Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

NUOVA PIANORESE B.S. vs EUROPA SAGER (Apr 29, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 7, EUROPA SAGER 5 (Game 1) - Composite Box Score
Apr 29, 2018 at Castions di S. (UD) (Parrocchiale)

NUOVA PIANORESE B.S.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INFANTE 2b 
CAPPIELLO 3b 
RIZZI ss 
MERTENS cf/p 
DRAGHETTI p/1b 
CLEMENTE rf/cf 
DESIDERI 1b/lf 
FACCHINI c/1b 
GIUSTI lf 
AVENDANO C p 
CHIEREGATTI ph 
FRASCAROLI c 
LUSSIANA A p 
Totals   35  27  11 

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOSCAROL rf 
NARDI 3b 
COLUSSI ss 
BERTOLDI p/2b 
PORTELLI D 1b  10 
DORIGO cf 
PLUSIGH lf 
DELNEGRO c 
PUTELLI 2b 
GAZZOLA ph 
CAIFFA 2b 
SAMSA p 
Totals   31  10  10  27 

NUOVA PIANORESE B.S.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DRAGHETTI Edoardo   4.0  18  21 
AVENDANO Cristian   2.0 
MERTENS Paul W  2.0 
LUSSIANA Alberto S  1.0 
 
EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Francesco   8.2  31  37  11 
SAMSA Andrea L  0.1 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: POZZAR Valeriano
Start: 11:00 Time: 3:13 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MARANGONI Barbara, BURLINI Stefano.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 7, EUROPA SAGER 5 (Game 1)
Apr 29, 2018 at Castions di S. (UD) (Parrocchiale)

NUOVA PIANORESE B.S. starters: 13/2b INFANTE; 15/3b CAPPIELLO; 73/ss RIZZI; 83/cf MERTENS; 14/p DRAGHETTI; 41/rf CLEMENTE; 35/1b DESIDERI; 90/c FACCHINI; 54/lf GIUSTI;

EUROPA SAGER starters: 25/rf BOSCAROL; 16/3b NARDI; 14/ss COLUSSI; 43/p BERTOLDI; 33/1b PORTELLI D; 18/cf DORIGO; 45/lf PLUSIGH; 3/c DELNEGRO; 19/2b PUTELLI;

NUOVA PIANORESE B.S. 1st - INFANTE struck out swinging, reached first on a wild pitch. INFANTE out at second c to ss, caught stealing. CAPPIELLO flied out to 2b. RIZZI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 1st - BOSCAROL grounded out to p. NARDI flied out to rf. COLUSSI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 2nd - MERTENS flied out to 1b. DRAGHETTI struck out swinging. CLEMENTE singled up the middle. CLEMENTE stole second. DESIDERI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - BERTOLDI singled up the middle. PORTELLI D grounded into double play 2b to ss to 1b; BERTOLDI out on the play. DORIGO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 3rd - FACCHINI struck out looking. GIUSTI walked. INFANTE singled through the left side; GIUSTI advanced to second. CAPPIELLO fouled out to c. RIZZI fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - PLUSIGH walked. DELNEGRO singled to first base; PLUSIGH advanced to second. PUTELLI struck out swinging. BOSCAROL doubled down the lf line, 2 RBI; DELNEGRO scored; PLUSIGH scored. NARDI struck out swinging. COLUSSI tripled to center field, RBI; BOSCAROL scored. BERTOLDI intentionally walked. BERTOLDI stole second. PORTELLI D intentionally walked. DORIGO struck out swinging, reached on a fielder's choice; PORTELLI D advanced to second on a fielder's choice; BERTOLDI advanced to third on a fielder's choice; COLUSSI out at home c unassisted. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 4th - MERTENS struck out swinging, out at first c to 1b. DRAGHETTI flied out to lf. CLEMENTE tripled to right center. DESIDERI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 4th - PLUSIGH singled up the middle. DELNEGRO singled to first base, bunt; PLUSIGH advanced to second. PUTELLI reached on a fielder's choice, bunt; DELNEGRO advanced to second on a fielder's choice; PLUSIGH out at third p to 3b. BOSCAROL grounded out to 2b; PUTELLI advanced to second; DELNEGRO advanced to third. NARDI doubled to left field, 2 RBI; PUTELLI scored; DELNEGRO scored. COLUSSI flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 5th - FACCHINI flied out to lf. GIUSTI walked. GIUSTI out at first p to 1b, picked off. INFANTE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 5th - DRAGHETTI to 1b. DESIDERI to lf. AVENDANO C to p for GIUSTI. BERTOLDI walked. PORTELLI D walked; BERTOLDI advanced to second. DORIGO reached on a fielder's choice, bunt; PORTELLI D advanced to second on a fielder's choice; BERTOLDI out at third p to 3b. PLUSIGH walked; DORIGO advanced to second; PORTELLI D advanced to third. DELNEGRO struck out swinging. GAZZOLA pinch hit for PUTELLI. GAZZOLA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 6th - CAIFFA to 2b for GAZZOLA. CAPPIELLO flied out to p. RIZZI struck out swinging. MERTENS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 6th - BOSCAROL walked. NARDI flied out to rf. COLUSSI struck out swinging, hit into double play c to ss; BOSCAROL out on the play, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 7th - DRAGHETTI grounded out to 1b unassisted. CLEMENTE flied out to cf. DESIDERI hit by pitch. FACCHINI singled to center field; DESIDERI advanced to second. CHIEREGATTI pinch hit for AVENDANO C. CHIEREGATTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 7th - MERTENS to p. DRAGHETTI to rf. CLEMENTE to cf. FACCHINI to 1b. FRASCAROLI to c for CHIEREGATTI. BERTOLDI walked. PORTELLI D lined into double play p to 1b; BERTOLDI out on the play. DORIGO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 8th - INFANTE grounded out to 3b. CAPPIELLO grounded out to 2b. RIZZI hit by pitch. MERTENS flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 8th - PLUSIGH struck out looking. DELNEGRO struck out looking. CAIFFA walked. BOSCAROL grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 9th - DRAGHETTI walked. CLEMENTE reached on a fielder's choice; DRAGHETTI out at second ss to 2b. DESIDERI flied out to 3b. FACCHINI hit by pitch; CLEMENTE advanced to second. FRASCAROLI reached on a throwing error by 3b; FACCHINI advanced to third on the error; CLEMENTE scored on the error, unearned. INFANTE struck out swinging, reached first on a wild pitch; FRASCAROLI advanced to third on a wild pitch; FACCHINI scored on a wild pitch, unearned. BERTOLDI to 2b. SAMSA to p for CAIFFA. CAPPIELLO singled to left center, RBI; INFANTE advanced to second; FRASCAROLI scored, unearned. RIZZI walked; CAPPIELLO advanced to second; INFANTE advanced to third. MERTENS homered to right field, 4 RBI, team unearned; RIZZI scored, team unearned; CAPPIELLO scored, team unearned; INFANTE scored, unearned. DRAGHETTI doubled to right center. CLEMENTE grounded out to ss. 7 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROPA SAGER 9th - MERTENS to cf. DRAGHETTI to 1b. CLEMENTE to rf. FACCHINI to c. LUSSIANA A to p for FRASCAROLI. NARDI walked. COLUSSI reached on a fielder's choice; NARDI out at second p to ss. COLUSSI advanced to second on a wild pitch. BERTOLDI flied out to 2b. PORTELLI D grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


NUOVA PIANORESE B.S. 7, EUROPA SAGER 5 (Apr 29, 2018 at Castions di S. (UD)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
NUOVA PIANORESE B.S. 000 000 007  -  7  7  0
EUROPA SAGER........ 003 200 000  -  5  7  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NUOVA PIANORESE B.S. - DRAGHETTI Edoardo; AVENDANO Cristian(5); MERTENS Paul(7);
LUSSIANA Alberto(9) and FACCHINI Marco; FRASCAROLI Riccardo. EUROPA SAGER - BERTOLDI Francesco;
SAMSA Andrea(9) and DELNEGRO Simone.
Win-MERTENS Paul  Save-LUSSIANA Alberto  Loss-SAMSA Andrea  T-3:13  A-30
HR NUP - MERTENS Paul.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MARANGONI Barbara, BURLINI Stefano.
IBAF