ss. GOMEZ B flied out to cf. MONTAGNER struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 5th - BOSCAROL grounded out to p. MUSER T flied out to lf. NARDI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 6th - DE LO SANTOS flied out to p. DE LA ROSA grounded out to 3b. ZAMBON walked. ZAMBON stole second. MILAN R walked. DUPRE' fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 6th - MONTAGNER to p. / for BARLETTA. COLUSSI singled to right field. BERTOLDI hit by pitch; COLUSSI advanced to second. BERTOLDI advanced to second on a wild pitch; COLUSSI advanced to third on a wild pitch. BERGAGNA D reached on a fielding error by ss. SAMSA flied out to cf, SF, RBI; COLUSSI scored. GAZZOLA struck out looking. PORTELLI D reached on a fielder's choice; BERGAGNA D out at second ss unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 7th - SCANDIUZZI singled to third base. BETTIOL reached on a fielding error by 3b; SCANDIUZZI advanced to second. PLUSIGH to p for DEGANIS. BETTIOL advanced to second on the error; SCANDIUZZI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. GOMEZ B singled through the right side, RBI; BETTIOL advanced to third; SCANDIUZZI scored. GOMEZ B stole second. MONTAGNER grounded out to p. DE LO SANTOS intentionally walked. DE LA ROSA walked, RBI; DE LO SANTOS advanced to second; GOMEZ B advanced to third; BETTIOL scored, unearned. ZAMBON grounded into double play 2b to ss to 1b; DE LA ROSA out on the play. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 7th - BOSCAROL struck out looking. MUSER T singled to third base, advanced to third on a throwing error by 3b. NARDI grounded out to ss. COLUSSI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 8th - MILAN R walked. MILAN R advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. DUPRE' grounded out to ss, RBI; MILAN R scored, unearned. SCANDIUZZI hit by pitch. BETTIOL fouled out to 1b. GOMEZ B grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROPA SAGER 8th - DUPRE' to c. SCANDIUZZI to rf. DE LO SANTOS to 2b. BERTOLDI flied out to lf. BERGAGNA D flied out to cf. SAMSA singled to center field. SAMSA advanced to second on a passed ball. GAZZOLA walked. PORTELLI D doubled to center field, advanced to third on an error by 2b, 2 RBI; GAZZOLA scored; SAMSA scored. BOSCAROL doubled to left field, RBI; PORTELLI D scored. MUSER T grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 9th - MONTAGNER singled to center field. DE LO SANTOS hit by pitch; MONTAGNER advanced to second. CAIFFA to p for PLUSIGH. DE LA ROSA hit by pitch; DE LO SANTOS advanced to second; MONTAGNER advanced to third. ZAMBON walked, RBI; DE LA ROSA advanced to second; DE LO SANTOS advanced to third; MONTAGNER scored. MILAN R hit by pitch, RBI; ZAMBON advanced to second; DE LA ROSA advanced to third; DE LO SANTOS scored. DUPRE' reached on a fielder's choice; MILAN R advanced to second on a fielder's choice; ZAMBON advanced to third on a fielder's choice; DE LA ROSA out at home ss to c. SCANDIUZZI singled through the right side, 2 RBI; DUPRE' advanced to third; MILAN R scored; ZAMBON scored. BETTIOL homered to left field, 3 RBI; SCANDIUZZI scored; DUPRE' scored. GOMEZ B flied out to cf. MONTAGNER flied out to lf. 7 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 9th - BETTIOL to p. MONTAGNER to 1b. DE LA ROSA to 3b. NARDI doubled down the rf line. COLUSSI flied out to rf. BERTOLDI flied out to 2b. STOCCO pinch hit for BERGAGNA D. STOCCO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BLUE FIOI PONZ. VEN. 16, EUROPA SAGER 7 (Apr 15, 2018 at Castions delle M. UD) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
BLUE FIOI PONZ. VEN. 402 000 217  - 16 10  4
EUROPA SAGER........ 210 001 030  -  7  9  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BLUE FIOI PONZ. VEN. - BARLETTA Alberto; MONTAGNER Lorenzo(6); BETTIOL Fabio(9) and
SCANDIUZZI Matteo; DUPRE' Marco. EUROPA SAGER - BARUFFALDI Federico; DEGANIS Alfio(3);
PLUSIGH Denis(7); CAIFFA Tommaso(9) and NARDI Alessandro.
Win-BARLETTA Alberto  Loss-BARUFFALDI Federico  T-3:20  A-30
HR POZ - BETTIOL Fabio.
HR EUR - BERTOLDI Francesco.
Weather: Partly Cloudy
Game notes:
Scorer - MARANGONI Barbara.

DEGANIS faced 2 batters in the 7th.
PLUSIGH faced 2 batters in the 9th.
IBAF